כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(9) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/06/1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(970) "

הדיירים: זוג + שני ילדים
המיקום: מרכז הארץ
השטח: 150 מ"ר
אדריכלות: ריקי קורי
עיצוב פנים: אילונה עשור, הבית של עידה

משפחה בת ארבע נפשות רכשה דירה בבניין משופץ במרכז הארץ, והחליטה להפוך אותה לבית אקלקטי שמח. הדירה משתרעת על שתי קומות – קומת כניסה וקומת מרתף. בקומת הכניסה, נמצאים הסלון, המטבח ופינת האוכל, וכן חדרי השינה של ההורים ושל אחד הילדים. בקומת המרתף עוצב חדר שינה קטן לילד השני, ואליו הוצמד מרחב נוסף המשרת את שני הילדים ומיועד להכנת שיעורים, למשחקים ולאירוח חברים.

" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/06/2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(28) "

 

 

" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/06/4.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(819) "

לטובת הרחבת האזור הציבורי של הבית נהרסו שני קירות. הריסתו של אחד הקירות הפכה את מה שהיה חדר שינה לחדר משפחה, והריסת הקיר השני הרחיבה את שטחו הכולל של האזור הציבורי. בזכות הריסת שני הקירות גדל השטח של הסלון והמטבח והבית התמלא באור טבעי.
אולם, הריסת הקירות גם יצרה בעיה, שכן היא חשפה קורה מלאת פגמים. כדי לפתור זאת, הוחלט לחפות את  הקורה בגבס שנצבע בגוון של בטון טבעי. צבע זה התחבר באופן הרמוני לקיר המשמש כרקע לספרייה בסלון, והשתלב היטב בבית האקלקטי.

" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/06/5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(614) "

בשל ממדיהם הקטנים יחסית של חדרי השינה של הילדים, הוחלט לוותר על שידות הלילה המסורתיות שתופסות מקום על הרצפה, ובמקומן נתלו מדפי ברזל צרים שמעניקים מראה צעיר וקליל. גם חדר ההורים קטן יחסית, אך המעצבות ובעלת הבית לא ויתרו על שידת טואלט שהועברה מהדירה השינה, ואף התאימו לה שרפרף צבעוני ומראה אובלית מוזהבת שמחזקים את אופיו של הבית האקלקטי.

" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/06/6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(28) "

 

 

" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/06/7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/06/8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(879) "

לצד הרהיטים, בבית ניכר שימוש רב בחפצי נוי מעוצבים. רבים מהחפצים הללו, כמו השטיח האפגני, שידת הטואלט וכמה מן הציורים, נאספו על ידי בני המשפחה במשך שנים. חפצים אחרים נרכשו במיוחד כדי שיתאימו אליהם ואל הבית האקלקטי. כך למשל, נרכשה ספת עור במראה עתיק שאליה צורפו שולחנות קפה במראה 'רדי-מייד' המתחברים לשפה של יתר הפריטים בבית.

 

רשימת ספקים חלקית:
ריהוט – ביתילי, לאופרד
תאורה – הבית של עידה
אקססוריז – גלי לבנה, אורבן
ריהוט חוץ – איקאה

" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/06/9.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/06/10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  הכל מהכל: בית אקלקטי בעיצוב מיוחד

הכל מהכל: בית אקלקטי בעיצוב מיוחד

את עיצוב הפנים של הבית הזה הכתיבו חפצי נוי ייחודים שבני המשפחה אספו במשך שנים. החיבור בין הפריטים השונים, יחד עם עיצוב מלא מחשבה, הביאו ליצירת בית אקלקטי מעורר השראה

מאת: תוכן שיווקי צילום: אודי גורן


הדיירים: זוג + שני ילדים
המיקום: מרכז הארץ
השטח: 150 מ"ר
אדריכלות: ריקי קורי
עיצוב פנים: אילונה עשור, הבית של עידה

משפחה בת ארבע נפשות רכשה דירה בבניין משופץ במרכז הארץ, והחליטה להפוך אותה לבית אקלקטי שמח. הדירה משתרעת על שתי קומות – קומת כניסה וקומת מרתף. בקומת הכניסה, נמצאים הסלון, המטבח ופינת האוכל, וכן חדרי השינה של ההורים ושל אחד הילדים. בקומת המרתף עוצב חדר שינה קטן לילד השני, ואליו הוצמד מרחב נוסף המשרת את שני הילדים ומיועד להכנת שיעורים, למשחקים ולאירוח חברים.

 

 

לטובת הרחבת האזור הציבורי של הבית נהרסו שני קירות. הריסתו של אחד הקירות הפכה את מה שהיה חדר שינה לחדר משפחה, והריסת הקיר השני הרחיבה את שטחו הכולל של האזור הציבורי. בזכות הריסת שני הקירות גדל השטח של הסלון והמטבח והבית התמלא באור טבעי.
אולם, הריסת הקירות גם יצרה בעיה, שכן היא חשפה קורה מלאת פגמים. כדי לפתור זאת, הוחלט לחפות את  הקורה בגבס שנצבע בגוון של בטון טבעי. צבע זה התחבר באופן הרמוני לקיר המשמש כרקע לספרייה בסלון, והשתלב היטב בבית האקלקטי.

בשל ממדיהם הקטנים יחסית של חדרי השינה של הילדים, הוחלט לוותר על שידות הלילה המסורתיות שתופסות מקום על הרצפה, ובמקומן נתלו מדפי ברזל צרים שמעניקים מראה צעיר וקליל. גם חדר ההורים קטן יחסית, אך המעצבות ובעלת הבית לא ויתרו על שידת טואלט שהועברה מהדירה השינה, ואף התאימו לה שרפרף צבעוני ומראה אובלית מוזהבת שמחזקים את אופיו של הבית האקלקטי.

 

 

לצד הרהיטים, בבית ניכר שימוש רב בחפצי נוי מעוצבים. רבים מהחפצים הללו, כמו השטיח האפגני, שידת הטואלט וכמה מן הציורים, נאספו על ידי בני המשפחה במשך שנים. חפצים אחרים נרכשו במיוחד כדי שיתאימו אליהם ואל הבית האקלקטי. כך למשל, נרכשה ספת עור במראה עתיק שאליה צורפו שולחנות קפה במראה 'רדי-מייד' המתחברים לשפה של יתר הפריטים בבית.

 

רשימת ספקים חלקית:
ריהוט – ביתילי, לאופרד
תאורה – הבית של עידה
אקססוריז – גלי לבנה, אורבן
ריהוט חוץ – איקאה

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

עיצוב בתים פרטיים

כמו מלון: בית בסגנון בוטיק


הדיירים חלמו על בית מפנק בסגנון בוטיק, אך גם התעקשו לא ליפול לגחמות ולטרנדים חולפים. המעצב נענה לאתגר

עיצוב בתים פרטיים

להביא את השינוי: שיפוץ בית פרטי


לאחד תהליך קפדני של שיפוץ הבית ועיצובו מחדש, זכתה המשפחה במרחב מגורים המותאם בדיוק עבורה

עיצוב בתים פרטיים

בלי לבזבז זמן: שיפוץ בית מזורז


תוך שלושה חודשים הושלם שיפוץ הבית הזה. התוצאה: מרחב פתוח, מואר ומזמין לאירוח

תגובות

כתיבת תגובה