כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(8906) "

הדיירים: זוג צעיר
המקום: כפר ג'וליס
השטח: 110 מ"ר
עיצוב פנים והום סטיילינג: סנא מאדי – sweet home

הבית שלפניכם עוצב עבור זוג צעיר שהתחתן לאחרונה, ולכן הוא קטן יחסית לעומת הסטנדרטים המקובלים בכפר (200-250 מ"ר), כך שאחד האתגרים הכי גדולים היה התאמת ממדי הבית לצרכים של הזוג.


עיצוב מטבחים:
 לכל העסקים ובעלי המקצוע
עיצוב פינות אוכל: לכל העסקים ובעלי המקצוע

החלל העיקרי היה חלל המטבח, שהיה קטן יחסית לאורח החיים בכפר, ולכן היה צורך במקסום השטח וניצולו בצורה המירבית. הוחלט לבנות נישה שתפריד בין המטבח לסלון ולהעביר אליה את המקרר על מנת להרחיב את משטח השיש והארונות, ולתת פרטיות למטבח ושטח עבודה מוסתר מהכניסה והסלון. הדיירים ביקשו שהאי במטבח לא יהיה חשוף לחלוטין לסלון, והפתרון היה ליצור מחיצה נמוכה בשילוב משרבייה בגובה 120 ס"מ, שתסתיר את האי, כאשר החלק העליון תוכנן כאדנית צמחיה שהכניסה צבעוניות וטבע לבית.

 


וילונות – שטיחי מירי



 


תאורה – אורות 2000, בריקים – בריק ועץ, כסאות – איקאה

הזוג רצה בית רגוע ועדין, אך היה חשוב לו להכניס קצת חיים וחמימות, לכן נבחר סלון בצבע תכלת בהיר, שנתן צבע וחיים עם שילוב בריקים שנתנו אווירה חמה וכפרית.
 


בריקים – בריק ועץ

 

 

 

בפינת האוכל הוצב שולחן עגול נפתח שנתן תחושה של מרחב פתוח וחלל גדול יותר, בטח בבית דרוזי בכפר. וכמובן שאי אפשר לוותר על מפה סרוגה בעבודת יד שמונחת על שולחן האוכל, או על עציץ הקקטוס שהונח ליד הסולם וקיבל עטיפה חמה במפה מסורתית קטנה עבודת יד.


תמונה – ביתילי, סולם – קארמה, טפט – הבית של עידה

 

אתגר נוסף בחדר השינה היה למצוא את הסידור האופטימלי מבחינת מיקום המיטה, ארון הבגדים והטלוויזיה. הוחלט על שני ארונות שביניהם מוקמה הטלוויזיה, כאשר הארונות הושקעו בתוך הקיר וקיבלו עיצוב כפרי עדין של שילוב זכוכית ווילונות, כמו של פעם.

פרקט – בריק ועץ, תאורה – מחסני תאורה

 





מראה – סטודיו דארנא

 

בבית תוכננה גם פינת משפחה, אשר עתידה להפוך בהמשך לחדר ילדים.

 


רשימת ספקים חלקית:

תאורה – אורות 2000, מחסני תאורה

בריקים – בריק ועץ

טפט – הבית של עידה

פרטי סטיילינג – ביתלי, איקאה, פלורינא, סטודיו דארנא, קארמה

 


עוד בתים מעוצבים:

ד"ש מהעתיד: עיצוב בית חייזרי בירושלים
פטיו באמצע החיים: בית בשרון עם הרבה אור ואוויר
חוצה טעמים: שיפוץ דירה למכירה בתל אביב
לפרק, להחליף, לפתוח: שיפוץ בית ברמת גן
שינוי מקצה לקצה: בית פרטי שעבר מהפך צבעוני

" ["image"]=> string(177) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design_pictures_new/בתים_מעוצבים/עיצוב_בתים_פרטיים/שיפוץ בית בכפר גוליס/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  מפנים מקום לחיים עצמם: שיפוץ בית בכפר ג'וליס

מפנים מקום לחיים עצמם: שיפוץ בית בכפר ג'וליס

נישה שמפרידה בין המטבח לסלון, מחיצה עם משרביה שמעניקה פרטיות לאי המטבח, וארונות שקועים בקיר בחדר השינה – כך ממקסמים חלל בבית קטן שנועד לאורח חיים כפרי

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים: זוג צעיר
המקום: כפר ג'וליס
השטח: 110 מ"ר
עיצוב פנים והום סטיילינג: סנא מאדי – sweet home

הבית שלפניכם עוצב עבור זוג צעיר שהתחתן לאחרונה, ולכן הוא קטן יחסית לעומת הסטנדרטים המקובלים בכפר (200-250 מ"ר), כך שאחד האתגרים הכי גדולים היה התאמת ממדי הבית לצרכים של הזוג.


