כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(8339) "

הדיירים: זוג + 4 ילדים
השטח: 200 מ"ר
המקום: כרכור
אדריכלות ועיצוב פנים: איציק ניב אדריכלים

 

הבית הזה, שנמצא בכרכור, בנוי במפלס אחד בעל חלוקה ברורה בין החללים הציבוריים (משמאל לכניסה) לפרטיים (מימין לכניסה). עיצוב הבית הינו מודרני ונקי, בעל ניקיון צורני נטול גחמות וקישוטיות, אבל גם משלב בתוכו רכות וצבעוניות.


בנייה בעץ: לכל העסקים ובעלי המקצוע
בניית ועיצוב דק: לכל העסקים ובעלי המקצוע


הבית מורכב משתי מסות עיקריות, היוצרות הפרדה טבעית בין הפונקציות הפרטיות לציבוריות, כאשר בתווך ביניהן נמצאת הכניסה הראשית לבית. דלת הכניסה העשויה עץ אלון טבעי מובילה למבואה רחבה אל מול ויטרינת יציאה לפטיו מחופה בדק איפאה שבסופו עץ זית.


משמאל הכניסה נמצא החלל הציבורי שכולל את כל הפונקציות המשותפות. המטבח, שתוכנן על ידי הסטודיו, עוצב בסגנון מודרני, משלב צביעה אפוקסית בגוון לבן ומשתמש בעץ אלון טבעי כקונטרסט. הוא מכיל קיר ארונות גבוהים, ומאובזר באי גדול ורחב המכיל 6 מקומות ישיבה וכן שטחי אחסון. פינת האוכל המעוצבת, משלבת עץ טבעי וברזל וחוצצת בין המטבח לחדר המגורים. הסלון כולל שידת טלוויזיה ארוכה, לצידה תלויים ציורים פרי עטו של האדריכל. שלושת הפונקציות כאחת משקיפות דרך ויטרינה רחבה מקיר לקיר אל מול חצר מטופחת, שבקצה ניצבת לה בריכה שחיה.


מימין – החלל הפרטי, שגם בו החלוקה ברורה. הוא מופרד באופן טבעי על ידי מסדרון פנימי ומורכב משני אגפים: בצד המזרחי נמצא אגף הילדים הכולל 3 חדרי שינה וחדר רחצה מרווח המחובר לחדר כביסה, אשר מוביל ליציאה אחורית לחצר השירות. בצד המערבי נמצא אגף ההורים הכולל חדר שינה, חדר רחצה פרטי וכן חדר ארונות. סוויטת ההורים תוכננה כך שתהיה בעלת חצר אינטימית המחברת את חלל החדר אל גינה פרטית.

 

בואו לסיור בבית:




עיצוב מודרני. חדר האוכל והסלון


כולל את כל הפונקציות המשותפות


עם יציאה פרטית למרפסת. חדר השינה


קיר ארונות גבוהים


חדר רחצה מרווח


חלל הכניסה לבית


ברוכים הבאים


דגש על תאורת כניסה


ויטרינה לכל האורך


מימין הכניסה לבית ומשמאל הבריכה



תוכניות קומת הקרקע

 

רשימת ספקים חלקית:

קבלן ראשי – אלי בן שמעון 

קבלן אלומיניום – תריסי אורי קונסטנטין

קבלן אינסטלציה – שחר עבודות אחזקה ואינסטלציה

עבודות זכוכית – אוריון גלאס

דלתות – פנדור

פרגולות – א . אלדד עבודות עץ

נגר – רהיטי קיסר

עוד בתים מעוצבים: 

מכה שורשים: הבית שעוצב על טהרת העץ
כאן שוחים בכיף: וילה וביתן בריכה צמוד
שינוי צורה בבית תל אביבי 
מרחב מחייה: וילה מעוצבת במושב
הצצה לבית במושב אליכין

" ["image"]=> string(160) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/עיצוב בית מודרני בפרדס חנה/234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(160) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/עיצוב בית מודרני בפרדס חנה/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  גבולות ברורים: עיצוב בית מודרני בכרכור

גבולות ברורים: עיצוב בית מודרני בכרכור

ברוכים הבאים לבית שנחצה בכוונה לשני חלקים ברורים: מימין – חדרי השינה של ההורים והילדים, ומשמאל – המטבח, הסלון, החצר והבריכה. באיזה צד אתם?

