כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(9) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(777) "

הדיירים: זוג + שני ילדים
המיקום: שדי חמד
השטח: 180 מ"ר
עיצוב והום סטייל: עדי קדמי

הדיירים ביקשו לשפץ ולעצב מחדש את ביתם, כך שהוא יהיה פרקטי, נוח ויתאים להם וגם לחתולים ולכלבים שהם מגדלים. מבחינת העיצוב, הם רצו לעשות שימוש בצורות גיאומטריות ובגוונים אפורים. מדובר במשפחה מלוכדת ואוהבת", מספרת המעצבת עדי קדמי. "המטרה הייתה לייצר נוחות מרבית לדרי הבית ולחיות המחמד שלהם".

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/1-12.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/2-12.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(546) "

הבית בנוי כך שהמדרגות ממוקמות מול הכניסה, ומהוות ציר מרכזי שיוצר תחושת עומק. בקומת הקרקע של הבית נמצא חלל המגורים, הממ"ד, שירותי האורחים וכן אזור המיועד לחיות המחמד. הקומה העליונה של הבית בנוי משני מפלסים, כאשר בראשון נמצאים חדר השינה של הבת וחדר הרחצה הכללי, ובמפלס השני נמצאת הסוויטה של ההורים.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/3-11.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/4-11.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(877) "

בשלב הראשון של שיפוץ הבית, הוסר הפרקט בקומת הכניסה. מהלך זה חשף משטח בטון מוחלק יפיפה, והוחלט ללטש אותו ולהפוך אותו לריצוף של הבית. לאחר מכן, תוכננו מחדש המטבח והסלון. המעצבת השתמשה בחללים אלה כדי להבליט את המבנה המיוחד של הבית, ולהדגיש את הקווים שחוצים אותו. מבנה הבית הכתיב גם את הצורה של המטבח. כך למשל, שולחן האוכל ששולב בו מדגיש את הקווים האופקיים של הבית. המטבח, כמו גם יתר החללים הציבוריים, מאופיין בצבעוניות מונוכרומטית של גוונים אפורים, אשר משרה שקט ומעניקה לבית מראה אלגנטי.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/5-11.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(721) "

הקומה העליונה כוללת כאמור את חדרי השינה. הבת המתבגרת ביקשה חדר מפנק בלי הרבה צבע או פיצ'יפקס. לפיכך, הוחלט לעצב את החדר שלה בגוונים בהירים, תוך שימוש בעץ במבוק קליל ובטקסטיל רך. חדר הרחצה של הבת עוצב גם הוא באותו סגנון, והוא מעניק תחושה נקיה ועוטפת.
סוויטת ההורים עוצבה כמו שאר חלקי הבית בגוונים אפורים עם נגיעות עץ. הסוויטה כוללת גם חדר רחצה מרווח, שאליו ניתן לעבור דרך אחת הדלתות של ארון הקיר.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/6-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/7-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(787) "

לדברי מעצבת הפנים עדי קדמי, הבית שהתקבל בסופו של תהליך השיפוץ, מתרגם באופן מדויק את התחושה שהדיירים רצו לקבל מהבית ומכל אחד מחדריו. הצבעוניות ששולטת בו היא של גוונים אפורים, ויש ביטוי לצורה הגיאומטרית הייחודית של המבנה.  "היכולת שלי היא לייצר כימיה בין החומרים והצבעים לבין מה שהדיירים רוצים להרגיש בבית שלהם", אומרת המעצבת. "בעזרת הקשבה לרצונות של הלקוחות ויצירת השילובים הנכונים, נוצר החיבור בין הגרים בבית לבית עצמו".

