כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(14) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(676) "

שטח המגרש: 250 מ"ר
שטח בנוי: 170 מ"ר
תכנון ועיצוב: איילת לוי עדני

עיצוב נורדי, סגנון שהובא לארצנו מארצות הקור, נשמע כמילת קסם הטומנת בחובה אלמנטים של מינימליזם, לא בהכרח מודרניים, פונקציונליות מרבית מותאמת במדויק לצרכים, שימוש בחומרים המשדרים פשטות בסיסית וצבעוניות המשלבת בין כל האלמנטים העיצוביים, תוך התאמה למקום בו נמצא הבית.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/1-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/2-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/3-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(66) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/IMG_0310-xxxy.jpg" ["image_title"]=> string(34) "דלתות פנים: רב בריח" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(717) "

בהתאמת הבית למיקומו, רחוק מארצות סקנדינביה הרחוקות, טמונה יכולתו של המעצב לתרגם את עיקרי העיצוב שהוכתבו על פי למזג אוויר וסגנון חיים שונים, לקיים אצלנו. המעצבת איילת לוי עדני עשתה זאת. מטבח גדול ופתוח לסלון, מפתח גדול הפונה אל החצר ועיצוב מקורי של חדר העבודה והמשחקים שאליו נכנסים דרך דלת שקופה ממוסגרת בפרופיל בלגי. ההפרדה השקופה מחד מאפשרת פרטיות אך בעיקר נועדה לשמירה על קשר עין עם הילדים.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/4-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/5-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/6-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(844) "

אל המרחב החברתי מגיעים דרך מבואת כניסה קובייתית ושחורה היוצרת אפקט דרמטי שמוביל בהפתעה למרחב קליל, מואר המעוצב בסגנון צעיר. קיר המבואה מסתיר את הכניסה לממ"ד שנבנה בזמנו כמקלט במרכז הבית. גרם המדרגות שנמצא מול הכניסה, היווה אתגר עיצובי. במראהו המקורי, קירות בנויים נשענים על מחסן שאטם את הזרימה. הריסת הקירות בלבד והחלפתם ברשת אוורירית ולבנה, ביטול המחסן והרחבת המדרגה הראשונה למדף מלבני קובייתי ה"פולש" אל הסלון, פתרו את הבעיה, תוך חסכון משמעותי בהוצאות.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/7-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/8-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/9-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(65) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/IMG_0181-xxy.jpg" ["image_title"]=> string(34) "דלתות פנים: רב בריח" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(1051) "

מבחינת העיצוב בולטים המינימליסטיות ושילוב בין צבעים החפים מגוונים חריגים. על רקע רצפת פרקט בדוגמת אדרת דג, עוצב מדף מלוח בטון מוארך ובלוקים, בהשראה הנורדית, והותאמו לו רהיטים ופרטי עיצוב עשויים חומרים גולמיים המשדרים איכות ופשטות יוקרתית. מערכות מתקדמות של חשמל חכם, תאורה, מערכות הצללה וסאונד, שולבו בעדינות שאינה פוגעת בתחושת הפשטות הנעימה השוררת בחלל בו משולבים פרטי אומנות ופרטי עיצוב המעידים על הווי חיי הדיירים. בקומה העליונה עוצבו חדרי השינה של הילדים עם אמבטיה משותפת, ויחידתם הפרטית של ההורים עם חדר רחצה צמוד, אזור שינה מוקף בארונות בהם שולבו מתקן תמי 4 ומכונת קפה.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/10-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [12]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/11-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [13]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/12-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  מסקנדינביה לכאן: בית בעיצוב נורדי

מסקנדינביה לכאן: בית בעיצוב נורדי

הבית הזה הצליח לשלב בין עיצוב נורדי מינימליסטי לאווירה תוססת וצעירה

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: ערן תורג'מן


שטח המגרש: 250 מ"ר
שטח בנוי: 170 מ"ר
תכנון ועיצוב: איילת לוי עדני

עיצוב נורדי, סגנון שהובא לארצנו מארצות הקור, נשמע כמילת קסם הטומנת בחובה אלמנטים של מינימליזם, לא בהכרח מודרניים, פונקציונליות מרבית מותאמת במדויק לצרכים, שימוש בחומרים המשדרים פשטות בסיסית וצבעוניות המשלבת בין כל האלמנטים העיצוביים, תוך התאמה למקום בו נמצא הבית.

דלתות פנים: רב בריח

בהתאמת הבית למיקומו, רחוק מארצות סקנדינביה הרחוקות, טמונה יכולתו של המעצב לתרגם את עיקרי העיצוב שהוכתבו על פי למזג אוויר וסגנון חיים שונים, לקיים אצלנו. המעצבת איילת לוי עדני עשתה זאת. מטבח גדול ופתוח לסלון, מפתח גדול הפונה אל החצר ועיצוב מקורי של חדר העבודה והמשחקים שאליו נכנסים דרך דלת שקופה ממוסגרת בפרופיל בלגי. ההפרדה השקופה מחד מאפשרת פרטיות אך בעיקר נועדה לשמירה על קשר עין עם הילדים.

אל המרחב החברתי מגיעים דרך מבואת כניסה קובייתית ושחורה היוצרת אפקט דרמטי שמוביל בהפתעה למרחב קליל, מואר המעוצב בסגנון צעיר. קיר המבואה מסתיר את הכניסה לממ"ד שנבנה בזמנו כמקלט במרכז הבית. גרם המדרגות שנמצא מול הכניסה, היווה אתגר עיצובי. במראהו המקורי, קירות בנויים נשענים על מחסן שאטם את הזרימה. הריסת הקירות בלבד והחלפתם ברשת אוורירית ולבנה, ביטול המחסן והרחבת המדרגה הראשונה למדף מלבני קובייתי ה"פולש" אל הסלון, פתרו את הבעיה, תוך חסכון משמעותי בהוצאות.

דלתות פנים: רב בריח

מבחינת העיצוב בולטים המינימליסטיות ושילוב בין צבעים החפים מגוונים חריגים. על רקע רצפת פרקט בדוגמת אדרת דג, עוצב מדף מלוח בטון מוארך ובלוקים, בהשראה הנורדית, והותאמו לו רהיטים ופרטי עיצוב עשויים חומרים גולמיים המשדרים איכות ופשטות יוקרתית. מערכות מתקדמות של חשמל חכם, תאורה, מערכות הצללה וסאונד, שולבו בעדינות שאינה פוגעת בתחושת הפשטות הנעימה השוררת בחלל בו משולבים פרטי אומנות ופרטי עיצוב המעידים על הווי חיי הדיירים. בקומה העליונה עוצבו חדרי השינה של הילדים עם אמבטיה משותפת, ויחידתם הפרטית של ההורים עם חדר רחצה צמוד, אזור שינה מוקף בארונות בהם שולבו מתקן תמי 4 ומכונת קפה.

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שובר מוסכמות: סגנון מינימליסטי עם טוויסט


הדיירים ביקשו בית בסגנון מינימליסטי בגווני שחור-לבן, אך המעצבת העזה והוסיפה נגיעות מרעננות של צבע

עיצוב בתים פרטיים

יחיד ומיוחד: עיצוב בית במראה אחר


בעיצוב הבית הזה הלקוחות היו "חלק מהיצירה". כתוצאה מכך, התקבל בית ייחודי שמתאים בדיוק לאופיים ולטעמם

עיצוב בתים פרטיים

עבודת שטח: הרחבת בית ירושלמי ישן


הדיריים רכשו בית ישן אך לא היו מרוצים מגודלו. בזכות הרחבת הבית, המעצבת הצליחה למלא את כל דרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

יש מאין: בניית בית מהיסוד


משפחה צעירה רכשה שטח בהרחבה של קיבוץ בית אלפא, ויצאה לתהליך מרגש של בניית בית חלומותיה

תגובות

כתיבת תגובה