כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(10262) "

 
דיירים: זוג ותיק
מיקום:  נתניה רמת פולג
שטח: 200 מ"ר
עיצוב פנים והום סטיילינג: רותי קידר
 
עוד בתים מעוצבים:
איך להגשים את החלום הכפרי?
בין ישן לחדש : יצאו לדרך חדשה
איזון חוזר: בית פרטי ומואר בכרכור מאזן בין ניגודים
 
פרט לשיפוץ האסתטי הבית הונגש והתווספה לו מעלית כך שהזוג יוכל להישאר בבית עוד שנים ארוכות
 
הבית הפרטי בו גידל הזוג את ילדיו לא התאים לו כעת כשהילדים עזבו את הבית. העיצוב המיושן הכביד על הזוג והם החלו לתהות האם כדאי לשפץ את הבית או לחילופין למכור אותו ולעבור לדירה קטנה.
 
 

החלונות גדלו והפכו לקירות זכוכית פתוחים במטרה להכניס אור לבית הארוך והצר
 
בעלת הבית מאד אוהבת את השכונה ולכן העדיפה לשפץ מתוך הבנה שהבית יראה חדש ושונה לגמרי לאחר השיפוץ כך שהיא תרוויח גם בית חדש וגם תישאר בשכונה שהיא אוהבת. 
 
הבית היה מדורג עם מדרגה שחילקה אותו לשני מפלסים, ביטולה הייתה הפעולה הראשונה בשיפוץ ובכך שוטח הבית למישור אחד
 
למטבח נבחרו גוונים מונוכרומטיים אשר מדגישים את הקיר הירוק שמחוץ לדלת
 
החלונות היו קטנים במיוחד, והבית הרגיש חשוך וקודר. המעצבת פתחה את החלונות למפתחים גדולים, ואת קיר החניה שניצב מול חלון המטבח, כיסתה בצמחיה והפכה אותו לקיר ירוק שהרבה יותר נעים לעין. 
 
הבית יושב על הרחוב כאשר הקיר הירוק יוצר תיחום בינו לבין הבית ונותן פרטיות
 
הקיר נשקף מתוך הבית, ומהווה גינה קדמית, ומפתיעה במבואת הכניסה. לדירה הוכנס מעלון מברזל וזכוכית שחורה, כך שישרת את הזוג כשיהיה קשה לעלות ולרדת במדרגות. המדרגות סובבו כך שפחות הפריעו לתנועה בבית, והגדילו את חלל הכניסה.
 
על ידי הפיכת המטבח, פינת האוכל והסלון לחלל אחד גדל שטח המבטח באופן משמעותי ואפשר שטח אחסון נוסף
 
המטבח ופינת האוכל אוחדו לחלל אחד ארוך ורציף. שטח המטבח גדל וכך הושג עוד מקומות איחסון. הגינה האחורית רוצפה בפרקט סינטטי. קיר הגינה האחורית נצבע בצהוב כדי להבליט את הצמחיה שלפניו, וכדי להכניס את השמש הביתה.
 
גם בגינה האחורית השתמשה המעצבת בחצר להכנסת צבע לבית, הקיר הצהוב מכניס חיים ואור לסלון
 
בקומה עליונה חודש לגמרי חדר ההורים והמקלחות. מעקה מרפסת ההורים הונמכה ועליה הותקן מעקה ברזל, וריצוף מצויר. המעצבת פתחה ויטרינה גדולה למרפסת, מתוך חדר השינה, וכך התקבל חדר שינה עם תחושה של בית מלון באירופה. 
 
חדר השינה מרגיש גדול ואוורירי יותר הודות יציאה רחבה למרפסת חמודה שנותנת אווירה אירופאית לחלל
 
בעלי הבית לא כל כך הבינו בהתחלה את החזון של המעצבת, אבל הם סמכו עליה בעינים עצומות. לקראת סוף העבודה כשנכנסה בעלת הבית לדירה, היא הופתעה לטובה ואהבה מאוד את התוצאה.
 
