כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(9526) "

 אוהבים עיצוב פנים? הרשמו לניוזלטר שלנו וקבלו עדכונים למייל!

 

 
כשגרים בבית דו-משפחתי יוצר מבנה הבית עצמו סוג של מגבלה, כזו שיכולה להיפתר באמצעות עיצוב פנים חכם ומתוכנן בקפידה. לכן, כשהדיירים אצלם אנחנו מבקרים עברו לביתם הדו-משפחתי ברעננה, הם החליטו שלא לוותר על שלב עיצוב הפנים. ובצדק.
 
הדיירים ביקשו עיצוב רגוע שנעים לחזור אליו אחרי יום עבודה מעייף וסוג של בית שישמש תפאורה לפעילות ולא יגנוב מהאנשים את ההצגה. כדי שהבית יצליח להיות מקום מפלט, הפך נושא האחסון הסמוי למרכזי בתכנון. גודל הבית וחלוקת החללים שהכתיבה האדריכלות גרם למעצבת לבחור בסגנון בעל קו נקי וצבעוניות מונוכרומטית ובשימוש בחומרים רפלקטיביים רבים שמצליחים לתת תחושה של חלל גדול יותר.
 
עוד עיצוב מיוחד: הצצה לבית של דורית שדה
 
איך שנכנסים: 
בקומה הראשונה של הבית נמצא החלל הציבורי של הבית המרוצף שיש "חלילה". אילוצי האדריכלות הכתיבו חלוקה סטנדרטית לאזור של מטבח, סלון ופינת אוכל אך הכניסה לבית מלווה בכתם צבע חריג יחסית לפלטת הצבעים של הבית בדמות שידת עץ בצבע תכלת.
 
רהיטים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 

כתם צבע בכניסה
 
המטבח:
מטבח הבית מחולק לשני אזורים באמצעות אי עבודה עשוי עץ אגוז אפריקאי ומעליו תלוי גוף תאורה מעניין. האי ניצב במרכז החלל ומשני צידיו פינת ארונות אחסון ושיש, שתיהן לבנות ומודרניות. למרות שהמטבח גדול יחסית, מיקום האי במרכז יוצר תחושה של חלל אינטימי, משפחתי וצנוע. 
 
מטבח
חלל אינטימי וצנוע. המטבח
 
מטבח
שני איזורי עבודה. המטבח
 
הסלון: 
מכיוון שחלוקת החללים הכתיבה סלון קטן שחולק חלל עם פינת האוכל והיציאה לגינה, בחרה המעצבת בריהוט עדין, בעל פלטת צבעים עדינה ובהירה. הספה בצבע חול משתלבת בהרמוניה עם ריצוף השיש הצהבהב והתאורה החמימה והטלוויזיה שקועה בנישה בקיר מיוחד בה יצרה המעצבת מעין חריץ בקיר עם זכוכית חלבית המואר מלמטה על ידי תאורה נסתרת. שולחן הסלון השחור, עליו משתקפת הצמחייה, מתכתב עם שולחן האוכל הגדול הלבן שנמצא מולו.
 
סלון
פלטת צבעים בהירה. הסלון
 
סלון
הגינה נכנסת פנימה. הסלון
 
סלון
הנישה עושה את ההבדל
 
פינת האוכל: 
בפינת האוכל ניצב שולחן גדול לבן ומבריק וסביבו כיסאות לבנים מבריקים גם כן ומעליו גוף תאורה עשוי בד. ליד פינת האוכל ישנה ספריה ששקועה בקיר כך שאיננה מכבידה על החלל וכורסא וינטג'ית מוסיפה כתם צבע נוסף לחלל וממוקמת ליד שלושת דלתות היציאה לגינה.  
 
עולים קומה: 
בקומה השנייה, שמחופה פרקט אלון, נמצאים חדרי השינה של בני הבית. העלייה לכאן מתבצעת דרך גרם מדרגות שנמצא במרכז הבית ולו מעקה ברזל שחור. כדי לגרום למי שעולה חוויה מעניינת נתלו כאן גופי תאורה באורכים שונים שמאירים את האזור.
 

