כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(13) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1290) "

הדיירים: זוג + 2
המיקום: הרצליה
השטח: 190 מ"ר, כולל מרפסת
התקציב: 500 אלף ₪
עיצוב פנים וסטיילינג: אפרת מידן

כשנכנסים לדירת הפנטהאוז הזאת מבחינים מיד בשתי דלתות עץ גם דוגמה גרפית בגוונים של בז', לבן וכחול. הדלתות האלה מסתירות למעשה את ארון החשמל והתקשורת, ורומזות על תכנון הנגרות המוקפד שמאפיין את עיצוב הדירה כולה. לצד הדלתות גם שולבה מראה גדולה שמשקפת את המרפסת ואת הנוף, ובכך מחברת בין הפנים והחוץ.
מעצבת הפנים אפרת מידן שקיבלה לידיה את הפרויקט, מספרת שהדירה כבר הייתה משופצת בחלקה בעקבות פרויקט תמ"א, אבל היה צורך להתאים אותה לצרכים של הבעלים החדשים. מלבד תכנון הנגרות, בוצעו כמה שינויים מבניים וגם נבחרו רהיטים וחפצי נוי שמשלימים את העיצוב.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/1-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/2-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/3-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(972) "

מימין לדלת הכניסה נמצאת ספריית ברזל, שממשיכה את השפה של המבואה בזכות שימוש חוזר בדוגמה הגרפית שמופיעה על דלתות העץ. בהמשכה של הספרייה נמצא קיר הטלוויזיה שתוכנן כך שהוא יהיה חף ממכשירים. כדי לשמור את הסלון מאוורר ונקי, הוחלט לוותר על השימוש במזנון, ולהסתפק בשתי ספות ובשני שולחנות קפה קטנים.

בסמוך לסלון נמצאים פינת האוכל והמטבח. בעוד שפינת האוכל מאופיינת בצבעוניות מונוכרומטית, המטבח מכניס הרבה צבע לחלל הודות לחזיתות הכחולות של הארונות. מבחינת תכנון הנגרות, המטבח כולל מקומות אחסון רבים ודלפק המתאים לארוחות קלילות או כוס קפה.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/4-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/5-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/6-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(885) "

עיצוב הדירה כלל גם טיפול בחדרים הפרטיים. בחדר השינה של ההורים נבחרה פלטת צבעים רגועה של גווני ורוד, אפור ואופווייט. כחלק מתכנון הנגרות, נבנה ארון בגדים גדול שאחת מהדלתות שלו משמשת כדלת הכניסה לחדר הרחצה הסמוך. עוד פריט מיוחד בחדר ההורים הוא שידה נמוכה שעוצבה ללא ידיות ועם חריטה גרפית שמעניקה לה עומק.

למרות הצבעוניות העדינה של החדר, המעצבת לא חששה ממהלכים לא שגרתיים. הקיר מאחורי המיטה צבוע בחלקו בלבן ובחלקו בוורוד, ומכל צד של המיטה יש גוף תאורה אחר, מה שיוצר משחק א-סימטרי מעניין.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/7-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/8-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/9-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(1055) "

ֿהחדרים של הילדים עוצבו כך שהם ייתנו ביטוי לאופיים, ויהוו מעין ממלכה קטנה עבורם. אצל הילד תוכננה מערכת סולמות על הקיר והתקרה, שממנה הוא מטפס ומגיע אל קומת הגלריה שמעל הארון.
בחדר של הילדה, תכנון הנגרות כלל בנייה של ארון עם תאים פתוחים לאחסון ספרים ומשחקים. מעצבת הפנים אפרת מידן מספרת שהלקוחות באו עם רשימת דרישות מאד ספציפית, אבל סמכו עליה וזרמו עם כל החלטה שהיא קיבלה, כך שהפרויקט היה אתגר מהנה. "כאשר משפצים בית, זו ההזדמנות לבחון את ההרגלים ואת ואורח החיים", מסבירה המעצבת, "ולהביא לידי ביטוי את כל אותם הפיצ׳רים שיעשו את החיים בבית לנוחים בצורה המקסימלית".

 

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/10-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/10ב.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/11.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [12]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/12.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

הכוח הנשי  //  הרבה מעבר לארונות – המעצבת ששמה את הנגרות במרכז

הרבה מעבר לארונות – המעצבת ששמה את הנגרות במרכז

בזכות תכנון נגרות מדויק ובחירה מוקפדת של חומרים ורהיטים, מעצבת הפנים התאימה את דירת הפנטהאוז לדייריה החדשים

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: הילה עידו


הדיירים: זוג + 2
המיקום: הרצליה
השטח: 190 מ"ר, כולל מרפסת
התקציב: 500 אלף ₪
עיצוב פנים וסטיילינג: אפרת מידן

