כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(12) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(61) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/02/1DSC9809.jpg" ["image_title"]=> string(44) "מראה מודרני, אלגנטי ונקי" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(1058) "

הדיירים: זוג
מיקום: גן יבנה
השטח: מגרש בן 1 דונם
עיצוב פנים והום סטיילינג: רונית תקן

זוג בשנות החמישים לחייהם, שילדיהם עזבו את הקן, ביקשו לערוך שיפוץ חלקי בביתם בגן יבנה, שנבנה לפני 25 שנים. השיפוץ החלקי כלל עיצוב מחודש של את קומת הכניסה ושל סוויטת ההורים, והרחבה של המטבח. המטרה הייתה לשוות לבית מראה מודרני, אלגנטי ונקי בגוונים של אפור ונגיעות חמימות של עץ וכתמי צבע. כיוון שהאישה אוהבת לבשל ולארח, היא ביקשה מטבח מרווח ומפנק עם מקומות אחסון רבים, תנור רחב וכיריים אינדוקציה. כמו כן, היא רצתה משטח עבודה נוח ושולחן אוכל בגובה סטנדרטי.

" ["image"]=> string(67) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/02/2_DSC9742-Edit.jpg" ["image_title"]=> string(76) "משטח עבודה מפנק ושולחן אוכל בגובה סטנדרטי" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(67) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/02/3_DSC9734-Edit.jpg" ["image_title"]=> string(31) "מטבח: מטבחי אביבי" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(769) "

 

השיפוץ החלקי אך היסודי כלל שינוי העמדה של החלל הציבורי, הנמכת תקרה המשלבת תאורה אדריכלית ותאורה דקורטיבית, הדבקת אריחי גרניט פורצלן 100X100 שהגדילו את החלל וכן שיפוץ שירותי אורחים וחדר רחצה הורים.  תכנון המפלס הקודם היה מיושן והמטבח הגדול במיוחד היה תחום בתוך חדר, נפרד מהחלל הציבורי ומפינת האוכל. המעצבת, הסבורה כי בכל בית גלום פוטנציאל עיצובי ענק, זיהתה מיד שאפשר לפתוח את המטבח לחלל הציבורי, ובכך להרוויח עוד שטח.

" ["image"]=> string(67) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/02/4_DSC9757-Edit.jpg" ["image_title"]=> string(62) "כיסאות רחבים ומרופדים בפינת האוכל" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(69) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/02/5_DSC9783-Edit-1.jpg" ["image_title"]=> string(30) "משטח דקטון במטבח" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(67) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/02/6_DSC9750-Edit.jpg" ["image_title"]=> string(90) "תכנון המטבח מאפשר קשר עין עם היושבים בחלל הציבורי" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(552) "

 

במקום הקיר שהפריד בין המטבח לסלון, מוקם משטח עבודה באורך שלושה מטרים, שחופה בדקטון כהה מסוג קליה. זאת על מנת ליצור ניגודיות למשטח דקטון עץ שבאזור הכיור ולמשטח האכילה מעץ שמתחבר לאי. הכיריים והתנור הרחבים מוקמו באי, כך שבעלת הבית תוכל לבשל ולהיות בקשר עין עם היושבים בחלל הציבורי ובדלפק האכילה.

" ["image"]=> string(69) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/02/7_DSC9724-Edit-3.jpg" ["image_title"]=> string(101) "ריהוט: אריק דיזיין, וילונות: מרים עזרא, שטיח: השטיח האדום" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(67) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/02/8_DSC9765-Edit.jpg" ["image_title"]=> string(59) "כורסה כתומה שוברת את גווני האפור" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(748) "

 

על מנת לחמם את החלל, שולבו מדרגות עץ עם רום שחור, ואלה הפכו לאחד האלמנטים הבולטים בשיפוץ החלקי של הקומה. ריהוט בהתאמה אישית שולב בחלל וכורסה כתומה נבחרה על מנת לשבור את גווני האפור. קיר הטלוויזיה חופה בחיפוי תלת ממדי בקווים אלכסוניים, היוצר ניגודיות לקווים הישרים של המטבח. לפינת האוכל נבחר שולחן עגול עם כיסאות רחבים, מרופדים ומפנקים וכקישוט לחלל נבחרו בקפידה אקססוריז מתאימים מפלורליס ואריק דיזיין.

