נדמה שבשנים האחרונות כולם מבינים באוכל: כולם יודעים לבשל מיוחד, ליצור טעמים חדשים והכי חשוב – לסדר את הארוחה על הצלחת כמו שצריך. "לצלחת", קוראים לזה. אנחנו, כידוע, ניגש לאכול כל מה שמעוצב יפה, ואם הוא מעוצב באמת יפה אז אפילו לא אכפת לנו שלא באמת יהיה אכיל. זה המצב עם המאכלים המיניאטוריים שמעצב שי ארנון הישראלי ומוכר לעולם כולו. ארנון מייצר צלחות מדליקות עמוסות באוכל מיניאטורי, תכשיטי אוכל למיניהם וכל מה שמצליח לחבר בין אוכל לבין עיצוב, והכל בקנה מידה ממש ממש קטן. אנחנו כבר בולעים רוק, ואתם?
234
403