כשנכנסים לדירת הפנטהאוז הזאת מבחינים מיד בשתי דלתות עץ גם דוגמה גרפית בגוונים של בז', לבן וכחול. הדלתות האלה מסתירות למעשה את ארון החשמל והתקשורת, ורומזות על תכנון הנגרות המוקפד שמאפיין את עיצוב הדירה כולה. לצד הדלתות גם שולבה מראה גדולה שמשקפת את המרפסת ואת הנוף, ובכך מחברת בין הפנים והחוץ.
מעצבת הפנים אפרת מידן שקיבלה לידיה את הפרויקט, מספרת שהדירה כבר הייתה משופצת בחלקה בעקבות פרויקט תמ"א, אבל היה צורך להתאים אותה לצרכים של הבעלים החדשים. מלבד תכנון הנגרות, בוצעו כמה שינויים מבניים וגם נבחרו רהיטים וחפצי נוי שמשלימים את העיצוב.

מימין לדלת הכניסה נמצאת ספריית ברזל, שממשיכה את השפה של המבואה בזכות שימוש חוזר בדוגמה הגרפית שמופיעה על דלתות העץ. בהמשכה של הספרייה נמצא קיר הטלוויזיה שתוכנן כך שהוא יהיה חף ממכשירים. כדי לשמור את הסלון מאוורר ונקי, הוחלט לוותר על השימוש במזנון, ולהסתפק בשתי ספות ובשני שולחנות קפה קטנים.

בסמוך לסלון נמצאים פינת האוכל והמטבח. בעוד שפינת האוכל מאופיינת בצבעוניות מונוכרומטית, המטבח מכניס הרבה צבע לחלל הודות לחזיתות הכחולות של הארונות. מבחינת תכנון הנגרות, המטבח כולל מקומות אחסון רבים ודלפק המתאים לארוחות קלילות או כוס קפה.

עיצוב הדירה כלל גם טיפול בחדרים הפרטיים. בחדר השינה של ההורים נבחרה פלטת צבעים רגועה של גווני ורוד, אפור ואופווייט. כחלק מתכנון הנגרות, נבנה ארון בגדים גדול שאחת מהדלתות שלו משמשת כדלת הכניסה לחדר הרחצה הסמוך. עוד פריט מיוחד בחדר ההורים הוא שידה נמוכה שעוצבה ללא ידיות ועם חריטה גרפית שמעניקה לה עומק.

למרות הצבעוניות העדינה של החדר, המעצבת לא חששה ממהלכים לא שגרתיים. הקיר מאחורי המיטה צבוע בחלקו בלבן ובחלקו בוורוד, ומכל צד של המיטה יש גוף תאורה אחר, מה שיוצר משחק א-סימטרי מעניין.

ֿהחדרים של הילדים עוצבו כך שהם ייתנו ביטוי לאופיים, ויהוו מעין ממלכה קטנה עבורם. אצל הילד תוכננה מערכת סולמות על הקיר והתקרה, שממנה הוא מטפס ומגיע אל קומת הגלריה שמעל הארון.
בחדר של הילדה, תכנון הנגרות כלל בנייה של ארון עם תאים פתוחים לאחסון ספרים ומשחקים. מעצבת הפנים אפרת מידן מספרת שהלקוחות באו עם רשימת דרישות מאד ספציפית, אבל סמכו עליה וזרמו עם כל החלטה שהיא קיבלה, כך שהפרויקט היה אתגר מהנה. "כאשר משפצים בית, זו ההזדמנות לבחון את ההרגלים ואת ואורח החיים", מסבירה המעצבת, "ולהביא לידי ביטוי את כל אותם הפיצ׳רים שיעשו את החיים בבית לנוחים בצורה המקסימלית".

 

עוד בנושא

הכוח הנשי

בדרך שלה: המורשת של זאהה חדיד


חמש שנים עברו מאז פטירתה הפתאומית של זאהה חדיד, אבל הפרויקטים שהיא תכננה עוד ממשיכים להיבנות ולהפתיע את עולם האדריכלות

הכוח הנשי

הרבה מעבר לארונות – המעצבת ששמה את הנגרות במרכז


בזכות תכנון נגרות מדויק ובחירה מוקפדת של חומרים ורהיטים, מעצבת הפנים התאימה את דירת הפנטהאוז לדייריה החדשים

הכוח הנשי

יאללה קוסמוי: וילה מפנקת באי התאילנדי


בין מי הטורקיז, החול הלבן והצמחייה העשירה של קוסמוי, נמצאת הווילה המפנקת שעיצבה מעצבת הפנים הישראלית ליאת דנקנר

הכוח הנשי

מה נשים רוצות? אישה ועיצוב הבית


בין אם את רווקה, אמא או סבתא, השלב שבו את נמצאת כנראה משפיע על האופן שבו הבית שלך נראה. ארבעה טיפוסים של דירות נשים לפי תחנות חיים

תגובות

כתיבת תגובה