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/8-9.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/9-9.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  בלי קשקושים: עיצוב מונוכרומטי בגוונים אפורים

בלי קשקושים: עיצוב מונוכרומטי בגוונים אפורים

את עיצוב הבית הזה הכתיבו המבנה המיוחד שלו, גרם המדרגות הנוכח והשימוש היצירתי בגוונים אפורים שונים

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: שי אדם


הדיירים: זוג + שני ילדים
המיקום: שדי חמד
השטח: 180 מ"ר
עיצוב והום סטייל: עדי קדמי

הדיירים ביקשו לשפץ ולעצב מחדש את ביתם, כך שהוא יהיה פרקטי, נוח ויתאים להם וגם לחתולים ולכלבים שהם מגדלים. מבחינת העיצוב, הם רצו לעשות שימוש בצורות גיאומטריות ובגוונים אפורים. מדובר במשפחה מלוכדת ואוהבת", מספרת המעצבת עדי קדמי. "המטרה הייתה לייצר נוחות מרבית לדרי הבית ולחיות המחמד שלהם".

הבית בנוי כך שהמדרגות ממוקמות מול הכניסה, ומהוות ציר מרכזי שיוצר תחושת עומק. בקומת הקרקע של הבית נמצא חלל המגורים, הממ"ד, שירותי האורחים וכן אזור המיועד לחיות המחמד. הקומה העליונה של הבית בנוי משני מפלסים, כאשר בראשון נמצאים חדר השינה של הבת וחדר הרחצה הכללי, ובמפלס השני נמצאת הסוויטה של ההורים.

בשלב הראשון של שיפוץ הבית, הוסר הפרקט בקומת הכניסה. מהלך זה חשף משטח בטון מוחלק יפיפה, והוחלט ללטש אותו ולהפוך אותו לריצוף של הבית. לאחר מכן, תוכננו מחדש המטבח והסלון. המעצבת השתמשה בחללים אלה כדי להבליט את המבנה המיוחד של הבית, ולהדגיש את הקווים שחוצים אותו. מבנה הבית הכתיב גם את הצורה של המטבח. כך למשל, שולחן האוכל ששולב בו מדגיש את הקווים האופקיים של הבית. המטבח, כמו גם יתר החללים הציבוריים, מאופיין בצבעוניות מונוכרומטית של גוונים אפורים, אשר משרה שקט ומעניקה לבית מראה אלגנטי.

הקומה העליונה כוללת כאמור את חדרי השינה. הבת המתבגרת ביקשה חדר מפנק בלי הרבה צבע או פיצ'יפקס. לפיכך, הוחלט לעצב את החדר שלה בגוונים בהירים, תוך שימוש בעץ במבוק קליל ובטקסטיל רך. חדר הרחצה של הבת עוצב גם הוא באותו סגנון, והוא מעניק תחושה נקיה ועוטפת.
סוויטת ההורים עוצבה כמו שאר חלקי הבית בגוונים אפורים עם נגיעות עץ. הסוויטה כוללת גם חדר רחצה מרווח, שאליו ניתן לעבור דרך אחת הדלתות של ארון הקיר.

לדברי מעצבת הפנים עדי קדמי, הבית שהתקבל בסופו של תהליך השיפוץ, מתרגם באופן מדויק את התחושה שהדיירים רצו לקבל מהבית ומכל אחד מחדריו. הצבעוניות ששולטת בו היא של גוונים אפורים, ויש ביטוי לצורה הגיאומטרית הייחודית של המבנה.  "היכולת שלי היא לייצר כימיה בין החומרים והצבעים לבין מה שהדיירים רוצים להרגיש בבית שלהם", אומרת המעצבת. "בעזרת הקשבה לרצונות של הלקוחות ויצירת השילובים הנכונים, נוצר החיבור בין הגרים בבית לבית עצמו".

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

עיצוב בתים פרטיים

כמו מלון: בית בסגנון בוטיק


הדיירים חלמו על בית מפנק בסגנון בוטיק, אך גם התעקשו לא ליפול לגחמות ולטרנדים חולפים. המעצב נענה לאתגר

עיצוב בתים פרטיים

להביא את השינוי: שיפוץ בית פרטי


לאחד תהליך קפדני של שיפוץ הבית ועיצובו מחדש, זכתה המשפחה במרחב מגורים המותאם בדיוק עבורה

עיצוב בתים פרטיים

בלי לבזבז זמן: שיפוץ בית מזורז


תוך שלושה חודשים הושלם שיפוץ הבית הזה. התוצאה: מרחב פתוח, מואר ומזמין לאירוח

תגובות

עיצוב מקסים

כתיבת תגובה