כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(10858) "

הדיירים:  זוג + 3 ילדים
המקום:  הוד השרון
השטח: 180 מ"ר
התקציב: 400,000 ₪
עיצוב פנים והום סטיילינג: רוני שני פלדשטיין


בני זוג ביקשו לעצב מחדש את ביתם בהוד השרון, בו הם מתגוררים ב-15 השנים האחרונות. בבית גרות גם שלושת בנותיהן המתבגרות ושילה הכלבה. הבית מתפרש על פני שטח קומות הכוללות 7 חדרים, בשטח כולל של כ-180 מ"ר. כבר בפגישתן הראשונה סיפרה אם המשפחה למעצבת הפנים רוני שני פלדשטיין על חלומה הגדול לשפץ את ביתה, חלום ותיק אשר נדחה בכל פעם מחדש בגלל סיבות שונות. עיצוב הבית המקורי היה נעים ומשפחתי, אך החללים היו סגורים ומופרדים זה מזה, מה שיצר אצל המעצבת רצון לחולל מהפך אמיתי באמצעות פתיחה של החלל, לרבות באזור המטבח אשר היה קטן וצנוע יחסית, בהתחשב בעובדה שאם המשפחה מעוניינת להעביר בו סדנאות בישול. בשלב הראשון הורחבו כל החללים והמעברים, במטרה לאפשר חדירה של אוויר ואור טבעי. בסיום התהליך זכו בני המשפחה לבית במראה כפרי עם נגיעות תעשייתיות וחומרים טבעיים. בבית שולבו אלמנטים במראה טבעי אשר חושפים את החומרים כפי שהם, כמו עמודי בטון חשופים, אשר בתחילת התהליך לוו בהסתייגויות רבות, אך כיום מהווים חלק בלתי נפרד מהמראה הייחודי של הבית. בנוסף, חלק מהאלמנטים המקוריים שומרו, ביניהם רצפת האבן המקורית ושני גופי תאורה ייחודיים עשויים פליז.

 הבית עוצב במראה כפרי עם נגיעות תעשייתיות וחומרים טבעיים, תוך שילוב אלמנטים אשר חושפים את החומרים כפי שהם כמו עמודי בטון חשופים

כחלק מהשיפוץ הוחלט לשנות את מיקום הסלון היות ובמקור החלל היה קטן ונחבא מאזור הכניסה

הכורסאות רופדו מחדש. ספה ושולחן: פיקאפ

בפגישה משותפת עם בני המשפחה יצרה המעצבת סדר עדיפויות בו הוגדרו יעדים לפי דרגת חשיבות והשקעה כספית, כך הוחלט להתחיל ולטפל בשלב הראשון בחלל הציבורי בקומת הקרקע. כחלק מהתכנון החדש הוגדל המטבח ועוצב כחלל פרקטי, נעים ומזמין, עם מספר רב של מקומות ישיבה, המאפשר קיום סדנאות בישול. בנוסף, הוחלט לשנות את מיקום הסלון, היות ובמקור החלל היה יחסית קטן ונחבא מאזור הכניסה. במטרה לייצר חלל אוורירי, נפתחו הקירות אשר חסמו את המעברים בין האזורים השונים.

בתכנון המקורי החללים היו סגורים ומופרדים זה מזה, מה שיצר אצל המעצבת רצון לחולל מהפך אמיתי באמצעות פתיחה של החלל, לרבות אזור המטבח אשר היה קטן וצנוע

 

מטבח: מטבחי לוגת, שיש: פרביטל של חברת אבן קיסר

המטבח הוגדל ועוצב כחלל פרקטי עם מספר רב של מקומות ישיבה, המאפשר קיום סדנאות בישול

את תהליך השיפוץ התחילה המעצבת עם שתי החלטות נועזות של בעלי הבית: האחת, הבחירה להגדיל את התקציב שנקבע במקור, במטרה להגיע לתוצאה מקסימלית, אשר תאפשר גם להחליף את החלונות הישנים בחלונות אלומיניום מודרניים וחדשים, אשר תרמו רבות למראה הכללי ולתחושת המהפך. ההחלטה השנייה של בעלי הבית, והנועזת אף יותר הייתה להישאר לגור בבית בזמן השיפוץ. בני המשפחה התמקמו בקומה העליונה שם אלתרו מטבח זמני ואפילו יצרו דלת כניסה זמנית, במטרה לייצר תחושת פרטיות בשעות העבודה של צוות השיפוץ.

