כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(8) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/07/1-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(920) "

הדיירים: זוג + 3 ילדים
המיקום: מרכז הארץ
התקציב: 350,000 ₪
עיצוב קומת הכניסה:  מירי שניידרמן

זוג עם שלושה ילדים פנה אל מעצבת הפנים מירי שניידרמן, בבקשה שתעזור לו להכניס שינויים בבית שרכש. בני הזוג קיוו להפוך את הבית  למרחב מואר ואוורירי אך יחד עם זאת חמים, משפחתי ומזמין.
המעצבת נרתמה למשימה, אך כבר בשלב מוקדם של הפרויקט הבינה שהבית שנרכש כלל לא מתאים לצרכים של המשפחה. "הבית היה מאתגר ולא פשוט ודרש תכנון נכון, יצירתיות ומחשבה מחוץ לקופסא", היא מספרת.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/07/2-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(766) "

השינויים בבית כללו גם שבירה של קירות והחלפה של אלמנטים מבניים שונים. כך למשל, המחיצה שהפרידה בין הסלון לחדר עבודה בוטלה, החלונות הוגדלו, ונפתחה דלת נוספת שמובילה מהמטבח לגינה. הכנסתם של השינויים בבית תרמה מאד ליצירת חלל גדול ושטוף אור.
המעצבת מירי שניידרמן הייתה אמונה רק על עיצוב קומת הכניסה בבית, אך פרויקט היה מורכב למדי שכן הקומה הזאת כוללת את המבואה, הסלון, המטבח, פינת האוכל, שירותי האורחים, וגם את היציאה לגינה.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/07/3-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/07/4-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(1101) "

השינויים בבית נועדו, בין היתר, ליצור תחושת מרחב בקומת הכניסה. לטובת העניין הועברו שירותי האורחים לפיר המדרגות, וכך נוצר מקום אחסון וארון למעילים ונעליים בכניסה לבית. המהלך הזה גם אפשר להגדיל את הסלון. באשר לריהוט בסלון, הוחלט להשאיר את הספה הקודמת וזאת משיקולי תקציב. עם זאת, נוספו פריטים משלימים רבים כמו שולחנות, קונסולה, שטיח, תמונות ואקססוריז אשר מרככים את המראה הכללי.
במסגרת השינויים בבית, גם הוחלף הריצוף. לעיצוב חלל המגורים נבחר פרקט תלת שכבתי מאלון מבוקע, שיוצר תחושה של חמימות ועושר חומרי. "הפרקט גם מאפשר לנו ליצור עיצוב נקי ומינימליסטי בלי להפוך את החלל לקר ומנוכר", מוסיפה מעצבת הפנים.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/07/5-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(599) "

השינויים בבית המשפחה לא פסחו על חלל מרכזי נוסף – המטבח. המטבח עוצב בצבעים קלאסיים, בשילוב של שחור ולבן ונגיעות זהב.  במרכזו של המטבח יש עמוד שחופה בבריקים לבנים, שמשתלבים היטב במראה החלל. מסביב לעמוד נבנה אי המשמש גם כשולחן אוכל. הכיסאות שנבחרו למטבח וגם לפינת אוכל הם מודרניים ומינימליסטיים, ובכך הם מכניסים לבית מראה מעט אחר.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/07/6-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/07/7-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(611) "

בתחילת הדרך הדיירים לא ידעו לומר לאיזה איזה סגנון עיצוב הם מתחברים, כי הם אהבו גם את הכפרי וגם את המודרני הנקי. בעזרת תהליך משותף, הצליחה המעצבת להעניק להם חלל שמשלב את שני הסגנונות והולם את המראה שהם רצו.
לאחר שהוכנסו כל השינויים בבית ובוצעו כל ההתאמות, בעלת הבית כתבה למעצבת: "מאוהבת בבית ובך" – ואולי זה אומר את הכול.

 

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/07/8-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  מתאים בול: לפעמים כמה שינויים בבית זה כל מה שצריך לעשות

מתאים בול: לפעמים כמה שינויים בבית זה כל מה שצריך לעשות

במשך שלוש שנים חיפשה המשפחה את מרחב המגורים האידאלי עבורה, עד שנאלצה להתפשר. מעצבת הפנים דאגה להכניס שינויים בבית שנרכש, וכך התאימה אותו בדיוק לצורכי המשפחה

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: טל ניסים


הדיירים: זוג + 3 ילדים
המיקום: מרכז הארץ
התקציב: 350,000 ₪
עיצוב קומת הכניסה:  מירי שניידרמן

זוג עם שלושה ילדים פנה אל מעצבת הפנים מירי שניידרמן, בבקשה שתעזור לו להכניס שינויים בבית שרכש. בני הזוג קיוו להפוך את הבית  למרחב מואר ואוורירי אך יחד עם זאת חמים, משפחתי ומזמין.
המעצבת נרתמה למשימה, אך כבר בשלב מוקדם של הפרויקט הבינה שהבית שנרכש כלל לא מתאים לצרכים של המשפחה. "הבית היה מאתגר ולא פשוט ודרש תכנון נכון, יצירתיות ומחשבה מחוץ לקופסא", היא מספרת.

