כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(10) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(873) "

הדיירים: זוג + 2
המיקום: ראשון לציון
השטח: 250 מ"ר
עיצוב פנים והום סטיילינג: ורד נח

מעצבת הפנים ורד נוח דואגת לקחת כל פרויקט באופן אישי, אבל כאן היא אפילו לא הייתה צריכה להתאמץ שכן מדובר בבית הפרטי שלה. הבית הזה ממוקם באחת השכונות הוותיקות של ראשון לציון, ומתפרש על פני שלוש קומות. המטרה של המעצבת הייתה להעניק לו אווירה עוטפת וחמימה ולמלא אותו באנרגיות טובות. בנוסף, היה לה חשוב לשלב בבית השראה מהים – האהבה הגדולה שלה ושל משפחתה.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/10/0-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/10/1-25.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(1066) "

אחת ההחלטות החשובות שוורד קיבלה כשניגשה לתכנן את הבית, היא לבטל את הקיר שהפריד בין המטבח לסלון וליצור אזור אירוח אחד פתוח. המטבח עוצב בסגנון מודרני וניכרת בו השראה מהים, שכן מבחוץ הארונות צבועים בגוון חול ומבפנים הם צבועים בגוון עדין של תכלת. המטבח כולל ארונות גבוהים ונמוכים, וכן אי שסביבו ארבעה כיסאות. מלבד ישיבה, האי משמש גם כמחיצה בין חלל המטבח לחלל הסלון.
בסמוך למטבח נמצאת פינת האוכל שמוקפת בחלונות צרים וארוכים שיוצרים קשר עם החוץ. השולחן מורכב מפלטה בציפוי בטון בהיר עם רגליים מעץ אלון, ומסביבו כסאות עץ עם מושב שחור. מעל השולחן תלויים שלושה גופי תאורה זהים בשילוב עץ וברזל.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/10/2-24.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/10/3-24.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(1086) "

מפינת האוכל מגיעים אל הסלון. את עיקר תשומת הלב בחלל זה תופסת ספרייה ייחודית שהמעצבת תכננה. הספרייה מורכבת מתאים פתוחים במידות וצורות שונות, שתלויים על הקיר בקומפוזיציה א-סימטרית, עם הגדרה קטגורית מילולית מעל כל תא. לצד הספרייה הותקן סולם ברזל נייד על מוט אופקי לאפשר גישה לספרים שמונחים בתאים הגבוהים. הספרייה משמשת כאלמנט מפריד ומגדיר של אזור האירוח בסלון, מדגישה את גובה התקרה ומהווה קיר כוח בחלל.
ההשראה מהים וגווניו עוברת כחוט השני בעיצוב הבית, ומייצרת אחידות והרמוניה. בכל האזור הציבורי, וגם בגינה ובבריכה ניתן לראות צבעוניות שמבוססת על גווני תכולים, ושימוש בחומרים טבעיים כמו עץ וברזל.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/10/4-23.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/10/5-22.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(915) "

בקומת המגורים של הבית נמצאים חדרי השינה והמשרד של המעצבת ושל בן זוגה. חדר השינה הראשי כולל חדר רחצה וחדר ארונות, וניתן לצאת ממנו למרפסת שצופה אל הגינה. גם בחלל הזה ניכרת ההשראה מהים, שמקבלת ביטוי בטפט התכלת שמחפה את הקיר שמאחורי המיטה. הווילונות בחדר מתאימים גם הם לנושא הנבחר, ומשלבים באופן עדין גוונים לבנים ותכולים.
במשרד תוכננו שני אזורי עבודה, כדי ששני בני הזוג יוכלו לעבוד במקביל. בנוסף שולבו שם דלתות מתקפלות הנראות כארון אחסון, אך למעשה שומרות על הפרטיות בזמן שהמעצבת נמצאת בפגישה עם לקוחות.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/10/6-20.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/10/7-16.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(968) "

בחדר של הבן תוכנן ארון בגדים שלצידו ספרייה עם מדפים פתוחים. ההשראה מהים מופיעה גם כאן, בדמות טפט בגוונים של צהוב ותכלת שעליו דוגמאות של גולשים. החדר כולל גם פינת לימודים המורכבת משני חלקים – שולחן עבודה עם מגירות אחסון צרות ותיבה בפורניר אגוז המיועדת לספרים וקונסולת משחקים.

רשימת ספקים חלקית:
ריצוף- חרש
פרקט בכל הבית – אבי דיזיין
גופי תאורה – לוגו
ספה ושולחן פ. אוכל – ריהוטים
כורסאות – מחסני הנמל
כסאות פ. אוכל – פיקאפ/קלסיגן
שידת מבואה- רהיטי אסף
טפטים- טפטס

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/10/8-14.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/10/9-13.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  חול וחול: עיצוב שלוקח השראה מהים

חול וחול: עיצוב שלוקח השראה מהים

כאשר המעצבת ניגשה לעצב את הבית הפרטי שלה, היה לה ברור שהיא הולכת לשאוב השראה מהים – האהבה הגדולה שלה ושל בני משפחתה

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: אורית ארנון


הדיירים: זוג + 2
המיקום: ראשון לציון
השטח: 250 מ"ר
עיצוב פנים והום סטיילינג: ורד נח

מעצבת הפנים ורד נוח דואגת לקחת כל פרויקט באופן אישי, אבל כאן היא אפילו לא הייתה צריכה להתאמץ שכן מדובר בבית הפרטי שלה. הבית הזה ממוקם באחת השכונות הוותיקות של ראשון לציון, ומתפרש על פני שלוש קומות. המטרה של המעצבת הייתה להעניק לו אווירה עוטפת וחמימה ולמלא אותו באנרגיות טובות. בנוסף, היה לה חשוב לשלב בבית השראה מהים – האהבה הגדולה שלה ושל משפחתה.

