כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור

נבחרי השנה  //  בלב השכונה הטמפלרית: משרד שזנח את המראה המחוייט!

בלב השכונה הטמפלרית: משרד שזנח את המראה המחוייט!

שיפוץ חלל אשר נמצא בתוך משרד קיים – בהתאמה לעיצוב המקורי ולאופי הישראלי של החברה, וכל זאת בתוך המסגרת המאתגרת של בניין ייחודי לשימור.

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


משרד זה משתתף בנבחרי השנה של אתר בניין ודיור 2018-19 – הצביעו כאן  

 

 

משרדי חברת הסטארטאפ DoiT International 

ממוקמים בבניין לשימור במושבה הטמפלרית בשרונה, ת"א

עיצוב: סטודיו R&Be

 צילום: Ukanstudio

להצבעה לכל הפרויקטים המשתתפים בנבחרי השנה של בניין ודיור

 
מדובר בשיתוף פעולה נוסף בין הסטודיו לבין משרדי החברה. החברה נמצאת בצמיחה ולכן ביקשה מהסטודיו להפוך את חלל המפגש (חלל ה- MEETUP) לחלל עבודה עבור יחידת המכירות והפיתוח העסקי של החברה.
 
שילוב בין חלל עבודה מודרני לחלונות וריצוף עתיקים.
 
הקונספט בשיפוץ הזה המשיך את הקונספט של התכנון העיצובי המקורי: יצירת חלל ישראלי – מודרני, עדכני, יצירתי ואומנותי תוך חלוקה ברורה של החלל למתחם עבודה ומתחם פנאי. בכל פרויקט הסטודיו נוהג לשלב אלמנטים ייחודיים להם: קריצה של הומור ביצירה, שמחת חיים ותחושת נינוחות.
 
שילוב של אלמנטים הומוריסטיים עם צבע חזק זה חלק מסימן ההיכר של הסטודיו.
 
 
האתגר בפרויקט ההמשך היה יצירת המשכיות לעיצוב הקיים, על-אף העובדה שהחללים נפרדים – החברה היא אותה החברה אשר דוגלת בהגדרות חלל של מתחם פנאי כחלק מחלל העבודה.
 
חיבור בין חללי עבודה לחללי פנאי הם חלק בלתי נפרד מאופי החברה.
 
הפתרון היה בהפרדה בין החללים על ידי שימוש בצבעים דומיננטיים חמים או קרים ושימוש בתאורה חמה או קרה בהתאמה. כל זאת בנאמנות לקונספט, תוך שימוש באמנות ואמנים ישראלים, שכן זוהי חברה 100% ישראלית וגאה בזה. גם החלל עצמו – בניין לשימור מתקופת הטמפלרים, ישראלי – שורשי ששימש מסגרת מוגדרת ומאתגרת ליצירה.
 
חומרים קרים באיזור העבודה וחמים באיזור הפנאי.
 
תמונות נוספות של המשרד:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

עוד בנושא

נבחרי השנה

נבחרי השנה 2019-20 של בניין ודיור בשיתוף מטבחי זיו שותפים בקידום קהילת המעצבים והאדריכלים בישראל


פרויקט נבחרי השנה של בניין ודיור בשיתוף מטבחי זיו יוצא לדרך, הצביעו ובחרו את הפרוייקטים הכי מעוצבים של השנה ואולי תזכו באירוח זוגי מפנק במלונות ליר סנס ופבריק

נבחרי השנה

נבחרי השנה 2019-20 של בניין ודיור בשיתוף מטבחי זיו שותפים בקידום קהילת המעצבים והאדריכלים בישראל: המשרדים המועמדים


במהלך השנה עלו באתר עשרות משרדים, ועכשיו, רגע לפני שהשנה נגמרת הגיע הזמן לבחור את המשרד שיזכה בתואר הנכסף של נבחרי השנה 2019-20, הצביעו ואולי תזכו בלילה במלון FABRIC בנחלת בנימין

נבחרי השנה

נבחרי השנה 2019-20 של בניין ודיור בשיתוף מטבחי זיו שותפים בקידום קהילת המעצבים והאדריכלים בישראל: הדירות המועמדות


