כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(14677) "

 

דיירים: הורים ו-4 ילדים
מיקום: מכבים
שטח: כ- 250 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: שירי ארצי
הום סטיילינג: אודרי סקלר לוי

 

השיפוץ הזה היה די ברור מראש: בעלת הבית הגדירה כבר בתחילת הדרך שהיא אוהבת צבעים ורוצה בית צבעוני מיוחד. יחד עם המעצבת היא בחרה את סקלת הצבעים לבית לפי הצבעים האהובים עליה והשיפוץ, שארך כ-5 חודשים היה מאסיבי – שבירת קירות, שינוי מיקום של פתחים, החלפת ריצופים, מטבח, חדרי רחצה, שינויים בביוב לטובת הוספת חדר רחצה בקומת המרתף, מיזוג, צביעה חיצונית של הבית, החלפת כל האלומיניום, תוספת ממ"ד ועוד.

 

 

 

החלל הציבורי של הבית הורחב, נפתחו פתחים חדשים, נעשה ויתור על חלק מגג הרעפים שהיה בין הקומה הראשונה לשנייה, זאת כדי ליצור מרפסת ביחידת ההורים. המטבח גם הוא זכה להרחבה, בזכות הריסת אחד הקירות החיצוניים ויצירת אי רחב במרכז. בעלי הבית רצו מטבח עם חזיתות של עץ ונבחר אגוז אמריקאי שמוסיף חמימות לחלל כשדווקא עבור פינת האוכל נבחרו צבעים נועזים במיוחד כגון ורוד, סגול וטורקיז וטפט תואם לקיר שליד.

 

 

 

קירות הסלון הורחבו ומיקום הפתחים שונה כדי לאפשר זווית טובה יותר אל הגינה היפה שבחוץ. הקיר שבין הסלון לפינת המשפחה נהרס עד לגובה המאפשר מרחב ראיה לשני הכיוונים ויוצר תחושת מרחב גדולה יותר בחלל הציבורי. שתי כורסאות ישנות שהיו בבעלות המשפחה רופדו מחדש, וגם הספות החדשות שנקנו, רופדו בקטיפה צבעונית החביבה על בעלת הבית.

 

 

 

 

 תאורה לבית: לכל העסקים ובעלי המקצוע

סלונים: לכל העסקים ובעלי המקצוע

 

ביחידת ההורים, שמוקמה במפלס העליון, נפתחה יציאה למרפסת במקום גג רעפים שבוטל ואל החדר צורף חצי חדר נוסף שהפך לחדר ארונות עם חזיתות מזכוכית מעוטרות. הצבעוניות נבחרה שוב לפי הגוונים של סגול ותכלת האהובים כל כך על בעלת הבית ובתוך מקלחת ההורים, באה לידי ביטוי אהבתה הגדולה של בעלת הבית לאמנות. ציור מפורסם של האמן הווינאי גוסטב קלימט – "הנשיקה", הודפס על זכוכיות מיוחד והותאם בגודלו לפנל בתוך החלל.

 

 

 

 

 

 

 

בקומת הביניים מוקמו החדרים של הבנות ואילו חדרי הבנים עברו למרתף יחד עם פינת משפחה שמחברת ביניהם. פינת המשפחה קיבלה קיר בגוון ורוד בזוקה ועליו נתלו מדפים לבנים לספרים, נבחרה ספה גדולה ורחבה המאפשרת לרבוץ מול הטלוויזיה ומולה תוכננה יחידת נגרות המשלבת מגירות ודלתות ומכילה את כל ציוד האודיו הדרוש.

  

  

 

 

וכך נראה הבית לפני השיפוץ:

 

 

 

רשימת ספקים חלקית:
קונסטרוקטור: אדי רווח
מטבח – סמל
ריצוף וכלים סניטרים – שרוני
חדרי רחצה – שרוני ונגב (שרותי אורחים – ויה ארקדיה)
דלתות – פנדור
ארונות בחדרי רחצה ועבודות זכוכית מיוחדות – מיטראני
נגרות – נגרית אלקיים
ארונות קיר – אידאל
שטיחים – צמר

 

עוד בתים משופצים:

זמן שווה כסף: שיפוץ דירה ב-100 אלף שקלים
שקט תמורת שקט: שיפוץ מיני פנטהאוז בגבעתיים

כעבור חודש וחצי: דירה ששופצה בזמן מוגבל
החיים מתחילים בגיל שישים: שיפוץ בית ברעננה
מזוג למשפחה: הצצה לבית מעוצב בעמק יזרעאל

 

" ["image"]=> string(146) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/בית שירי ארצי/סלון1-553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(146) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב בתים פרטיים/בית שירי ארצי/סלון1-403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב בתים פרטיים  //  צבעים עליזים: הצצה לבית משפחתי במכבים

צבעים עליזים: הצצה לבית משפחתי במכבים

מטבח לבן וספות אפורות? לא בבית ספרנו. כאן בבית המשפחתי הזה, הצבע שולט בכל פינה. תראו

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

דיירים: הורים ו-4 ילדים
מיקום: מכבים
שטח: כ- 250 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: שירי ארצי
הום סטיילינג: אודרי סקלר לוי

 

השיפוץ הזה היה די ברור מראש: בעלת הבית הגדירה כבר בתחילת הדרך שהיא אוהבת צבעים ורוצה בית צבעוני מיוחד. יחד עם המעצבת היא בחרה את סקלת הצבעים לבית לפי הצבעים האהובים עליה והשיפוץ, שארך כ-5 חודשים היה מאסיבי – שבירת קירות, שינוי מיקום של פתחים, החלפת ריצופים, מטבח, חדרי רחצה, שינויים בביוב לטובת הוספת חדר רחצה בקומת המרתף, מיזוג, צביעה חיצונית של הבית, החלפת כל האלומיניום, תוספת ממ"ד ועוד.

