כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(11891) "

 

הפעם אנחנו מבקרים בבית בכוכב יאיר, שהדיירים שרכשו אותו, רצו לעשות לו מתיחת פנים (בעיקר בחדרי השירותים) ולהתאים אותו לצרכיהם (עוד מקומות אחסון). לשם כך הם פנו אל מעצבות הפנים מיה חכמוב ורונית חלג, שנתבקשו לנסות ולשמר עד כמה שניתן את המבנה והחלוקה המקורית של הבית.

 

 רוצים סיור מהיר בבית? דפדפו בין התמונות:

 

הבית ממוקם בקצה הישוב וגובלבחורשה מקסימה ופראית הנשקפת מחלון שבסלון בקומה הראשונה, והמטרה של המעצבות הייתה להכניס כמה שיותר מהנוף המקסים פנימה. לשם כך הורחב החלון לרוחב כל קיר הסלון ומסגר היטב את הנוף שנשקף ממנו. כמו כן, הוחלט להוריד את הקיר במטבח שגבל עם הסלון ובמקום הקיר, יצרו מעצבות הפנים חוצץ בין שני האזורים (הסלון והמטבח) באמצעות אי שתוכנן יחד עם נגר לישיבה ולאחסון. כעת יכולים הדיירים ליהנות מן הנוף כאשר הם יושבים לאכול סביב לאי.

 

הנוף בחלון שהורחב

 

 

 

 

 

 

 

הסגנון האקלקטי-כפרי של הדיירים אפשר למעצבות להותיר את המטבח כמו שהוא, ולהסתפק בצביעת החזיתות שלו לקבלת מראה כפרי. הגוון שנבחר לארונות התחתונים הוא ירוק עתיק ואילו הארונות העליונים נצבעו בגוון שמנת תואם לאי. להשלמת המראה הכפרי נעשה שימוש באריחים צבעונים קטנים לחיפוי קירות המטבח.

 

דלתות האורונות נצבעו

 

רוצים גם בית מעוצב?
אדריכלים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
מעצבי פנים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 

בנוסף לארונות המטבח, גם דלת הכניסה נצבעה בגוון שנבחר עבור המטבח וכך חסכו דיירי הבית רכישת דלת חדשה.

 

בפינת הטלוויזיה נעשה שימוש בנישה קיימת שהייתה מחולקת במקור לתשע קוביות של 60X60 ס"מ. החלק האמצעי של הנישה פורק כך שנותרו רק הקוביות בחלק התחתון. המשטח העליון חופה ביחידת פורניר ודלת אחת עם זכוכית סבתא מוקמה במרכז התחתון להסתרת מכשירי החשמל. בחלק העליון של הנישה פורקו הקוביות ונקבע מדף עץ עליון לכל האורך עבור ספרים וחפצי נוי. הנישה חופתה בטפט עדין עם דוגמת תחרה בגוון הקיר.

 

בני המשפחה הדגישו את רצונם בכמה שיותר מקומות אחסון שיסייעו להם לשמור על הסדר בבית. לשם כך הוחלט לנצל את החלל שמתחת למדרגות, שם תוכנן ארון דו צדדי בגוון שמנת אשר חלקו האחד פונה לכיוון המסדרון ומשמש לתליית מעילים ואילו חלקו האחר, הפונה לכיוון פינת האוכל, משמש לאחסון כלי הגשה. מעבר לאחסון שתוכנן, פינת האוכל נאספה ונתחמה טוב יותר בזכות הארון.

 

פינת האוכל והקמין לצידה

 

ארון דו צדדי

 

כל קומת הכניסה רוצפה מחדש בגרניט פורצלן דמוית אבן חלילה. כמו כן שופצו שירותי האורחים בקומה זו, שם נבחר מדף בציפוי פורניר כמשטח עליון עבור הכיור המונח, בשילוב עם ברז בסגנון כפרי-עתיק היוצא מן הקיר.