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים: זוג + 4 ילדים
השטח: 200 מ"ר
המקום: כרכור
אדריכלות ועיצוב פנים: איציק ניב אדריכלים

 

הבית הזה, שנמצא בכרכור, בנוי במפלס אחד בעל חלוקה ברורה בין החללים הציבוריים (משמאל לכניסה) לפרטיים (מימין לכניסה). עיצוב הבית הינו מודרני ונקי, בעל ניקיון צורני נטול גחמות וקישוטיות, אבל גם משלב בתוכו רכות וצבעוניות.


בנייה בעץ: לכל העסקים ובעלי המקצוע
בניית ועיצוב דק: לכל העסקים ובעלי המקצוע


הבית מורכב משתי מסות עיקריות, היוצרות הפרדה טבעית בין הפונקציות הפרטיות לציבוריות, כאשר בתווך ביניהן נמצאת הכניסה הראשית לבית. דלת הכניסה העשויה עץ אלון טבעי מובילה למבואה רחבה אל מול ויטרינת יציאה לפטיו מחופה בדק איפאה שבסופו עץ זית.


משמאל הכניסה נמצא החלל הציבורי שכולל את כל הפונקציות המשותפות. המטבח, שתוכנן על ידי הסטודיו, עוצב בסגנון מודרני, משלב צביעה אפוקסית בגוון לבן ומשתמש בעץ אלון טבעי כקונטרסט. הוא מכיל קיר ארונות גבוהים, ומאובזר באי גדול ורחב המכיל 6 מקומות ישיבה וכן שטחי אחסון. פינת האוכל המעוצבת, משלבת עץ טבעי וברזל וחוצצת בין המטבח לחדר המגורים. הסלון כולל שידת טלוויזיה ארוכה, לצידה תלויים ציורים פרי עטו של האדריכל. שלושת הפונקציות כאחת משקיפות דרך ויטרינה רחבה מקיר לקיר אל מול חצר מטופחת, שבקצה ניצבת לה בריכה שחיה.


מימין – החלל הפרטי, שגם בו החלוקה ברורה. הוא מופרד באופן טבעי על ידי מסדרון פנימי ומורכב משני אגפים: בצד המזרחי נמצא אגף הילדים הכולל 3 חדרי שינה וחדר רחצה מרווח המחובר לחדר כביסה, אשר מוביל ליציאה אחורית לחצר השירות. בצד המערבי נמצא אגף ההורים הכולל חדר שינה, חדר רחצה פרטי וכן חדר ארונות. סוויטת ההורים תוכננה כך שתהיה בעלת חצר אינטימית המחברת את חלל החדר אל גינה פרטית.

 

בואו לסיור בבית:




עיצוב מודרני. חדר האוכל והסלון


כולל את כל הפונקציות המשותפות


עם יציאה פרטית למרפסת. חדר השינה


קיר ארונות גבוהים


חדר רחצה מרווח


חלל הכניסה לבית


ברוכים הבאים


דגש על תאורת כניסה


ויטרינה לכל האורך


מימין הכניסה לבית ומשמאל הבריכה



תוכניות קומת הקרקע

 

רשימת ספקים חלקית:

קבלן ראשי – אלי בן שמעון 

קבלן אלומיניום – תריסי אורי קונסטנטין

קבלן אינסטלציה – שחר עבודות אחזקה ואינסטלציה

עבודות זכוכית – אוריון גלאס

דלתות – פנדור

פרגולות – א . אלדד עבודות עץ

נגר – רהיטי קיסר

עוד בתים מעוצבים: 

מכה שורשים: הבית שעוצב על טהרת העץ
כאן שוחים בכיף: וילה וביתן בריכה צמוד
שינוי צורה בבית תל אביבי 
מרחב מחייה: וילה מעוצבת במושב
הצצה לבית במושב אליכין

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

עיצוב בתים פרטיים

להתחיל מהבסיס: תכנון בית פרטי


הדיירים ביקשו ליצור הפרדה בין אזור ההורים לאזור הילדים, ולהפוך את החצר למרכז הבית. הודות למבנה ייחודי בצורת סהר, הצליח האדריכל להתאים את תכנון הבית באופן מלא לדרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

עיצוב בתים פרטיים

כמו מלון: בית בסגנון בוטיק


הדיירים חלמו על בית מפנק בסגנון בוטיק, אך גם התעקשו לא ליפול לגחמות ולטרנדים חולפים. המעצב נענה לאתגר

תגובות

כתיבת תגובה