כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(8) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(964) "

הדיירים: זוג + 3
המיקום: קיבוץ בית אלפא
השטח: 190 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: יעל שיבולי

בהרחבה של קיבוץ אלפא, מול נוף הגלבוע, החליטה משפחה צעירה לבנות את ביתה. עוד בטרם החל תהליך בניית הבית החדש, פנו הדיירים אל האדריכלית יעל שיבולי כדי שתסייע להם להפוך אותו למרחב של יופי ונוחות.
לאחר קבלת ההיתרים לבניית הבית והתאמת כל תכניות האדריכלות והעיצוב, הם יצאו לדרך. "התכנון התמקד בפונקציה ועיצוב כשילוב מנצח", מספרת האדריכלית. "לא התפשרנו לא על הפרטים הגדולים ולא על הקטנים".

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/1-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/2-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(704) "

בניית הביתה נעשתה תוך חשיבה על העתיד. הדיירים ביקשו לשלב בין גג רעפים לגג שטוח, שעליו יוכלו לבנות בהמשך קומה נוספת. בחלל הציבורי הקורות של הגג חשופות, דבר שמעניק לבית מראה כפרי. החלל הציבורי מלא בחלונות גדולים, שמכניסים לבית שפע של אור ונוף. בנוסף לחלונות, יש בסלון ויטרינה גדולה שממנה ניתן לצאת למרפסת. כיוון שבני המשפחה אוהבים לארח, תוכנן במרפסת מטבח חוץ ואזור ישיבה מוצל עם פרגולת עץ.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/3-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/4-9.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/5-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(1113) "

בתהליך בניית הבית, לא נשכח גם האזור הפרטי. שניים מחדרי השינה הוקדשו לילדים, ומולם יש אמבטיה גדולה שכוללת חדר כביסה צמוד. סוויטת ההורים תוכננה כך שתהיה נוחה ומפנקת, ובצמוד אליה יש חדר רחצה וחדר ארונות. מלבד חדרי השינה, תוכנן חדר המשפחה שבו יכולים כל בני הבית לשהות ביחד.
בתכנון ובניית הבית שולבו מערכות של חשמל חכם ושל חימום תת רצפתי שמתאים לימי החורף הקרירים. בנוסף, כדי להתאים את הבית בדיוק לטעמם של הדיירים, הושם דגש מרכזי על בחירת הריהוט וגופי התאורה השונים. "הבית תוכנן ועוצב בשיתוף פעולה מפרגן עם בעלי הבית", מספרת יעל שיבולי. "האווירה הזו ליוותה אותי כל הדרך והתוצאה היא לא פחות ממושלמת".

 

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/6-11.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/7-11.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/8-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  יש מאין: בניית בית מהיסוד

יש מאין: בניית בית מהיסוד

משפחה צעירה רכשה שטח בהרחבה של קיבוץ בית אלפא, ויצאה לתהליך מרגש של בניית בית חלומותיה

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: עינת דקל


הדיירים: זוג + 3
המיקום: קיבוץ בית אלפא
השטח: 190 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: יעל שיבולי

בהרחבה של קיבוץ אלפא, מול נוף הגלבוע, החליטה משפחה צעירה לבנות את ביתה. עוד בטרם החל תהליך בניית הבית החדש, פנו הדיירים אל האדריכלית יעל שיבולי כדי שתסייע להם להפוך אותו למרחב של יופי ונוחות.
לאחר קבלת ההיתרים לבניית הבית והתאמת כל תכניות האדריכלות והעיצוב, הם יצאו לדרך. "התכנון התמקד בפונקציה ועיצוב כשילוב מנצח", מספרת האדריכלית. "לא התפשרנו לא על הפרטים הגדולים ולא על הקטנים".

בניית הביתה נעשתה תוך חשיבה על העתיד. הדיירים ביקשו לשלב בין גג רעפים לגג שטוח, שעליו יוכלו לבנות בהמשך קומה נוספת. בחלל הציבורי הקורות של הגג חשופות, דבר שמעניק לבית מראה כפרי. החלל הציבורי מלא בחלונות גדולים, שמכניסים לבית שפע של אור ונוף. בנוסף לחלונות, יש בסלון ויטרינה גדולה שממנה ניתן לצאת למרפסת. כיוון שבני המשפחה אוהבים לארח, תוכנן במרפסת מטבח חוץ ואזור ישיבה מוצל עם פרגולת עץ.

בתהליך בניית הבית, לא נשכח גם האזור הפרטי. שניים מחדרי השינה הוקדשו לילדים, ומולם יש אמבטיה גדולה שכוללת חדר כביסה צמוד. סוויטת ההורים תוכננה כך שתהיה נוחה ומפנקת, ובצמוד אליה יש חדר רחצה וחדר ארונות. מלבד חדרי השינה, תוכנן חדר המשפחה שבו יכולים כל בני הבית לשהות ביחד.
בתכנון ובניית הבית שולבו מערכות של חשמל חכם ושל חימום תת רצפתי שמתאים לימי החורף הקרירים. בנוסף, כדי להתאים את הבית בדיוק לטעמם של הדיירים, הושם דגש מרכזי על בחירת הריהוט וגופי התאורה השונים. "הבית תוכנן ועוצב בשיתוף פעולה מפרגן עם בעלי הבית", מספרת יעל שיבולי. "האווירה הזו ליוותה אותי כל הדרך והתוצאה היא לא פחות ממושלמת".

 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שובר מוסכמות: סגנון מינימליסטי עם טוויסט


הדיירים ביקשו בית בסגנון מינימליסטי בגווני שחור-לבן, אך המעצבת העזה והוסיפה נגיעות מרעננות של צבע

עיצוב בתים פרטיים

יחיד ומיוחד: עיצוב בית במראה אחר


בעיצוב הבית הזה הלקוחות היו "חלק מהיצירה". כתוצאה מכך, התקבל בית ייחודי שמתאים בדיוק לאופיים ולטעמם

עיצוב בתים פרטיים

עבודת שטח: הרחבת בית ירושלמי ישן


הדיריים רכשו בית ישן אך לא היו מרוצים מגודלו. בזכות הרחבת הבית, המעצבת הצליחה למלא את כל דרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

יש מאין: בניית בית מהיסוד


משפחה צעירה רכשה שטח בהרחבה של קיבוץ בית אלפא, ויצאה לתהליך מרגש של בניית בית חלומותיה

תגובות

כתיבת תגובה