כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(11104) "

צפו בחינם: השיעור שיעזור לכם לעשות שינוי במטבח>>

 

הדיירים: זוג מבוגרים
המקום:
אפרת
השטח: 190 מ"ר
עיצוב פנים: שלומית דאובה

מה לעשות – כל בית בסופו של דבר מתבגר ומתיישן. גם כאן הילדים בגרו, הצרכים השתנו, ובעלי הבית החליטו להפוך את הבית – פשוטו כמשמעו. בראש ובראשונה הם ביקשו להקל על ההתנידות בבית, כך שבמקום לעלות ולרדת בין הקומות הוחלט למקם את מרכז החיים במהלך השבוע בקומת הכניסה, כך שהמטבח והסלון עברו לקומה מעל, שתהיה בעיקר פעילה לקראת סוף השבוע.


רהיטים לבית:
 לכל העסקים ובעלי המקצוע
בנייה ועבודות גבס: לכל העסקים ובעלי המקצוע

כאמור, קומת הכניסה שבה היו קודם הסלון והמטבח, הפכה לקומה של חדרי שינה, ובכדי לאפשר לבעלים ליהנות משתייה חמה וקרה ואוכל קל וכדי שהחלל לא יהיה סגור, תוכננה פינת משפחה פתוחה שיכולה בעתיד ולפי הצורך להפוך לחדר שינה נוסף. בנישה מוסתרת שתוכננה מראש והפכה לחלק מעיצובו של קיר הטלוויזיה, נבנה מטבחון קטן ופרקטי, וכמו כן תוכננו בקומה חדר עבודה וספריה.

 


פינת המשפחה עם מטבחון



הכניסה לבית


חדר השינה

 


עם ארונות צמודים
 


חדר הרחצה של ההורים



חדר העבודה



עם הספריה

בקומה השנייה, שהייתה קודם לכן קומת החדרים, תוכנן חלל מרווח ומפנק שכולל מטבח ענק, סלון ופינת אוכל גדולים. קומה זו אף הורחבה, ובנוסף נפתחו בה חלונות גדולים שפונים אל הנוף והאוויר הפתוח, ונוספה גם מרפסת מרווחת.

הדיירים ביקשו להשתמש בחומרים פרקטיים ולעיצוב בית בגוונים בהירים שישדר חמימות. לכן רוצפו קומות השינה באריחים דמוי פרקט ובקומת המטבח והסלון נבחרו אריחים בהירים דמויי שיש בעלי מראה קלאסי. קיר המדרגות חופה בבריקים בהירים, שבשילוב מדרגות העץ תורמים לאווירה חמה אך קלילה, ומעקה הזכוכית אף הוא תורם לתחושה של החלל פתוח. בנוסף דלתות וחלונות בהירים הותאמו לפרטי הנגרות ותרמו אף הם לחלל מואר והרמוני. רוב גופי התאורה שקועים ואינם מעמיסים בפרטים מיותרים, ונגיעות של אפור וירוק נבחרו בפרטי הריהוט כדי להכניס קצת צבע ויחד עם זאת לשמור על הרמוניה עיצובית בבית כולו. לבית אף נוספה קומה שלישית עבור מגורים לאירוח, והיא כוללת שני חדרי שינה ומטבחון.
  


הסלון החדש


צמוד אל המטבח
 


המטבח
 


מפנק ומרווח
 


פינת האוכל


שירותי האורחים

 


חדר האורחים



פעיל בעיקר בסופי השבוע
 


חדר הרחצה של האורחים
 


הבית לפני השיפוץ


תוכניות קומת הכניסה אחרי


תוכניות הקומה השנייה אחרי





רשימת ספקים חלקית:

מפקח בניה – אבי פווה
נגרות – נגריית מגיד
דלתות – פנדור
ספות – רהיטי שי
קרמיקה וכלים סניטריים – הכוח
תאורה – אורעד וביתילי
שולחן פינת אוכל – דגם
שולחנות סלוניים – סטודיו נפר


 

עוד בתים משופצים:

מדרגות לגן עדן: שיפוץ בית דו קומתי ברמת השרון
מרווח ומשפחתי: החלל הפתוח ששינה את פני הבית
מחזירים את הפרטיות: עיצוב דירת קבלן בחיפה
לעזאזל עם הקונבנציות: שיפוץ דירה משפחתית במרכז
מתנת בת מצווה לכל המשפחה: עיצוב חדש לבית בהוד השרון

" ["image"]=> string(151) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/הבית באפרת שהחליף את קומותיו/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(151) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/הבית באפרת שהחליף את קומותיו/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  מחליפים קומות: בית הפוך בישוב אפרת

מחליפים קומות: בית הפוך בישוב אפרת

במקום לעלות ולרדת במדרגות החליטו הדיירים המתבגרים להפוך סדרי עולם ולהעביר את חדרי השינה לקומה התחתונה, ואילו את הסלון והמטבח לעליונה. התוצאה – נוחות פרקטית

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: נדב פקט


צפו בחינם: השיעור שיעזור לכם לעשות שינוי במטבח>>

 

הדיירים: זוג מבוגרים
המקום:
אפרת
השטח: 190 מ"ר
עיצוב פנים: שלומית דאובה

מה לעשות – כל בית בסופו של דבר מתבגר ומתיישן. גם כאן הילדים בגרו, הצרכים השתנו, ובעלי הבית החליטו להפוך את הבית – פשוטו כמשמעו. בראש ובראשונה הם ביקשו להקל על ההתנידות בבית, כך שבמקום לעלות ולרדת בין הקומות הוחלט למקם את מרכז החיים במהלך השבוע בקומת הכניסה, כך שהמטבח והסלון עברו לקומה מעל, שתהיה בעיקר פעילה לקראת סוף השבוע.


