כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

מעצבי פנים  //  להתאהב כל יום מחדש: הצצה לווילה חלומית באזור המרכז שגרמה לנו להחסיר פעימה

להתאהב כל יום מחדש: הצצה לווילה חלומית באזור המרכז שגרמה לנו להחסיר פעימה

נכון, לא בכל יום יוצא לנו להתאהב מעיצוב בית שהוא כלל לא שלנו אך זה, אותו יצרה מעצבת הפנים יפעת אברמסון, עבור זוג ושני ילדיהם בהחלט יוצא מן הכלל. בתבונה, רגישות ושימוש נכון ומדויק בחומרים אורגניים וטבעיים השכילה המעצבת ליצור עבורם חווית מגורים מרגשת ומזמינה, מלאה ברגש, חום ואהבה. הצצה לאחד הבתים היפים של השנה.

מאת: באדיבות יפעת אברמסון צילום: שירן כרמל


הדיירים: זוג ושני ילדיהם

המיקום: ישוב במרכז הארץ

השטח: 165 מ"ר בנוי

עיצוב פנים והום סטיילינג: יפעת אברמסון, STUDIOA

אחרי תקופה במהלכה תרו אחר הנכס המושלם, מצאו בני הזוג בית פרטי באחד מיישוביי המרכז ופנו למעצבת הפנים יפעת אברמסון בכדי שתתאים אותו למידותיהם במדויק: "כשפגשתי את הזוג לראשונה בבית, בסמוך לרכישה, עדיין גרו בו דייריו הקודמים. הקונספט העיצובי והצבעים השולטים אמנם היו שונים בתכלית אבל הפוטנציאל הגלום להפוך אותו לבית חלומותיהם היה ברור לחלוטין וכך עשינו", מספרת אברמסון בראיון שערכנו איתה. "בתהליך התמקדנו בשיפוץ הפנים ובסטיילינג שאפשרו לנו להפוך כל פינה בבית למקום מפלט רגוע, בסופו של עוד יום אינטנסיבי ותובעני. היום הם נהנים מאזורים מפנקים עבורם כזוג, עבור הילדים, אזורים משותפים וכמובן אזורי אירוח. לאורך העבודה המשותפת הם ידעו להגדיר את טעמם וצרכיהם ונתנו לי להוביל את התהליך כך שבסיומו הם קיבלו את הבית שחלמו עליו- מלא אנרגיות טובות וחיבורים נכונים. בית שמשמש רקע עוטף ומפנק לבני המשפחה".


מבט אל החלל הציבורי בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

מבט אל החלל הציבורי

מבט אל החלל הציבורי בווילה שעיצבה יפעת אברמסון
מבט אל החלל הציבורי בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

מבט אל החלל הציבורי בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

הבית בנוי בשתי קומות- בקומת הכניסה ממוקמים המטבח, פינת האוכל, חדר מגורים ושירותי האורחים ובזו העליונה חדרי השינה, חדר משחקים וחדרי הרחצה. כחלק מתהליך השיפוץ שתי הקומות רוצפו בפרקט, חדרי הרחצה והשירותים שופצו מהיסוד, תוכננה נגרות עבור אזורים שונים והמטבח עוצב מחדש. הריהוט והסטיילינג הותאמו במדויק לבית וצרכיו.

"ברחבי הבית, וכן בגינה, הגשמנו עבור ההורים והילדים חלומות שמיושמים בצורה טבעית ואורגנית במרחב פונקציונלי ותפקודי, עטוף בעיצוב משובח", מסבירה המעצבת. "הבית מוקף מכל צדדיו בחצר ירוקה שמשתקפת מבעד לפתחים הגדולים, והיא מכניסה פנימה רוגע ושלווה. העיצוב נינוח, עתיר חומרים טבעיים וגוונים רכים ומעושנים שמשתלבים היטב עם הגינה הירוקה. החצר האחורית הגדולה מרוצפת ומקורה בחלקה, ומשמשת כאזור אירוח הכולל פינת ישיבה ופינת אכילה, לצד מטבח חוץ מאובזר. בחלקה השני של החצר נשתלו דשא וצמחיה ובקצה עומד בית עץ עשוי קורות עץ גושני, שתוכנן בהזמנה מיוחדת עבור הילדים".

