כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(13455) "

 

הדיירים: משפחה תל אביבית

המקום: שכונת ביצרון, תל אביב
השטח: 240 מ"ר
אדריכלות: דוידי רוזין אדריכליות
עיצוב פנים: דניאלה כהן
 
שכונת ביצרון בתל אביב הפכה כבר מזמן לאחד הלוקיישנים המבוקשים ביותר בעיר, בין אם בגלל הבתים הנמוכים והרחובות השקטים, בין אם בזכות הקרבה למרכז העיר אבל הניתוק המופלא מהרעש והבלאגן ובין אם בזכות שדרות ההשכלה הירוקות והרגועות. האופי המיוחד של השכונה השפיע גם על עיצוב ותכנון הבית בו אנו מבקרים היום, אותו תכננו האדריכליות נטע דוידי וטל רוזין יחד עם בעלת הבית, מעצבת פנים במקצועה, כדי ליצור בית משפחה נעים ומזמין. 
 
המגרש הקיים אפשר בנייה של בית פרטי בן שלוש קומות המוקף בגינה מכל כיווניו ולמרות שנעשה מאמץ גדול לשמר את המבנה המקורי, בסופו של דבר הוחלט להשאיר רק חלק מהתקרה המקורית וכל שאר המבנה נהרס ונבנה מחדש כדי לענות על צרכי המשפחה וכדי ליצור תוכנית יעילה ביחס לשטח הקיים. הבית החדש שקם כאן הוא בית מלבני עם שלושה כיווני אוויר ועטוף בגינה קטנה ומעוצבת המאפשרת מבט ירוק מכל רחבי פנים הבית.
 

חלקו החיצוני של הבית נצבע בצבע תכלת בהיר
 
קומת הכניסה של הבית כוללת את כל החללים הציבוריים, שנבנו בצורה פתוחה שמאפשרת נקודות מבט מכל האזורים, והחלל הסגור היחיד בקומה זאת הוא הממ"ד שהפך לחדר עבודה. קומת הביניים כוללת את סוויטת ההורים, את חדר הבת הקטנה, חדר אמבטיה, חדר אורחים וחדר כביסה. עליית הגג היא קומת הבנים הכוללת את חדרי השינה שלהם, פינת טלוויזיה ומקלחת משותפת. גרם מדרגות מפלדה עם מדרכי עץ קושר את כל הקומות יחד ומאפשר כניסה של אור טבעי מעליית הגג עד לקומת הכניסה.
 
החלל הציבורי תוכנן כדי לאפשר גמישות רבה וניתן לשנות את מערכי הריהוט בחלל כדי לענות על צרכים רבים ומשתנים. דוגמה לכך היא חלון גדול ובולט החוצה שכולל ספסל בנוי ויכול להיות חלק ממקומות הישיבה של פינת האוכל במקרה הצורך. המטבח נבנה בהזמנה אישית אצל נגר ובתכנון הושארו פינות בחלל כדי לאפשר הכנסה של ריהוט נפרד כמו הארונית בצבע טורקיז שממוקמת לצד המקרר האינטגרלי. המטבח עטוף בחלון גדול שמכניס אור רב ובדלת יציאה לפטיו קטן שיוצר רקע ירוק למטבח כולו. כדי להשלים את התמונה הפסטורלית נבחרו ארונות מטבח בצבע קרם בצביעה בתנור עם ידיות בולטות ושולב אי מרכזי שכולל מקום עבודה ומקומות ישיבה נוחים.
 
הסלון המזמין תוכנן לצד ויטרינה גדולה במיוחד שנפתחת לחצר מרוצפת בדק עץ עם פינת ישיבה בנויה מבטון הכולל אריחים מצוירים. אלמנטים נוספים שמעצבים את הסלון הם נישה בנויה לספרים, שידת מגירות ייחודית ופסנתר הממוקם מתחת למדרגות.
 