שידה: פיקאפ

גוף תאורה: תומס

רהיטים בסגנון וינטג' מוסיפים לעושר הכללי בחלל

לאחר הטיפול באזורים הציבוריים, זכו חדרי השינה לעבור תהליך הום סטיילינג אשר כלל הלבשה של ריהוט ואקססוריז, שימוש נרחב בצבע והכל בהתאם להעדפויותיהן האישיות של כל אחת מבנות המשפחה ושילוב החפצים והאלמנטים המתאימים והאהובים עליה.

החללים הפרטיים זכו להלבשה וסטיילינג אשר כלל שימוש בצבע, טקסטיל ואקססוריז


 שימוש בצבעים נועזים ובולטים יוצר מראה נועז ומקורי

כל אחד מחדרי השינה עוצב בהתאם לאופייה הייחודי של הדיירת

אלמנטים ופריטים אהובים נותנים את הטון 

החלונות הישנים הוחלפו בחלונות במסגרת אלומיניום במראה מודרני וחדיש 

לאחר קבלת התוכניות הגישה המעצבת שלוש אופציות להעמדה בחלל לבחירת בני המשפחה

מראה ביתי ומזמין בזכות שימוש בחומרים חמימים כמו עץ וטקסטיל

רשימת ספקים חלקית:

מטבח: לוגת, שיש כולל כיור מובנה: פרביטל

ריהוט: פיק אפ, בדולינה, מאיר הרפד (הוד השרון)

" ["image"]=> string(183) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design_pictures_new/בתים_מעוצבים/עיצוב_בתים_פרטיים/לשפץ _מבלי_לעזוב_את_הבית/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  לשפץ מבלי לעזוב את הבית

לשפץ מבלי לעזוב את הבית

בית משפחתי ותיק בהוד השרון תוכנן ועוצב מחדש לפי חלומה של אם המשפחה, וכלל החלטה לא שגרתית של בני המשפחה להמשיך להתגורר בבית במשך כל תקופת השיפוץ. התוצאה משלבת סגנון כפרי לצד אלמנטים במראה תעשייתי

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים:  זוג + 3 ילדים
המקום:  הוד השרון
השטח: 180 מ"ר
התקציב: 400,000 ₪
עיצוב פנים והום סטיילינג: רוני שני פלדשטיין


בני זוג ביקשו לעצב מחדש את ביתם בהוד השרון, בו הם מתגוררים ב-15 השנים האחרונות. בבית גרות גם שלושת בנותיהן המתבגרות ושילה הכלבה. הבית מתפרש על פני שטח קומות הכוללות 7 חדרים, בשטח כולל של כ-180 מ"ר. כבר בפגישתן הראשונה סיפרה אם המשפחה למעצבת הפנים רוני שני פלדשטיין על חלומה הגדול לשפץ את ביתה, חלום ותיק אשר נדחה בכל פעם מחדש בגלל סיבות שונות. עיצוב הבית המקורי היה נעים ומשפחתי, אך החללים היו סגורים ומופרדים זה מזה, מה שיצר אצל המעצבת רצון לחולל מהפך אמיתי באמצעות פתיחה של החלל, לרבות באזור המטבח אשר היה קטן וצנוע יחסית, בהתחשב בעובדה שאם המשפחה מעוניינת להעביר בו סדנאות בישול. בשלב הראשון הורחבו כל החללים והמעברים, במטרה לאפשר חדירה של אוויר ואור טבעי. בסיום התהליך זכו בני המשפחה לבית במראה כפרי עם נגיעות תעשייתיות וחומרים טבעיים. בבית שולבו אלמנטים במראה טבעי אשר חושפים את החומרים כפי שהם, כמו עמודי בטון חשופים, אשר בתחילת התהליך לוו בהסתייגויות רבות, אך כיום מהווים חלק בלתי נפרד מהמראה הייחודי של הבית. בנוסף, חלק מהאלמנטים המקוריים שומרו, ביניהם רצפת האבן המקורית ושני גופי תאורה ייחודיים עשויים פליז.

