כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(9641) "

 


הדיירים:
זוג + 3 ילדים
המקום: ישוב האירוס
השטח: 350 מ"ר, מרתף + 2 קומות
צילום: עידן גור
אקססוריז: ריני tmooona
עיצוב פנים: עמית פפו 
אדריכלות: היקרי אדריכלים
 

 
החלום של הדיירים היה בית בסגנון מודרני עם כניסה מרשימה, שיהיה פתוח לנוף עם בריכה בחצר. בכניסה לבית מימין ממוקם "חדר" טלוויזיה פתוח, כאשר ההפרדה התקבלה על ידי הנמכה של החלל ממפלס הבית ועל ידי חריץ ניתוק בתקרת הגבס עם תאורת לד הממסגר את החלל. קיר הטלוויזיה עוצב בעץ אלון מבוקע שקוע בתוך הגבס, עם תאורת לד היקפית ומזנון תלוי. החלל רוצף בפרקט אלון אמיתי, ובכל הבית תקרות גבס עם תאורה ומיזוג שקועים.
 

רוצים גם לחשב כמה יעלה לכם לעצב או לשפץ את הבית? כנסו למחשבון השיפוצים ותקבלו את כל התשובות 

 
עוד בתים מעוצבים:
 
אמנות רחוב: בית שמתכתב עם הסביבה בו הוא נמצא
מורידה את ממוצע הגילאים: עיצוב דירה צעירה ומודרנית
הרוחב לא קובע: בית לא פרייאר ברוחב 6 מטרים!
 
משמאל לכניסה תוכנן חדר השירות עבור מזגנים, תקשורת, חשמל ומחסן. החדר הפך לאלמנט דקורטיבי ושימושי, עם נישה המשלבת מגירות למפתחות וכד ומראה גדולה, כמו גם מדפים מעץ עבור ספריה ואביזרי ונוי.
 
 

ריהוט: קאזה רהיטים, קמין: כרמל חימום
 
הסלון רוצף באריחי גרניט פורצלן בהירים דמוי שיש. במרכז הסלון בצמוד למדרגות מוקם קיר (טוטם) כאלמנט מרכזי שחוצה את שתי הקומות. בחזית מוקם קמין ובקומה השנייה הוא כולל נישות לספרים. מכל מקום בבית נשקף הנוף הירוק.
 

מעקות זכוכית: א.א מראות
 

שטיחים: השטיח האדום
 
 

דלת כניסה: דור דיזיין, דלתות פנים: דלתות אלון
 
המטבח תוכנן כשבצדו האחד ארונות גבוהים מרצפה לתקרה, עם כל מכשירי החשמל, ובצד השני ארונות נמוכים עם משטח קוריאן שמשתלב עם הכיור. באמצע אי מרשים עם שילוב בין עץ אלון לאפוקסי הלבן.
 

יצרן: בר גל, משטחים: ניגא
 
 
 
שרותי האורחים בכניסה עוצבו עם כיור פרי סטנדינג.
 
 
בקומה השנייה מוקמו חדרי השינה, המקלחות וחדר הכביסה. בחדר השינה ביקשו הדיירים להרגיש שהם בסוויטה במלון עם מקלחת שקופה. גב המיטה תוכנן בשילוב עם נישה של גבס ונגרות שעוטפת אותה, ותאורת לד נסתרת. בחדר תקרה מרחפת עם תאורת לד היקפית והוא משקיף אל הנוף הפתוח, עם חלונות ענקיים עם תריסי גלילה. המקלחת תוכננה עם חזית שקופה מלבד האסלה שהוסתרה על ידי קיר, מקלחון ענק, ארון כיור גדול, אריחים כהים לתחושת יוקרה. חדר הרחצה של הילדים תוכנן עם ארון ארוך בנגרות מיוחדת בשילוב עץ אלון, אפוקסי לבן ומשטח קוריאן לבן, עם 2 כיורים מונחים, ברזים מהקיר, מראות ומקלחון ענק. הקיר והרצפה חופו באריחים דמויי עץ עם גרפיטי. 
 