אחת ההחלטות החשובות שוורד קיבלה כשניגשה לתכנן את הבית, היא לבטל את הקיר שהפריד בין המטבח לסלון וליצור אזור אירוח אחד פתוח. המטבח עוצב בסגנון מודרני וניכרת בו השראה מהים, שכן מבחוץ הארונות צבועים בגוון חול ומבפנים הם צבועים בגוון עדין של תכלת. המטבח כולל ארונות גבוהים ונמוכים, וכן אי שסביבו ארבעה כיסאות. מלבד ישיבה, האי משמש גם כמחיצה בין חלל המטבח לחלל הסלון.
בסמוך למטבח נמצאת פינת האוכל שמוקפת בחלונות צרים וארוכים שיוצרים קשר עם החוץ. השולחן מורכב מפלטה בציפוי בטון בהיר עם רגליים מעץ אלון, ומסביבו כסאות עץ עם מושב שחור. מעל השולחן תלויים שלושה גופי תאורה זהים בשילוב עץ וברזל.

מפינת האוכל מגיעים אל הסלון. את עיקר תשומת הלב בחלל זה תופסת ספרייה ייחודית שהמעצבת תכננה. הספרייה מורכבת מתאים פתוחים במידות וצורות שונות, שתלויים על הקיר בקומפוזיציה א-סימטרית, עם הגדרה קטגורית מילולית מעל כל תא. לצד הספרייה הותקן סולם ברזל נייד על מוט אופקי לאפשר גישה לספרים שמונחים בתאים הגבוהים. הספרייה משמשת כאלמנט מפריד ומגדיר של אזור האירוח בסלון, מדגישה את גובה התקרה ומהווה קיר כוח בחלל.
ההשראה מהים וגווניו עוברת כחוט השני בעיצוב הבית, ומייצרת אחידות והרמוניה. בכל האזור הציבורי, וגם בגינה ובבריכה ניתן לראות צבעוניות שמבוססת על גווני תכולים, ושימוש בחומרים טבעיים כמו עץ וברזל.

בקומת המגורים של הבית נמצאים חדרי השינה והמשרד של המעצבת ושל בן זוגה. חדר השינה הראשי כולל חדר רחצה וחדר ארונות, וניתן לצאת ממנו למרפסת שצופה אל הגינה. גם בחלל הזה ניכרת ההשראה מהים, שמקבלת ביטוי בטפט התכלת שמחפה את הקיר שמאחורי המיטה. הווילונות בחדר מתאימים גם הם לנושא הנבחר, ומשלבים באופן עדין גוונים לבנים ותכולים.
במשרד תוכננו שני אזורי עבודה, כדי ששני בני הזוג יוכלו לעבוד במקביל. בנוסף שולבו שם דלתות מתקפלות הנראות כארון אחסון, אך למעשה שומרות על הפרטיות בזמן שהמעצבת נמצאת בפגישה עם לקוחות.

בחדר של הבן תוכנן ארון בגדים שלצידו ספרייה עם מדפים פתוחים. ההשראה מהים מופיעה גם כאן, בדמות טפט בגוונים של צהוב ותכלת שעליו דוגמאות של גולשים. החדר כולל גם פינת לימודים המורכבת משני חלקים – שולחן עבודה עם מגירות אחסון צרות ותיבה בפורניר אגוז המיועדת לספרים וקונסולת משחקים.

רשימת ספקים חלקית:
ריצוף- חרש
פרקט בכל הבית – אבי דיזיין
גופי תאורה – לוגו
ספה ושולחן פ. אוכל – ריהוטים
כורסאות – מחסני הנמל
כסאות פ. אוכל – פיקאפ/קלסיגן
שידת מבואה- רהיטי אסף
טפטים- טפטס

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

בלי קשקושים: עיצוב מונוכרומטי בגוונים אפורים


את עיצוב הבית הזה הכתיבו המבנה המיוחד שלו, גרם המדרגות הנוכח והשימוש היצירתי בגוונים אפורים שונים

עיצוב בתים פרטיים

עיצוב עכשיו: בית פרטי בקו מודרני


מחזית המבנה, דרך החדרים, ועד לאחרון חפצי הנוי – הבית הזה מעוצב כולו בקו מודרני מוקפד

עיצוב בתים פרטיים

משולבים: סגנון מודרני בנוף כפרי


מבחוץ הבית מוקף במרחבים ירוקים של נוף הצפון, אך מבפנים הוא מעוצב בסגנון מודרני ובקו מינימליסטי

עיצוב בתים פרטיים

חם ועכשיו: מראה עדכני באווירה מזמינה


אחרי 15 שנים, החליטו הדיירים לשפץ את הבית ולהתאים אותו לצרכים הנוכחיים שלהם. בתום תהליך השיפוץ, התקבל בית חמים במראה עדכני ונקי

תגובות

כתיבת תגובה