חווית עלייה מיוחדת. המדרגות
 
סוויטת ההורים: 
חדר השינה של ההורים לא עמוס ויזואלית ויוצר תחושה מרגיעה ושלוה. הרהיטים בחדר עשויים עץ מולבן ואזורי האחסון מוסתרים היטב מאחורי המיטה. משני צידי המיטה ממוקמים חלונות שמציפים את החדר באור טבעי ואיזור חדר ארונות פתוח מוביל לחדר רחצה בעל דלתות הזזה, הרמוני ומואר שם ניצב מקלחון עם רצפת עץ. והתוצאה? כמו סוויטה בבית מלון.
 
חדר שינה
שלווה ותחושת רוגע. חדר ההורים
 
אמבטיה
כמו ספא. המקלחת
 
חדר הרחצה של הילדים: 
לילדים של הבית הוקדש חדר רחצה משלהם, וכיוון שכך נבחרה כאן שידה ירוקה ופלטת השיש נמתחה מקיר לקיר, מתוך שיקולים פרקטיים של יצירת איזור מסתור לצעצועים.
 
אמבטיות: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
אמבטיה
פרקטיות מעל הכל. חדר הרחצה של הילדים
 
אחד העקרונות שהובילו את מלאכת העיצוב כאן הייתה נוחות לאורך כל שעות היממה ולכן לא סתם הושם דגש משמעותי דווקא על התאורה. האמונה לפיה אדם יכול לחוות את הבית שלו גם בשעות החושך הצליחה ליצור בית נעים ואינטימי שתוכנן בקפידה עד הפרטים הקטנים כך ששילוב חומרי הגלם עם גופי התאורה הנקיים הוביל לבית שהוא סוג של אי של שקט ועם טוויסט של רוך ואנושיות.  
 
המצעד: חמש אסלות שישדרגו לכם את הביקור בשירותים
 
אהבתם את הבית? ספרו לנו בתגובות

 

" ["image"]=> string(122) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/רעננה/234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(122) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/רעננה/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  גרים ברעננה: מעוצב בכל שעות היממה

גרים ברעננה: מעוצב בכל שעות היממה

מגבלות התכנון של בית דו משפחתי נפתרו על ידי עיצוב מוקפד וקו נקי. בואו לסיור בבית מעוצב

מאת: נעם גלינקביץ צילום:


 אוהבים עיצוב פנים? הרשמו לניוזלטר שלנו וקבלו עדכונים למייל!

 

 
כשגרים בבית דו-משפחתי יוצר מבנה הבית עצמו סוג של מגבלה, כזו שיכולה להיפתר באמצעות עיצוב פנים חכם ומתוכנן בקפידה. לכן, כשהדיירים אצלם אנחנו מבקרים עברו לביתם הדו-משפחתי ברעננה, הם החליטו שלא לוותר על שלב עיצוב הפנים. ובצדק.
 
הדיירים ביקשו עיצוב רגוע שנעים לחזור אליו אחרי יום עבודה מעייף וסוג של בית שישמש תפאורה לפעילות ולא יגנוב מהאנשים את ההצגה. כדי שהבית יצליח להיות מקום מפלט, הפך נושא האחסון הסמוי למרכזי בתכנון. גודל הבית וחלוקת החללים שהכתיבה האדריכלות גרם למעצבת לבחור בסגנון בעל קו נקי וצבעוניות מונוכרומטית ובשימוש בחומרים רפלקטיביים רבים שמצליחים לתת תחושה של חלל גדול יותר.
 
עוד עיצוב מיוחד: הצצה לבית של דורית שדה
 
איך שנכנסים: 
בקומה הראשונה של הבית נמצא החלל הציבורי של הבית המרוצף שיש "חלילה". אילוצי האדריכלות הכתיבו חלוקה סטנדרטית לאזור של מטבח, סלון ופינת אוכל אך הכניסה לבית מלווה בכתם צבע חריג יחסית לפלטת הצבעים של הבית בדמות שידת עץ בצבע תכלת.
 
רהיטים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 

כתם צבע בכניסה
 
המטבח:
מטבח הבית מחולק לשני אזורים באמצעות אי עבודה עשוי עץ אגוז אפריקאי ומעליו תלוי גוף תאורה מעניין. האי ניצב במרכז החלל ומשני צידיו פינת ארונות אחסון ושיש, שתיהן לבנות ומודרניות. למרות שהמטבח גדול יחסית, מיקום האי במרכז יוצר תחושה של חלל אינטימי, משפחתי וצנוע. 
 