 הבית עוצב במראה כפרי עם נגיעות תעשייתיות וחומרים טבעיים, תוך שילוב אלמנטים אשר חושפים את החומרים כפי שהם כמו עמודי בטון חשופים

כחלק מהשיפוץ הוחלט לשנות את מיקום הסלון היות ובמקור החלל היה קטן ונחבא מאזור הכניסה

הכורסאות רופדו מחדש. ספה ושולחן: פיקאפ

בפגישה משותפת עם בני המשפחה יצרה המעצבת סדר עדיפויות בו הוגדרו יעדים לפי דרגת חשיבות והשקעה כספית, כך הוחלט להתחיל ולטפל בשלב הראשון בחלל הציבורי בקומת הקרקע. כחלק מהתכנון החדש הוגדל המטבח ועוצב כחלל פרקטי, נעים ומזמין, עם מספר רב של מקומות ישיבה, המאפשר קיום סדנאות בישול. בנוסף, הוחלט לשנות את מיקום הסלון, היות ובמקור החלל היה יחסית קטן ונחבא מאזור הכניסה. במטרה לייצר חלל אוורירי, נפתחו הקירות אשר חסמו את המעברים בין האזורים השונים.

בתכנון המקורי החללים היו סגורים ומופרדים זה מזה, מה שיצר אצל המעצבת רצון לחולל מהפך אמיתי באמצעות פתיחה של החלל, לרבות אזור המטבח אשר היה קטן וצנוע

 

מטבח: מטבחי לוגת, שיש: פרביטל של חברת אבן קיסר

המטבח הוגדל ועוצב כחלל פרקטי עם מספר רב של מקומות ישיבה, המאפשר קיום סדנאות בישול

את תהליך השיפוץ התחילה המעצבת עם שתי החלטות נועזות של בעלי הבית: האחת, הבחירה להגדיל את התקציב שנקבע במקור, במטרה להגיע לתוצאה מקסימלית, אשר תאפשר גם להחליף את החלונות הישנים בחלונות אלומיניום מודרניים וחדשים, אשר תרמו רבות למראה הכללי ולתחושת המהפך. ההחלטה השנייה של בעלי הבית, והנועזת אף יותר הייתה להישאר לגור בבית בזמן השיפוץ. בני המשפחה התמקמו בקומה העליונה שם אלתרו מטבח זמני ואפילו יצרו דלת כניסה זמנית, במטרה לייצר תחושת פרטיות בשעות העבודה של צוות השיפוץ.

שידה: פיקאפ

גוף תאורה: תומס

רהיטים בסגנון וינטג' מוסיפים לעושר הכללי בחלל

לאחר הטיפול באזורים הציבוריים, זכו חדרי השינה לעבור תהליך הום סטיילינג אשר כלל הלבשה של ריהוט ואקססוריז, שימוש נרחב בצבע והכל בהתאם להעדפויותיהן האישיות של כל אחת מבנות המשפחה ושילוב החפצים והאלמנטים המתאימים והאהובים עליה.

החללים הפרטיים זכו להלבשה וסטיילינג אשר כלל שימוש בצבע, טקסטיל ואקססוריז


 שימוש בצבעים נועזים ובולטים יוצר מראה נועז ומקורי

כל אחד מחדרי השינה עוצב בהתאם לאופייה הייחודי של הדיירת

אלמנטים ופריטים אהובים נותנים את הטון 

החלונות הישנים הוחלפו בחלונות במסגרת אלומיניום במראה מודרני וחדיש 

לאחר קבלת התוכניות הגישה המעצבת שלוש אופציות להעמדה בחלל לבחירת בני המשפחה

מראה ביתי ומזמין בזכות שימוש בחומרים חמימים כמו עץ וטקסטיל

רשימת ספקים חלקית:

מטבח: לוגת, שיש כולל כיור מובנה: פרביטל

ריהוט: פיק אפ, בדולינה, מאיר הרפד (הוד השרון)

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שובר מוסכמות: סגנון מינימליסטי עם טוויסט


הדיירים ביקשו בית בסגנון מינימליסטי בגווני שחור-לבן, אך המעצבת העזה והוסיפה נגיעות מרעננות של צבע

עיצוב בתים פרטיים

יחיד ומיוחד: עיצוב בית במראה אחר


בעיצוב הבית הזה הלקוחות היו "חלק מהיצירה". כתוצאה מכך, התקבל בית ייחודי שמתאים בדיוק לאופיים ולטעמם

עיצוב בתים פרטיים

עבודת שטח: הרחבת בית ירושלמי ישן


הדיריים רכשו בית ישן אך לא היו מרוצים מגודלו. בזכות הרחבת הבית, המעצבת הצליחה למלא את כל דרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

יש מאין: בניית בית מהיסוד


משפחה צעירה רכשה שטח בהרחבה של קיבוץ בית אלפא, ויצאה לתהליך מרגש של בניית בית חלומותיה

תגובות

כתיבת תגובה