עיצוב מטבחים:
 לכל העסקים ובעלי המקצוע
עיצוב פינות אוכל: לכל העסקים ובעלי המקצוע

החלל העיקרי היה חלל המטבח, שהיה קטן יחסית לאורח החיים בכפר, ולכן היה צורך במקסום השטח וניצולו בצורה המירבית. הוחלט לבנות נישה שתפריד בין המטבח לסלון ולהעביר אליה את המקרר על מנת להרחיב את משטח השיש והארונות, ולתת פרטיות למטבח ושטח עבודה מוסתר מהכניסה והסלון. הדיירים ביקשו שהאי במטבח לא יהיה חשוף לחלוטין לסלון, והפתרון היה ליצור מחיצה נמוכה בשילוב משרבייה בגובה 120 ס"מ, שתסתיר את האי, כאשר החלק העליון תוכנן כאדנית צמחיה שהכניסה צבעוניות וטבע לבית.

 


וילונות – שטיחי מירי



 


תאורה – אורות 2000, בריקים – בריק ועץ, כסאות – איקאה

הזוג רצה בית רגוע ועדין, אך היה חשוב לו להכניס קצת חיים וחמימות, לכן נבחר סלון בצבע תכלת בהיר, שנתן צבע וחיים עם שילוב בריקים שנתנו אווירה חמה וכפרית.
 


בריקים – בריק ועץ

 

 

 

בפינת האוכל הוצב שולחן עגול נפתח שנתן תחושה של מרחב פתוח וחלל גדול יותר, בטח בבית דרוזי בכפר. וכמובן שאי אפשר לוותר על מפה סרוגה בעבודת יד שמונחת על שולחן האוכל, או על עציץ הקקטוס שהונח ליד הסולם וקיבל עטיפה חמה במפה מסורתית קטנה עבודת יד.


תמונה – ביתילי, סולם – קארמה, טפט – הבית של עידה

 

אתגר נוסף בחדר השינה היה למצוא את הסידור האופטימלי מבחינת מיקום המיטה, ארון הבגדים והטלוויזיה. הוחלט על שני ארונות שביניהם מוקמה הטלוויזיה, כאשר הארונות הושקעו בתוך הקיר וקיבלו עיצוב כפרי עדין של שילוב זכוכית ווילונות, כמו של פעם.

פרקט – בריק ועץ, תאורה – מחסני תאורה

 





מראה – סטודיו דארנא

 

בבית תוכננה גם פינת משפחה, אשר עתידה להפוך בהמשך לחדר ילדים.

 


רשימת ספקים חלקית:

תאורה – אורות 2000, מחסני תאורה

בריקים – בריק ועץ

טפט – הבית של עידה

פרטי סטיילינג – ביתלי, איקאה, פלורינא, סטודיו דארנא, קארמה

 


עוד בתים מעוצבים:

ד"ש מהעתיד: עיצוב בית חייזרי בירושלים
פטיו באמצע החיים: בית בשרון עם הרבה אור ואוויר
חוצה טעמים: שיפוץ דירה למכירה בתל אביב
לפרק, להחליף, לפתוח: שיפוץ בית ברמת גן
שינוי מקצה לקצה: בית פרטי שעבר מהפך צבעוני

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שובר מוסכמות: סגנון מינימליסטי עם טוויסט


הדיירים ביקשו בית בסגנון מינימליסטי בגווני שחור-לבן, אך המעצבת העזה והוסיפה נגיעות מרעננות של צבע

עיצוב בתים פרטיים

יחיד ומיוחד: עיצוב בית במראה אחר


בעיצוב הבית הזה הלקוחות היו "חלק מהיצירה". כתוצאה מכך, התקבל בית ייחודי שמתאים בדיוק לאופיים ולטעמם

עיצוב בתים פרטיים

עבודת שטח: הרחבת בית ירושלמי ישן


הדיריים רכשו בית ישן אך לא היו מרוצים מגודלו. בזכות הרחבת הבית, המעצבת הצליחה למלא את כל דרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

יש מאין: בניית בית מהיסוד


משפחה צעירה רכשה שטח בהרחבה של קיבוץ בית אלפא, ויצאה לתהליך מרגש של בניית בית חלומותיה

תגובות

כתיבת תגובה