כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(8560) "

הדיירים: 4 נפשות

המקום: רחובות

השטח: 3 קומות – 180 מ"ר (גינה 100 מ"ר)

עיצוב פנים: יפעת מנטש
 
לפעמים, בשביל להשיג שינוי אמיתי יש צורך להתחיל הכל מהתחלה. זה בדיוק מה שקרה בבית הישן וההרוס שעמד עד לא מזמן כאן במגרש בו מתנשאת היום וילה בת 3 קומות בסגנון מודרני. בעלי הבית, אנשי עסקים במקצועם, ביקשו לגור בוילה שתהיה מצד אחד יוקרתית אבל גם בעלת קו עיצובי נקי ומשפחתי ושאינו מנקר עיניים. כך, תוכנן כאן בית שאינו בולט לרחוב אבל בהחלט מובחן באופיו.
 
קומת הכניסה כוללת את כל החללים הציבוריים של הבית, שתוכננו יחד בצורה פתוחה שמאפשרת נקודת מבט מכל האיזורים. ממש בכניסה לבית נגלה קיר משרביות מזוגגות שמשמש כהפרדה בין הכניסה לבין המדרגות, וכמובן גם כאלמנט עיצובי לכל דבר. המטבח עטוף בחלון גדול שמכניס אור ורקע ירוק פנימה והארונות כאן נבחרו בצבע אפוקסי בגוון שמנת עם ידיות בולטות,וארונות עליונים עם תאורת לד נעימה שמאירה על משטחי העבודה.
 
בצמוד למטבח ממוקמת פינת אוכל עשויה מעץ ומוקפת חלונות עם הרבה טבע ירוק שנכנס פנימה אל תוך הבית ויחד עם קיר הלבנים נוצרת כאן אווירה פסטורלית, נעימה ומשפחתית. לעיצוב הבית נבחרו חומרים כמו עץ, אבן, טקסטיל איכותי וגוונים של לבן, שמנת, ירוק בהיר וחום שחוזרים בווריאציות שונות בחלל. 
 

פינת קריאה לצד קיר משרביה שקשה לפספס
 

המון אור במטבח הביתי
 

פינת האוכל החדשה פונה אל החצר הירוקה
 
רוצים גם?
ארונות מטבח: לכל העסקים ובעלי המקצוע
פינות אוכל: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 

מבט מהסלון לכיוון הכניסה וקיר המדרגות
 

מבט מהסלון, הפעם אל פינת האוכל והחצר
 
 
קומת הביניים כוללת את סוויטת ההורים,חדר אמבטיה וחדר שינה ילדים. יחידת ההורים תוכננה כך שתרגיש ממש כמו מקום מפלט מעוצב והחלל נבנה בצורה פתוחה בסגנון מזמין ונוח עם אלמנטים דקורטיביים ובתכנון מאוד מינימליסטי אך יחד עם זאת אינטימי ונעים ולמראה החמים תורמים גם הפרקט והפאנלים שעל הקיר. חדר הרחצה של ההורים גם הוא משלים את הפינוק והחוויה של חדר השינה עם שילובי עץ וצבעים חמים. חדר השינה של הילדים מאופיין כחדר אגדות באמצעות הטפטים שעל הקירות והריהוט הלבן שיוצר מראה נקי וכיפי. במפלס התחתון ממוקמים חדר העבודה, חדר משחקים לילדים וחצר רחבת ידיים. אותה גינה תוכננה כך שתכלול הרבה מרחב לילדים להתרוצץ בו ומנגד גם מוקפת בצמחיה רבה שמשאירה אותה פרטית וסגורה לרחוב.  
 

מקום מפלט מעוצב. חדר השינה של ההורים
 

שירותי ההורים
 

מבט נוסף בחדר הרחצה של ההורים
 

חדר הילדים
 

חדר המשחקים
 

החצר האחורית של הבית
 
 

תוכנית הקומה הראשונה
 

תוכנית הקומה השניה
 

תוכנית הקומה השלישית
 
 

רשימת ספקים חלקית:
נגרות: ס.ס עיצוב מטבחים
תאורה: פתרונות תאורה
שטיחים: שטיחי איתמר
סלון: סימפלי ווד
ריהוט: רוזטו
דלתות: דלתות פנדור
משרביות: רוחמה שרון

 
אהבתם? הנה עוד בתים מעוצבים בסביבה:
דירת 3 וחצי חדרים ברחובות
בית מקסים בנס ציונה

 

" ["image"]=> string(142) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/יפעת מנטש רחובות/234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(142) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/יפעת מנטש רחובות/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  וילה ברחובות: לגור על רקע ירוק

וילה ברחובות: לגור על רקע ירוק

אחד הדברים הבולטים ביותר בבית הרחובותי הזה הוא דווקא החוץ, שנכנס מכל עבר אל החדרים המעוצבים. בואו לסיור

