פורום אדריכלות בניהול יוליאנה ריסקוף
פורום עיצוב פנים בניהול קרן רוזנר
פורום יבוא אישי מסין בניהול המכון לידידות סין
פורום הום סטיילינג בניהול מריאנה רידל
פורום מיזוג אוויר בניהול בר מערכות

פורום מטבחים

בהנהלת בלורן

פורום מטבחים

בפורום מטבחים, בהנהלת בלורן, תוכלו להתייעץ בכל שאלה שקשורה לעולם המטבחים. כאן תמצאו מענה לדילמות סביב מיקום פריטים במטבח, בחירת המטבח המושלם עבורכם והתמודדות עם מטבח חדש או מטבח קיים. לא יודעים מה לעשות אצלכם במטבח? דברו עם המומחים של בלורן והמשיכו לשפץ

 

יש לכם שאלה? השאירו אותה כאן ותנו לנו לענות


הוספת הודעה

שלום רב,
האם כאשר מבצעים חיפוי זכוכית על הקירות, יש לעלות עם הקנט בחיבור עם הקיר ?
מה היתרונות והחסרונות ?
המודד שיש אמר שניתן לעלות 2 ס"מ ועובי של 1 ס"מ.
יש לי הבדלך של 2 ס"מ בקיר מצד אחד לצד השני,
האם הדבר משנה לעניין הזכוכית והקנט.
האם כדאי לעשות קנט או לא ?




שלום,
אנחנו לפני סגירת חוזה עם חברת מטבחים - אשמח לטיפים/רעיונות לגבי מה לוודא שכדאי שיהיה כתוב בחוזה (ומה כדאי שלא), איך כדאי לשלם וכולי.

תודה מראש לכל העונים!




שלום,

אנחנו בשלב תכנון מטבח. השיש שבחרנו לשים הוא שיש קוריאן דק (1.3). מאחר וצוקל המטבח 12 + 75 גובה ארונות סטנדרטי יוצא שגובה המטבח כולל שיש הוא 88.3
הגובה של המטבח הישן הוא 90 והוא אכן נוח לנו. האם גובה שיש 88 לא נמוך מידי ? מה אפשר לעשות כדי להגיע בכל זאת לגובה 90 מבלי להגדיל את הצוקל ?
תודה מראש, רעות




היי רעות. ניתן לבקש מהנגר לבנות את גובה הארון 78 ס"מ. אין בעיה עם זה. גם לא אמור לעלות תוספת כספית.



תודה על התשובה המהירה !
במקרה של משטח מרחף באי - האם גם אז נדרש 60 ס"מ למושב ?




תכננו מטבח בצורת ר עם אי בהתאם לסקיצה המצורפת. ההתלבטות היא לגבי גודל האי והמבנה שלו. מדובר באי שמיועד ל- 6 אנשים עם דפנות צד (לא משטח מרחף בגלל הפינות החדות). בצד אחד - 4 כסאות ובצד השני - 2 כסאות ומגירות ברוחב 80 או 90 ס"מ. האי הורחק מהקיר מצד ימין כדי לאפשר גישה לחלון. האם המרחקים וגודל האי 2.00 על 95 מרווח מספיק לישיבה של 6 ? האם המרחק מהמקרר סביר (מדובר במקרר 120 סמ) ? האם יש רעיון אחר להושבה ? אשמח לעזרתכם. תודה !
מבקשת עזרה בתכנון אי למטבח. המטבח



» לחץ כאן לפתיחת קובץ מצורף

היי רויטל. מעברים בין האי לקיר או למטבח נדרש מינימום 90 ס"מ (נהוג בדרך כלל 120 ס"מ). לגבי כמות המושבים- יש לחשב שכל סועד היושב לצד השולחן נדרש עבורו מינימום מרחב מימין ומשמאל 60 ס"מ. את מוזמנת להגיע עם תכנית המטבח שלך לאחד ממרכזי המידע שלנו ולשבת עם נציגנו לקבלת מידע נוסף וטיפים שיעזרו לך מאוד. התקשרי לטלפון: 1599-531-060 בהצלחה!



