כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(12) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(823) "

הדיירים: זוג + 3
המיקום: הוד השרון
השטח: 200 מ"ר
התקציב: 400,000 ₪
עיצוב פנים: מירי שניידרמן

מעצבים רבים יעידו שאחת התלונות הנפוצות ביותר של לקוחות היא על כך שהבית שלהם חשוך מדי. תלונה דומה נשמעה גם בפרויקט הזה, שבו התבקשה המעצבת מירי שניידרמן לתכנן ולעצב מחדש בית פרטי בן שתי קומות. לפני השיפוץ הבית היה סגור וחשוך, אך בזכות ביטול קירות מיותרים, המעצבת הצליחה ליצור חלל פתוח, מאוורר ושופע אור.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/1-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/2-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/3-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(623) "

מלבד פתיחת החלל, ביטול הקירות גם אפשר להגדיל את המטבח ולהפוך אותו לציר מרכזי בבית. כיוון שהלקוחות מאד אוהבים לבשל ולארח, הם ביקשו מטבח מרווח עם הרבה מקומות אחסון ואזור ישיבה נוח. הצבע השולט במטבח הוא לבן, אך הארונות הגבוהים שוברים את המונוכרומטיות הזאת עם גוון של אפור גרפיט. גופי התאורה התלויים מעל לאי אפורים גם הם, ותורמים ליצירת הרמוניה.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/4-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/5-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/6-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(846) "

לפני שיפוץ הבית וביטול הקירות, פינת האוכל הייתה סגורה וצפופה. כעת הפינה מהווה חלק מהאזור הציבורי, ומדברת בשפה העיצובית של שאר החללים. בנוסף, בשביל לחבר את פינת האוכל גם לגינה, תוכננה ויטרינה גדולה שממנה ניתן לצאת החוצה.

בקצה של פינת האוכל, מסביב לחלון צרפתי גדול, תוכנן קיר נגרות שבו משולבים ספריה וספסל ישיבה מזמין. ספסל ישיבה נוסף תוכנן לצד הקיר המעוגל שנמצא במרכזה של קומת הכניסה. ספסל זה כולל גם מגירות אחסון שימושיות, ובסמוך אליו פזורים שולחנות קפה נמוכים.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/7-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/8-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/9-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(1211) "

חדר השינה של ההורים זכה גם הוא לעיצוב מחודש, וקיבל מראה נעים ומרגיע. לבקשת הלקוחות, החדר עוצב בסגנון מינימליסטי, והוא חף מעומס מיותר. הקיר מאחורי המיטה נצבע בגוון ירוק מרווה, ואילו המיטה ויתר הפריטים בחדר הם לבנים.

בפרויקטים רבים, ובמיוחד בכאלה שכוללים שינויים מבניים וביטול קירות, המעצבים מוצאים את עצמם לא פעם כלואים בתווך שבין הלקוחות לקבלן. לשמחתה של המעצבת מירי שניידרמן, היא זכתה ליהנות מיחסי עבודה טובים משני הצדדים. "שיתוף פעולה מוצלח ופורה עם הקבלן המבצע ואמון מלא של הלקוחות גרמו לתהליך השיפוץ שכולם חששו ממנו להפוך לתהליך מהנה וכיפי", היא אומרת.

רשימת ספקים חלקית:
מטבח – מטבחי סמל
תמונות – ארטישוק גלרי

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/10-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/11-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/12-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  אנרגיה חדשה: השינוי שפתח את הבית

אנרגיה חדשה: השינוי שפתח את הבית

בזכות ביטול קירות מיותרים, הצליחה המעצבת להפוך בית חשוך למרחב פתוח ומואר שמחבר היטב בין הפנים והחוץ

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: טל ניסים


הדיירים: זוג + 3
המיקום: הוד השרון
השטח: 200 מ"ר
התקציב: 400,000 ₪
עיצוב פנים: מירי שניידרמן

מעצבים רבים יעידו שאחת התלונות הנפוצות ביותר של לקוחות היא על כך שהבית שלהם חשוך מדי. תלונה דומה נשמעה גם בפרויקט הזה, שבו התבקשה המעצבת מירי שניידרמן לתכנן ולעצב מחדש בית פרטי בן שתי קומות. לפני השיפוץ הבית היה סגור וחשוך, אך בזכות ביטול קירות מיותרים, המעצבת הצליחה ליצור חלל פתוח, מאוורר ושופע אור.

מלבד פתיחת החלל, ביטול הקירות גם אפשר להגדיל את המטבח ולהפוך אותו לציר מרכזי בבית. כיוון שהלקוחות מאד אוהבים לבשל ולארח, הם ביקשו מטבח מרווח עם הרבה מקומות אחסון ואזור ישיבה נוח. הצבע השולט במטבח הוא לבן, אך הארונות הגבוהים שוברים את המונוכרומטיות הזאת עם גוון של אפור גרפיט. גופי התאורה התלויים מעל לאי אפורים גם הם, ותורמים ליצירת הרמוניה.

לפני שיפוץ הבית וביטול הקירות, פינת האוכל הייתה סגורה וצפופה. כעת הפינה מהווה חלק מהאזור הציבורי, ומדברת בשפה העיצובית של שאר החללים. בנוסף, בשביל לחבר את פינת האוכל גם לגינה, תוכננה ויטרינה גדולה שממנה ניתן לצאת החוצה.

בקצה של פינת האוכל, מסביב לחלון צרפתי גדול, תוכנן קיר נגרות שבו משולבים ספריה וספסל ישיבה מזמין. ספסל ישיבה נוסף תוכנן לצד הקיר המעוגל שנמצא במרכזה של קומת הכניסה. ספסל זה כולל גם מגירות אחסון שימושיות, ובסמוך אליו פזורים שולחנות קפה נמוכים.

חדר השינה של ההורים זכה גם הוא לעיצוב מחודש, וקיבל מראה נעים ומרגיע. לבקשת הלקוחות, החדר עוצב בסגנון מינימליסטי, והוא חף מעומס מיותר. הקיר מאחורי המיטה נצבע בגוון ירוק מרווה, ואילו המיטה ויתר הפריטים בחדר הם לבנים.

בפרויקטים רבים, ובמיוחד בכאלה שכוללים שינויים מבניים וביטול קירות, המעצבים מוצאים את עצמם לא פעם כלואים בתווך שבין הלקוחות לקבלן. לשמחתה של המעצבת מירי שניידרמן, היא זכתה ליהנות מיחסי עבודה טובים משני הצדדים. "שיתוף פעולה מוצלח ופורה עם הקבלן המבצע ואמון מלא של הלקוחות גרמו לתהליך השיפוץ שכולם חששו ממנו להפוך לתהליך מהנה וכיפי", היא אומרת.

רשימת ספקים חלקית:
מטבח – מטבחי סמל
תמונות – ארטישוק גלרי

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

אנרגיה חדשה: השינוי שפתח את הבית


בזכות ביטול קירות מיותרים, הצליחה המעצבת להפוך בית חשוך למרחב פתוח ומואר שמחבר היטב בין הפנים והחוץ

עיצוב בתים פרטיים

הפרד ומשול: עיצוב בית דו משפחתי


עם קירות משותפים ושכנים קרובים מאד, תכנון ועיצוב בית דו משפחתי הוא אתגר ממש לא פשוט

עיצוב בתים פרטיים

פרובנס מאחורייך: בית כפרי בעיצוב על זמני


על שטח של חצי דונם בגן יבנה נמצא בית כפרי שמוכיח שלא צריך לעלות על מטוס בשביל להרגיש קצת אירופה

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

תגובות

כתיבת תגובה