כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(10747) "

 

 

הדיירים: זוג + 3

המיקום: כרכור

השטח: 170 מ"ר

עיצוב פנים: עדי מינץ

סטיילינג: עדי מינץ ושושה וליש

 

התבקשתי להתאים את הבית לצרכי המשפחה, זוג הורים ושלושה ילדים, ולעצב לכל ילד חדר ייחודי משלו. ליצור פתרונות אחסון נוספים, תכנון העמדה בחדרים והתמודדות עם עמודים ונישות.

 

רוצים גם לחשב כמה יעלה לכם לעצב או לשפץ את הבית? כנסו למחשבון השיפוצים ותקבלו את כל התשובות 

 

עוד בתים מעוצבים:
מחוברים לאדמה: בית חלומי והרמוני במושב בעמק חפר
יודעים מה הם רוצים: שיפוץ דופלקס אורבני בנס ציונה
אור, אוויר וחיים פנימיים: עיצוב וילה בקיסריה

 

 

מדובר במשפחה שאוהבת טבע ולכן ניתנה חשיבות רבה לשילוב הפנים והחוץ, בעזרת פתחים רבים ולאפשר לירוק לזלוג פנימה. באופן כללי לא היה מקום לשינויים משמעותיים במבנה אך ניתנו דיוקים והתאמות על בסיס הקיים.

 

מציאת פתרונות אחסון תוך התאמה למצב הקיים

 

המטבח כפרי וצנוע, עם מקומות אחסון ויציאה למרפסת ירוקה. לא רצינו לוותר על גישה החוצה לטובת ארוחות בוקר וערב בחוץ. המשפחה לא רצתה אי, אבל כן רצתה שולחן אוכל קטן המוסתר מהחלל הציבורי ומאפשר פרטיות ללא קשר עין עם הטלויזיה שבסלון.

 

מטבח ובו שולחן אוכל ויציאה למרפסת הירוקה

 

בסלון התבקשה המעצבת ללכת על קו נקי, בהיר ומינימליסטי המשלב טורקיז ומעט צהוב. נבחרו רהיטים בצבעים נייטרלים ונגיעות של צבע בכריות, באומנות ובאקססוריז. הנישה הפינתית עם ארון החשמל נסגרה בנגרות ליצירת ארון גדול ופונקציונאלי.

 

אמנות בסלון: נעמה סגל

 

בקומה העליונה הפיחה המעצבת חיים במבואה שעד אז היתה מיותמת על ידי תכנונה מחדש עם פינת ישיבה ופינה למחשב וסביבה מוקמו הילדים – כל אחד מוקם לפי גילו ורצונו.

 

עבור הילדה ה"כמעט מתבגרת" כפי שהיא כינתה את עצמה. הבובות שהיו בחדרה הוחלפו בכריות, הצבע הורוד הוזהב ונרות תפסו את מקומן של הפיות. על מנת לנצל את החלל לסדר את הריהוט בצורה מיטבית נוצרו נישות בעומקים שונים, בפינת החדר ממוקם עמוד שמנע מלהצמיד את המיטה לקיר. על מנת למקם אותה באותה הפינה יצרה המעצבת מדף ייעודי, פונקציונאלי ודקורטיבי ברוחב העמוד. הקירות נצבעו בגוונים שונים של אפור ונבחר שטיח עגול שמטרתו לתת תחושה של מרחב גדול יותר בחדר שהוא מעט צר.

 

החדר של בת ה-11, עבור ילדה שהופכת לנערה

 

עוצב לילד אנרגטי במיוחד אשר הוריו בקשו ליצור עבורו מקום רגוע, מסודר ומכיל, עם מעט גירויים והרבה מקומות אחסון לכל הקשקושים. לאחר מיון, סידור והעמדה מחודשת של הרהיטים בחלל, נבחר הצבע כחול ומרגיע. מרבית המשחקים אוחסנו ועבור הבובות הקטנות נתלתה מגירת דפוס ישנה שנותנת כבוד לאוסף המכובד.

 

החדר של בן ה-7, מציג לראווה את אוסף הבובות שלו

לבנם הקטן , ילד מתוק במיוחד חייכן ועליז, תוכנן תחילה חדר בגווני שחור, אפור וצהוב. אך כשנכנס הלקוח הצעיר לתמונה הוא הודיע שהוא בכלל רוצה חדר צבעוני, וביקש לכלול בו את כל הצבעים האהובים עליו: אדום, ירוק, כחול וצהוב. אלו הם גם גווני הרכבת שהוא מאד אוהב שתלויה כעת על הקיר. 

 

החדר של בן ה-4, צבעוני כמו הרכבת שהוא אוהב

 

ההורים לעצמם ביקשו מרחב עדין ונעים, לא מקושקש, בלי מוסכמות וטרנדים. מקום שכיף לשהות בו ולהתעורר בו בכל בוקר. המעצבת שילבה נגיעות של זהב עם צהוב חרדלי חי מחד ואלגנטי מאידך.

 

חדר ההורים, רגוע ושקט בעיצוב על-זמני

 

 

 

 

החדר של הבת

 

מיטות הילדים: האוס אין

 

רשימת ספקים חלקית:

אומנות בסלון – נעמה סגל
שולחן סלון – גלריית וסטו

" ["image"]=> string(179) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design_pictures_new/בתים_מעוצבים/עיצוב_בתים_פרטיים/עדי מינץ בכרכור/כרכור 553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  ממלכת הילדים בכרכור: לכל ילד הותאם חדר בעיצוב אחר!

ממלכת הילדים בכרכור: לכל ילד הותאם חדר בעיצוב אחר!

כשהגיעה המעצבת לבית הפרטי בכרכור היא פגשה את שלושת הילדים כשלכל אחד רצונות ושאיפות כיצד לעצב את חדרו. בשיתוף פעולה יצרו המעצבת והילדים בית שמותאם בדיוק לכל בני המשפחה

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

 

הדיירים: זוג + 3

המיקום: כרכור

השטח: 170 מ"ר

עיצוב פנים: עדי מינץ

סטיילינג: עדי מינץ ושושה וליש

 

התבקשתי להתאים את הבית לצרכי המשפחה, זוג הורים ושלושה ילדים, ולעצב לכל ילד חדר ייחודי משלו. ליצור פתרונות אחסון נוספים, תכנון העמדה בחדרים והתמודדות עם עמודים ונישות.

 

רוצים גם לחשב כמה יעלה לכם לעצב או לשפץ את הבית? כנסו למחשבון השיפוצים ותקבלו את כל התשובות 

 

עוד בתים מעוצבים:
מחוברים לאדמה: בית חלומי והרמוני במושב בעמק חפר
יודעים מה הם רוצים: שיפוץ דופלקס אורבני בנס ציונה
אור, אוויר וחיים פנימיים: עיצוב וילה בקיסריה

 

 

מדובר במשפחה שאוהבת טבע ולכן ניתנה חשיבות רבה לשילוב הפנים והחוץ, בעזרת פתחים רבים ולאפשר לירוק לזלוג פנימה. באופן כללי לא היה מקום לשינויים משמעותיים במבנה אך ניתנו דיוקים והתאמות על בסיס הקיים.

 

מציאת פתרונות אחסון תוך התאמה למצב הקיים

 

המטבח כפרי וצנוע, עם מקומות אחסון ויציאה למרפסת ירוקה. לא רצינו לוותר על גישה החוצה לטובת ארוחות בוקר וערב בחוץ. המשפחה לא רצתה אי, אבל כן רצתה שולחן אוכל קטן המוסתר מהחלל הציבורי ומאפשר פרטיות ללא קשר עין עם הטלויזיה שבסלון.

 

מטבח ובו שולחן אוכל ויציאה למרפסת הירוקה

 

בסלון התבקשה המעצבת ללכת על קו נקי, בהיר ומינימליסטי המשלב טורקיז ומעט צהוב. נבחרו רהיטים בצבעים נייטרלים ונגיעות של צבע בכריות, באומנות ובאקססוריז. הנישה הפינתית עם ארון החשמל נסגרה בנגרות ליצירת ארון גדול ופונקציונאלי.

 

אמנות בסלון: נעמה סגל

 

בקומה העליונה הפיחה המעצבת חיים במבואה שעד אז היתה מיותמת על ידי תכנונה מחדש עם פינת ישיבה ופינה למחשב וסביבה מוקמו הילדים – כל אחד מוקם לפי גילו ורצונו.

 

עבור הילדה ה"כמעט מתבגרת" כפי שהיא כינתה את עצמה. הבובות שהיו בחדרה הוחלפו בכריות, הצבע הורוד הוזהב ונרות תפסו את מקומן של הפיות. על מנת לנצל את החלל לסדר את הריהוט בצורה מיטבית נוצרו נישות בעומקים שונים, בפינת החדר ממוקם עמוד שמנע מלהצמיד את המיטה לקיר. על מנת למקם אותה באותה הפינה יצרה המעצבת מדף ייעודי, פונקציונאלי ודקורטיבי ברוחב העמוד. הקירות נצבעו בגוונים שונים של אפור ונבחר שטיח עגול שמטרתו לתת תחושה של מרחב גדול יותר בחדר שהוא מעט צר.

 

החדר של בת ה-11, עבור ילדה שהופכת לנערה

 

עוצב לילד אנרגטי במיוחד אשר הוריו בקשו ליצור עבורו מקום רגוע, מסודר ומכיל, עם מעט גירויים והרבה מקומות אחסון לכל הקשקושים. לאחר מיון, סידור והעמדה מחודשת של הרהיטים בחלל, נבחר הצבע כחול ומרגיע. מרבית המשחקים אוחסנו ועבור הבובות הקטנות נתלתה מגירת דפוס ישנה שנותנת כבוד לאוסף המכובד.

 

החדר של בן ה-7, מציג לראווה את אוסף הבובות שלו

לבנם הקטן , ילד מתוק במיוחד חייכן ועליז, תוכנן תחילה חדר בגווני שחור, אפור וצהוב. אך כשנכנס הלקוח הצעיר לתמונה הוא הודיע שהוא בכלל רוצה חדר צבעוני, וביקש לכלול בו את כל הצבעים האהובים עליו: אדום, ירוק, כחול וצהוב. אלו הם גם גווני הרכבת שהוא מאד אוהב שתלויה כעת על הקיר. 

 

החדר של בן ה-4, צבעוני כמו הרכבת שהוא אוהב

 

ההורים לעצמם ביקשו מרחב עדין ונעים, לא מקושקש, בלי מוסכמות וטרנדים. מקום שכיף לשהות בו ולהתעורר בו בכל בוקר. המעצבת שילבה נגיעות של זהב עם צהוב חרדלי חי מחד ואלגנטי מאידך.

 

חדר ההורים, רגוע ושקט בעיצוב על-זמני

 

 

 

 

החדר של הבת

 

מיטות הילדים: האוס אין

 

רשימת ספקים חלקית:

אומנות בסלון – נעמה סגל
שולחן סלון – גלריית וסטו

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

עיצוב בתים פרטיים

כמו מלון: בית בסגנון בוטיק


הדיירים חלמו על בית מפנק בסגנון בוטיק, אך גם התעקשו לא ליפול לגחמות ולטרנדים חולפים. המעצב נענה לאתגר

עיצוב בתים פרטיים

להביא את השינוי: שיפוץ בית פרטי


לאחד תהליך קפדני של שיפוץ הבית ועיצובו מחדש, זכתה המשפחה במרחב מגורים המותאם בדיוק עבורה

עיצוב בתים פרטיים

בלי לבזבז זמן: שיפוץ בית מזורז


תוך שלושה חודשים הושלם שיפוץ הבית הזה. התוצאה: מרחב פתוח, מואר ומזמין לאירוח

תגובות

בית יפיפה
כפרי אוורירי נעים יפה מאד

עיצוב יפיפה
אוהבת מאד את הסגנון הנקי ועם זאת הרבה חמימות מאיפה השטיח בחדר של הילדה?

בעיני, פשוט מקסים!
ביתי, ונעים מאד למגורים.

מאיפה המתלה לשרשראות בחדר ההורים?

זה הבית של המעצבת עצמה
איזה גיבוב שקרים כאילו עיצבה עבור אחרים...

חטאים של הקוראים - כולנו מחפשים את הפגום?
גם אני. מודה. יותר קל לנו בעין לזהות מה לא בסדר ולהעיר מאשר להגיד לגיא שכתב למטה - מה אכפת לך עציץ מפלסטיק ליד המיטה. שם בא להם.

בית מזמין, חמים, נעים ופונקציונלי. אהבתי!

סתמי
כיריים בקצה ארונות המטבח ליד פתח הם מתכון לאסון. חוסר הבנה בסיסי בתכנון מטבח. למה בדיוק הבית הסתמי הזה שכמוהו יש אלפים בכל חור בישראל ראוי לפרסום?

אתם זוכרים שאנחנו ב- 2019
משמים (אני כותב את המילה בזהירות) גינרי עד כדי חוסר הבנה, מהם שיקולי המערכת? תשלום? יש לי שאלה אחת: מי שם עציצים על שידות בצידי המיטה? אני מבין שתגובתי לא תפורסם. מאחל, מעומק ליבי, למשפחה בריאות ונחת.

ארון
היכן נרכש הארון בחדר ההורים?

בית נעים וחמים

בית נאה וצבעים נעימים, יותר מדי פריטי מקסטוק
מספיק עם צילומי תקריב של פריטים ייחודיים-כמו-של-כולם (שני הצילומים המיופייפים לקראת הסוף) ראינו, הבנו. חִזרו לפרטים בעלי ערך אישי-תרבותי. בבית הספציפי הזה דווקא יש מספיק תוכן אישי גם בלי ההתחנחנות.

עבודה יפה. שאפו.
בית מלא חיים ונותן מקום לכל ילד. אהבתי מאוד. תהנו!

כתיבת תגובה