 
תמונות נוספות:
 
 
 
הזוג זכה לחדר אמבטיה צמוד במסגרת שיפוץ הסוויטה הזוגית
 
נגרות: נגריית סלים חזקיה טירה
 
המדרגות סובבו על מנת להרחיב את החלל
 
הקיר הצהוב בחוץ עושה את כל ההבדל בסלון, הוא מחייה אותו
 
רשימת ספקים חלקית:
קבלן: עופר פרדריך
מטבח: סמל מטבחים
ריצוף חוץ: עץ ועצה
ריצוף שביל כניסה: רוחמה שרון
חלונות, דלתות ומעקות: מעוז אוחנה
נגרות: נגריית סלים חזקיה טירה
קיר ירוק: Greenwall
תמונות במדרגות: גלית דויטש
כריות וטקסטיל: ביתילי

 

" ["image"]=> string(228) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design_pictures_new/בתים_מעוצבים/עיצוב_דירות/מעצבים דירה לפנסיה כשהילדים עוזבים את הבית/רותי קידר שער.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  מהפך: הילדים עזבו את הקן והבית שופץ בהתאם

מהפך: הילדים עזבו את הקן והבית שופץ בהתאם

הילדים עזבו את הקן והזוג הותיק החליט שזאת הזדמנות נהדרת להתחדש ולשפץ, המטבח ופינת האוכל אוחדו לחלל אחד, החלונות והמפתחים גדלו, קיר החנייה הפך לירוק וחי וחדר השינה נפתח עם ויטרינה גדולה אל המרפסת, ממש כמו מלון באירופה

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 
דיירים: זוג ותיק
מיקום:  נתניה רמת פולג
שטח: 200 מ"ר
עיצוב פנים והום סטיילינג: רותי קידר
 
עוד בתים מעוצבים:
 
פרט לשיפוץ האסתטי הבית הונגש והתווספה לו מעלית כך שהזוג יוכל להישאר בבית עוד שנים ארוכות
 
הבית הפרטי בו גידל הזוג את ילדיו לא התאים לו כעת כשהילדים עזבו את הבית. העיצוב המיושן הכביד על הזוג והם החלו לתהות האם כדאי לשפץ את הבית או לחילופין למכור אותו ולעבור לדירה קטנה.
 
 

החלונות גדלו והפכו לקירות זכוכית פתוחים במטרה להכניס אור לבית הארוך והצר
 
בעלת הבית מאד אוהבת את השכונה ולכן העדיפה לשפץ מתוך הבנה שהבית יראה חדש ושונה לגמרי לאחר השיפוץ כך שהיא תרוויח גם בית חדש וגם תישאר בשכונה שהיא אוהבת. 
 
הבית היה מדורג עם מדרגה שחילקה אותו לשני מפלסים, ביטולה הייתה הפעולה הראשונה בשיפוץ ובכך שוטח הבית למישור אחד
 
למטבח נבחרו גוונים מונוכרומטיים אשר מדגישים את הקיר הירוק שמחוץ לדלת
 
החלונות היו קטנים במיוחד, והבית הרגיש חשוך וקודר. המעצבת פתחה את החלונות למפתחים גדולים, ואת קיר החניה שניצב מול חלון המטבח, כיסתה בצמחיה והפכה אותו לקיר ירוק שהרבה יותר נעים לעין. 
 
הבית יושב על הרחוב כאשר הקיר הירוק יוצר תיחום בינו לבין הבית ונותן פרטיות
 
הקיר נשקף מתוך הבית, ומהווה גינה קדמית, ומפתיעה במבואת הכניסה. לדירה הוכנס מעלון מברזל וזכוכית שחורה, כך שישרת את הזוג כשיהיה קשה לעלות ולרדת במדרגות. המדרגות סובבו כך שפחות הפריעו לתנועה בבית, והגדילו את חלל הכניסה.
 
על ידי הפיכת המטבח, פינת האוכל והסלון לחלל אחד גדל שטח המבטח באופן משמעותי ואפשר שטח אחסון נוסף
 
המטבח ופינת האוכל אוחדו לחלל אחד ארוך ורציף. שטח המטבח גדל וכך הושג עוד מקומות איחסון. הגינה האחורית רוצפה בפרקט סינטטי. קיר הגינה האחורית נצבע בצהוב כדי להבליט את הצמחיה שלפניו, וכדי להכניס את השמש הביתה.
 
גם בגינה האחורית השתמשה המעצבת בחצר להכנסת צבע לבית, הקיר הצהוב מכניס חיים ואור לסלון
 
בקומה עליונה חודש לגמרי חדר ההורים והמקלחות. מעקה מרפסת ההורים הונמכה ועליה הותקן מעקה ברזל, וריצוף מצויר. המעצבת פתחה ויטרינה גדולה למרפסת, מתוך חדר השינה, וכך התקבל חדר שינה עם תחושה של בית מלון באירופה. 
 
חדר השינה מרגיש גדול ואוורירי יותר הודות יציאה רחבה למרפסת חמודה שנותנת אווירה אירופאית לחלל
 
בעלי הבית לא כל כך הבינו בהתחלה את החזון של המעצבת, אבל הם סמכו עליה בעינים עצומות. לקראת סוף העבודה כשנכנסה בעלת הבית לדירה, היא הופתעה לטובה ואהבה מאוד את התוצאה.
 