 

 

 

החלל הציבורי של הבית הורחב, נפתחו פתחים חדשים, נעשה ויתור על חלק מגג הרעפים שהיה בין הקומה הראשונה לשנייה, זאת כדי ליצור מרפסת ביחידת ההורים. המטבח גם הוא זכה להרחבה, בזכות הריסת אחד הקירות החיצוניים ויצירת אי רחב במרכז. בעלי הבית רצו מטבח עם חזיתות של עץ ונבחר אגוז אמריקאי שמוסיף חמימות לחלל כשדווקא עבור פינת האוכל נבחרו צבעים נועזים במיוחד כגון ורוד, סגול וטורקיז וטפט תואם לקיר שליד.

 

 

 

קירות הסלון הורחבו ומיקום הפתחים שונה כדי לאפשר זווית טובה יותר אל הגינה היפה שבחוץ. הקיר שבין הסלון לפינת המשפחה נהרס עד לגובה המאפשר מרחב ראיה לשני הכיוונים ויוצר תחושת מרחב גדולה יותר בחלל הציבורי. שתי כורסאות ישנות שהיו בבעלות המשפחה רופדו מחדש, וגם הספות החדשות שנקנו, רופדו בקטיפה צבעונית החביבה על בעלת הבית.

 

 

 

 

 תאורה לבית: לכל העסקים ובעלי המקצוע

סלונים: לכל העסקים ובעלי המקצוע

 

ביחידת ההורים, שמוקמה במפלס העליון, נפתחה יציאה למרפסת במקום גג רעפים שבוטל ואל החדר צורף חצי חדר נוסף שהפך לחדר ארונות עם חזיתות מזכוכית מעוטרות. הצבעוניות נבחרה שוב לפי הגוונים של סגול ותכלת האהובים כל כך על בעלת הבית ובתוך מקלחת ההורים, באה לידי ביטוי אהבתה הגדולה של בעלת הבית לאמנות. ציור מפורסם של האמן הווינאי גוסטב קלימט – "הנשיקה", הודפס על זכוכיות מיוחד והותאם בגודלו לפנל בתוך החלל.

 

 

 

 

 

 

 

בקומת הביניים מוקמו החדרים של הבנות ואילו חדרי הבנים עברו למרתף יחד עם פינת משפחה שמחברת ביניהם. פינת המשפחה קיבלה קיר בגוון ורוד בזוקה ועליו נתלו מדפים לבנים לספרים, נבחרה ספה גדולה ורחבה המאפשרת לרבוץ מול הטלוויזיה ומולה תוכננה יחידת נגרות המשלבת מגירות ודלתות ומכילה את כל ציוד האודיו הדרוש.

  

  

 

 

וכך נראה הבית לפני השיפוץ:

 

 

 

רשימת ספקים חלקית:
קונסטרוקטור: אדי רווח
מטבח – סמל
ריצוף וכלים סניטרים – שרוני
חדרי רחצה – שרוני ונגב (שרותי אורחים – ויה ארקדיה)
דלתות – פנדור
ארונות בחדרי רחצה ועבודות זכוכית מיוחדות – מיטראני
נגרות – נגרית אלקיים
ארונות קיר – אידאל
שטיחים – צמר

 

עוד בתים משופצים:

זמן שווה כסף: שיפוץ דירה ב-100 אלף שקלים
שקט תמורת שקט: שיפוץ מיני פנטהאוז בגבעתיים

כעבור חודש וחצי: דירה ששופצה בזמן מוגבל
החיים מתחילים בגיל שישים: שיפוץ בית ברעננה
מזוג למשפחה: הצצה לבית מעוצב בעמק יזרעאל

 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

שונה בין שווים: בית ייחודי בקיבוץ


עם השראה שלקוחה משיר וסגנון נטול הגדרות שנבנה תוך כדי תנועה, הדיירים זכו בבית ייחודי שמשקף באופן מלא את אופיים

עיצוב בתים פרטיים

להתחיל מהבסיס: תכנון בית פרטי


הדיירים ביקשו ליצור הפרדה בין אזור ההורים לאזור הילדים, ולהפוך את החצר למרכז הבית. הודות למבנה ייחודי בצורת סהר, הצליח האדריכל להתאים את תכנון הבית באופן מלא לדרישותיהם

עיצוב בתים פרטיים

נחיתה רכה: בית כפרי למשפחה שחזרה לארץ


לאחר שהות ממושכת בחו"ל, המשפחה חזרה לארץ וביקשה לבנות כאן בית כפרי ומפנק שבו תוכל לגור ולארח בנוחות

עיצוב בתים פרטיים

כמו מלון: בית בסגנון בוטיק


הדיירים חלמו על בית מפנק בסגנון בוטיק, אך גם התעקשו לא ליפול לגחמות ולטרנדים חולפים. המעצב נענה לאתגר

תגובות

כתיבת תגובה