יש לי ארון מטבח מפלטות סנדוויץ המצופה בפורמיקה. למה הפורמיקה מתפרקת מפלטת הסנדוויץ במגע קל עם מים במטבח חדש. תופעה דומה לא קוראת במטבח ישן. האם הפלטות המצופות החדשות באכות ירודה יותר? האם יש תקן כלשהו לפלטות הסנדוויץ?




היי אבי. אכן האיכות של הלבידים שמגיע לארץ באיכות ירודה. אם המטבח במסגרת האחריות עלייך לפנות ליצרן.



שלום,
אני ובעלי מחפשים מטבח איכותי כפרי ולא יקר לדירה קטנה,
היינו בסוס עץ, נחשבים מאוד איכותיים אך קיבלנו הצעה מאוד יקרה בסביבות ה-30 אלף למטבח יחסית קטן.
אנחנו מתכננים ללכת לאיקאה ואשמח לשמוע חוות דעת על החברות הבאות : הום סנטר, מטבחים ישיר (אניס), דה קוצ'ינה, קמילה .. או כל המלצה על חברה אמינה ולא יקרה.
תודה רבה




שלום,
אשמח אם תוכלו לעזור לנו בתכנון המטבח שלנו. אנחנו רוצים להחליף את המטבח הקיים במטבח סגנון כפרי וממש מסתבכים עם זה :)
חזית המטבח היא 3.50 מטר וקיר שמאלי של המטבח הוא 2.39 קיר ימין לא רלוונטי.
אנחנו לא רוצים מגירות גדולות מידי (בגודל 90-95) וגם לא רוצים מגירות בגודל קטן מידי (בגודל 60).

צירפתי תכנון של המטבח שחשבתי עליו. אשמח שתסתכלו עליו ותייעצו אם זה טוב או הצעות לשיפור: צד שמאל של החזית מתחילה בפינה אבודה של 60, אח"כ מדיח צר חצי אינטגרלי של 45, אח"כ כיור של 60, 2 ארונות מגירות ברוחב של 77.5 כל אחת, ואח"כ מגירת תבלינים של 30. מבחינת השיש חזית המטבח מצד ימין יתחיל בשיש של 30 ס"מ ואח"כ כיריים של 60, מה שמשאיר שיש של 95 כמשטח עבודה ולאחר מכן הכיור של 60, ועוד שיש של 45 וה-60 המוסתרים של הפינה האבודה.

1. האם אתם חושבים שהכיור בתכנון הזה הוא לא שמאלה מידי מבחינה אסתטית? אנחנו חושבים שהיה עדיף באמצע אבל אז אין כמעט משטח עבודה רציף.
2. האם בסדר שכיריים של 60 ס"מ יעמוד מעל מגירות של 77.5? הבנתי שמבחינה אסתטית עדיף קווים ישרים (כלומר הכיריים מעל מגירות של 60) אבל אז הורס את תכנון המגירות בגודל שאנחנו מעדיפים (לא גדול מידי ולא קטן מידי). אנחנו גם רוצים למקם קולטן מעל הכיור מה שאני מניחה שיבליט את עיניין חוסר הקווים הישירים.
3. איך אפשר לחלק את המגירות בגודל סביר שלא יהיה קטן מידי או גדול מידי, ושעדיין ישאר מספיק משטח עבודה בין הכיור לכיריים?

4. מבחינת ארונות עליונים בחזית המטבח, היינו רוצים למקם יחידה כפרית של 3-4 דלתות זכוכית (אולי משולב מדפים באמצע). לפי רוחב בחזית, מה הרוחב המומלץ ליחידה כזאת? מאיזה קו של ארון תחתון רצוי שתתחיל (אם ממקמים אותה משמאל לקולט אדים)? האם מתחילת הכיור זה בסדר?