" ["image"]=> string(69) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/02/9_DSC9778-Edit-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(441) "

 

שירותי האורחים הקטנים רוצפו וחופו באריח זהה על מנת ליצור אשליית גודל. לחדר הרחצה של ההורים נבחרו אריחי ענק בגודל 1.20X1.20 מטר, וגם כאן הוחלט לרצף את הרצפה והקירות באריח זהה על מנת לתרום לתחושת הניקיון והגודל של החלל כחלק מהשיפוץ החלקי.

" ["image"]=> string(63) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/02/10_DSC9769.jpg" ["image_title"]=> string(46) "אריח זהה יוצר אשליית גודל" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(63) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/02/11_DSC9772.jpg" ["image_title"]=> string(34) "תחושת גודל וניקיון" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(677) "

 

רשימת ספקים חלקית:
קבלן ביצוע: יוחאי יפרח עבודות בתחום הבנייה
מטבח: אביבי מטבחים – Avivi kitchens
ריצופים וסניטריה: אליאב קרמיקה
מדרגות ופרקטים: פרקט עד הבית
תאורה: סיטי לייט תאורה בע"מ
ריהוט: אריק דיזיין -ARIK Design אריק דיזיין
שטיח: השטיח האדום – שטיחים ישירות מהיבואן
וילונות: מרים אורגון – וילונות וטפטים
אקססוריז: Arik Cohen

" ["image"]=> bool(false) ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

בתים מעוצבים  //  מתמקדים בעיקר: שיפוץ חלקי לבית פרטי

מתמקדים בעיקר: שיפוץ חלקי לבית פרטי

אחרי שהילדים עזבו את הקן, הקדישו בני הזוג את מרצם לשיפוץ חלקי של ביתם הפרטי. קו העיצוב שנבחר הוא מודרני ואלגנטי, עם נגיעות חמות של עץ

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: אבי תקן


מראה מודרני, אלגנטי ונקי

הדיירים: זוג
מיקום: גן יבנה
השטח: מגרש בן 1 דונם
עיצוב פנים והום סטיילינג: רונית תקן

זוג בשנות החמישים לחייהם, שילדיהם עזבו את הקן, ביקשו לערוך שיפוץ חלקי בביתם בגן יבנה, שנבנה לפני 25 שנים. השיפוץ החלקי כלל עיצוב מחודש של את קומת הכניסה ושל סוויטת ההורים, והרחבה של המטבח. המטרה הייתה לשוות לבית מראה מודרני, אלגנטי ונקי בגוונים של אפור ונגיעות חמימות של עץ וכתמי צבע. כיוון שהאישה אוהבת לבשל ולארח, היא ביקשה מטבח מרווח ומפנק עם מקומות אחסון רבים, תנור רחב וכיריים אינדוקציה. כמו כן, היא רצתה משטח עבודה נוח ושולחן אוכל בגובה סטנדרטי.

משטח עבודה מפנק ושולחן אוכל בגובה סטנדרטי

מטבח: מטבחי אביבי

 

השיפוץ החלקי אך היסודי כלל שינוי העמדה של החלל הציבורי, הנמכת תקרה המשלבת תאורה אדריכלית ותאורה דקורטיבית, הדבקת אריחי גרניט פורצלן 100X100 שהגדילו את החלל וכן שיפוץ שירותי אורחים וחדר רחצה הורים.  תכנון המפלס הקודם היה מיושן והמטבח הגדול במיוחד היה תחום בתוך חדר, נפרד מהחלל הציבורי ומפינת האוכל. המעצבת, הסבורה כי בכל בית גלום פוטנציאל עיצובי ענק, זיהתה מיד שאפשר לפתוח את המטבח לחלל הציבורי, ובכך להרוויח עוד שטח.