רוב החללים בבית חופו בפרקט נעים ומזמין
 
 

המטבח נבנה בהזמנה אישית בסגנון כפרי עם תוספת של ארונות נפרדים
 

במרכז המטבח ממוקם אי עבודה וישיבה הפונה לוויטרינה גדולה  
 

שידת מגירות קטנות הממוקמת לצד פינת האוכל  
 
חלון גדול ובולט הכולל ספסל ישיבה באזור הציבורי 
 
גם יחידת ההורים מהווה מקום מפלט מעוצב, והחלל נבנה בצורה פתוחה בסגנון מזמין ונוח עם אלמנטים דקורטיביים רבים. מאחורי המיטה ממוקם קיר נמוך מחופה בלבנים שמגדיר את  פינת ההלבשה שכוללת ארון גדול בצבע ירקרק ובצד השני של החדר ממוקם ארון כיור ולצדיו חדרים סגורים לשירותים ומקלחון. בעלת הבית הייתה אחראית לכל שלב התאמת הריהוט והאביזרים בבית כולו, תוך ניסיון תמידי לשמור על קשר בין הפנים לחוץ ושימוש בחומרים שונים שיוצרים יחד תמונה שלמה של אופי. לעיצוב הבית נבחרו חומרים כמו עץ, אבן, ברזל, טקסטיל איכותי וגוונים של לבן, תכלת, ירוק בהיר וחום שחוזרים בווריאציות שונות בחלל.  
 
הפינות והזויות השונות בבית משדרות בדיוק את אותה תחושת נינוחות שמשדר כאן גם הרחוב שבחוץ, בין אם ברהיטים, בין אם בצבעים ובין אם בחומרים ואולי הכי חשוב – באופי. כל אלה יחד יוצרים בית נוח, נעים ומזמין ומעוצב היטב בו זמנית.
 
גרם מדרגות מפלדה ומדרכי עץ מחבר בין הקומות ומאפשר כניסה של אור טבעי מעליית הגג
 
רוצים גם בית מעוצב?
מדרגות לבית: לכל העסקים ובעלי המקצוע
פרקטים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 

סוויטת ההורים בעלת מראה נוח ומעוצב במיוחד
 

קיר נמוך הממוקם מאחורי המיטה יוצר פינת הלבשה
 

בצד השני של החלל ממוקם ארון כיור ומצדיו חדרי שירותים ומקלחון
 

חדר הבת הקטנה עוצב עם אלמנטים דקורטיביים בצבע ורוד
 

פינת הטלוויזיה בעליית הגג המהווה את קומת הבנים
 

חדרי הבנים עוצבו בצבעים כהים וגבריים והחלל הנמוך של עליית הגג נוצר לאזור אחסון  
 

דלת שירותי האורחים נצבעה בצבע ירוק כדי ליצור מראה ייחודי 
 

החצר מרוצפת בדק עץ וכוללת ספסל בטון בנוי עם אריחים מצוירים 
 
מחוץ למטבח נמצא פטיו קטן עם פינת ארוחת בוקר
 
 
תוכניות קומת הקרקע
 

תוכניות הקומה הראשונה
 

תוכניות הקומה השלישית
 
 
 

רשימת ספקים חלקית:
פרקט ודק: מישל פרקטים
חלונות: ברזל ארז – ארז שליטין
כלים סניטריים וריצופים בשירותים: חזי בנק
אריחים מאויירים: נגה אריחים
תאורה ופריטי עיצוב ייחודיים:  פלורליס, דרך משי, ארט מרוקו
ארונות מטבח: אורן הנגר
מדרגות ושערים: אולג המסגר
גינון: דנה להד
אלומיניום: איציק הופמן – אלום יהלום 
דלתות: דוד דלתות 
קבלן: רמי כהן – רמות C

עוד בתים תל אביביים שווים:

הכי לא שכונה: דירה בביצרון

שיפוץ בית פרטי בצפון תל אביב

" ["image"]=> string(137) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/שיפוץ בביצרון/234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(137) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/שיפוץ בביצרון/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  סגנון בביצרון: בית מעוצב בשכונה תל אביבית

סגנון בביצרון: בית מעוצב בשכונה תל אביבית

בית תל אביבי ישן נהרס כמעט במלואו וקם מחדש בסגנון מודרני עם הרבה נגיעות צבע כפריות. ככה יוצרים מציאות אורבנית חדשה

מאת: בר אילוטוביץ צילום:


 

הדיירים: משפחה תל אביבית

המקום: שכונת ביצרון, תל אביב
השטח: 240 מ"ר
אדריכלות: דוידי רוזין אדריכליות
עיצוב פנים: דניאלה כהן
 
