פורום אדריכלות בהנהלת האדריכלית רקפת קידר
פורום עיצוב פנים בניהול מעצבת הפנים טלי כהן ליעד
פורום מטבחים בהנהלת בלורן
פורום צביעת הבית בהנהלת בנג'מין מור
פורום דלתות בהנהלת דלתות פנדור

במטבח עם אבנר קובלנץ: קרקרים של בריאות והקופסא השחורה של העיצוב

האדריכל המבטיח של בניין ודיור מגיע לאפות קרקרים איכותיים במיוחד ולדבר על אדריכלות. פרויקט מיוחד בשיתוף מטבחי רגבה וחברת גומא

מאת: מערכת אתר בניין ודיור

 

 

 

צילום: אביעד נלביצקי | עריכה: ערן אבירם

כלי מטבח באדיבות Arcosteel Kitchen | מעבד מזון ומיקסר באדיבות שריג אלקטריק

 

 

 

קרקר בריאות


מצרכים:

25 גרם גרעיני חמניה

10 גרם גרגרי פרג שלמים

15 גרם שומשום שחור

20 גרם שומשום לבן

5 גרם זרעי פשתן

10 גרם סובין חיטה

40 גרם קמח מלא

2 גרם מלח

5 גרם סוכר חום

65 מ"ל מים

5 גרם שמן זית 

 

  


אופן ההכנה:

1. קולים במחבת את גרעיני החמניה, גרגרי הפרג, השומשום השחור והשומשום הלבן.

2. מערבבים בקערה את הגרעינים הקלויים יחד עם זרעי פשתן, סובין חיטה, קמח, מלח וסוכר חום.

3. מוסיפים מים ושמן זית לקערה וממשיכים לערבב עד ליצירת מסה אחידה.

4. מניחים לקירור במקרר למשך 30 דקות.

5. מרדדים את המסה בין שני ניירות אפייה, חותכים את צורות הקרקרים באמצעות סכין חיתוך.

6. אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך 20 דקות.

7. מוציאים מהתנור, מפרידים את החתיכות ומגישים.

 

בתיאבון!

 

  

 

בפרקים הנוספים: