כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(9272) "

בית פרטי זה משתתף בנבחרי השנה של אתר בניין ודיור 2018-19 – הצביעו כאן

 


הדיירים:
זוג עם 3 ילדים
המיקום: אזור השרון
השטח: 280 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: סטודיו דו תמי ודניאל

בית אבן ישן במושבה בצפון הארץ, שהמשפחה בחרה להישאר בו מתוך זיכרונות וגעגועים למקום, עבר בסופו של דבר תהליך שיפוץ לאחר שהתלבטה רבות אם לבנות בית חדש. הפוטנציאל היה ניכר עם האפשרויות של חיבור החצר הקדמית עם החצר האחורית ושינוי כמה חזיתות וגגות כדי לייצר יצירת אמנות שמתכתבת עם הרחוב, ומחבקת את הבריכה בחצר האחורית.
 

להצבעה לכל הפרויקטים המשתתפים בנבחרי השנה של בניין ודיור

 
עוד בתים מעוצבים:
 
מורידה את ממוצע הגילאים: עיצוב דירה צעירה ומודרנית
הרוחב לא קובע: בית לא פרייאר ברוחב 6 מטרים!
הכחול האפור הזה: עיצוב מונוכרומטי לפנטהאוז ברמת השרון
 
שפת העיצוב בבית נולדה מתרגום מחודש של חומרים חדשים כגון נחושת וברזל, אשר שולבו בעיצוב גג הרעפים. החיבור בין הנחושת לאבן יצר דיאלוג מחודש בין חדש וישן, דיאלוג שהתחיל בתכנון האדריכלי של הבית בסקיצות הידניות והמשיך בבחירת החומרים שבו, ובביצוע.
 
הבית משמר את תצורת הבית הקיים תוך שמירה על קומה אחת, בהתאם לפרוגרמת הדיירים. הבית משלב תריסי עץ של פעם עם אבן חירבה בחזית הבית ובחללים הפנימיים, ונותן תחושה כאילו היה שם תמיד.
 
סיור בבית החדש:
 
 
 
ריהוט סלון, פינת אוכל: רוזטו 
 
 
 
 

מטבח: גאיה מטבחים
 
 
 
 
 
 
 
 
 


עבודת אבן, ריצוף וחיפוי קירות: ארמון אלחאמרה- אבן ושיש- פאריד
 
 
רשימת ספקים חלקית:
 
סטיילינג צילומים: לינוי לנדאו 
איורים ממוחשבים- תמי משולם
ציורים- דניאל רוזנבוים
איורים ידניים- דניאל רוזנבוים- אדריכלית

לאתר הרשמי של סטודיו דו – לחצו כאן
 
ריהוט מעוצב: לכל העסקים ובעלי המקצוע
ריצוף וחיפוי: לכל העסקים ובעלי המקצוע
" ["image"]=> string(198) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design_pictures_new/בתים_מעוצבים/עיצוב_בתים_פרטיים/בית_שמתכתב_עם_הסביבה_בו_הוא_נמצא/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  נאמנים למקור: בית אבן ישן במושבה בצפון שעבר ריענון

נאמנים למקור: בית אבן ישן במושבה בצפון שעבר ריענון

בית אבן ישן עבר ריענון מקיף באמצעות חומרים חדשים, חיבורים מפתיעים ושינויים פשוטים שגרמו לו ליצור דיאלוג בין החדש לישן

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: רן ארדה


בית פרטי זה משתתף בנבחרי השנה של אתר בניין ודיור 2018-19 – הצביעו כאן

 


הדיירים:
זוג עם 3 ילדים
המיקום: אזור השרון
השטח: 280 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: סטודיו דו תמי ודניאל

בית אבן ישן במושבה בצפון הארץ, שהמשפחה בחרה להישאר בו מתוך זיכרונות וגעגועים למקום, עבר בסופו של דבר תהליך שיפוץ לאחר שהתלבטה רבות אם לבנות בית חדש. הפוטנציאל היה ניכר עם האפשרויות של חיבור החצר הקדמית עם החצר האחורית ושינוי כמה חזיתות וגגות כדי לייצר יצירת אמנות שמתכתבת עם הרחוב, ומחבקת את הבריכה בחצר האחורית.
 

להצבעה לכל הפרויקטים המשתתפים בנבחרי השנה של בניין ודיור

 
עוד בתים מעוצבים:
 
 
שפת העיצוב בבית נולדה מתרגום מחודש של חומרים חדשים כגון נחושת וברזל, אשר שולבו בעיצוב גג הרעפים. החיבור בין הנחושת לאבן יצר דיאלוג מחודש בין חדש וישן, דיאלוג שהתחיל בתכנון האדריכלי של הבית בסקיצות הידניות והמשיך בבחירת החומרים שבו, ובביצוע.
 
הבית משמר את תצורת הבית הקיים תוך שמירה על קומה אחת, בהתאם לפרוגרמת הדיירים. הבית משלב תריסי עץ של פעם עם אבן חירבה בחזית הבית ובחללים הפנימיים, ונותן תחושה כאילו היה שם תמיד.
 
