כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

עיצוב בתים פרטיים  //  בחזרה לעתיד: מראה חדש לבית פרטי בשומרון

בחזרה לעתיד: מראה חדש לבית פרטי בשומרון

באזור השומרון העניקה המעצבת ליאת צוברי מראה צעיר ורענן לבית עם שלושה מפלסים שנבנה לפני 35 שנים. העיצוב המודרני והעל זמני שהותאם לתקופתנו עונה על צרכים עכשוויים ועתידיים של משפחה בת שש נפשות

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: יהודית הופמן


הדיירים: זוג + 4
שטח בנוי: 245 מ"ר
שטח המגרש: 650 מ"ר
תכנון ועיצוב פנים: ליאת צוברי

מבנה הבית המבוסס על שלושה מפלסים, סגנון בנייה שהיה נהוג בשנים קודמות, קיבל מובן חדש באמצעות חלוקה מחדש, תכנון מותאם לזוג בשנות הארבעים וארבעת ילדיהם, וכן באמצעות עיצוב מודרני, קליל וצעיר שהחליף מראה כפרי כבד ומיושן. המפלס התחתון, בו ממוקמת הכניסה אל הבית, תוכנן כמרחב החברתי. עיצובו הכולל סלון, מטבח, ממ"ד ושירותי אורחים, הותאם לפעילות המשפחתית ולאירוח, ובמעטפת המקיפה תכננה המעצבת פתחים גדולים אשר דרכם חודרים פנימה אור, אוויר ונוף השדות. כמו כן, הפתחים משמשים כמעבר לגינה היקפית בה עוצבו פינות ישיבה ובילוי.

סלון בגווני בז'

סלון בגווני בז'
מטבח בלב הבית

מטבח בלב הבית
מטבח בלב הבית

פינת ישיבה

פינת ישיבה

מפלס הביניים נועד לחדרי הילדים, ומתוך חשיבה לעתיד הותאם לכל אחד מהילדים חדר שינה שאליו צמוד חדר רחצה ושירותים שישרת אותם בכל גיל. ההפרדה בין האזור שהוקדש לילדים לבין יחידת המגורים של ההורים התאפשרה באמצעות סגירת מרפסת גדולה שהשתרעה על פני שטחו של המפלס השלישי. שטח המרפסת הגדול הפך לפינתם האינטימית של ההורים, הכוללת חדר שינה מרווח עם יציאה למרפסת, חדר ארונות וחדר רחצה עם אמבטיה ובו חלון גדול המשקיף לעבר השדות. צמוד לחדרם המשותף של ההורים, לבקשת הדיירת, הוקצה ועוצב עבורה חדר עבודה. להשלמת מראהו המואר של הבית שעוצב בסגנון מודרני על זמני, הוסיפה המעצבת מיצירות האמנות פרי ידיה, ציורים ופסלים שמקשטים את הבית ומוסיפים לו צבעוניות וחמימות.

חדר שינה בגווני בז'

חדר שינה בגווני בז'
חדר שינה בגווני בז'

חדר שינה בגווני בז'
אמבטיה פרי סטנדינג

אמבטיה פרי סטנדינג
חדר רחצה

חדר רחצה
חדר עבודה

חדר עבודה
פינת ישיבה בחוץ

פינת ישיבה בחוץ
חזית חיצונית

חזית חיצונית
קומת כניסה

תוכנית קומה הכניסה

קומת כניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

תוכנית קומה הכניסה

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

בחזרה לעתיד: מראה חדש לבית פרטי בשומרון


באזור השומרון העניקה המעצבת ליאת צוברי מראה צעיר ורענן לבית עם שלושה מפלסים שנבנה לפני 35 שנים. העיצוב המודרני והעל זמני שהותאם לתקופתנו עונה על צרכים עכשוויים ועתידיים של משפחה בת שש נפשות

עיצוב בתים פרטיים

לקט כפרי: עיצוב בית פרטי חם והרמוני למשפחה במושב


לאחר שסיימה את תכנון ועיצוב ביתה, ידעה המעצבת שזה המקצוע הנכון לה. פשטות ואלגנטיות, חמימות לצד פונקציונליות הניבו לה ולמשפחתה בית בסגנון כפרי נקי המייצר חוויות

עיצוב בתים פרטיים

סימביוזה של טבע וחושים: בית פרטי מחובר לאדמה


צבעוניות בהירה המבוססת על לבן משולבת עם עץ אלון וכתמי נחושת ועוטפת את החללים בבית פרטי בקוסטה ברווה, ספרד

עיצוב בתים פרטיים

מופע הפרוזדור הגדול: בית פרטי שופע חומרים במושב


כדי להכניס שינויים תכנוניים כרצונם, התחילו בני הזוג את העיצוב כבר כשקיבלו את התוכניות האדריכליות. מופע תאורה על רקע ירוק מרווה, ויטרינה לנוף, עץ גושני, חלודה ובטון הגשימו את חלומם

תגובות

כתיבת תגובה