כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(8909) "

 

הדיירים: זוג הורים ושלוש בנות
השטח: 160 מ"ר
המקום: קיבוץ בשפלה
עיצוב פנים: אורלי אביטל


בני הזוג שהחליטו לגור בקיבוץ, רכשו את ביתם כחלק מפרויקט של הרחבת הקיבוץ שנמצא באזור שפלה. הם בחרו דגם של בית שהיה הכי קרוב ללבם, מתוך מספר אופציות קיימות, ושכרו את שירותיה של המעצבת אורלי אביטל כדי להתאים את הדגם לדרישות והעדפות הפרטיות שלהם. וכך התכנון המקורי של המבנה השתנה לגמרי – נוספה פינת טלוויזה בחלל הציבורי, המטבח הורחב, המזווה בוטל, חדרי הרחצה שונו, אזור הישיבה בגינה הורחב, חדרי השינה עוצבו מחדש ועוד.


ריצוף וחיפוי:
לכל העסקים ובעלי המקצוע
צבעים וטפטים: לכל העסקים ובעלי המקצוע


לרהיטים המקסימים שבעלי הבית אספו במשך השנים, נוספו רהיטים שנקנו במיוחד לבית החדש והשאר הוזמנו מנגר על פי דרישה. בבית משולבות משרביות בקיר שחוצץ ולא מסתיר את פינת הטלוויזה מהסלון. רוב הבית מחופה בפרקט אלון, ובאיזורים בהם אין פרקט ישנה רצפת בטון מצויירת שגווניה נעשו בהזמנה מיוחדת. בכל חדרי השינה צופו הקירות בטפטים וגם בפינת היצירה של האם. חדרי הרחצה חופו בטיח מינרלי וחרסינה לבנה מבריקה. 

 

לאחר סיור בבית הזה, קשה להאמין שמדובר בבית חדש שנבנה לאחרונה מתוך קטלוג (!) ולא בבית ישן שהשתמר נפלא.

 

 
הסלון החדש



על טהרת העץ



קיר משרביות חוצץ בין חללים



פינת הטלוויזיה שנוספה



המטבח החדש



אריחים מצויירים בפינת האוכל



טפט בחדר השינה של ההורים



וגם בחדר הילדים



ורוד הוא הצבע החם ביותר



פינת העבודה של האם



חדר הרחצה




אריחים מצוירים גם בשירותים



חלל הכניסה לבית



תוכניות העיצוב


רשימת ספקים חלקית:

נגב קרמיקה
אור באבן
חזי בנק
נגריית טל
וינטזמאניה
נדיר 

רוחמה שרון


עוד בתים מעוצבים:
 

מכה שורשים: הבית שעוצב על טהרת העץ 

כאן שוחים בכיף: וילה וביתן בריכה צמוד

שינוי צורה בבית תל אביבי

מרחב מחייה: וילה מעוצבת במושב

הצצה לבית במושב אליכין

" ["image"]=> string(81) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/06/%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9F%201.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(157) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/שיפוץ יחידת דיור משפחתית/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  וינטג' בקיבוץ: בית משפחתי בסגנון של פעם

וינטג' בקיבוץ: בית משפחתי בסגנון של פעם

גם פרקט אלון, גם אריחים מצויירים בהזמנה אישית, גם טפטים בחדרי השינה וגם משרביות בקיר – איך כל זה משתלב בבית אחד בקיבוץ? בואו תראו

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

הדיירים: זוג הורים ושלוש בנות
השטח: 160 מ"ר
המקום: קיבוץ בשפלה
עיצוב פנים: אורלי אביטל


בני הזוג שהחליטו לגור בקיבוץ, רכשו את ביתם כחלק מפרויקט של הרחבת הקיבוץ שנמצא באזור שפלה. הם בחרו דגם של בית שהיה הכי קרוב ללבם, מתוך מספר אופציות קיימות, ושכרו את שירותיה של המעצבת אורלי אביטל כדי להתאים את הדגם לדרישות והעדפות הפרטיות שלהם. וכך התכנון המקורי של המבנה השתנה לגמרי – נוספה פינת טלוויזה בחלל הציבורי, המטבח הורחב, המזווה בוטל, חדרי הרחצה שונו, אזור הישיבה בגינה הורחב, חדרי השינה עוצבו מחדש ועוד.


ריצוף וחיפוי:
לכל העסקים ובעלי המקצוע
צבעים וטפטים: לכל העסקים ובעלי המקצוע


לרהיטים המקסימים שבעלי הבית אספו במשך השנים, נוספו רהיטים שנקנו במיוחד לבית החדש והשאר הוזמנו מנגר על פי דרישה. בבית משולבות משרביות בקיר שחוצץ ולא מסתיר את פינת הטלוויזה מהסלון. רוב הבית מחופה בפרקט אלון, ובאיזורים בהם אין פרקט ישנה רצפת בטון מצויירת שגווניה נעשו בהזמנה מיוחדת. בכל חדרי השינה צופו הקירות בטפטים וגם בפינת היצירה של האם. חדרי הרחצה חופו בטיח מינרלי וחרסינה לבנה מבריקה. 

 

לאחר סיור בבית הזה, קשה להאמין שמדובר בבית חדש שנבנה לאחרונה מתוך קטלוג (!) ולא בבית ישן שהשתמר נפלא.

 

 
הסלון החדש



על טהרת העץ



קיר משרביות חוצץ בין חללים



פינת הטלוויזיה שנוספה



המטבח החדש



אריחים מצויירים בפינת האוכל



טפט בחדר השינה של ההורים



וגם בחדר הילדים



ורוד הוא הצבע החם ביותר



פינת העבודה של האם



חדר הרחצה




אריחים מצוירים גם בשירותים



חלל הכניסה לבית



תוכניות העיצוב


רשימת ספקים חלקית:

נגב קרמיקה
אור באבן
חזי בנק
נגריית טל
וינטזמאניה
נדיר 

רוחמה שרון


עוד בתים מעוצבים:
 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

עיצוב בתים פרטיים

להתחיל מהבסיס: תכנון בית פרטי


הדיירים ביקשו ליצור הפרדה בין אזור ההורים לאזור הילדים, ולהפוך את החצר למרכז הבית. הודות למבנה ייחודי בצורת סהר, הצליח האדריכל להתאים את תכנון הבית באופן מלא לדרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

עיצוב בתים פרטיים

כמו מלון: בית בסגנון בוטיק


הדיירים חלמו על בית מפנק בסגנון בוטיק, אך גם התעקשו לא ליפול לגחמות ולטרנדים חולפים. המעצב נענה לאתגר

תגובות

כתיבת תגובה