מבט אל החלל הציבורי בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

מראה מרגיע וטבול בירוק

הבית ממוקם באזור פתוח וגובל בגינה ציבורית. על מנת להתגבר על הרוח והקור בימים החורף הסגריריים, תכננה עבורם המעצבת בלב חדר המגורים קמין גז שמלא את החלל רחב הידיים במהירות בחום עדין ונעים. בקיר הקמין המרשים שולב גם מסך הטלוויזיה ויחד הם מהווים FOCAL POINT בקו נקי, כזה שאינו משתלט על החלל.

מבט לקיר הקמין בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

קיר הקמין והטלוויזיה משתלב היטב בעיצוב האורגני והנקי

מבט לקיר הקמין בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

המטבח פתוח לחלל המגורים וככזה תוכנן בהתייחס לקו העיצובי השולט בקומה. את הניקיון העיצובי השכילה אברמסון להטמיע בסגנון הכפרי בו יצקה אלמנטים שמקנים לו מראה רך, מודרני ומשפחתי. במרכזו אי בגוון לבן המשמש את בני הבית לארוחות היום-יומיות. ארונות המטבח שבהיקף נצבעו בגוון ירוק מעושן המתכתב עם גווני הירוק שבחוץ.

על מנת לייצר מראה כפרי ובד בבד מודרני ונקי, השתמשה אברמסון בחומרים המשתלבים יחד ומאזנים האחד את השני- כך למשל חיברה בין הנירוסטה התעשייתית לאלמנטים עשויים פליז רך וכפרי בשילוב נגיעות בשחור.

מבט למטבח בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

מבט למטבח

מבט למטבח בווילה שעיצבה יפעת אברמסון
מבט למטבח בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

מבט למטבח בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

עבור שרותי האורחים, הנמצאים בקומה זו, בחרה במראה מינימליסטי וניקיון צורני: "העיצוב הנבחר משלב בין אריחים לבנים במראה הכפרי לקונסטרוקציה כהה ומודרנית, שתוכננה במיוחד, על גבה יושב הכיור. הרצפה השחורה חוזרת ומחברת בין המודרני והכפרי- האריחים הקטנים שאולים מהסגנון הכפרי ואילו הגוון השחור מהסגנון המודרני".

שירותי האורחים שווילה שעיצבה יפעת אברמסון

גם בשירותי האורחים הושקעה מחשבה יתרה

שירותי האורחים שווילה שעיצבה יפעת אברמסון

שני חדרי הרחצה שבקומה העליונה עוצבו גם הם במראה מינימליסטי, אך שם בחרה אברמסון בשילובים מעט שונים: עבור הקירות והרצפה נבחרו אריחים גדולים בגווני לבן ושחור ובטקסטורה משופשפת ואת החום מספק ארון העץ הארוך בו שולבו 2 כיורים לנוחיותם של שני הילדים.

מבט אל אחד מחדרי הרחצה בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

לו ולה.. מבט לאחד מחדרי הרחצה

מבט אל אחד מחדרי הרחצה בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

בקומה העליונה נמצאת גם פינת הטלוויזיה הממוקמת בין חדרי השינה ומייצרת חלל בילוי משותף להורים ולילדים. על מנת לא להעמיס על הפינה מרבית הרהיטים שנבחרו עבורה עשויים חומרים טבעיים כמו קש, ראטן ועץ המתמזגים נפלא עם חיפוי הפרקט. הצבע הירוק שב וחוזר גם כאן, אליו נוספו גווני הוורוד והשמנת המשמשים ככתמי צבע ומוסיפים עידון ורכות לחלל.