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים: 4 נפשות

המקום: רחובות

השטח: 3 קומות – 180 מ"ר (גינה 100 מ"ר)

עיצוב פנים: יפעת מנטש
 
לפעמים, בשביל להשיג שינוי אמיתי יש צורך להתחיל הכל מהתחלה. זה בדיוק מה שקרה בבית הישן וההרוס שעמד עד לא מזמן כאן במגרש בו מתנשאת היום וילה בת 3 קומות בסגנון מודרני. בעלי הבית, אנשי עסקים במקצועם, ביקשו לגור בוילה שתהיה מצד אחד יוקרתית אבל גם בעלת קו עיצובי נקי ומשפחתי ושאינו מנקר עיניים. כך, תוכנן כאן בית שאינו בולט לרחוב אבל בהחלט מובחן באופיו.
 
קומת הכניסה כוללת את כל החללים הציבוריים של הבית, שתוכננו יחד בצורה פתוחה שמאפשרת נקודת מבט מכל האיזורים. ממש בכניסה לבית נגלה קיר משרביות מזוגגות שמשמש כהפרדה בין הכניסה לבין המדרגות, וכמובן גם כאלמנט עיצובי לכל דבר. המטבח עטוף בחלון גדול שמכניס אור ורקע ירוק פנימה והארונות כאן נבחרו בצבע אפוקסי בגוון שמנת עם ידיות בולטות,וארונות עליונים עם תאורת לד נעימה שמאירה על משטחי העבודה.
 
בצמוד למטבח ממוקמת פינת אוכל עשויה מעץ ומוקפת חלונות עם הרבה טבע ירוק שנכנס פנימה אל תוך הבית ויחד עם קיר הלבנים נוצרת כאן אווירה פסטורלית, נעימה ומשפחתית. לעיצוב הבית נבחרו חומרים כמו עץ, אבן, טקסטיל איכותי וגוונים של לבן, שמנת, ירוק בהיר וחום שחוזרים בווריאציות שונות בחלל. 
 

פינת קריאה לצד קיר משרביה שקשה לפספס
 

המון אור במטבח הביתי
 

פינת האוכל החדשה פונה אל החצר הירוקה
 
רוצים גם?
ארונות מטבח: לכל העסקים ובעלי המקצוע
פינות אוכל: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 

מבט מהסלון לכיוון הכניסה וקיר המדרגות
 

מבט מהסלון, הפעם אל פינת האוכל והחצר
 
 
קומת הביניים כוללת את סוויטת ההורים,חדר אמבטיה וחדר שינה ילדים. יחידת ההורים תוכננה כך שתרגיש ממש כמו מקום מפלט מעוצב והחלל נבנה בצורה פתוחה בסגנון מזמין ונוח עם אלמנטים דקורטיביים ובתכנון מאוד מינימליסטי אך יחד עם זאת אינטימי ונעים ולמראה החמים תורמים גם הפרקט והפאנלים שעל הקיר. חדר הרחצה של ההורים גם הוא משלים את הפינוק והחוויה של חדר השינה עם שילובי עץ וצבעים חמים. חדר השינה של הילדים מאופיין כחדר אגדות באמצעות הטפטים שעל הקירות והריהוט הלבן שיוצר מראה נקי וכיפי. במפלס התחתון ממוקמים חדר העבודה, חדר משחקים לילדים וחצר רחבת ידיים. אותה גינה תוכננה כך שתכלול הרבה מרחב לילדים להתרוצץ בו ומנגד גם מוקפת בצמחיה רבה שמשאירה אותה פרטית וסגורה לרחוב.  
 

מקום מפלט מעוצב. חדר השינה של ההורים
 

שירותי ההורים
 

מבט נוסף בחדר הרחצה של ההורים
 

חדר הילדים
 

חדר המשחקים
 

החצר האחורית של הבית
 
 

תוכנית הקומה הראשונה
 

תוכנית הקומה השניה
 

תוכנית הקומה השלישית
 
 

רשימת ספקים חלקית:
נגרות: ס.ס עיצוב מטבחים
תאורה: פתרונות תאורה
שטיחים: שטיחי איתמר
סלון: סימפלי ווד
ריהוט: רוזטו
דלתות: דלתות פנדור
משרביות: רוחמה שרון

 
אהבתם? הנה עוד בתים מעוצבים בסביבה:

 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

פרובנס מאחורייך: בית כפרי בעיצוב אל זמני


על שטח של חצי דונם בגן יבנה נמצא בית כפרי שמוכיח שלא צריך לעלות על מטוס בשביל להרגיש קצת אירופה

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

עיצוב בתים פרטיים

להתחיל מהבסיס: תכנון בית פרטי


הדיירים ביקשו ליצור הפרדה בין אזור ההורים לאזור הילדים, ולהפוך את החצר למרכז הבית. הודות למבנה ייחודי בצורת סהר, הצליח האדריכל להתאים את תכנון הבית באופן מלא לדרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

תגובות

כתיבת תגובה