כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(8195) "


 

הבית שבו אנו מבקרים היום, הוא דוגמא מצוינת לעבודת עיצוב בה המעצבת למדה להכיר את דיירי הבית עד לפרט הכי קטן וזאת בכדי ליצור להם מרחב שיתאים לסגנון החיים הייחודי שלהם, מרחב שנותן דגש על מה שחשוב ויפה בעיניהם, מרחב שמרגיש בדיוק כמו הבית שהם חלמו לבנות.


עוד בתים מעוצבים:
סיור בבית גלילי אמיתי

מערד לתל אביב: איזון בין אורבני לכפרי


רוצים סיבוב מהיר בדירה? דפדפו כאן:

זוג הורים, אנגלו סאקסים במקור, מגדלים משפחה מסורתית, 2 תכונות שמתגלות בכל פינה ופינה בבית. במרחב הציבורי ניצב שולחן אוכל גדול, המכיל את כל 18 האנשים שמגיעים בכל שבוע לארוחת השבת, בגינה מתגלה שולחן היכול להמשיך את שולחן האוכל שבפנים באופן רציף. הפרגולה שמעל משמשת כסוכה בחג הסוכות הקרוב וגם היא ממשיכה באופן רציף אל תוך הבית. עיצוב החלל מאפשר לישיבה הארוכה סביב השולחן להיות נוחה ומרווחת.


הפרגולה משמשת כסוכה בחג הסוכות

לסלון, לא רצו הדיירים להכניס טלוויזיה. במקום, מוקמו ויטרינות המציגות את אוסף כלי הכסף של המשפחה. המעקה השקוף מעל אחת הויטרינות נותן הצצה למבנה המדרגות והטפט העדין שמאחוריו. הנברשת מעל פינת האוכל מוסיף נופח קלאסי ומודרני בו בזמן וכך גם בחירת הגוונים והריהוט של הבית. שילוב של גוונים מודרניים עם ריהוט חדש ועתיק יחדיו יוצרים בית שמתאים באופן מדויק למי שחי בו. את גופי התאורה בחלל, הוחלט שלא למקם בתקרה אלא רק מתוך הקרניז שעל הקיר, זאת מתוך רצון לתאורה שעוטפת את החלל ברכות. 


הסלון: מודרני, חדשני וקלאסי ביחד 


את המטבח החליטו הדיירים לבנות בחלל נפרד, כפי שהורגלו בארץ מולדתם. עם זאת, הושארו פתחים הנותנים הצצה אל תוך החדר. כמשפחה חובבת בישול, היה צורך לתת מרחב נוח לעבודה ועם המון מקום אחסון: 2 כיורים, 2 מדיחים, 2 תנורים וכלים כפולים מוחבאים בחלל, בגלל ההפרדה של הבשר והחלב. כדי לא להעמיס את החדר, כל הארונות מודרניים ובצבע בהיר עם דוגמא רכה. עוד אוסף שמקבל מקום של כבוד בבית הוא אוסף כלי החרס, שממוקם במטבח לצד מדף התבלינים הישן.


המטבח מלא במקום אחסון אך עדין מרגיש מרווח ונקי 


חדר ההורים הנוסטלגי מחזיר את הזוג לארץ הולדתם. שטיח מקיר לקיר, צבעים רכים, טקסטורות ומרקמים שונים בטקסטיל מעניקים תחושה של חדר מתוך סרט אמריקאי. בנוסף, בחדר השינה מוקמה ספה דו מושבית לנוחיותה של המשפחה.

הכתבה עשתה לכם חשק לבית פרטי?
אדריכלים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
תאורה: לכל העסקי ובעלי המקצוע  


צבעים רכים, המון בדים, טפט רומנטי וקרניז בתקרה- נוסטלגיה לבית הילדות 


חדר הבת המתבגרת נצבע בגוונים לבקשתה ולאורך החלון נבנה ספסל. במגירה מתחת למיטה מתחבאת מיטה נוספת, המשמשת ללינה של האורחים הרבים שמתאחים בבית.  

חדר הבת: איפה מתחבאת עוד מיטה?

בכל תהליך העיצוב בחנה המעצבת את צעדי המשפחה בבית כדי להבין במדויק את צרכיהם. עם שיתוף פעולה של הדיירים נוצר מרחב נעים לדיירי הבית ולאורחים שפוקדים אותו מדי שבוע.


תוספת חדשה לבית: בריכה רחבה באמצע הגינה 

 

עוד בתים מעוצבים:
סיור בבית גלילי אמיתי

מערד לתל אביב: איזון בין אורבני לכפרי

" ["image"]=> string(118) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/בית ברעננה/234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(118) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/בית ברעננה/748.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  חלום ישראלי: סיור בבית ברעננה

חלום ישראלי: סיור בבית ברעננה

זוג מרעננה הגשימו את החלום הישראלי ועיצבו את את ביתם החדש באופן שמתאים בדיוק לאורח חיי משפחתם ואהבתם הגדולה לאירוח

מאת: נועה עוז צילום:



 

הבית שבו אנו מבקרים היום, הוא דוגמא מצוינת לעבודת עיצוב בה המעצבת למדה להכיר את דיירי הבית עד לפרט הכי קטן וזאת בכדי ליצור להם מרחב שיתאים לסגנון החיים הייחודי שלהם, מרחב שנותן דגש על מה שחשוב ויפה בעיניהם, מרחב שמרגיש בדיוק כמו הבית שהם חלמו לבנות.