פינת המשפחה בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

פינת המשפחה עוצבה בקו אורגני וטבעי

פינת המשפחה בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

בשל גילם הצעיר של הבן והבת הוחלט בשלב זה ליצור עבורם חדר שינה משותף. אברמסון בחרה עבורם בגוונים של כחול, ורוד עתיד וניוד המשתלבים יחד ומתאימים לחדר משותף. העיצוב מייצר אווירה רגועה שכן חדר זה משמש בשלב זה בעיקר לשינה.

חדר השינה של הילדים בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

בחדר הילדים, המשמש בפרט לשינה, שולבו גוונים מרגיעים

חדר השינה של הילדים בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

בחדר המשחקים של השניים הוחלט להמשיך במראה הרגוע לכן מרבית המשחקים חבויים מבעד לארון סגור. גם כאן הקפידה המעצבת להשתמש בחומרים טבעיים כמו עץ ובדי כותנה. האוהל משמש כפינה אהובה במיוחד על השניים בקומה זו וכן כיסא הנדנדה. בעתיד חדר זה יוכל להפוך בקלות לחדר שינה עבור אחד מהילדים.

רשימת ספקים חלקית:

מטבח ונגרות: שי בוסי,  חיפויים, כלים סניטרים וארונות אמבט: דומוס, בוטיק קרמיקה, פרקט: פרקט עד הבית, קמין: אורטל קמינים, תאורה: שקע ותקע, טורקיז האוס, ריהוט: תומיק, אסף רהיטים

חדר המשחקים בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

חדר המשחקים של הילדים: מהפינות האהובות בבית

חדר המשחקים בווילה שעיצבה יפעת אברמסון

עוד בנושא

מעצבי פנים

להתאהב כל יום מחדש: הצצה לווילה חלומית באזור המרכז שגרמה לנו להחסיר פעימה


נכון, לא בכל יום יוצא לנו להתאהב מעיצוב בית שהוא כלל לא שלנו אך זה, אותו יצרה מעצבת הפנים יפעת אברמסון, עבור זוג ושני ילדיהם בהחלט יוצא מן הכלל. בתבונה, רגישות ושימוש נכון ומדויק בחומרים אורגניים וטבעיים השכילה המעצבת ליצור עבורם חווית מגורים מרגשת ומזמינה, מלאה ברגש, חום ואהבה. הצצה לאחד הבתים היפים של השנה.

מעצבי פנים


נכון, לא בכל יום יוצא לנו להתאהב מעיצוב בית שהוא כלל לא שלנו אך זה, אותו יצרה מעצבת הפנים יפעת אברמסון, עבור זוג ושני ילדיהם בהחלט יוצא מן הכלל. בתבונה, רגישות ושימוש נכון ומדויק בחומרים אורגניים וטבעיים השכילה המעצבת ליצור עבורם חווית מגורים מרגשת ומזמינה, מלאה ברגש, חום ואהבה. הצצה לאחד הבתים היפים של השנה.

מעצבי פנים


נכון, לא בכל יום יוצא לנו להתאהב מעיצוב בית שהוא כלל לא שלנו אך זה, אותו יצרה מעצבת הפנים יפעת אברמסון, עבור זוג ושני ילדיהם בהחלט יוצא מן הכלל. בתבונה, רגישות ושימוש נכון ומדויק בחומרים אורגניים וטבעיים השכילה המעצבת ליצור עבורם חווית מגורים מרגשת ומזמינה, מלאה ברגש, חום ואהבה. הצצה לאחד הבתים היפים של השנה.

מעצבי פנים


נכון, לא בכל יום יוצא לנו להתאהב מעיצוב בית שהוא כלל לא שלנו אך זה, אותו יצרה מעצבת הפנים יפעת אברמסון, עבור זוג ושני ילדיהם בהחלט יוצא מן הכלל. בתבונה, רגישות ושימוש נכון ומדויק בחומרים אורגניים וטבעיים השכילה המעצבת ליצור עבורם חווית מגורים מרגשת ומזמינה, מלאה ברגש, חום ואהבה. הצצה לאחד הבתים היפים של השנה.

תגובות

כתיבת תגובה