שכונת ביצרון בתל אביב הפכה כבר מזמן לאחד הלוקיישנים המבוקשים ביותר בעיר, בין אם בגלל הבתים הנמוכים והרחובות השקטים, בין אם בזכות הקרבה למרכז העיר אבל הניתוק המופלא מהרעש והבלאגן ובין אם בזכות שדרות ההשכלה הירוקות והרגועות. האופי המיוחד של השכונה השפיע גם על עיצוב ותכנון הבית בו אנו מבקרים היום, אותו תכננו האדריכליות נטע דוידי וטל רוזין יחד עם בעלת הבית, מעצבת פנים במקצועה, כדי ליצור בית משפחה נעים ומזמין. 
 
המגרש הקיים אפשר בנייה של בית פרטי בן שלוש קומות המוקף בגינה מכל כיווניו ולמרות שנעשה מאמץ גדול לשמר את המבנה המקורי, בסופו של דבר הוחלט להשאיר רק חלק מהתקרה המקורית וכל שאר המבנה נהרס ונבנה מחדש כדי לענות על צרכי המשפחה וכדי ליצור תוכנית יעילה ביחס לשטח הקיים. הבית החדש שקם כאן הוא בית מלבני עם שלושה כיווני אוויר ועטוף בגינה קטנה ומעוצבת המאפשרת מבט ירוק מכל רחבי פנים הבית.
 

חלקו החיצוני של הבית נצבע בצבע תכלת בהיר
 
קומת הכניסה של הבית כוללת את כל החללים הציבוריים, שנבנו בצורה פתוחה שמאפשרת נקודות מבט מכל האזורים, והחלל הסגור היחיד בקומה זאת הוא הממ"ד שהפך לחדר עבודה. קומת הביניים כוללת את סוויטת ההורים, את חדר הבת הקטנה, חדר אמבטיה, חדר אורחים וחדר כביסה. עליית הגג היא קומת הבנים הכוללת את חדרי השינה שלהם, פינת טלוויזיה ומקלחת משותפת. גרם מדרגות מפלדה עם מדרכי עץ קושר את כל הקומות יחד ומאפשר כניסה של אור טבעי מעליית הגג עד לקומת הכניסה.
 
החלל הציבורי תוכנן כדי לאפשר גמישות רבה וניתן לשנות את מערכי הריהוט בחלל כדי לענות על צרכים רבים ומשתנים. דוגמה לכך היא חלון גדול ובולט החוצה שכולל ספסל בנוי ויכול להיות חלק ממקומות הישיבה של פינת האוכל במקרה הצורך. המטבח נבנה בהזמנה אישית אצל נגר ובתכנון הושארו פינות בחלל כדי לאפשר הכנסה של ריהוט נפרד כמו הארונית בצבע טורקיז שממוקמת לצד המקרר האינטגרלי. המטבח עטוף בחלון גדול שמכניס אור רב ובדלת יציאה לפטיו קטן שיוצר רקע ירוק למטבח כולו. כדי להשלים את התמונה הפסטורלית נבחרו ארונות מטבח בצבע קרם בצביעה בתנור עם ידיות בולטות ושולב אי מרכזי שכולל מקום עבודה ומקומות ישיבה נוחים.
 
הסלון המזמין תוכנן לצד ויטרינה גדולה במיוחד שנפתחת לחצר מרוצפת בדק עץ עם פינת ישיבה בנויה מבטון הכולל אריחים מצוירים. אלמנטים נוספים שמעצבים את הסלון הם נישה בנויה לספרים, שידת מגירות ייחודית ופסנתר הממוקם מתחת למדרגות.
 