במהלך השנה עלו באתר עשרות דירות, ועכשיו, רגע לפני שהשנה נגמרת הגיע הזמן לבחור את הדירה שתזכה בתואר הנכסף של נבחרי השנה 2019-20, הצביעו לדירה הנבחרת ואולי תזכו בפינוק זוגי במלון ליר סנס

נבחרי השנה

נבחרי השנה 2019-20 של בניין ודיור בשיתוף מטבחי זיו שותפים בקידום קהילת המעצבים והאדריכלים בישראל: הדירות הקטנות מחו"ל המועמדות


במהלך השנה עלו באתר עשרות דירות מחו"ל, ועכשיו, רגע לפני שהשנה נגמרת הגיע הזמן לבחור את הדירה הקטנה מחו"ל שתזכה בתואר הנכסף של נבחרי השנה 2019-20, הצביעו ואולי תזכו בארוחה זוגית במסעדת Aberto

תגובות

מרשים. כל הכבוד!

נפלא מיוחד וחדשני
לדעתי עיצוב מיוחד מרשים ושונה, יצירתי . לא רואים עיצוב כזה בכל מקום . שאפו למעצבות . כל פינה מיוחדת , הצבעים , התאורה כל האלמנטים בטעם טוב ! אהבתי !

מעורר השראה! כל הכבוד

מיוחד!
מיוחד מעניין ויצירתי! אהבתי את השימוש בצבעים העזים בחלל כל כך ייחודי

תשובה ל"דרומא"
מי שקצת מבין עניין ועיצוב, מיד רואה שהושקעה מחשבה רבה בחלל שיכול להרגיש כבד מידי לחברה שהיא ללא ספק צעירה. יש פה ווייב מגניב והמון עניין, אומנות מקורית וישראלית וכל הכבוד למעצבות שמצאו לנכון לפרגן לאמנים ישראלים. אם יצא לך לבקר במבנים של מתחם שרונה היית יודעת שגופי התאורה התעשייתים מוכתבים עם המקום ואלו גופי תאורה שמופיעים בכל החללים שבמתחם על מנת לא לפגוע בקירות ותקרות המקוריים. אני טרם שמעתי על גלגלי כיסאות שחורצים ריצפה... אבל בסדר.. ללא ספק את סובלת ממרמרת מיותרת.

וואוו!! יצירתיות לשמה
אהבתי ובגדול! השילובים של חדש וישן, הטקסטורות, הצבעים. ממש יפה! מלא השראה. הייתי שמחה לעבוד במקום כזה

וואוו!! יצירתיות לשמה
אהבתי ובגדול! השילובים של חדש וישן, הטקסטורות, הצבעים. ממש יפה! מלא השראה. הייתי שמחה לעבוד במקום כזה

מרתק. מעניין. יצירתי. כל הכבוד למעצבים.

עמוס מדי ומבולגן
לטעמי יותר מדי אלמנטים שלא שייכים אחד לשני. יוצר אי שקט, אי נעימות ובלגן אחד גדול.

ערימת קישקושים רועשת
איך אפשר לעבוד בחלל מקושקש כזה? קיבלתם חלל מעניין, עם טאצ' מלוטש מעידן קודם. למה להעמיס עליו גם את התאורה התעשייתית וגם את הכל הצעצועיות האומנותית-אעלק? קצת פחות מלאות ילדותית ויותר ענווה היו עושים טוב לכולם. הייתי מתחילה מלהוריד את כל מה שהוספתם, שישאר רק הריהוט (אגב, הגלגלים לא חורצים את הרצפה?). ואז בזהירות אפשר להוסיף אולי רבע מכמות האלמנטים, בעדינות ובכבוד לחלל. נקודת אור בודדת: הספה הירוקה. עם חצי מכל מה שמגובב סביבה, ולהסיר גם אלמנטי תאורה רבים מיותרים. אחד ושיעבוד כמו שצריך - יספיק.

מהממם!!
משרדים ממשים יפים ומיוחדים. סופסוף משהו קצת אחר!

עיצוב משרד בלב המושבה הטמפלרית
עיצוב מרהיב, מקורי ומרענן. ללא ספק גאווה ישראלית

www.studiornbe.com
https://www.studiornbe.com/

כתיבת תגובה