כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(11983) "

הדיירים: זוג הורים ו-3 ילדים
השטח: כ-300 מ"ר על מגרש בן 330 מ"ר
המקום: גוש דן 
עיצוב פנים ואדריכלות: נעמה שבתאי-ציזר

 

כבר בכניסה לבית, מורגש האיפוק בתיכנון והסטת כובד המשקל לפרטים הקטנים, כדוגמת גרם המדרגות במרכז הבית, שנמצא על הקיר המשותף לאורך שלוש הקומות. הגרם קליל ומואר, אשר נצפה ממקומות שונים ובגבהים שונים. הוא עשוי מבטון חשוף בשילוב מעקה זכוכית, כך שבכל זווית האור נשפך עליו אחרת. מדובר בבית מודרני שבנוי על מגרש צר וארוך. זוהי למעשה יחידה אחת בבית דו משפחתי, שתוכננה למשפחה צעירה עם 3 ילדים, והיא כוללת שתי קומות ומרתף. קומת הכניסה מכילה את הפונקציות הציבוריות, ואילו הקומה הראשונה את חדרי השינה. המרתף משמש לשירות ואחסון וכחדר משפחה ומשחקים. 

 

טיח וצביעת קירות: לכל העסקים ובעלי המקצוע
עיצוב מדרגות לבית: לכל העסקים ובעלי המקצוע

 


נראות אחרת בכל אור. המדרגות  


זכוכית ובטון חשוף  

המטבח, חדר המגורים ופינת אוכל, אוחדו לחלל אחד על מנת לחסוך מעברים לטובת הנפח הכללי. למעשה, המשפחה ויתרה על פינת אוכל רשמית וכללה אותה בתוך המטבח עצמו וכחלק מהאי. החלטה זו מנעה כפל שולחנות ובזבוז מקום.


האור בבית נמצא כמעט בכל נקודה בו, כולל במרתף הגדול והרחב, שתוכנן כמקום שירות ומקום פעילות לילדים. יש בו חדר שינה, מקלחת ומטבחון, לצד חדר כביסה ומחסן. גם המרתף עוצב ברוח העיצוב הכולל ובאותם החומרים.


נקי וטהור. המטבח  


חלל משפחה אחד גדול


פינת האוכל כחלק מהסלון  


חדר הילדים  


שילוב של עץ ומתכת


פינת עבודה  


חדר האמבטיה  


השירותים
 

חזית הבית פונה לרחוב ומתארת, בדרכה, את המינימליזם והניקיון הצורני הקיימים גם בפנים. למרות המגרש הקטן, יש משחק בין הנפחים שמובלט על ידי חומרי הגמר: טיח ורפרפות עץ. על מנת לתת קלילות למראה הקובייתי, העץ ממשיך כבסיס המשווה לחזית מצב של ריחוף.


ניקיון צורני. דלת הכניסה לבית


חיפוי של עץ


הצצה למרפסת. הבית מבחוץ


קופסה קטנה ומדליקה


תכניות קומת הכניסה


תוכנית הקומה הראשונה


רשימת ספקים חלקית:

נגרות: נגריית קלוד

מטבח: דקור

אלומיניום: אורות

חשמל: קובי רחום

עוד בתים מעוצבים: 

מכה שורשים: הבית שעוצב על טהרת העץ

כאן שוחים בכיף: וילה וביתן בריכה צמוד

שינוי צורה בבית תל אביבי

מרחב מחייה: וילה מעוצבת במושב

הצצה לבית במושב אליכין

 

" ["image"]=> string(170) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/עיצוב מינימליסטי בבית דו משפחתי/234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(170) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/עיצוב מינימליסטי בבית דו משפחתי/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  מעט זה לפעמים כל כך הרבה: בית בעיצוב מינימליסטי

מעט זה לפעמים כל כך הרבה: בית בעיצוב מינימליסטי

פינת האוכל אוחדה עם המטבח כדי לחסוך מקום, גרם המדרגות עוצב מבטון חשוף שיוצר משחקי תאורה, וחזית הבית צופתה בעץ כדי ליצור מראה מרחף. הבית שמוכיח שעיצוב מודרני זה הכי נקי שיש