מטבח
חלל אינטימי וצנוע. המטבח
 
מטבח
שני איזורי עבודה. המטבח
 
הסלון: 
מכיוון שחלוקת החללים הכתיבה סלון קטן שחולק חלל עם פינת האוכל והיציאה לגינה, בחרה המעצבת בריהוט עדין, בעל פלטת צבעים עדינה ובהירה. הספה בצבע חול משתלבת בהרמוניה עם ריצוף השיש הצהבהב והתאורה החמימה והטלוויזיה שקועה בנישה בקיר מיוחד בה יצרה המעצבת מעין חריץ בקיר עם זכוכית חלבית המואר מלמטה על ידי תאורה נסתרת. שולחן הסלון השחור, עליו משתקפת הצמחייה, מתכתב עם שולחן האוכל הגדול הלבן שנמצא מולו.
 
סלון
פלטת צבעים בהירה. הסלון
 
סלון
הגינה נכנסת פנימה. הסלון
 
סלון
הנישה עושה את ההבדל
 
פינת האוכל: 
בפינת האוכל ניצב שולחן גדול לבן ומבריק וסביבו כיסאות לבנים מבריקים גם כן ומעליו גוף תאורה עשוי בד. ליד פינת האוכל ישנה ספריה ששקועה בקיר כך שאיננה מכבידה על החלל וכורסא וינטג'ית מוסיפה כתם צבע נוסף לחלל וממוקמת ליד שלושת דלתות היציאה לגינה.  
 
עולים קומה: 
בקומה השנייה, שמחופה פרקט אלון, נמצאים חדרי השינה של בני הבית. העלייה לכאן מתבצעת דרך גרם מדרגות שנמצא במרכז הבית ולו מעקה ברזל שחור. כדי לגרום למי שעולה חוויה מעניינת נתלו כאן גופי תאורה באורכים שונים שמאירים את האזור.
 

חווית עלייה מיוחדת. המדרגות
 
סוויטת ההורים: 
חדר השינה של ההורים לא עמוס ויזואלית ויוצר תחושה מרגיעה ושלוה. הרהיטים בחדר עשויים עץ מולבן ואזורי האחסון מוסתרים היטב מאחורי המיטה. משני צידי המיטה ממוקמים חלונות שמציפים את החדר באור טבעי ואיזור חדר ארונות פתוח מוביל לחדר רחצה בעל דלתות הזזה, הרמוני ומואר שם ניצב מקלחון עם רצפת עץ. והתוצאה? כמו סוויטה בבית מלון.
 
חדר שינה
שלווה ותחושת רוגע. חדר ההורים
 
אמבטיה
כמו ספא. המקלחת
 
חדר הרחצה של הילדים: 
לילדים של הבית הוקדש חדר רחצה משלהם, וכיוון שכך נבחרה כאן שידה ירוקה ופלטת השיש נמתחה מקיר לקיר, מתוך שיקולים פרקטיים של יצירת איזור מסתור לצעצועים.
 
אמבטיות: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
אמבטיה
פרקטיות מעל הכל. חדר הרחצה של הילדים
 
אחד העקרונות שהובילו את מלאכת העיצוב כאן הייתה נוחות לאורך כל שעות היממה ולכן לא סתם הושם דגש משמעותי דווקא על התאורה. האמונה לפיה אדם יכול לחוות את הבית שלו גם בשעות החושך הצליחה ליצור בית נעים ואינטימי שתוכנן בקפידה עד הפרטים הקטנים כך ששילוב חומרי הגלם עם גופי התאורה הנקיים הוביל לבית שהוא סוג של אי של שקט ועם טוויסט של רוך ואנושיות.  
 
 
אהבתם את הבית? ספרו לנו בתגובות

 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

עיצוב בתים פרטיים

להתחיל מהבסיס: תכנון בית פרטי


הדיירים ביקשו ליצור הפרדה בין אזור ההורים לאזור הילדים, ולהפוך את החצר למרכז הבית. הודות למבנה ייחודי בצורת סהר, הצליח האדריכל להתאים את תכנון הבית באופן מלא לדרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

עיצוב בתים פרטיים

כמו מלון: בית בסגנון בוטיק


הדיירים חלמו על בית מפנק בסגנון בוטיק, אך גם התעקשו לא ליפול לגחמות ולטרנדים חולפים. המעצב נענה לאתגר

תגובות

כתיבת תגובה