כיסאות רחבים ומרופדים בפינת האוכל

משטח דקטון במטבח

תכנון המטבח מאפשר קשר עין עם היושבים בחלל הציבורי

 

במקום הקיר שהפריד בין המטבח לסלון, מוקם משטח עבודה באורך שלושה מטרים, שחופה בדקטון כהה מסוג קליה. זאת על מנת ליצור ניגודיות למשטח דקטון עץ שבאזור הכיור ולמשטח האכילה מעץ שמתחבר לאי. הכיריים והתנור הרחבים מוקמו באי, כך שבעלת הבית תוכל לבשל ולהיות בקשר עין עם היושבים בחלל הציבורי ובדלפק האכילה.

ריהוט: אריק דיזיין, וילונות: מרים עזרא, שטיח: השטיח האדום

כורסה כתומה שוברת את גווני האפור

 

על מנת לחמם את החלל, שולבו מדרגות עץ עם רום שחור, ואלה הפכו לאחד האלמנטים הבולטים בשיפוץ החלקי של הקומה. ריהוט בהתאמה אישית שולב בחלל וכורסה כתומה נבחרה על מנת לשבור את גווני האפור. קיר הטלוויזיה חופה בחיפוי תלת ממדי בקווים אלכסוניים, היוצר ניגודיות לקווים הישרים של המטבח. לפינת האוכל נבחר שולחן עגול עם כיסאות רחבים, מרופדים ומפנקים וכקישוט לחלל נבחרו בקפידה אקססוריז מתאימים מפלורליס ואריק דיזיין.

 

שירותי האורחים הקטנים רוצפו וחופו באריח זהה על מנת ליצור אשליית גודל. לחדר הרחצה של ההורים נבחרו אריחי ענק בגודל 1.20X1.20 מטר, וגם כאן הוחלט לרצף את הרצפה והקירות באריח זהה על מנת לתרום לתחושת הניקיון והגודל של החלל כחלק מהשיפוץ החלקי.

אריח זהה יוצר אשליית גודל

תחושת גודל וניקיון

 

רשימת ספקים חלקית:
קבלן ביצוע: יוחאי יפרח עבודות בתחום הבנייה
מטבח: אביבי מטבחים – Avivi kitchens
ריצופים וסניטריה: אליאב קרמיקה
מדרגות ופרקטים: פרקט עד הבית
תאורה: סיטי לייט תאורה בע"מ
ריהוט: אריק דיזיין -ARIK Design אריק דיזיין
שטיח: השטיח האדום – שטיחים ישירות מהיבואן
וילונות: מרים אורגון – וילונות וטפטים
אקססוריז: Arik Cohen

עוד בנושא

בתים מעוצבים

עיצוב לדורות: שיפוץ בית סבתא


הנכדה ומשפחתה עברו להתגורר בדירה הישנה שהייתה שייכת לסבתא רבא שלה. הודות לשיפוץ דירה מקיף, מרחב המגורים הותאם לכל הדרישות המאתגרות

בתים מעוצבים

דירת דופלקס במראה מחוספס


עם קיר בטון, תשתיות חשופות ומדרגות בחיפוי בזלת, דירת הדופלקס הזאת קיבלה מראה תעשייתי עם חספוס מעודן

בתים מעוצבים

איזון עדין: בית אינטימי עם תחושת מרחב


בעיצוב הבית הזה הושם דגש על הרמוניה ותחושת מרחב, לצד סגנון עכשווי וחומריות עשירה

בתים מעוצבים

שובר מוסכמות: סגנון מינימליסטי עם טוויסט


הדיירים ביקשו בית בסגנון מינימליסטי בגווני שחור-לבן, אך המעצבת העזה והוסיפה נגיעות מרעננות של צבע

תגובות

כתיבת תגובה