פורום אדריכלות בניהול יוליאנה ריסקוף
פורום עיצוב פנים בניהול קרן רוזנר
פורום מטבחים בהנהלת בלורן
פורום חלונות בהנהלת חברת קליל
פורום מיזוג אוויר בניהול בר מערכות

רגע של נחת: פנטהאוז דופלקס מודרני בחיפה

כל אחד מאתנו מבקש לעצמו רגע של נחת. בפרויקט הנוכחי נבחרו 12 מעצבים מובילים לעצב את רגעי הנחת שלהם בחללי הבית בשילוב הרהיטים של חברת NATUZZI. ממשיך את הפרויקט המעצב אורן בירן עם פנטהאוז מפנק ומזמין

מאת: תוכן שיווקי

09/11/2017
צילום: אורן בירן
איך מעצבים דירת פנטהאוז דופלקס עם שטח זהה בין הקומה הראשונה לשנייה? ומה קורה שבניי הבית מעדיפים עיצוב נקי בשילוב רהיטים יוקרתיים? מוזמנים לראות איך יצא.
  
פינת ישיבה בסלון עם קיר פלנקים וספת עור של NATUZZI
 
הדיירים  והסגנון העיצובי הנבחר:

זוג + 2 ילדים. רופא ומורה. אוהבים את החיים, נהנים לבלות ומעריכים עיצוב ותכנון איכותיים. הסגנון העיצובי הנבחר לבית הוא מודרני, נקי ומדויק אך עם זאת חם ומזמין.
 
 
מראה כללי לאורך החלל הציבורי – מבט מכיוון הסלון דרך פינת האוכל והמטבח 
 
הסבר ותיאור חלוקת החלל: 

הפנטהאוז המדובר מורכב משתי קומות זהות בגודלן. בקומת כניסה נמצא החלל הציבורי, מרפסת, ממ"ד ושירותי אורחים ומרפסת מפנקת. בקומה שניה ממוקמים חדרי השינה וחדרי הרחצה. כבר בכניסה לבית ניתן להתרשם מחלון היציאה למרפסת אשר הוגדל ככל שניתן במטרה להכניס את הנוף של הרי הכרמל, את הצמחייה הירוקה ואת האור פנימה. בקומת הכניסה כל אזור זכה להתייחסות מיוחדת: המטבח בוצע בנגרות אישית עם עיצוב נקי שהביא עמו שטחי אחסון ושטחי עבודה רבים יותר. בסלון בוטלה כוורת גבס אשר יצרה עומס עיצובי בלתי רצוי ובזבזה שטח יקר. פינת האוכל שודרגה עם נוף מרהיב, ותאורה ייעודית ומינימליסטית שולבה בתקרת הגבס במטרה להדגיש את פרטי הריהוט והאלמנטים השונים בחלל תוך שימוש במשחקי אור וצל.
 
בקומה השנייה סוויטת ההורים הכילה במקור חדר ארונות וחדר רחצה קטנים, אך לטובת ניצול מקסימלי של שטח חדר המעצב אורן בירן ביטל את חדר הארונות, הגדיל את חדר הרחצה וייצר ארון אלגנטי בהזמנה אישית מנגר. טיפול דומה ניתן גם לחדרי השינה הנוספים בקומה.
 
חדר שינה הורים. בתכנון חדש של יחידת ההורים בוטל חדר הארונות הקטן וכך הושגו חדר רחצה מפנק וחדר שינה מרווח עם ארון גדול 

מטבח בנגגרות אישית
 
 
 
פירוט בחירת החומרים והתאמתם לבעלי הבית:

נטיית הלב של בעלי הבית היתה בחירת חומרים מודרניים וקרים כמו מתכת וזכוכית בצבעים בהירים. בהמלצת הסטודיו שולבו בין החומרים עץ טבעי ותאורה ייעודית חמה כדי להפוך את התחושה בבית לחמה ומזמינה יותר. לטובת יצירת מוקד עניין בחלל הסלון קיר פינת הישיבה חופה בפלנקים של בטון תלת מימד.
 
 
חדר רחצה הורים
 
  
שיקולים לבחירת הרהיט של NATUZZI:

בעלי הבית ביקשו לשלב מוצרי איכות בבית שישרתו אותם שנים ארוכות. באופן טבעי נבחרה לפינת האירוח ספת עור פינתית ומפנקת של נטוצי מדגם Borghese, אשר ענתה באופן מדויק על צורכיהם ברמת העיצוב המוקפד וברמת איכות החומר והגימור. 
 
 
 
איזו פינה או חדר בבית מהווה בשבילך רגע של נחת?

"בכל פינה בבית מוקדשת מחשבה רבה לתכנון ולעיצוב על כל רבדיו הנסתרים והגלויים. לכן, לראות את בני הבית גאים ומאושרים מתכנון ועיצוב הבית, מבחינתי זה רגע של נחת וסיפוק גדול", לדברי אורן בירן.
 
 
 
 
 
 
על המעצב:

סטודיו אורן בירן הוא סטודיו בוטיק המספק שירותי תכנון ועיצוב מוקפדים לדירות, בתים פרטיים ומשרדים. האני מאמין של הסטודיו הוא שעל מנת לייצר מבנים וחללים נהדרים חובה שהתכנון האדריכלי ועיצוב הפנים יהיו שזורים זה בזה ומתוכננים כמקשה אחת מהרגע הראשון. בסטודיו אורן מוקדשת תשומת לב רבה לפרטים קטנים וגדולים כאחד ולכן הם מלווים ומפקחים על ביצוע הפרויקט לכל אורכו לקבלת תוצאה מוקפדת.
 
 
                                                         אורן בירן. צילום: איתי אבירן
 
 
 רוצים להתרשם מהקולקציה המרשימה של NATUZZI ? לחצו כאן >>
 

 
 לשאר הכתבות בסדרה:
 
 
 
 
 

  • 2.
    לגמרי סתמי
    עיצובית | (12/03/2017)    
    סליחה איפה העיצוב? בחיי חשבתי שהסלון זה התמונה לפני ממש סתמי ומשעמם
  • 1.
    מהמם! נראה מזמין וממש לטעמי
    אורית | (11/15/2017)    
    נראה שהם גם מארחים למופת לפי המטבח המרווח והחלון ישר לברביקיו