כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(10728) "

דיירים: משפחה בת 5 נפשות

מקום: קיבוץ בעמק חפר
שטח הבית: 190 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: אורלי אביטל
 

ברוכים הבאים לבית שנמצא בהרחבה של אחד הקיבוצים בעמק חפר. בעלי הבית קנו מגרש של 350 מ"ר עם נוף למטע זיתים, ורצו לבנות כאן את ביתם החם והמזמין. כבר בהתחלה, נתגלתה הבעיה העיקרית של המגרש – הוא לא היה ישר, אלא עם מדרגה של 1.5 מטרים שמחלקת אותו לשניים. וכך קרה שהבית תוכנן ונבנה בין מפלסים.

 

לאחר שהתגברו על תכנון המבנה, פנו לעסוק בעיצוב הפנים – הקונספט שנבחר לבית הוא כפרי מעודן – צבעים רכים, פסטלים, שימוש בעץ ופריטי וינטג' רבים.

 

בבית ישנם שלושה מפלסים – קרקע, ביניים ומפלס עליון. קומת הקרקע תוכננה בצורה קלאסית של מטבח, פינת אוכל וסלון. מהסלון ישנה יציאה לפרגולה שבחוץ ושביל חיצוני, שמוביל לקליניקה פרטית שפתח בעל הבית בבית וכן לחדר השינה של ההורים.

 
עץ: לכל העסקים ובעלי המקצוע
צבעים וטפטיםלכל העסקים ובעלי המקצוע
 

במפלס הביניים, נמצא הממ"ד שיועד לחדר שרות וכן סוויטת הורים שכוללת חדר שינה, חדר רחצה ויציאה לגינה אינטימית ופרטית שמיודעת רק להם. במפלס העליון, ישנם חדרי שינה של שלושת ילדי המשפחה, כולל חדרי רחצה מרווחים ופינת טלוויזיה.

 

בואו לסיור:

 

הכניסה לבית>

 

השילוש הקלאסי – סלון – פינת אוכל – מטבח>

 

 

מטבח ופינת האוכל>

 

 

 

 

חדר שירותים לאורחים>

 

המרפסת מחוץ לסלון>

 

חדר שינה של ההורים, כולל המפרפסת הפרטית שלהם>

 

 

 

 

חדרי ילדים וחדר טלוויזיה>

 

 

 

 

תוכניות>

קומת קרקע

 

קומה א

 

 

רשימת ספקים חלקית:

חזי בנק

וינטזמניה

סימלי ווד

בדולינה

 

פ.א כוכב

 

עוד בתים מעוצבים בקיבוצים:

כשהכפר והעיר נפגשים: הצצה לבית בקיבוץ יגור

כשארבע דירות הופכות לאחת: שיפוץ בית משפחתי בקיבוץ

וינטג' בקיבוץ: בית משפחתי בסגנון של פעם
 

" ["image"]=> string(142) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/עליית מדרגה/kitchen3-234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(142) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/עליית מדרגה/kitchen3-403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  עליית מדרגה: הצצה לבית מעוצב בקיבוץ

עליית מדרגה: הצצה לבית מעוצב בקיבוץ

צבעים רכים, רהיטי וינטג' ונוף למטע זיתים – איך נראה בית משפחה מעוצב שנבנה בהרחבה של קיבוץ בעמק חפר? בואו תראו

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


דיירים: משפחה בת 5 נפשות

מקום: קיבוץ בעמק חפר
שטח הבית: 190 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: אורלי אביטל
 

ברוכים הבאים לבית שנמצא בהרחבה של אחד הקיבוצים בעמק חפר. בעלי הבית קנו מגרש של 350 מ"ר עם נוף למטע זיתים, ורצו לבנות כאן את ביתם החם והמזמין. כבר בהתחלה, נתגלתה הבעיה העיקרית של המגרש – הוא לא היה ישר, אלא עם מדרגה של 1.5 מטרים שמחלקת אותו לשניים. וכך קרה שהבית תוכנן ונבנה בין מפלסים.

 

לאחר שהתגברו על תכנון המבנה, פנו לעסוק בעיצוב הפנים – הקונספט שנבחר לבית הוא כפרי מעודן – צבעים רכים, פסטלים, שימוש בעץ ופריטי וינטג' רבים.

 

בבית ישנם שלושה מפלסים – קרקע, ביניים ומפלס עליון. קומת הקרקע תוכננה בצורה קלאסית של מטבח, פינת אוכל וסלון. מהסלון ישנה יציאה לפרגולה שבחוץ ושביל חיצוני, שמוביל לקליניקה פרטית שפתח בעל הבית בבית וכן לחדר השינה של ההורים.

 
עץ: לכל העסקים ובעלי המקצוע
צבעים וטפטיםלכל העסקים ובעלי המקצוע
 

במפלס הביניים, נמצא הממ"ד שיועד לחדר שרות וכן סוויטת הורים שכוללת חדר שינה, חדר רחצה ויציאה לגינה אינטימית ופרטית שמיודעת רק להם. במפלס העליון, ישנם חדרי שינה של שלושת ילדי המשפחה, כולל חדרי רחצה מרווחים ופינת טלוויזיה.

 

בואו לסיור:

 

הכניסה לבית>

 

השילוש הקלאסי – סלון – פינת אוכל – מטבח>

 

 

מטבח ופינת האוכל>

 

 

 

 

חדר שירותים לאורחים>

 

המרפסת מחוץ לסלון>

 

חדר שינה של ההורים, כולל המפרפסת הפרטית שלהם>

 

 

 

 

חדרי ילדים וחדר טלוויזיה>

 

 

 

 

תוכניות>

קומת קרקע

 

קומה א

 

 

רשימת ספקים חלקית:

חזי בנק

וינטזמניה

סימלי ווד

בדולינה

 

פ.א כוכב

 

עוד בתים מעוצבים בקיבוצים:

כשהכפר והעיר נפגשים: הצצה לבית בקיבוץ יגור

כשארבע דירות הופכות לאחת: שיפוץ בית משפחתי בקיבוץ

וינטג' בקיבוץ: בית משפחתי בסגנון של פעם
 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

פרובנס מאחורייך: בית כפרי בעיצוב אל זמני


על שטח של חצי דונם בגן יבנה נמצא בית כפרי שמוכיח שלא צריך לעלות על מטוס בשביל להרגיש קצת אירופה

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

עיצוב בתים פרטיים

להתחיל מהבסיס: תכנון בית פרטי


הדיירים ביקשו ליצור הפרדה בין אזור ההורים לאזור הילדים, ולהפוך את החצר למרכז הבית. הודות למבנה ייחודי בצורת סהר, הצליח האדריכל להתאים את תכנון הבית באופן מלא לדרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

תגובות

כתיבת תגובה