רגע של נחת: עושים אוכל בקטנה

איך אפשר גם לאכול וגם לשמור על הגזרה? מעצב ישראלי מוכיח שאוכל מיניאטורי אמור לעשות את העבודה. בייחוד כשהוא מפלסטיק ומעוצב כל כך יפה

נדמה שבשנים האחרונות כולם מבינים באוכל: כולם יודעים לבשל מיוחד, ליצור טעמים חדשים והכי חשוב – לסדר את הארוחה על הצלחת כמו שצריך. "לצלחת", קוראים לזה. אנחנו, כידוע, ניגש לאכול כל מה שמעוצב יפה, ואם הוא מעוצב באמת יפה אז אפילו לא אכפת לנו שלא באמת יהיה אכיל. זה המצב עם המאכלים המיניאטוריים שמעצב שי ארנון הישראלי ומוכר לעולם כולו. ארנון מייצר צלחות מדליקות עמוסות באוכל מיניאטורי, תכשיטי אוכל למיניהם וכל מה שמצליח לחבר בין אוכל לבין עיצוב, והכל בקנה מידה ממש ממש קטן. אנחנו כבר בולעים רוק, ואתם?

 

יצירה

 

פיצה

 

בננה

 

אוכל מינאטורי

 

כרוב סגול

234
403
תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

המלצות נוספות
בודק...