כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(12) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(622) "

הדיירים: זוג + 2
השטח: 200 מ"ר שטח בנוי, 40 מ"ר גינה
עיצוב פנים: מירי קמר

מעצבת הפנים מירי קמר התבקשה לסייע בשיפוץ בית פרטי עבור זוג צעיר עם שתי בנות. הבית המדובר נפרש על פני שלוש קומות, וכולל גם גינה. לדברי המעצבת, הדיירים הם אנשים עמוסים, ולכן חלמו על בית חם, נעים ופונקציונלי, שיקבל אותם בסופו של כל יום.

" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/א.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/ב.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/ג.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(1042) "

למרות גודלו של הבית, נדרשו לא מעט שינויים מבניים כדי להתאימו באופן מלא לצורכי הלקוחות. הסלון המקורי היה צר וארוך ובהתאם לכך חשוך ולא מנוצל כראוי. לאחר מחשבה רבה, הוחלט לתכנן סלון פתוח שיהווה חלק מהחלל הציבורי. בנוסף, תוכננה מבואת כניסה מרשימה ופונקציונלית עם ארון מעילים מפנק. שירותי האורחים שהיו במבואה הקודמת הועברו לקצה המסדרון וכך גם זכו לקבל לחלון.

אזור המטבח שונה גם הוא במסגרת שיפוץ הבית. לאחר שיחת תיאום ציפיות עם הלקוחות, הוחלט לוותר על פינת האוכל, ולהגדיל על חשבונה את המטבח. כעת הדיירים נהנים ממטבח רחב ידיים, וכאשר הם רוצים לארח הם משתמשים בשולחנות מתקפלים.

" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/ה.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/ו.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/ז.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(726) "

הקומה העליונה שונתה גם היא בעקבות שיפוץ הבית. בין היתר תוכננה בקומה זו סוויטת הורים, עם פתרונות אחסון פרקטיים ונוחים. מלבד ארון הבגדים הנמצא בסמוך למיטה, הסוויטה כוללת גם חדר ארונות גדול ומרווח. בנוסף, כיוון שאב המשפחה מרבה לנסוע לחו"ל בענייני עבודה, הוא ביקש שחדר הרחצה בסוויטה יעוצב כמו חדרי הרחצה שהוא מכיר מבתי המלון בהם הוא שוהה. עם תכנון ועיצוב מחדש, המעצבת הצליחה להגשים גם את השאיפה הזאת.

" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/ח.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/ט.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/י.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(563) "

התוצאה הסופית אמנם נראית נקייה ובלתי מתאמצת, אך האמת היא שתהליך שיפוץ הבית לא היה פשוט בכלל. בתהליך ההריסה של קומת הכניסה, הסתבר שקיים עמוד גדול שלא ניתן להזיז, וגם התברר שקשה לשנות את מיקום ארון החשמל. כדי לפתור זאת, הוחלט לתכנן מחדש את מבואת הכניסה ולשלב תאורה עם נוכחות על הקיר שמחבר בין העמוד לארון החשמל.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/יא.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/יב.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/יג.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  להביא את השינוי: שיפוץ בית פרטי

להביא את השינוי: שיפוץ בית פרטי

לאחד תהליך קפדני של שיפוץ הבית ועיצובו מחדש, זכתה המשפחה במרחב מגורים המותאם בדיוק עבורה

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: ארקדי רסקין


הדיירים: זוג + 2
השטח: 200 מ"ר שטח בנוי, 40 מ"ר גינה
עיצוב פנים: מירי קמר

מעצבת הפנים מירי קמר התבקשה לסייע בשיפוץ בית פרטי עבור זוג צעיר עם שתי בנות. הבית המדובר נפרש על פני שלוש קומות, וכולל גם גינה. לדברי המעצבת, הדיירים הם אנשים עמוסים, ולכן חלמו על בית חם, נעים ופונקציונלי, שיקבל אותם בסופו של כל יום.

למרות גודלו של הבית, נדרשו לא מעט שינויים מבניים כדי להתאימו באופן מלא לצורכי הלקוחות. הסלון המקורי היה צר וארוך ובהתאם לכך חשוך ולא מנוצל כראוי. לאחר מחשבה רבה, הוחלט לתכנן סלון פתוח שיהווה חלק מהחלל הציבורי. בנוסף, תוכננה מבואת כניסה מרשימה ופונקציונלית עם ארון מעילים מפנק. שירותי האורחים שהיו במבואה הקודמת הועברו לקצה המסדרון וכך גם זכו לקבל לחלון.

אזור המטבח שונה גם הוא במסגרת שיפוץ הבית. לאחר שיחת תיאום ציפיות עם הלקוחות, הוחלט לוותר על פינת האוכל, ולהגדיל על חשבונה את המטבח. כעת הדיירים נהנים ממטבח רחב ידיים, וכאשר הם רוצים לארח הם משתמשים בשולחנות מתקפלים.

הקומה העליונה שונתה גם היא בעקבות שיפוץ הבית. בין היתר תוכננה בקומה זו סוויטת הורים, עם פתרונות אחסון פרקטיים ונוחים. מלבד ארון הבגדים הנמצא בסמוך למיטה, הסוויטה כוללת גם חדר ארונות גדול ומרווח. בנוסף, כיוון שאב המשפחה מרבה לנסוע לחו"ל בענייני עבודה, הוא ביקש שחדר הרחצה בסוויטה יעוצב כמו חדרי הרחצה שהוא מכיר מבתי המלון בהם הוא שוהה. עם תכנון ועיצוב מחדש, המעצבת הצליחה להגשים גם את השאיפה הזאת.

התוצאה הסופית אמנם נראית נקייה ובלתי מתאמצת, אך האמת היא שתהליך שיפוץ הבית לא היה פשוט בכלל. בתהליך ההריסה של קומת הכניסה, הסתבר שקיים עמוד גדול שלא ניתן להזיז, וגם התברר שקשה לשנות את מיקום ארון החשמל. כדי לפתור זאת, הוחלט לתכנן מחדש את מבואת הכניסה ולשלב תאורה עם נוכחות על הקיר שמחבר בין העמוד לארון החשמל.

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

עיצוב בתים פרטיים

להתחיל מהבסיס: תכנון בית פרטי


הדיירים ביקשו ליצור הפרדה בין אזור ההורים לאזור הילדים, ולהפוך את החצר למרכז הבית. הודות למבנה ייחודי בצורת סהר, הצליח האדריכל להתאים את תכנון הבית באופן מלא לדרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

עיצוב בתים פרטיים

כמו מלון: בית בסגנון בוטיק


הדיירים חלמו על בית מפנק בסגנון בוטיק, אך גם התעקשו לא ליפול לגחמות ולטרנדים חולפים. המעצב נענה לאתגר

תגובות

כתיבת תגובה