רוב החללים בבית חופו בפרקט נעים ומזמין
 
 

המטבח נבנה בהזמנה אישית בסגנון כפרי עם תוספת של ארונות נפרדים
 

במרכז המטבח ממוקם אי עבודה וישיבה הפונה לוויטרינה גדולה  
 

שידת מגירות קטנות הממוקמת לצד פינת האוכל  
 
חלון גדול ובולט הכולל ספסל ישיבה באזור הציבורי 
 
גם יחידת ההורים מהווה מקום מפלט מעוצב, והחלל נבנה בצורה פתוחה בסגנון מזמין ונוח עם אלמנטים דקורטיביים רבים. מאחורי המיטה ממוקם קיר נמוך מחופה בלבנים שמגדיר את  פינת ההלבשה שכוללת ארון גדול בצבע ירקרק ובצד השני של החדר ממוקם ארון כיור ולצדיו חדרים סגורים לשירותים ומקלחון. בעלת הבית הייתה אחראית לכל שלב התאמת הריהוט והאביזרים בבית כולו, תוך ניסיון תמידי לשמור על קשר בין הפנים לחוץ ושימוש בחומרים שונים שיוצרים יחד תמונה שלמה של אופי. לעיצוב הבית נבחרו חומרים כמו עץ, אבן, ברזל, טקסטיל איכותי וגוונים של לבן, תכלת, ירוק בהיר וחום שחוזרים בווריאציות שונות בחלל.  
 
הפינות והזויות השונות בבית משדרות בדיוק את אותה תחושת נינוחות שמשדר כאן גם הרחוב שבחוץ, בין אם ברהיטים, בין אם בצבעים ובין אם בחומרים ואולי הכי חשוב – באופי. כל אלה יחד יוצרים בית נוח, נעים ומזמין ומעוצב היטב בו זמנית.
 
גרם מדרגות מפלדה ומדרכי עץ מחבר בין הקומות ומאפשר כניסה של אור טבעי מעליית הגג
 
רוצים גם בית מעוצב?
מדרגות לבית: לכל העסקים ובעלי המקצוע
פרקטים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 

סוויטת ההורים בעלת מראה נוח ומעוצב במיוחד
 

קיר נמוך הממוקם מאחורי המיטה יוצר פינת הלבשה
 

בצד השני של החלל ממוקם ארון כיור ומצדיו חדרי שירותים ומקלחון
 

חדר הבת הקטנה עוצב עם אלמנטים דקורטיביים בצבע ורוד
 

פינת הטלוויזיה בעליית הגג המהווה את קומת הבנים
 

חדרי הבנים עוצבו בצבעים כהים וגבריים והחלל הנמוך של עליית הגג נוצר לאזור אחסון  
 

דלת שירותי האורחים נצבעה בצבע ירוק כדי ליצור מראה ייחודי 
 

החצר מרוצפת בדק עץ וכוללת ספסל בטון בנוי עם אריחים מצוירים 
 
מחוץ למטבח נמצא פטיו קטן עם פינת ארוחת בוקר
 
 
תוכניות קומת הקרקע
 

תוכניות הקומה הראשונה
 

תוכניות הקומה השלישית
 
 
 

רשימת ספקים חלקית:
פרקט ודק: מישל פרקטים
חלונות: ברזל ארז – ארז שליטין
כלים סניטריים וריצופים בשירותים: חזי בנק
אריחים מאויירים: נגה אריחים
תאורה ופריטי עיצוב ייחודיים:  פלורליס, דרך משי, ארט מרוקו
ארונות מטבח: אורן הנגר
מדרגות ושערים: אולג המסגר
גינון: דנה להד
אלומיניום: איציק הופמן – אלום יהלום 
דלתות: דוד דלתות 
קבלן: רמי כהן – רמות C

עוד בתים תל אביביים שווים:

הכי לא שכונה: דירה בביצרון

שיפוץ בית פרטי בצפון תל אביב

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

אנרגיה חדשה: השינוי שפתח את הבית


בזכות ביטול קירות מיותרים, הצליחה המעצבת להפוך בית חשוך למרחב פתוח ומואר שמחבר היטב בין הפנים והחוץ

עיצוב בתים פרטיים

הפרד ומשול: עיצוב בית דו משפחתי


עם קירות משותפים ושכנים קרובים מאד, תכנון ועיצוב בית דו משפחתי הוא אתגר ממש לא פשוט

עיצוב בתים פרטיים

פרובנס מאחורייך: בית כפרי בעיצוב על זמני


על שטח של חצי דונם בגן יבנה נמצא בית כפרי שמוכיח שלא צריך לעלות על מטוס בשביל להרגיש קצת אירופה

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

תגובות

כתיבת תגובה