 
 
" ["image"]=> string(194) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design_pictures_new/בתים_מעוצבים/עיצוב_בתים_פרטיים/עיצוב_בית_משפחתי_בישוב_האירוס/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  יצירתיות במפלסים: משחקי גובה מקוריים בבית בישוב האירוס

יצירתיות במפלסים: משחקי גובה מקוריים בבית בישוב האירוס

חדר טלוויזיה מונמך, קיר שקוף במקלחת, חדר שירות שהוא אלמנט דקורטיבי וטוטם שחוצה בין הקומות: כך נראה בית מודרני פתוח לנוף

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 


הדיירים:
זוג + 3 ילדים
המקום: ישוב האירוס
השטח: 350 מ"ר, מרתף + 2 קומות
צילום: עידן גור
אקססוריז: ריני tmooona
עיצוב פנים: עמית פפו 
אדריכלות: היקרי אדריכלים
 

 
החלום של הדיירים היה בית בסגנון מודרני עם כניסה מרשימה, שיהיה פתוח לנוף עם בריכה בחצר. בכניסה לבית מימין ממוקם "חדר" טלוויזיה פתוח, כאשר ההפרדה התקבלה על ידי הנמכה של החלל ממפלס הבית ועל ידי חריץ ניתוק בתקרת הגבס עם תאורת לד הממסגר את החלל. קיר הטלוויזיה עוצב בעץ אלון מבוקע שקוע בתוך הגבס, עם תאורת לד היקפית ומזנון תלוי. החלל רוצף בפרקט אלון אמיתי, ובכל הבית תקרות גבס עם תאורה ומיזוג שקועים.
 
משמאל לכניסה תוכנן חדר השירות עבור מזגנים, תקשורת, חשמל ומחסן. החדר הפך לאלמנט דקורטיבי ושימושי, עם נישה המשלבת מגירות למפתחות וכד ומראה גדולה, כמו גם מדפים מעץ עבור ספריה ואביזרי ונוי.
 
 

ריהוט: קאזה רהיטים, קמין: כרמל חימום
 
הסלון רוצף באריחי גרניט פורצלן בהירים דמוי שיש. במרכז הסלון בצמוד למדרגות מוקם קיר (טוטם) כאלמנט מרכזי שחוצה את שתי הקומות. בחזית מוקם קמין ובקומה השנייה הוא כולל נישות לספרים. מכל מקום בבית נשקף הנוף הירוק.
 

מעקות זכוכית: א.א מראות
 

שטיחים: השטיח האדום
 
 

דלת כניסה: דור דיזיין, דלתות פנים: דלתות אלון
 
המטבח תוכנן כשבצדו האחד ארונות גבוהים מרצפה לתקרה, עם כל מכשירי החשמל, ובצד השני ארונות נמוכים עם משטח קוריאן שמשתלב עם הכיור. באמצע אי מרשים עם שילוב בין עץ אלון לאפוקסי הלבן.
 

יצרן: בר גל, משטחים: ניגא
 
 
 
שרותי האורחים בכניסה עוצבו עם כיור פרי סטנדינג.
 
 
בקומה השנייה מוקמו חדרי השינה, המקלחות וחדר הכביסה. בחדר השינה ביקשו הדיירים להרגיש שהם בסוויטה במלון עם מקלחת שקופה. גב המיטה תוכנן בשילוב עם נישה של גבס ונגרות שעוטפת אותה, ותאורת לד נסתרת. בחדר תקרה מרחפת עם תאורת לד היקפית והוא משקיף אל הנוף הפתוח, עם חלונות ענקיים עם תריסי גלילה. המקלחת תוכננה עם חזית שקופה מלבד האסלה שהוסתרה על ידי קיר, מקלחון ענק, ארון כיור גדול, אריחים כהים לתחושת יוקרה. חדר הרחצה של הילדים תוכנן עם ארון ארוך בנגרות מיוחדת בשילוב עץ אלון, אפוקסי לבן ומשטח קוריאן לבן, עם 2 כיורים מונחים, ברזים מהקיר, מראות ומקלחון ענק. הקיר והרצפה חופו באריחים דמויי עץ עם גרפיטי. 
 