סיור בבית החדש:
 
 
 
ריהוט סלון, פינת אוכל: רוזטו 
 
 
 
 

מטבח: גאיה מטבחים
 
 
 
 
 
 
 
 
 


עבודת אבן, ריצוף וחיפוי קירות: ארמון אלחאמרה- אבן ושיש- פאריד
 
 
רשימת ספקים חלקית:
 
סטיילינג צילומים: לינוי לנדאו 
איורים ממוחשבים- תמי משולם
ציורים- דניאל רוזנבוים
איורים ידניים- דניאל רוזנבוים- אדריכלית

 
ריהוט מעוצב: לכל העסקים ובעלי המקצוע
ריצוף וחיפוי: לכל העסקים ובעלי המקצוע

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

בלי קשקושים: עיצוב מונוכרומטי בגוונים אפורים


את עיצוב הבית הזה הכתיבו המבנה המיוחד שלו, גרם המדרגות הנוכח והשימוש היצירתי בגוונים אפורים שונים

עיצוב בתים פרטיים

עיצוב עכשיו: בית פרטי בקו מודרני


מחזית המבנה, דרך החדרים, ועד לאחרון חפצי הנוי – הבית הזה מעוצב כולו בקו מודרני מוקפד

עיצוב בתים פרטיים

משולבים: סגנון מודרני בנוף כפרי


מבחוץ הבית מוקף במרחבים ירוקים של נוף הצפון, אך מבפנים הוא מעוצב בסגנון מודרני ובקו מינימליסטי

עיצוב בתים פרטיים

חם ועכשיו: מראה עדכני באווירה מזמינה


אחרי 15 שנים, החליטו הדיירים לשפץ את הבית ולהתאים אותו לצרכים הנוכחיים שלהם. בתום תהליך השיפוץ, התקבל בית חמים במראה עדכני ונקי

תגובות

ואו ואו ואו
הבית הכי יפה שראיתי בחיי! אני פשוט נדהמת מכמה שהעיצוב מדוייק , רואים שזה אדריכליות ברמה בין הגבוהות בארץ. ו א ו !! כל הכבוד !! כשנעבור בית בהחלט נפנה אליכן .

הרמוניה ( והספה היפיפיה...

כזה בית גדול והכניסה לתוך הסלון ממש

לא הבנתי - בצפון או בשרון?
אפילו על זה הכותב/ת לא הצליח להסכים עם עצמו? כמו שכתבה צופית - המבנה מיוחד ומרוויח מהחיבור בין ישן לחדש. עיצוב הפנים, לא הכל לטעמי אבל מושקע ונעים. ותהיה - איך מחזיקים בריכת שחיה בחצר ללא גדר או הגנה אחרת? כל חודש טובע פה ילד בבריכה....

החלפת רגלים לכסאות
הי אני מחפשת בעל מקצוע שיכול ומתעסק בהחלפת רגלים לכיסא לניקל (כסאות של פינת אוכל)

עבודה יפיפיה !! ושאלה למעצבים ...
מה סוג האבן בריצוף ובקירות ? ובאיזה עיבוד ?

ואני בכלל לא מתחברת לכפרי... אבל
שאפו מהמם

יצירת אומנות
תכנון נפלא, עיצוב מופלא.יצירת אמנות של ממש.קשה לנו לפרגן במקצוע שלנו אבל הפעם מגיע שאפו גדול לזוג האדריכליות.

הבית בסדר אבל המון ביקורת כלפי הכתבה
זה כמו לקרוא מלל של תמונות לא שייכות. הבית עצמו חביב מאוד, מזכיר לי בתים אחרים שאני מכירה. המון הוצאות יחום/קירור בגלל גובה הגג. ספה יפה, החוטים במנורות צריכים יישור, אם האומנות אכן תיתלה אז יראה טוב יותר. למה כל כך הרבה דשא? הכתבה היא כמו הפרסומים למלון מלאה מילים מהללות אבל אני לא מוצאת קשר למה שרואים. בית אבן ישן עבר ריענון מקיף= אני לא מצליחה לראות את המקור. האבנים נראות חדשות לחלוטין וחיפוי, לא בניה עתיקה. "כדי לייצר יצירת אמנות שמתכתבת עם הרחוב"= יש חומה די גבוהה סביב כל הבית. הכוונה שהגג מתכתב? "שפת העיצוב בבית נולדה מתרגום מחודש של חומרים חדשים כגון נחושת וברזל, אשר שולבו בעיצוב גג הרעפים" = גג קורות רגיל. כבר לפחות 7 שנים (מאז אני אישית מכירה אנשים שעשו) עושים גגות כאלה בהיקף גדול. ברזל ונחושת לא ראיתי בפנים הבית. למה הכוונה? המרזב? " הבית משמר את תצורת הבית הקיים תוך שמירה על קומה אחת"= הבית אמנם על הנייר קומה אחת אבל בגובה שתיים. זהו. זה הכתוב.

נהדר, תהנו.

החלונות של החדרים מול השביל ונמוכים
אין פרטיות...אבל הייתי מתחלף

מקסים ויפיפה!
בית חם נעים ולא משתלט על הסביבה. ריענון לכל הבתים הלבנים הקרים וחסרי הנשמה.

לאן נעלם בית האבן הישן?
שולה אורי ויענקלה החליטו לשפץ את הבית. עשו שרטוטים , הזמינו בנאים סתתים ושאר חברים . אך אבוי , לפתע יענקלה גילה כי בית האבן הישן נעלם. אנא, עזרו לשלושה למצוא אותו . ילדים צבעו יפה את הציור ורק את הנעלם השאירו בלבן.

בית אבן ישן במושבה בצפון
מדהים! עבודה יפה ומדוייקת ותוצאה אלגנטית,קלאסית ונעימה לעין!

כתיבת תגובה