 

יתר הקומות חופו בפרקט וחדרי הרחצה תוכננו מחדש ורוצפו באריחים צבעוניים.

הדיירים קיבלו את המלצת המעצבות למקם שני כיורים בחדר הרחצה של הילדים על מנת לאפשר להם להתארגן במקביל בבקרים ובזמנים לחוצים. נבחרו כיורים עגולים שהונחו על גבי ארון רחצה שתוכנן על ידי המעצבות. על מנת לשוות לחדר הרחצה מראה שמח ומתאים לילדים, נבחר גוון הטורקיז כצבע השולט שתואם לגוון הריצוף.

 

לחדר הרחצה של ההורים נבחר כיור אובלי מונח על משטח עליון מפורניר. ארון הרחצה נצבע באחד מן הגוונים המופיעים באריחים המאוירים שנבחרו לריצוף חדר הרחצה.

 

 

 

עוד בתים משופצים:
בלי הוצאות מיותרות: הצצה לדירת גן בנשר
עלייה עם סטייל: בית נופש בהרצליה פיתוח

רק קווים ישרים: הצצה לבית בעתלית
מבית פרטי לפנטהאוז משופץ בכרמל
להפוך צריף ישן לבית מעוצב
מחושך לאור: בית בשרון שעבר שיפוץ מאסיבי
" ["image"]=> string(152) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/בית בכוכב יאיר/DSC_3245-Edit-234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(152) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/בית בכוכב יאיר/DSC_3245-Edit-403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  מתיחת פנים לבית פרטי בכוכב יאיר

מתיחת פנים לבית פרטי בכוכב יאיר

דיירי הבית בכוכב יאיר רצו לשדרג את ביתם, אך לשמר את הסגנון הכפרי. להוסיף עוד מקומות אחסון, אך להשאיר את המרחבים הפתוחים. האם המעצבות שנשכרו עמדו במשימה? בואו תראו

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

הפעם אנחנו מבקרים בבית בכוכב יאיר, שהדיירים שרכשו אותו, רצו לעשות לו מתיחת פנים (בעיקר בחדרי השירותים) ולהתאים אותו לצרכיהם (עוד מקומות אחסון). לשם כך הם פנו אל מעצבות הפנים מיה חכמוב ורונית חלג, שנתבקשו לנסות ולשמר עד כמה שניתן את המבנה והחלוקה המקורית של הבית.

 

 רוצים סיור מהיר בבית? דפדפו בין התמונות:

 

הבית ממוקם בקצה הישוב וגובלבחורשה מקסימה ופראית הנשקפת מחלון שבסלון בקומה הראשונה, והמטרה של המעצבות הייתה להכניס כמה שיותר מהנוף המקסים פנימה. לשם כך הורחב החלון לרוחב כל קיר הסלון ומסגר היטב את הנוף שנשקף ממנו. כמו כן, הוחלט להוריד את הקיר במטבח שגבל עם הסלון ובמקום הקיר, יצרו מעצבות הפנים חוצץ בין שני האזורים (הסלון והמטבח) באמצעות אי שתוכנן יחד עם נגר לישיבה ולאחסון. כעת יכולים הדיירים ליהנות מן הנוף כאשר הם יושבים לאכול סביב לאי.

 

הנוף בחלון שהורחב

 

 

 

 

 

 

 

הסגנון האקלקטי-כפרי של הדיירים אפשר למעצבות להותיר את המטבח כמו שהוא, ולהסתפק בצביעת החזיתות שלו לקבלת מראה כפרי. הגוון שנבחר לארונות התחתונים הוא ירוק עתיק ואילו הארונות העליונים נצבעו בגוון שמנת תואם לאי. להשלמת המראה הכפרי נעשה שימוש באריחים צבעונים קטנים לחיפוי קירות המטבח.