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: עמית גושר


הדיירים: זוג הורים ו-3 ילדים
השטח: כ-300 מ"ר על מגרש בן 330 מ"ר
המקום: גוש דן 
עיצוב פנים ואדריכלות: נעמה שבתאי-ציזר

 

כבר בכניסה לבית, מורגש האיפוק בתיכנון והסטת כובד המשקל לפרטים הקטנים, כדוגמת גרם המדרגות במרכז הבית, שנמצא על הקיר המשותף לאורך שלוש הקומות. הגרם קליל ומואר, אשר נצפה ממקומות שונים ובגבהים שונים. הוא עשוי מבטון חשוף בשילוב מעקה זכוכית, כך שבכל זווית האור נשפך עליו אחרת. מדובר בבית מודרני שבנוי על מגרש צר וארוך. זוהי למעשה יחידה אחת בבית דו משפחתי, שתוכננה למשפחה צעירה עם 3 ילדים, והיא כוללת שתי קומות ומרתף. קומת הכניסה מכילה את הפונקציות הציבוריות, ואילו הקומה הראשונה את חדרי השינה. המרתף משמש לשירות ואחסון וכחדר משפחה ומשחקים. 

 

טיח וצביעת קירות: לכל העסקים ובעלי המקצוע
עיצוב מדרגות לבית: לכל העסקים ובעלי המקצוע

 


נראות אחרת בכל אור. המדרגות  


זכוכית ובטון חשוף  

המטבח, חדר המגורים ופינת אוכל, אוחדו לחלל אחד על מנת לחסוך מעברים לטובת הנפח הכללי. למעשה, המשפחה ויתרה על פינת אוכל רשמית וכללה אותה בתוך המטבח עצמו וכחלק מהאי. החלטה זו מנעה כפל שולחנות ובזבוז מקום.


האור בבית נמצא כמעט בכל נקודה בו, כולל במרתף הגדול והרחב, שתוכנן כמקום שירות ומקום פעילות לילדים. יש בו חדר שינה, מקלחת ומטבחון, לצד חדר כביסה ומחסן. גם המרתף עוצב ברוח העיצוב הכולל ובאותם החומרים.


נקי וטהור. המטבח  


חלל משפחה אחד גדול


פינת האוכל כחלק מהסלון  


חדר הילדים  


שילוב של עץ ומתכת


פינת עבודה  


חדר האמבטיה  


השירותים
 

חזית הבית פונה לרחוב ומתארת, בדרכה, את המינימליזם והניקיון הצורני הקיימים גם בפנים. למרות המגרש הקטן, יש משחק בין הנפחים שמובלט על ידי חומרי הגמר: טיח ורפרפות עץ. על מנת לתת קלילות למראה הקובייתי, העץ ממשיך כבסיס המשווה לחזית מצב של ריחוף.


ניקיון צורני. דלת הכניסה לבית


חיפוי של עץ


הצצה למרפסת. הבית מבחוץ


קופסה קטנה ומדליקה


תכניות קומת הכניסה


תוכנית הקומה הראשונה


רשימת ספקים חלקית:

נגרות: נגריית קלוד

מטבח: דקור

אלומיניום: אורות

חשמל: קובי רחום

עוד בתים מעוצבים: 

 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

אנרגיה חדשה: השינוי שפתח את הבית


בזכות ביטול קירות מיותרים, הצליחה המעצבת להפוך בית חשוך למרחב פתוח ומואר שמחבר היטב בין הפנים והחוץ

עיצוב בתים פרטיים

הפרד ומשול: עיצוב בית דו משפחתי


עם קירות משותפים ושכנים קרובים מאד, תכנון ועיצוב בית דו משפחתי הוא אתגר ממש לא פשוט

עיצוב בתים פרטיים

פרובנס מאחורייך: בית כפרי בעיצוב על זמני


על שטח של חצי דונם בגן יבנה נמצא בית כפרי שמוכיח שלא צריך לעלות על מטוס בשביל להרגיש קצת אירופה

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

תגובות

כתיבת תגובה