רהיטים לבית:
 לכל העסקים ובעלי המקצוע
בנייה ועבודות גבס: לכל העסקים ובעלי המקצוע

כאמור, קומת הכניסה שבה היו קודם הסלון והמטבח, הפכה לקומה של חדרי שינה, ובכדי לאפשר לבעלים ליהנות משתייה חמה וקרה ואוכל קל וכדי שהחלל לא יהיה סגור, תוכננה פינת משפחה פתוחה שיכולה בעתיד ולפי הצורך להפוך לחדר שינה נוסף. בנישה מוסתרת שתוכננה מראש והפכה לחלק מעיצובו של קיר הטלוויזיה, נבנה מטבחון קטן ופרקטי, וכמו כן תוכננו בקומה חדר עבודה וספריה.

 


פינת המשפחה עם מטבחון



הכניסה לבית


חדר השינה

 


עם ארונות צמודים
 


חדר הרחצה של ההורים



חדר העבודה



עם הספריה

בקומה השנייה, שהייתה קודם לכן קומת החדרים, תוכנן חלל מרווח ומפנק שכולל מטבח ענק, סלון ופינת אוכל גדולים. קומה זו אף הורחבה, ובנוסף נפתחו בה חלונות גדולים שפונים אל הנוף והאוויר הפתוח, ונוספה גם מרפסת מרווחת.

הדיירים ביקשו להשתמש בחומרים פרקטיים ולעיצוב בית בגוונים בהירים שישדר חמימות. לכן רוצפו קומות השינה באריחים דמוי פרקט ובקומת המטבח והסלון נבחרו אריחים בהירים דמויי שיש בעלי מראה קלאסי. קיר המדרגות חופה בבריקים בהירים, שבשילוב מדרגות העץ תורמים לאווירה חמה אך קלילה, ומעקה הזכוכית אף הוא תורם לתחושה של החלל פתוח. בנוסף דלתות וחלונות בהירים הותאמו לפרטי הנגרות ותרמו אף הם לחלל מואר והרמוני. רוב גופי התאורה שקועים ואינם מעמיסים בפרטים מיותרים, ונגיעות של אפור וירוק נבחרו בפרטי הריהוט כדי להכניס קצת צבע ויחד עם זאת לשמור על הרמוניה עיצובית בבית כולו. לבית אף נוספה קומה שלישית עבור מגורים לאירוח, והיא כוללת שני חדרי שינה ומטבחון.
  


הסלון החדש


צמוד אל המטבח
 


המטבח
 


מפנק ומרווח
 


פינת האוכל


שירותי האורחים

 


חדר האורחים



פעיל בעיקר בסופי השבוע
 


חדר הרחצה של האורחים
 


הבית לפני השיפוץ


תוכניות קומת הכניסה אחרי


תוכניות הקומה השנייה אחרי





רשימת ספקים חלקית:

מפקח בניה – אבי פווה
נגרות – נגריית מגיד
דלתות – פנדור
ספות – רהיטי שי
קרמיקה וכלים סניטריים – הכוח
תאורה – אורעד וביתילי
שולחן פינת אוכל – דגם
שולחנות סלוניים – סטודיו נפר


 

עוד בתים משופצים:

מדרגות לגן עדן: שיפוץ בית דו קומתי ברמת השרון
מרווח ומשפחתי: החלל הפתוח ששינה את פני הבית
מחזירים את הפרטיות: עיצוב דירת קבלן בחיפה
לעזאזל עם הקונבנציות: שיפוץ דירה משפחתית במרכז
מתנת בת מצווה לכל המשפחה: עיצוב חדש לבית בהוד השרון

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

אנרגיה חדשה: השינוי שפתח את הבית


בזכות ביטול קירות מיותרים, הצליחה המעצבת להפוך בית חשוך למרחב פתוח ומואר שמחבר היטב בין הפנים והחוץ

עיצוב בתים פרטיים

הפרד ומשול: עיצוב בית דו משפחתי


עם קירות משותפים ושכנים קרובים מאד, תכנון ועיצוב בית דו משפחתי הוא אתגר ממש לא פשוט

עיצוב בתים פרטיים

פרובנס מאחורייך: בית כפרי בעיצוב על זמני


על שטח של חצי דונם בגן יבנה נמצא בית כפרי שמוכיח שלא צריך לעלות על מטוס בשביל להרגיש קצת אירופה

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

תגובות

כתיבת תגובה