 

דלתות האורונות נצבעו

 

רוצים גם בית מעוצב?
אדריכלים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
מעצבי פנים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 

בנוסף לארונות המטבח, גם דלת הכניסה נצבעה בגוון שנבחר עבור המטבח וכך חסכו דיירי הבית רכישת דלת חדשה.

 

בפינת הטלוויזיה נעשה שימוש בנישה קיימת שהייתה מחולקת במקור לתשע קוביות של 60X60 ס"מ. החלק האמצעי של הנישה פורק כך שנותרו רק הקוביות בחלק התחתון. המשטח העליון חופה ביחידת פורניר ודלת אחת עם זכוכית סבתא מוקמה במרכז התחתון להסתרת מכשירי החשמל. בחלק העליון של הנישה פורקו הקוביות ונקבע מדף עץ עליון לכל האורך עבור ספרים וחפצי נוי. הנישה חופתה בטפט עדין עם דוגמת תחרה בגוון הקיר.

 

בני המשפחה הדגישו את רצונם בכמה שיותר מקומות אחסון שיסייעו להם לשמור על הסדר בבית. לשם כך הוחלט לנצל את החלל שמתחת למדרגות, שם תוכנן ארון דו צדדי בגוון שמנת אשר חלקו האחד פונה לכיוון המסדרון ומשמש לתליית מעילים ואילו חלקו האחר, הפונה לכיוון פינת האוכל, משמש לאחסון כלי הגשה. מעבר לאחסון שתוכנן, פינת האוכל נאספה ונתחמה טוב יותר בזכות הארון.

 

פינת האוכל והקמין לצידה

 

ארון דו צדדי

 

כל קומת הכניסה רוצפה מחדש בגרניט פורצלן דמוית אבן חלילה. כמו כן שופצו שירותי האורחים בקומה זו, שם נבחר מדף בציפוי פורניר כמשטח עליון עבור הכיור המונח, בשילוב עם ברז בסגנון כפרי-עתיק היוצא מן הקיר.

 

יתר הקומות חופו בפרקט וחדרי הרחצה תוכננו מחדש ורוצפו באריחים צבעוניים.

הדיירים קיבלו את המלצת המעצבות למקם שני כיורים בחדר הרחצה של הילדים על מנת לאפשר להם להתארגן במקביל בבקרים ובזמנים לחוצים. נבחרו כיורים עגולים שהונחו על גבי ארון רחצה שתוכנן על ידי המעצבות. על מנת לשוות לחדר הרחצה מראה שמח ומתאים לילדים, נבחר גוון הטורקיז כצבע השולט שתואם לגוון הריצוף.

 

לחדר הרחצה של ההורים נבחר כיור אובלי מונח על משטח עליון מפורניר. ארון הרחצה נצבע באחד מן הגוונים המופיעים באריחים המאוירים שנבחרו לריצוף חדר הרחצה.

 

 

 

עוד בתים משופצים:

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

מאחד יוצאים שניים: פיצול בית פרטי


בת הזקונים התחתנה, והאמא החליטה לפצל את הבית הדו-מפלסי שלה לשתי דירות נפרדות – אחת בשבילה והשנייה בשביל הבת ובעלה הטרי

עיצוב בתים פרטיים

חוצה זמנים: האדריכלית שמשלבת בין קדמה למסורת


בווילה הרחבה שעיצבה האדריכלית מנאל איסמעיל אפשר לראות חיבור מדויק בין עבר לעתיד ובין פנים וחוץ

עיצוב בתים פרטיים

אנרגיה חדשה: השינוי שפתח את הבית


בזכות ביטול קירות מיותרים, הצליחה המעצבת להפוך בית חשוך למרחב פתוח ומואר שמחבר היטב בין הפנים והחוץ

עיצוב בתים פרטיים

הפרד ומשול: עיצוב בית דו משפחתי


עם קירות משותפים ושכנים קרובים מאד, תכנון ועיצוב בית דו משפחתי הוא אתגר ממש לא פשוט

תגובות

כתיבת תגובה