 
תמונות נוספות:
 
 
 
הזוג זכה לחדר אמבטיה צמוד במסגרת שיפוץ הסוויטה הזוגית
 
נגרות: נגריית סלים חזקיה טירה
 
המדרגות סובבו על מנת להרחיב את החלל
 
הקיר הצהוב בחוץ עושה את כל ההבדל בסלון, הוא מחייה אותו
 
רשימת ספקים חלקית:
קבלן: עופר פרדריך
מטבח: סמל מטבחים
ריצוף חוץ: עץ ועצה
ריצוף שביל כניסה: רוחמה שרון
חלונות, דלתות ומעקות: מעוז אוחנה
נגרות: נגריית סלים חזקיה טירה
קיר ירוק: Greenwall
תמונות במדרגות: גלית דויטש
כריות וטקסטיל: ביתילי

 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

עיצוב בתים פרטיים

להתחיל מהבסיס: תכנון בית פרטי


הדיירים ביקשו ליצור הפרדה בין אזור ההורים לאזור הילדים, ולהפוך את החצר למרכז הבית. הודות למבנה ייחודי בצורת סהר, הצליח האדריכל להתאים את תכנון הבית באופן מלא לדרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

עיצוב בתים פרטיים

כמו מלון: בית בסגנון בוטיק


הדיירים חלמו על בית מפנק בסגנון בוטיק, אך גם התעקשו לא ליפול לגחמות ולטרנדים חולפים. המעצב נענה לאתגר

תגובות

מהפך
הכיריים על האי ללא קולט אדים...כל הבית מריח מבישולים...

מדהים
באמת יפה. והמעלית!!! שאפו !!! איזה רעיון גאוני אהבנו.

תאורה
מהיכן המנורות מעל האי?

מעלית
מי סיפק את המעלית?

מעלית
מי סיפק את המעלית?

כמו כולם
לא מחדש דבר . שימוש חוזר בעיצוב שרואים היום בכל בית

מאיפה הריצוף? מה הסוג?

עמוד טלוויזיה
פתרון מקסים עם החלון. אפשר עוד פרטים על העמוד? איפה החשמל והרמקולים?

דירה נעימה
כתיבה לא מקצועית. פסיקים מיותרים וטקסט לא זורם. נא לשפר...

אהבתי מאוד נעים ועכשווי

רוחב ספסל
מה רוחב הספסל במקלחון ?

שיפוץ
איזו אווריריות, וניצול המרחב

רהיטים לאיחסון
מקסים !!! אהבתי מאוד את התוצאה אבל, מעניין אותי לראות ארונות, מקומות לאיחסון חפצים, בגדים, זאת הבעייה האישית שלי ובשטח הרבה יותר קטן מהבית הזה.

שיפוץ מאוד מוצלח לדעתי
נקודות מוצלחות במיוחד הן המעלית, הקיר הירוק, ארון אחסון ושידה ליד הכניסה, מרפסת מקסימה לסוויטה, החלונות עם דלתות היציאה, המטבח עם שולחן אוכל בגובה נורמלי (בזמן האחרון מוותרים על קולט, זה טרנד חדש?) , התאורה המצויינת + הכנת תאורה לאומנות . ביקורת- במטבח אין מספיק משטח למכשירי חשמל. אני מקווה שהם בתוך ארון נגיש ונלקחו בחשבון. ביקורת(או נקודה למחשבה) לפי דעתי האישית לגמרי- כשהילדים עוזבים את הבית והבית בסדר גודל כמו מה שלפנינו לא תמיד שווה לשפץ במליון מינימום. בית דורש המון כסף לתחזוקה שוטפת והמון טיפול (גינה/נקיון/ מרזבים/ביובים/גג או כל דבר אחר שבית פרטי פתאום מתהפך עלינו). דירה הרבה יותר קלה לתפעול והיא יכולה לכלול חדר אורחים עם מקלחת למקרה שאחד הילדים צריך חניה לטווח ארוך. במקום לשים מליון על שיפוץ אפשר לחסוך מליון על ידי מעבר לדירה קטנה יותר וקלה יותר לתפעול.

עיצוב מרהיב!תהנו!
אם אפשר לדעת, מהיכן ניקנו הכיסאות למטבח?

מקסים. בקשר לשטיח
היכן נקנה השטיח בסלון, האם מורכב מכמה שטיחים ?

בית יפהפה
חם בלב, פונקציונאלי. כזה שהייתי מאחלת לעצמי.

מקסים ואסטתי בטוב טעם

תקציב?

מדרגות
מי עשה להם את השינוי במדרגות

כתיבת תגובה