כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(10) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1207) "

צילום: אורי אקרמן
הדיירים: זוג + 2 בנות
המיקום: ראשון לציון
השטח: 280 מ"ר מגרש
התקציב: 300,000 ₪
אדריכלות, עיצוב והום סטייל: אורן ויץ

משפחה צעירה רכשה מגרש בראשון לציון, וביקשה לבנות עליו את בית חלומותיה. האדריכל והמעצב אורן ויץ קיבל לידיו את המשימה ודאג לכל שלב בתהליך – מתכנון המבנה ועד להלבשת החללים.
הבית מאופיין בקו מודרני ונקי, ודבר זה ניכר כבר בחזית הצבועה בשליכט לבן ואפור. פרופילי האלומיניום, הצלונים השחורים ואריחי הגרניט האפורים המחפים את אזור הכניסה לבית, תורמים גם הם ליצירת הקו המודרני הנדרש. האריחים האפורים שמופיעים בחוץ ממשיכים גם לתוך הבית, ובכך מגדירים את מבואת הכניסה.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/א-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/ב-1.jpg" ["image_title"]=> string(26) "תאורה: שופלייט" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/ג-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(826) "

לבקשת הדיירים, קומת הקרקע של הבית עוצבה כחלל אחד פתוח. בהתאם לקו המודרני שמאפיין את עיצוב הבית, הקומה הזאת רוצפה באריחי גרניט פורצלן מדוקקים בגוון בהיר המהווים רקע נקי ואלגנטי לרהיטים השחורים ולנגיעות המוזהבות.
המטבח נמצא בהמשך ישיר לסלון, והוא בנוי משלושה קווים מקבילים. בצדו האחד נמצא הקיר של הארונות הגבוהים ומכשירי החשמל האינטגרליים, בצד השני נמצאים הארונות הנמוכים עם הכיור והכיריים, ובמרכז יש אי המשמש לישיבה ואכילה וגם כהשלמה למשטח העבודה.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/ד-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/ה-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(679) "

קומת הקרקע מוקפת כולה בוויטרינות גדולות, המשקיפות אל החצר המטופחת וחושפות את בריכת השחייה המעוצבת. בריכה זו לא נועדה רק להנאה, אלא מהווה אלמנט פיסולי של ממש שממשיך את הקו המודרני של פנים הבית. החיפוי שלה עשוי מאריחי אבן גרניט, ותואם למעשה את הריצוף של החצר כולה. כדי ליצור עניין נוסף ולמשוך את העין, המים הנשפכים משולי הבריכה יוצאים לתוך תעלה שחלקה חשופה ומלאה בחלוקי נחל.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/ו-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/ז-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/ח-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(1697) "

בפרויקט הושם דגש חשוב גם על תכנון התאורה, והתאמתה לקו המודרני ששולט בעיצוב הבית. התאורה בקומה הקרקע מורכבת מתעלה מגנטית שחורה השקועה בהנמכת הגבס ועליה מולבשים מספר סוגים של גופים שחלקם מתכווננים. התעלה מאפשרת גמישות הן בכמות גופי התאורה והן במיקומם בחלל. את התאורה שמספקת התעלה המגנטית משלימים ספוטים שקועים וגופים יורדים.
קומת החדרים עוצבה גם הא במסגרת העבודה על הבית, ואליה ניתן להגיע באמצעות מדרגות מרחפות הבנויות מקונסטרוקציית פלדה בשילוב חיפוי עץ אגוז. עץ זה חוזר ומופיע גם ברצפת הפרקט שמחפה את הקומה העליונה.

רשימת ספקים חלקית:
פיקוח וניהול – אופיר אמור פיקוח בנייה וניהול פרויקטים
קבלן שלד – בן ציון גל חברה לבניין בע"מ
מטבח – מטבחי סמל
ריצופים, חיפויים וכלים סניטריים – חזי בנק
דלת כניסה ודלתות פנים – אפרטו
תאורה – שופ לייט
אלומיניום – ש.ג יצירות אלומיניום
בריכה – רונן דרור
מדרגות – סולם יעקב מעקות ומדרגות פנים
חשמל חכם – ויטראה

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/ט-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/י-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  עיצוב עכשיו: בית פרטי בקו מודרני

עיצוב עכשיו: בית פרטי בקו מודרני

מחזית המבנה, דרך החדרים, ועד לאחרון חפצי הנוי – הבית הזה מעוצב כולו בקו מודרני מוקפד

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: אורי אקרמן


צילום: אורי אקרמן
הדיירים: זוג + 2 בנות
המיקום: ראשון לציון
השטח: 280 מ"ר מגרש
התקציב: 300,000 ₪
אדריכלות, עיצוב והום סטייל: אורן ויץ

משפחה צעירה רכשה מגרש בראשון לציון, וביקשה לבנות עליו את בית חלומותיה. האדריכל והמעצב אורן ויץ קיבל לידיו את המשימה ודאג לכל שלב בתהליך – מתכנון המבנה ועד להלבשת החללים.
הבית מאופיין בקו מודרני ונקי, ודבר זה ניכר כבר בחזית הצבועה בשליכט לבן ואפור. פרופילי האלומיניום, הצלונים השחורים ואריחי הגרניט האפורים המחפים את אזור הכניסה לבית, תורמים גם הם ליצירת הקו המודרני הנדרש. האריחים האפורים שמופיעים בחוץ ממשיכים גם לתוך הבית, ובכך מגדירים את מבואת הכניסה.