השינויים בבית כללו גם שבירה של קירות והחלפה של אלמנטים מבניים שונים. כך למשל, המחיצה שהפרידה בין הסלון לחדר עבודה בוטלה, החלונות הוגדלו, ונפתחה דלת נוספת שמובילה מהמטבח לגינה. הכנסתם של השינויים בבית תרמה מאד ליצירת חלל גדול ושטוף אור.
המעצבת מירי שניידרמן הייתה אמונה רק על עיצוב קומת הכניסה בבית, אך פרויקט היה מורכב למדי שכן הקומה הזאת כוללת את המבואה, הסלון, המטבח, פינת האוכל, שירותי האורחים, וגם את היציאה לגינה.

השינויים בבית נועדו, בין היתר, ליצור תחושת מרחב בקומת הכניסה. לטובת העניין הועברו שירותי האורחים לפיר המדרגות, וכך נוצר מקום אחסון וארון למעילים ונעליים בכניסה לבית. המהלך הזה גם אפשר להגדיל את הסלון. באשר לריהוט בסלון, הוחלט להשאיר את הספה הקודמת וזאת משיקולי תקציב. עם זאת, נוספו פריטים משלימים רבים כמו שולחנות, קונסולה, שטיח, תמונות ואקססוריז אשר מרככים את המראה הכללי.
במסגרת השינויים בבית, גם הוחלף הריצוף. לעיצוב חלל המגורים נבחר פרקט תלת שכבתי מאלון מבוקע, שיוצר תחושה של חמימות ועושר חומרי. "הפרקט גם מאפשר לנו ליצור עיצוב נקי ומינימליסטי בלי להפוך את החלל לקר ומנוכר", מוסיפה מעצבת הפנים.

השינויים בבית המשפחה לא פסחו על חלל מרכזי נוסף – המטבח. המטבח עוצב בצבעים קלאסיים, בשילוב של שחור ולבן ונגיעות זהב.  במרכזו של המטבח יש עמוד שחופה בבריקים לבנים, שמשתלבים היטב במראה החלל. מסביב לעמוד נבנה אי המשמש גם כשולחן אוכל. הכיסאות שנבחרו למטבח וגם לפינת אוכל הם מודרניים ומינימליסטיים, ובכך הם מכניסים לבית מראה מעט אחר.

בתחילת הדרך הדיירים לא ידעו לומר לאיזה איזה סגנון עיצוב הם מתחברים, כי הם אהבו גם את הכפרי וגם את המודרני הנקי. בעזרת תהליך משותף, הצליחה המעצבת להעניק להם חלל שמשלב את שני הסגנונות והולם את המראה שהם רצו.
לאחר שהוכנסו כל השינויים בבית ובוצעו כל ההתאמות, בעלת הבית כתבה למעצבת: "מאוהבת בבית ובך" – ואולי זה אומר את הכול.

 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שובר מוסכמות: סגנון מינימליסטי עם טוויסט


הדיירים ביקשו בית בסגנון מינימליסטי בגווני שחור-לבן, אך המעצבת העזה והוסיפה נגיעות מרעננות של צבע

עיצוב בתים פרטיים

יחיד ומיוחד: עיצוב בית במראה אחר


בעיצוב הבית הזה הלקוחות היו "חלק מהיצירה". כתוצאה מכך, התקבל בית ייחודי שמתאים בדיוק לאופיים ולטעמם

עיצוב בתים פרטיים

עבודת שטח: הרחבת בית ירושלמי ישן


הדיריים רכשו בית ישן אך לא היו מרוצים מגודלו. בזכות הרחבת הבית, המעצבת הצליחה למלא את כל דרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

יש מאין: בניית בית מהיסוד


משפחה צעירה רכשה שטח בהרחבה של קיבוץ בית אלפא, ויצאה לתהליך מרגש של בניית בית חלומותיה

תגובות

בית מקסים! מי הספק של המטבח?

כתיבת תגובה