כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(7519) "

הדיירים: זוג הורים וילד
השטח: 265 מ"ר
המקום: קיבוץ גשר הזיו
עיצוב פנים ואדריכלות: אדר' יעקב פרץ, סטודיו 2P


פעם היה נהוג לחשוב שכל הבתים בקיבוצים נראים אותו דבר, אבל לפניכם ההוכחה שמדובר במיתוס בלבד: בית מגורים הזה אמנם מהווה יחידה אחת מתוך שתיים בבית דו-משפחתי, אבל על מנת לhצור בידול מהיחידה העתידית שטרם נבנתה, הוגדר מחבר מזוגג המייצר מעין ניתוק שקוף מהקיר המשותף. במחבר זה מוקם גרם המדרגות התלת-קומתי.


מרפסות ועיצוב מרפסות:
לכל העסקים ובעלי המקצוע
בריכות שחייה לבית: לכל העסקים ובעלי המקצוע


הבית עצמו בנוי מתיבה נקייה ומנותקת, כאמור, מהקיר המשותף, אשר מונחת על גבי מסד המחופה לבנים של בזלת. התיבה מונחת על המסד כך שהיא חורגת ממנו ומקרה שטחי חוץ, ובמקביל גם נסוגה ממנו ויוצרת מרפסות. התיבה גם נשענת בחלקה על עמוד מתכת שצורתו V, וכך מודגשת תחושת "הקלילות" שלה. למעשה הבית בנוי במעין ר' ש"מחבקת" את השטחים שבחוץ, הכוללים חצר גדולה ובריכת שחייה מרהיבה.

 

בתוך הבית, הסגנון שנבחר הינו מינימליסטי – עם מעט עיטורים והרבה קווים נקיים. הצבעים שולטים בסלון, בחדר השינה של ההורים ואפילו בשירותים הם צבעי לבן, אפור וגוונים של עץ. את הפתעת הצבע היחידה, ניתן לראות בחדרו של הילד וגם זה רק באקססוריז ובמצעים – החדר הזה גם הוא נבנה על טהרת המינימליזם.

 

בואו לסיור בבית:




הבית מבחוץ




המרפסת




הבריכה




עמודי ה-V

פינת האוכל




פינת האוכל והמטבח



היציאה למרפסת




חדר השינה




חדר הילדים




המדרגות




חדר הרחצה


השירותים


רשימת ספקים חלקית:

ריהוט: אליתה ליוינג.
כלים סניטריים ואריחים: רמה קרמיקה כרמיאל.


 

עוד בתים מעוצבים:

כשהכפר והעיר נפגשים: הצצה לבית בקיבוץ יגור
כשארבע דירות הופכות לאחת: שיפוץ בית משפחתי בקיבוץ
וינטג' בקיבוץ: בית משפחתי בסגנון של פעם

" ["image"]=> string(157) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/עיצוב מודרני לבית בקיבוץ/234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(157) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/עיצוב מודרני לבית בקיבוץ/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  משחקים בקוביות: עיצוב מודרני לבית בקיבוץ

משחקים בקוביות: עיצוב מודרני לבית בקיבוץ

שתי קוביות שמונחות אחת על גבי השנייה בצורה אסימטרית יוצרות מבנה ייחודי וקליל שמדגיש את הבריכה שנמצאת בחצרו. בואו לסיור

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים: זוג הורים וילד
השטח: 265 מ"ר
המקום: קיבוץ גשר הזיו
עיצוב פנים ואדריכלות: אדר' יעקב פרץ, סטודיו 2P


פעם היה נהוג לחשוב שכל הבתים בקיבוצים נראים אותו דבר, אבל לפניכם ההוכחה שמדובר במיתוס בלבד: בית מגורים הזה אמנם מהווה יחידה אחת מתוך שתיים בבית דו-משפחתי, אבל על מנת לhצור בידול מהיחידה העתידית שטרם נבנתה, הוגדר מחבר מזוגג המייצר מעין ניתוק שקוף מהקיר המשותף. במחבר זה מוקם גרם המדרגות התלת-קומתי.


מרפסות ועיצוב מרפסות:
לכל העסקים ובעלי המקצוע
בריכות שחייה לבית: לכל העסקים ובעלי המקצוע


הבית עצמו בנוי מתיבה נקייה ומנותקת, כאמור, מהקיר המשותף, אשר מונחת על גבי מסד המחופה לבנים של בזלת. התיבה מונחת על המסד כך שהיא חורגת ממנו ומקרה שטחי חוץ, ובמקביל גם נסוגה ממנו ויוצרת מרפסות. התיבה גם נשענת בחלקה על עמוד מתכת שצורתו V, וכך מודגשת תחושת "הקלילות" שלה. למעשה הבית בנוי במעין ר' ש"מחבקת" את השטחים שבחוץ, הכוללים חצר גדולה ובריכת שחייה מרהיבה.

 

בתוך הבית, הסגנון שנבחר הינו מינימליסטי – עם מעט עיטורים והרבה קווים נקיים. הצבעים שולטים בסלון, בחדר השינה של ההורים ואפילו בשירותים הם צבעי לבן, אפור וגוונים של עץ. את הפתעת הצבע היחידה, ניתן לראות בחדרו של הילד וגם זה רק באקססוריז ובמצעים – החדר הזה גם הוא נבנה על טהרת המינימליזם.

 

בואו לסיור בבית:




הבית מבחוץ




המרפסת




הבריכה




עמודי ה-V

פינת האוכל




פינת האוכל והמטבח



היציאה למרפסת




חדר השינה




חדר הילדים




המדרגות




חדר הרחצה


השירותים


רשימת ספקים חלקית:

ריהוט: אליתה ליוינג.
כלים סניטריים ואריחים: רמה קרמיקה כרמיאל.


 

עוד בתים מעוצבים:

כשהכפר והעיר נפגשים: הצצה לבית בקיבוץ יגור
כשארבע דירות הופכות לאחת: שיפוץ בית משפחתי בקיבוץ
וינטג' בקיבוץ: בית משפחתי בסגנון של פעם

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

עיצוב בתים פרטיים

להתחיל מהבסיס: תכנון בית פרטי


הדיירים ביקשו ליצור הפרדה בין אזור ההורים לאזור הילדים, ולהפוך את החצר למרכז הבית. הודות למבנה ייחודי בצורת סהר, הצליח האדריכל להתאים את תכנון הבית באופן מלא לדרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

עיצוב בתים פרטיים

כמו מלון: בית בסגנון בוטיק


הדיירים חלמו על בית מפנק בסגנון בוטיק, אך גם התעקשו לא ליפול לגחמות ולטרנדים חולפים. המעצב נענה לאתגר

תגובות

כתיבת תגובה