פורום עיצוב פנים בניהול מעצבת הפנים טלי כהן ליעד
פורום מטבחים בהנהלת בלורן
פורום דלתות בהנהלת דלתות פנדור
פורום מיזוג אוויר בניהול בר מערכות

השילוב המושלם: עיצוב משרדי חברת סייבר בתל אביב

חברת סייבר צעירה ביקשה לשלב בין סביבת עבודה משותפת לבין אזורים פרטיים, המאפשרים אינטימיות. העיצוב הצליח לייצר את התמהיל המדויק, והכל בעיצוב כיפי ומגניב

מאת: ליטל שם טוב

04/11/2018
צלם: יואב פלד

משרד זה משתתף בנבחרי השנה של אתר בניין ודיור 2018-19 - הצביעו כאן  

 

 

המיקום: רמת החייל, ת"א
עיצוב פנים: יובל סמואלוב

 

להצבעה לכל הפרויקטים המשתתפים בנבחרי השנה של בניין ודיור

 

 

עוד משרדים מעוצבים:

כאן מקלידים בכיף: עיצוב משרדים שהופך את הביזנס לפלאז'ר

המרצדס של המשרדים: אם חשבתם שהמכוניות שלהן נראות טוב, חכו תראו

משרדים ללא הפסקה: עיצוב חברת סייבר בלב תל אביב

 

חברת הסייבר Geoedge ביקשה לעצב את משרדיה ברמת החייל, תל אביב, כך שעובדיה יוכלו ליהנות מזמן עבודה משותף, וכן מאזורים המאפשרים אינטימיות ופרטיות. התוצאה משלבת באופן אופטימלי בין משרדים סגורים לחללי open space.

 

חלונות גדולים בכל הקומה מכניסים שפע של אור טבעי

 

משרדי החברה מתפרשים על פני קומה שלמה, הכוללת חלוקה לחדרים סגורים ואזורי עבודה פתוחים הנהנים מאינטימיות יחסית, ומחזקים תחושה של צוות ושל עבודה משותפת בקרב עובדי המחלקות השונות. לאורך הקומה כולה שולבו חלונות גדולים אשר מאפשרים ניצול מיטבי של אור טבעי בשעות היום, מלבד הכנסת אור טבעי, החלונות גם מעבירים מסר של שקיפות ופתיחות, מעודדים אינטראקציה בין עובדי החברה ומעצימים את התרבות הארגונית של החברה.

על מנת לשלב בין הרצינות המתבקשת מחברת סייבר המתפקדת כ"שוטר הטוב" של האינטרנט, לבין הדינאמיות, הקלילות והכיפיות האופייניים לחברת טכנולוגיה צעירה, נעשה שימוש בחומרים כמו בטון, חיפויי עץ  לצד כתמי צבע חזקים. הבחירה בחומרים פשוטים יחסית, והימנעות ממראה צעקני הייתה בחלקה תקציבית, ובחלקה אידיאולוגית בהתאם לרוח החברה. מחיצות קלות מפלטות אקריליות ממוסגרות בצבעים שונים נותנות את הטון בחלל כולו, הן מספקות פרטיות מסויימת לעובדים בחלל הפתוח, ומהוות אייקון ויזואלי חזק. הצבעוניות החזקה שלהן בולטת במיוחד של רקע סכמת הצבעים הכהה והמינימליסטית של שאר החלל.

 

חומרים כמו בטון ועץ, לצד כתמי צבע עזים, יצרו מראה דינאמי וצעיר

 

סטודיו LUKA אחראי על העיצוב הגראפי בפרויקט, אשר מוסיף שכבה של עושר וצבע בחלל כולו

 

כיאה לחברה צעירה בתחום שלא מפסיק להתפתח לרגע, המראה הנבחר הינו דינאמי ועדכני

 

עבודת עומק מול המעצב הגראפי של הפרויקט, סטודיו LUKA, הוסיפה שכבה משמעותית במיוחד של צבע, חיים ותוכן,  כאשר האלמנטים השונים מטעינים את המקום באנרגיות דינאמיות במיוחד. סכימת התאורה- מעיין מפת דרכים של פסי אור מרחפים-  מובילה את קו הראייה ואת המהלך הטבעי לכל אזורי המשרד. המטבחון והלאונג' מוקמו בנקודת המפגש של שני צירי התנועה המרכזיים בקומה, על מנת לאפשר זווית ראיה אליהם מכל נקודה בחלל ולעודד קשר עין ומפגשים בינאישיים.

 

העובדים זוכים ליהנות משלל אפשרויות ישיבה ועבודה

 

בהתאם לרוח החברה נבחרו חומרים שקטים ופשוטים יחסית

 

מחיצות קלות מפלטות ממוסגרות בצבעים שונים מספקות פרטיות לעובדים בחלל הפתוח

 

 

 

 

 

 


  • 4.
    לא יפה בכלל
    אני | (01/22/2019)    
    דמינו את הלוחות הצהובים,ירוקים וכחולים אחרי כמה שנים זה יהיה מלא שריטות ויראה כמו גן ילדים...
  • 3.
    לצערי אני לא רואה את הפלטות שורדות באפן מיטבי יותר משנה אחת...
  • 2.
    קראתי על המעצב ציפיתי להרבה מאוד יותר(ללא טקסט)
    מאוכזב | (12/10/2018)    
  • 1.
    אין אווירת סייבר(ללא טקסט)
    sorry | (12/10/2018)