4. מבחינת הקיר השמאלי, נשאיר בו מקום למקרר 95 ס"מ ואחריו אנחנו רוצים למקם יחידת בילט אין של תנור וקלפה בה המיקרו. העניין הוא שהמקום הנותר אם מורידים את הפינה האבודה של ה-60 ואת המקרר של ה-95 - הוא 84 ס"מ. בגלל שמגירות מתחת לתנור בילט אין של 60 ס"מ נראה לנו קטן מידי, חשבנו לעשות 2 מגירות של רוחב 84 ס"מ ומעליו למקם תנור ומיקרו שהרוחב שלהם 60. לכן נשאר לנו 24 ס"מ. האם נכון לעשות מגירות תחתונות של 84 ומעליו תנור ומיקרו כשמצד שמאל שלהם ארון צר (לבקבוקי יין?) של 24 ס"מ ומעל המיקרו שוב קלאפה של 84 ס"מ או שצד שאז הקיר השמאלי יהיה עמוס מידי?

תודה רבה וסליחה על אורך הפוסט!
אור



» לחץ כאן לפתיחת קובץ מצורף

היי אור. נשמח לעזור לך בתכנון המטבח. ברשותנו מערך שלם של יועצים שנועדו לתת את השירות הזה ממש. אני רואה שיש לך שאלות רבות ולכן הכי טוב שתגיע אלינו למרכזי המידע לקבל את כל התשובות. אתה יכול כמובן להתקשר לפני בטל: 1599-531-060



שלום , אני כרגע בשלב בחירת מטבח , ומאוד מתלבטת לגבי חומר המבטח .
אהבתי את המראה של הדלתות של צבע בתנור וגם של אולטרא גלוס , שאלתי : איזה חומר טוב יותר ועימד לאורך זמן ופחות רגיש לשריטות ?




היי כרמית, השאלה שנשאלת היא- האם את משווה את האולטרא גלוס לצבע בתנור מבריק? אם כן אז שניהם שריטים באותה מידה. אני אמנה לך את התכונות של כל חומר ואת תחליטי לבד: האולטרא גלוס אינו חומר פולימרי, אינו מחליף את צבעו במגע עם קרני שמש ואינו מתיישן, דוגמא להבנה- אוטו חדש, הצבע שלו בוהק. קחי את אותו אוטו עם אותו סוג צבע לאחר שנה בשמש, תשימי לב שיש הבדלי גוון. האולטרא גלוס- הנוזלים והכתמים מתנקים מעליו בקלות. החסרון בגלוס זה החוסר אפשרות ליצור ידית אינטגראלי בגוון תואם. להבדיל מהצבע. צבע בתנור: זה המראה הכי יוקרתי וניתן ליצור כל צורה כולל ידית ולצבוע אותה. כל היתרונות שמניתי לגבי האולטרא גלוס הינם החסרנות של הצבע. מקווה שעזרתי לך להחליט



שלום, אני מעוניין במקרר אינטרגלי מלא במטבח (כך שהארונות מכסות את המקרר לחלוטין)
אני לא מוצא הרבה מידע באיטנרנט על הנושא ועוד פחות חנויות שמחזיקות כאלה.
רוב המקררים האינטגלים שראיתי באינטרנט היו ברוחב 60, מה שמכריח אותך לקנות 2 צמודים (הגודל המועדף שלי הוא 90)
אשמח להמלצות על חנויות, גדלים, דגמים, מחירים וכל פרט שניתן לתת על הנושא.
תודה.




גם אני מחפשת המלצה למקרר/ים אינטגרליים לליבהרר יש מקרר 90, ומחירו בהתאם. מסקר שערכתי הוא היחיד שיש להשיג בארץ, וגם הוא יחסית קטן (בגלל העומק). הפתרון המועדף הוא 2 מקררים של 60 (וגם אז לא בטוח שיספיקו למשפחה...) כרגע מתלבטת בין גורנייה, לליבהרר (הליבהרר עולה כמעט כפול, ובהשוואה בין המוצרים אני לא רואה שיש לו יתרון)






 

יש לכם עוד שאלות? פורומים בנושא עיצוב

  הפרסום בפורומים אסור. הודעות בעלות תוכן פרסומי גלוי או סמוי תימחקנה. למידע על פרסום באתר bvd