כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור

עיצוב בתים פרטיים  //  שינוי לטובה: תכנון ועיצוב חדשים לקומת חדרי שינה

שינוי לטובה: תכנון ועיצוב חדשים לקומת חדרי שינה

תקופה מסוימת לאחר השלמת העיצוב באזור החברתי שבבית, הוזמנה המעצבת לעצב גם את קומת חדרי השינה. האזור – שלא היה מתוכנן בהתאם לצרכים – הפך למבואה, שני חדרי שינה ושני חדרי רחצה

מאת: טלי בן-אבי, מגזין בניין ודיור צילום: רז רוגובסקי


הדיירים: הורים וילד

השטח שעוצב: 60 מ"ר

עיצוב פנים: יעל שביט

 

בקומת חדרי השינה שבבית זה היו שלושה חדרים: חדר שינה קטן להורים, חדר ילדים גדול, חדר נוסף ששימש לאחסון וכן חדר רחצה כללי. היעד שהוצב למעצבת היה ליצור יחידה מרווחת ומפנקת להורים, שתכלול את כל הצרכים הפונקציונליים, ועם זאת שיהיו בה אלמנטים לבילוי רגוע ושליו. חשוב היה לדיירים שחדר הרחצה שלהם יוצמד ליחידה ויופרד מחדר הרחצה של בנם.

 

הקיר המפריד בין חדר ההורים לבין החדר הנוסף ששימש כאחסון הוסר, ושינוי זה יצר חלל שינה גדול מאוד אשר אפשר בין היתר הצבת קמין עץ מול דלת הכניסה ולצדו פינת ישיבה מפנקת.

 

 

רוצים לקרוא את הכתבה המלאה? 
עשו מנוי למגזין בניין ודיור ותקבלו אותה עד הבית!

 

לרכישה ישירה ומאובטחת לחצו כאן >>

 

עוד בנושא

עיצוב בתים פרטיים

מהכפר לעיר: מכניסים לבית סגנון עיצוב חדש


הדיירים רצו להפוך בית כפרי לבית אורבני במראה עכשווי. מעצבת הפנים מיהרה לעזור להם, ויצקה בכל חלל וחלל סגנון עיצוב חדש ומרענן

עיצוב בתים פרטיים

סגנון קלאסי פוגש מינימליזם עכשווי


עיצוב מחדש ונכונות לשלב בין סגנונות, הביאו ליצירת דירה שמפגישה בין הסגנון הקלאסי האירופאי לסגנון המינימליסטי העכשווי

עיצוב בתים פרטיים

עיצוב שכולו תכלת: בית קיבוץ באווירה רגועה


הדיירים עברו לבית בקיבוץ אבל לא היו בטוחים איך הם רוצים לעצב אותו. דבר אחד היה ברור: צריכים להיות של גוונים של תכלת, והרבה

עיצוב בתים פרטיים

מתאים בול: לפעמים כמה שינויים בבית זה כל מה שצריך לעשות


במשך שלוש שנים חיפשה המשפחה את מרחב המגורים האידאלי עבורה, עד שנאלצה להתפשר. מעצבת הפנים דאגה להכניס שינויים בבית שנרכש, וכך התאימה אותו בדיוק לצורכי המשפחה

תגובות

כתיבת תגובה