כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(7429) "

הדיירים: משפחה בת 4 נפשות

המקום: כפר חיטים

עיצוב פנים: מיכל לוי "נעים בבית"
 
 
לגור בבית כפרי יכולה להיות חוויה שעוטפת אותך מכל פינה: בעלת הבית, חובבת וינטאג' מושבעת, ביקשה לעצב אותו בסגנון האהוב עליה ועל הדרך, גם להתאים אותו לאווירה הכפרית והרגועה שסובבת אותו. המעצבת, מיכל לוי, נענתה לבקשתה והפכה את החללים הציבוריים של הבית, שכניסתו הייתה צבועה באדום עז, לבית רגוע ושקט שמשלב וינטאג' עם קריצה תעשייתית בכל פינה.
 
כדי להתאים את מבואת הכניסה לעיצוב הוינטאג'י החדש שנבחר לבית, הוחלט לצבוע אותה בכחול-אפור, שבשילוב עם דלת העץ, יצר את השקט והרוגע המזמין שביקשו ליצור ולהשלמת האווירה, נבחרה שידת כניסה בדוגמת מכונת תפירה ישנה ועליה הונחו בקבוקי זכוכית ותיבה לאיסוף דואר.
 
מבט אל הכניסה 
 
השידה בעיצוב החדש
 
בפינת האוכל, שהיתה חשוכה יחסית, נתלו וילונות על מוט חשוף, שהעניקו טאץ' תעשייתי לקו הוינטאג'י של הבית ועידנו את המסגרת הכהה של החלונות. בפינת החלל הוצב שרפרף על מנת לשבור את תחושת הסימטריה של החלל ולשמש כמקום ישיבה נוסף. 
 
פינת האוכל
 
 
תמונות שמוסיפות לאווירה הוינטאג'ית
 
 
השולחן והכסאות הנוסטלגיים
 
בסלון, הספה והשולחן הנחו את הקו העיצובי, שחוזק על ידי הוספת שתי כורסאות ושידת עץ וינטאג' וכדי להוסיף צבע לחדר, הונחו כריות בגווני הבית על הספה ותמונות שנרכשו בשוק הפשפשים נתלו על הקירות. את גוף התאורה האוריינטלי שהיה תלוי במרכז החדר החליף אהיל בגוון שמנת שהתחבר עם השטיח בגוון הטבעי.
 
הסלון
 
 
הספה והשולחן הנחו את הקו העיצובי-הוינטאג'י
 
 
השידה יובאה ממקום אחר בבית והשתלבה נהדר בסלון החדש
 
גם המטבח שינה את פניו לחלוטין: לפני השיפוץ הוא מוקם בחדר קטן שיועד במקור להיות המזווה ובתכנון הבית החדש הוחלט כי יהיה נכון יותר עבור בני הבית וצרכיהם, לאחד את החדר הקטן וליצור חלל מרכזי וגדול למטבח. גם כאן סגנון הוינטאג' קבע את הטון ולאחר איחוד החללים, הונח קו שיש ארוך במיוחד בגוון שמנת ומתחתיו שולבו ארונות לבנים עם ידיות צדפה בחזיתות. להוספת הטאץ' התעשייתי, מעל משטח העבודה נתלו גופי תאורה מיוחדים לצורך תאורת עבודה נוחה וממוקדת וכך יצרו כל השינויים יחד את אותו מראה ותחושה שביקשו הדיירים.
 
המטבח החדש
 
 
שימוש בהעברת חוטי חשמל חשופים בצבע חום הוסיפו אופי תעשייתי למטבח
  
 
ארון הוטרינה הישן ששופץ ומוסיף צבע למטבח
 
 
החלל המשותף לסלון ולמטבח
 
 

רשימת ספקים חלקית:
נגרות: פטיש בראש
ויטרינה: "מפעם"
Home Accessoriesתאורה: טליה 
Mon Cheriשיפוץ רהיטים 
 מראה : OAKY
וילונות: עציון אשכנזי.
כריות: "מרמלדה מרקט"
תמונות בסלון: שוק הפשפשים בחיפה

 
עוד בתים מעוצבים:
בית משפחתי בקיבוץ עם טעם של פעם
ירוק בבית: עיצוב בית בכפר בן נון
כפרי בקיבוץ: בית עדין וארצישראלי בצפון
לגור בקיבוץ ולהרגיש בכפר: עיצוב בית בעמק חפר

 

" ["image"]=> string(90) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/articles/מיכל לוי/553(1).jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(90) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/articles/מיכל לוי/403(1).jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  מול גולן: הבית הוינטג'י שעושה חשק לעבור לצפון

מול גולן: הבית הוינטג'י שעושה חשק לעבור לצפון

כולם חולמים על בית נוסטלגי עם סטייל נכון אי שם בגליל. לדיירת הזו החלום הצליח ובגדול. בואו לסיבוב

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים: משפחה בת 4 נפשות

המקום: כפר חיטים

עיצוב פנים: מיכל לוי "נעים בבית"
 
 
לגור בבית כפרי יכולה להיות חוויה שעוטפת אותך מכל פינה: בעלת הבית, חובבת וינטאג' מושבעת, ביקשה לעצב אותו בסגנון האהוב עליה ועל הדרך, גם להתאים אותו לאווירה הכפרית והרגועה שסובבת אותו. המעצבת, מיכל לוי, נענתה לבקשתה והפכה את החללים הציבוריים של הבית, שכניסתו הייתה צבועה באדום עז, לבית רגוע ושקט שמשלב וינטאג' עם קריצה תעשייתית בכל פינה.
 