עוד בתים מעוצבים:
סיור בבית גלילי אמיתי

מערד לתל אביב: איזון בין אורבני לכפרי


רוצים סיבוב מהיר בדירה? דפדפו כאן:

זוג הורים, אנגלו סאקסים במקור, מגדלים משפחה מסורתית, 2 תכונות שמתגלות בכל פינה ופינה בבית. במרחב הציבורי ניצב שולחן אוכל גדול, המכיל את כל 18 האנשים שמגיעים בכל שבוע לארוחת השבת, בגינה מתגלה שולחן היכול להמשיך את שולחן האוכל שבפנים באופן רציף. הפרגולה שמעל משמשת כסוכה בחג הסוכות הקרוב וגם היא ממשיכה באופן רציף אל תוך הבית. עיצוב החלל מאפשר לישיבה הארוכה סביב השולחן להיות נוחה ומרווחת.


הפרגולה משמשת כסוכה בחג הסוכות

לסלון, לא רצו הדיירים להכניס טלוויזיה. במקום, מוקמו ויטרינות המציגות את אוסף כלי הכסף של המשפחה. המעקה השקוף מעל אחת הויטרינות נותן הצצה למבנה המדרגות והטפט העדין שמאחוריו. הנברשת מעל פינת האוכל מוסיף נופח קלאסי ומודרני בו בזמן וכך גם בחירת הגוונים והריהוט של הבית. שילוב של גוונים מודרניים עם ריהוט חדש ועתיק יחדיו יוצרים בית שמתאים באופן מדויק למי שחי בו. את גופי התאורה בחלל, הוחלט שלא למקם בתקרה אלא רק מתוך הקרניז שעל הקיר, זאת מתוך רצון לתאורה שעוטפת את החלל ברכות. 


הסלון: מודרני, חדשני וקלאסי ביחד 


את המטבח החליטו הדיירים לבנות בחלל נפרד, כפי שהורגלו בארץ מולדתם. עם זאת, הושארו פתחים הנותנים הצצה אל תוך החדר. כמשפחה חובבת בישול, היה צורך לתת מרחב נוח לעבודה ועם המון מקום אחסון: 2 כיורים, 2 מדיחים, 2 תנורים וכלים כפולים מוחבאים בחלל, בגלל ההפרדה של הבשר והחלב. כדי לא להעמיס את החדר, כל הארונות מודרניים ובצבע בהיר עם דוגמא רכה. עוד אוסף שמקבל מקום של כבוד בבית הוא אוסף כלי החרס, שממוקם במטבח לצד מדף התבלינים הישן.


המטבח מלא במקום אחסון אך עדין מרגיש מרווח ונקי 


חדר ההורים הנוסטלגי מחזיר את הזוג לארץ הולדתם. שטיח מקיר לקיר, צבעים רכים, טקסטורות ומרקמים שונים בטקסטיל מעניקים תחושה של חדר מתוך סרט אמריקאי. בנוסף, בחדר השינה מוקמה ספה דו מושבית לנוחיותה של המשפחה.

הכתבה עשתה לכם חשק לבית פרטי?
אדריכלים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
תאורה: לכל העסקי ובעלי המקצוע  


צבעים רכים, המון בדים, טפט רומנטי וקרניז בתקרה- נוסטלגיה לבית הילדות 


חדר הבת המתבגרת נצבע בגוונים לבקשתה ולאורך החלון נבנה ספסל. במגירה מתחת למיטה מתחבאת מיטה נוספת, המשמשת ללינה של האורחים הרבים שמתאחים בבית.  

חדר הבת: איפה מתחבאת עוד מיטה?

בכל תהליך העיצוב בחנה המעצבת את צעדי המשפחה בבית כדי להבין במדויק את צרכיהם. עם שיתוף פעולה של הדיירים נוצר מרחב נעים לדיירי הבית ולאורחים שפוקדים אותו מדי שבוע.


תוספת חדשה לבית: בריכה רחבה באמצע הגינה 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

עיצוב בתים פרטיים

להתחיל מהבסיס: תכנון בית פרטי


הדיירים ביקשו ליצור הפרדה בין אזור ההורים לאזור הילדים, ולהפוך את החצר למרכז הבית. הודות למבנה ייחודי בצורת סהר, הצליח האדריכל להתאים את תכנון הבית באופן מלא לדרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

עיצוב בתים פרטיים

כמו מלון: בית בסגנון בוטיק


הדיירים חלמו על בית מפנק בסגנון בוטיק, אך גם התעקשו לא ליפול לגחמות ולטרנדים חולפים. המעצב נענה לאתגר

תגובות

כתיבת תגובה