תאורה: שופלייט

לבקשת הדיירים, קומת הקרקע של הבית עוצבה כחלל אחד פתוח. בהתאם לקו המודרני שמאפיין את עיצוב הבית, הקומה הזאת רוצפה באריחי גרניט פורצלן מדוקקים בגוון בהיר המהווים רקע נקי ואלגנטי לרהיטים השחורים ולנגיעות המוזהבות.
המטבח נמצא בהמשך ישיר לסלון, והוא בנוי משלושה קווים מקבילים. בצדו האחד נמצא הקיר של הארונות הגבוהים ומכשירי החשמל האינטגרליים, בצד השני נמצאים הארונות הנמוכים עם הכיור והכיריים, ובמרכז יש אי המשמש לישיבה ואכילה וגם כהשלמה למשטח העבודה.

קומת הקרקע מוקפת כולה בוויטרינות גדולות, המשקיפות אל החצר המטופחת וחושפות את בריכת השחייה המעוצבת. בריכה זו לא נועדה רק להנאה, אלא מהווה אלמנט פיסולי של ממש שממשיך את הקו המודרני של פנים הבית. החיפוי שלה עשוי מאריחי אבן גרניט, ותואם למעשה את הריצוף של החצר כולה. כדי ליצור עניין נוסף ולמשוך את העין, המים הנשפכים משולי הבריכה יוצאים לתוך תעלה שחלקה חשופה ומלאה בחלוקי נחל.

בפרויקט הושם דגש חשוב גם על תכנון התאורה, והתאמתה לקו המודרני ששולט בעיצוב הבית. התאורה בקומה הקרקע מורכבת מתעלה מגנטית שחורה השקועה בהנמכת הגבס ועליה מולבשים מספר סוגים של גופים שחלקם מתכווננים. התעלה מאפשרת גמישות הן בכמות גופי התאורה והן במיקומם בחלל. את התאורה שמספקת התעלה המגנטית משלימים ספוטים שקועים וגופים יורדים.
קומת החדרים עוצבה גם הא במסגרת העבודה על הבית, ואליה ניתן להגיע באמצעות מדרגות מרחפות הבנויות מקונסטרוקציית פלדה בשילוב חיפוי עץ אגוז. עץ זה חוזר ומופיע גם ברצפת הפרקט שמחפה את הקומה העליונה.

רשימת ספקים חלקית:
פיקוח וניהול – אופיר אמור פיקוח בנייה וניהול פרויקטים
קבלן שלד – בן ציון גל חברה לבניין בע"מ
מטבח – מטבחי סמל
ריצופים, חיפויים וכלים סניטריים – חזי בנק
דלת כניסה ודלתות פנים – אפרטו
תאורה – שופ לייט
אלומיניום – ש.ג יצירות אלומיניום
בריכה – רונן דרור
מדרגות – סולם יעקב מעקות ומדרגות פנים
חשמל חכם – ויטראה

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

בלי קשקושים: עיצוב מונוכרומטי בגוונים אפורים


את עיצוב הבית הזה הכתיבו המבנה המיוחד שלו, גרם המדרגות הנוכח והשימוש היצירתי בגוונים אפורים שונים

עיצוב בתים פרטיים

עיצוב עכשיו: בית פרטי בקו מודרני


מחזית המבנה, דרך החדרים, ועד לאחרון חפצי הנוי – הבית הזה מעוצב כולו בקו מודרני מוקפד

עיצוב בתים פרטיים

משולבים: סגנון מודרני בנוף כפרי


מבחוץ הבית מוקף במרחבים ירוקים של נוף הצפון, אך מבפנים הוא מעוצב בסגנון מודרני ובקו מינימליסטי

עיצוב בתים פרטיים

חם ועכשיו: מראה עדכני באווירה מזמינה


אחרי 15 שנים, החליטו הדיירים לשפץ את הבית ולהתאים אותו לצרכים הנוכחיים שלהם. בתום תהליך השיפוץ, התקבל בית חמים במראה עדכני ונקי

תגובות

התקציב כנראה רק לעיצוב פנים..... הבתים הפרטיים צפופים מאוד, והשטח החיצוני חשוף לעין כל

התקציב לא נשמע הגיוני

מקסים! מהיכן השולחנות העגולים בסלון?

בית מקסים. אפשר לדעת מאיפה השטיח בסלון? תודה

כתיבת תגובה