כדי להתאים את מבואת הכניסה לעיצוב הוינטאג'י החדש שנבחר לבית, הוחלט לצבוע אותה בכחול-אפור, שבשילוב עם דלת העץ, יצר את השקט והרוגע המזמין שביקשו ליצור ולהשלמת האווירה, נבחרה שידת כניסה בדוגמת מכונת תפירה ישנה ועליה הונחו בקבוקי זכוכית ותיבה לאיסוף דואר.
 
מבט אל הכניסה 
 
השידה בעיצוב החדש
 
בפינת האוכל, שהיתה חשוכה יחסית, נתלו וילונות על מוט חשוף, שהעניקו טאץ' תעשייתי לקו הוינטאג'י של הבית ועידנו את המסגרת הכהה של החלונות. בפינת החלל הוצב שרפרף על מנת לשבור את תחושת הסימטריה של החלל ולשמש כמקום ישיבה נוסף. 
 
פינת האוכל
 
 
תמונות שמוסיפות לאווירה הוינטאג'ית
 
 
השולחן והכסאות הנוסטלגיים
 
בסלון, הספה והשולחן הנחו את הקו העיצובי, שחוזק על ידי הוספת שתי כורסאות ושידת עץ וינטאג' וכדי להוסיף צבע לחדר, הונחו כריות בגווני הבית על הספה ותמונות שנרכשו בשוק הפשפשים נתלו על הקירות. את גוף התאורה האוריינטלי שהיה תלוי במרכז החדר החליף אהיל בגוון שמנת שהתחבר עם השטיח בגוון הטבעי.
 
הסלון
 
 
הספה והשולחן הנחו את הקו העיצובי-הוינטאג'י
 
 
השידה יובאה ממקום אחר בבית והשתלבה נהדר בסלון החדש
 
גם המטבח שינה את פניו לחלוטין: לפני השיפוץ הוא מוקם בחדר קטן שיועד במקור להיות המזווה ובתכנון הבית החדש הוחלט כי יהיה נכון יותר עבור בני הבית וצרכיהם, לאחד את החדר הקטן וליצור חלל מרכזי וגדול למטבח. גם כאן סגנון הוינטאג' קבע את הטון ולאחר איחוד החללים, הונח קו שיש ארוך במיוחד בגוון שמנת ומתחתיו שולבו ארונות לבנים עם ידיות צדפה בחזיתות. להוספת הטאץ' התעשייתי, מעל משטח העבודה נתלו גופי תאורה מיוחדים לצורך תאורת עבודה נוחה וממוקדת וכך יצרו כל השינויים יחד את אותו מראה ותחושה שביקשו הדיירים.
 
המטבח החדש
 
 
שימוש בהעברת חוטי חשמל חשופים בצבע חום הוסיפו אופי תעשייתי למטבח
  
 
ארון הוטרינה הישן ששופץ ומוסיף צבע למטבח
 
 
החלל המשותף לסלון ולמטבח
 
 

רשימת ספקים חלקית:
נגרות: פטיש בראש
ויטרינה: "מפעם"
Home Accessoriesתאורה: טליה 
Mon Cheriשיפוץ רהיטים 
 מראה : OAKY
וילונות: עציון אשכנזי.
כריות: "מרמלדה מרקט"
תמונות בסלון: שוק הפשפשים בחיפה

 
עוד בתים מעוצבים:

 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

בלי לבזבז זמן: שיפוץ בית מזורז


תוך שלושה חודשים הושלם שיפוץ הבית הזה. התוצאה: מרחב פתוח, מואר ומזמין לאירוח

עיצוב בתים פרטיים

שובר מוסכמות: סגנון מינימליסטי עם טוויסט


הדיירים ביקשו בית בסגנון מינימליסטי בגווני שחור-לבן, אך המעצבת העזה והוסיפה נגיעות מרעננות של צבע

עיצוב בתים פרטיים

יחיד ומיוחד: עיצוב בית במראה אחר


בעיצוב הבית הזה הלקוחות היו "חלק מהיצירה". כתוצאה מכך, התקבל בית ייחודי שמתאים בדיוק לאופיים ולטעמם

עיצוב בתים פרטיים

עבודת שטח: הרחבת בית ירושלמי ישן


הדיריים רכשו בית ישן אך לא היו מרוצים מגודלו. בזכות הרחבת הבית, המעצבת הצליחה למלא את כל דרישותיהם

תגובות

כתיבת תגובה