 
 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

בלי קשקושים: עיצוב מונוכרומטי בגוונים אפורים


את עיצוב הבית הזה הכתיבו המבנה המיוחד שלו, גרם המדרגות הנוכח והשימוש היצירתי בגוונים אפורים שונים

עיצוב בתים פרטיים

עיצוב עכשיו: בית פרטי בקו מודרני


מחזית המבנה, דרך החדרים, ועד לאחרון חפצי הנוי – הבית הזה מעוצב כולו בקו מודרני מוקפד

עיצוב בתים פרטיים

משולבים: סגנון מודרני בנוף כפרי


מבחוץ הבית מוקף במרחבים ירוקים של נוף הצפון, אך מבפנים הוא מעוצב בסגנון מודרני ובקו מינימליסטי

עיצוב בתים פרטיים

חם ועכשיו: מראה עדכני באווירה מזמינה


אחרי 15 שנים, החליטו הדיירים לשפץ את הבית ולהתאים אותו לצרכים הנוכחיים שלהם. בתום תהליך השיפוץ, התקבל בית חמים במראה עדכני ונקי

תגובות

בית חלומות, מדהים אהבתי מאד...
בית חלומות, מדהים אהבתי מאד...

עיצוב
מהמם ??

אהבתי מאוד את העיצוב חוץ מהזכוכית שלא משתלבת יפה

הרמוניה מושלמת
הרמוניה מושלמת בין האלמנטים השונים, מצא חן בעיני במיוחד הכניסה ופינת האוכל.

אין לי מילים
מושלם!

עיצוב מקסים, ההתאמה של הצבעים מושלמת!!

היה פוטנציאל ואיננו..
כל כך הרבה מיפלסים זכוכיות ריהוט פשוט ממש לא סורי

אם הכוונה היתה ליצור רושם אז הצליחו.
השאלה אם הצליחו גם בעיצוב אלגנטי /יוקרתי התשובה לדעתי לא. חיובי- המטבח מפנק , אם כי לפי מראהו הוא לתצוגה בלבד במקרה של ילדים או שמדובר בילדים מסוג שאני לא מכירה? יתכן. פינת האוכל יפה. מדפים יפים ונגרות מוצלחת. שלילי- באופן כללי כל מבנה המרחב הציבורי. ארוך ולא זורם עם המון זכוכית (שלא נוחה , פרקטית או בטיחותית עם טף) המפלסים ללא שום סיבה אמיתית . המון מדרגות תופסות את המרחב. מה הסיבה לכל הזכוכית הזו? לא מוצאת בזה שום הגיון. ריהוט הסלון משמים והשטיח סתמי. חדר השינה נראה מפנק אבל מה עם וילונות לפרטיות ולמה שוב הזכוכית המתלהבת? זה לא פרקטי אם אחד ישן והשני מדליק לו אור. זה מעצבן וגורם למריבות. הגינה מהקצת שרואים זקוקה למעצב נוף. תיקונים- החלפת לפחות חלק מהזכוכית, קניית ריהוט אלגנטי ששובר ריבועיות וחוסר זרימה, קניית אומנות איכותית, וילונות (גם לזכוכית מקלחת בחדר השינה) , גינה נאה לא מהסוג של דשא וצמחים צמודים לגדר.

מפלסים בתוך בית
מפלסים בתוך בית הם צרה צרורה - מסוכנים מאוד. יום אחד ישלמו הרבה כסף כדי ליישר את הקומה. פרט לכך- אמנם לא לטעמי, אך התוצאה מרשימה.

יפה מאוד העיקר של בעלי הבית זה מגשים את החלום

ממש לא יפה, בלשון המעטה

קווים נקיים, לא מתפלסף, מואר ומושלם

תודה, אני בדיוק מחפשת מעצב לשיפוץ הבית
בדיוק לטעמי

רחוב המאבק/ת
בית זה בא עם עוזרת צמודה

זה פרקטי, כל הזכוכית הזו ?

משחקי גובה זה הכי לא ... זה כן רק אם אין בררה

אהבתי ביותר
עשיר ומיוחד. תהנו

מקסים
מינון נכון : ריהוט , צבע מיקום והשילוב ביניהם.

מישהו נסחף עם העץ, התאורה והזכוכית...
עמוס

מושלם

"Shufti, shufti!"

כתיבת תגובה