כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(10) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(672) "

הדיירים: זוג + 2 ילדים
המיקום: קריית ים
השטח: 120 מ"ר
עיצוב פנים: ילנה וייסמן

מעצבת הפנים ילנה וייסמן התבקשה לעצב מחדש דירה שלא שופצה כבר למעלה מ-20 שנה. הלקוחות ביקשו לנצל את החלל באופן מקסימלי ולעצב דירה חמה במראה שליו. בנוסף הם רצו להחליף את הריצוף, להפוך את האמבטיה למקלחון ולתכנן מדרגות שיחברו בין הסלון למרפסת הגג.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/1-27.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/2-28.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(819) "

הריצוף הקיים הוחלף בפרקט בגוונים משתנים של חומים ואפורים שתורמים לעיצוב דירה חמה ומזמינה. הגוונים האלה חוזרים ומופיעים גם ברהיטים ובנגרות של הסלון והמטבח, ובכך נוצרת שפה אחידה בכל המרחב הציבורי.
לבקשת הדיירים, תוכנן גרם מדרגות שמוביל מהסלון אל מרפסת הגג. הגרם עשוי משילוב מעניין של מתכת, עץ וזכוכית, ובסמוך אליו נמצא פסל ברזל ייחודי שמעשיר את החלל. לסיום, נבחרו למרחב הציבורי חפצי נוי שונים, גופי תאורה, ואף שולב שם וילון שיובא במיוחד מאוקראינה.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/3-26.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/4-25.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/5-25.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(814) "

במסגרת השיפוץ הוקדשה תשומת לב רבה גם לעיצוב האזור הפרטי, ולהתאמתו לדירה החמה. חדר השינה הראשי שמשרת את ההורים עוצב כחדר בבית מלון, והוא כולל ארון גדול ומקלחון מפואר.
חדרי השינה הנוספים תוכננו בהתאם לרצונות של הילדים. החדר של הילד מבטא את האהבה שלו למוזיקה ולגיטרה בפרט. כדי להוסיף עניין, חופה אחד הקירות שם בטפט בדוגמת גרפיטי. בחדר של הילדה, לעומת זאת, שולטים הגוונים הוורודים. לבקשתה, נבחר לשם טפט עם דוגמה של חד קרן, והוקדש מקום לכל הבובות שלה.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/6-24.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/7-24.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/8-24.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(775) "

לדברי ילנה וייסמן, הקשבה ללקוחות והבנת הצרכים שלהם הם הסוד להצלחה בתכנון ועיצוב בית. המהפך שהתחולל בפרויקט הזה, שבסיומו התקבלה דירה חמה ומיוחדת, חיזק אצלה את התפיסה שלא צריך לחשוש משינויים. "השינוי זה הדבר הכי נפלא שקורה לנו כבני אדם, וצריך לקחת אותו בקלות ולזרום איתו", טוענת המעצבת. "הכול משתנה עם הזמן – הצבעים, האופנה, הטכנולוגיה, וגם הטעם שלנו. השינוי יוצר אוירה מחודשת ומרומם את מצב הרוח של שוכני הבית".

 

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/9-16.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(58) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/10-13.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  אחרי עשרים שנה: מדירה ישנה לדירה חמה ומודרנית

אחרי עשרים שנה: מדירה ישנה לדירה חמה ומודרנית

דירה ישנה עוצבה מחדש והפכה לדירה חמה במראה ייחודי ועכשווי. "השינוי זה הדבר הכי נפלא שקורה לנו כבני אדם", אומרת המעצבת

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: עינת דקל


הדיירים: זוג + 2 ילדים
המיקום: קריית ים
השטח: 120 מ"ר
עיצוב פנים: ילנה וייסמן

מעצבת הפנים ילנה וייסמן התבקשה לעצב מחדש דירה שלא שופצה כבר למעלה מ-20 שנה. הלקוחות ביקשו לנצל את החלל באופן מקסימלי ולעצב דירה חמה במראה שליו. בנוסף הם רצו להחליף את הריצוף, להפוך את האמבטיה למקלחון ולתכנן מדרגות שיחברו בין הסלון למרפסת הגג.

הריצוף הקיים הוחלף בפרקט בגוונים משתנים של חומים ואפורים שתורמים לעיצוב דירה חמה ומזמינה. הגוונים האלה חוזרים ומופיעים גם ברהיטים ובנגרות של הסלון והמטבח, ובכך נוצרת שפה אחידה בכל המרחב הציבורי.
לבקשת הדיירים, תוכנן גרם מדרגות שמוביל מהסלון אל מרפסת הגג. הגרם עשוי משילוב מעניין של מתכת, עץ וזכוכית, ובסמוך אליו נמצא פסל ברזל ייחודי שמעשיר את החלל. לסיום, נבחרו למרחב הציבורי חפצי נוי שונים, גופי תאורה, ואף שולב שם וילון שיובא במיוחד מאוקראינה.

במסגרת השיפוץ הוקדשה תשומת לב רבה גם לעיצוב האזור הפרטי, ולהתאמתו לדירה החמה. חדר השינה הראשי שמשרת את ההורים עוצב כחדר בבית מלון, והוא כולל ארון גדול ומקלחון מפואר.
חדרי השינה הנוספים תוכננו בהתאם לרצונות של הילדים. החדר של הילד מבטא את האהבה שלו למוזיקה ולגיטרה בפרט. כדי להוסיף עניין, חופה אחד הקירות שם בטפט בדוגמת גרפיטי. בחדר של הילדה, לעומת זאת, שולטים הגוונים הוורודים. לבקשתה, נבחר לשם טפט עם דוגמה של חד קרן, והוקדש מקום לכל הבובות שלה.

לדברי ילנה וייסמן, הקשבה ללקוחות והבנת הצרכים שלהם הם הסוד להצלחה בתכנון ועיצוב בית. המהפך שהתחולל בפרויקט הזה, שבסיומו התקבלה דירה חמה ומיוחדת, חיזק אצלה את התפיסה שלא צריך לחשוש משינויים. "השינוי זה הדבר הכי נפלא שקורה לנו כבני אדם, וצריך לקחת אותו בקלות ולזרום איתו", טוענת המעצבת. "הכול משתנה עם הזמן – הצבעים, האופנה, הטכנולוגיה, וגם הטעם שלנו. השינוי יוצר אוירה מחודשת ומרומם את מצב הרוח של שוכני הבית".

 

עוד בנושא

עיצוב דירות

תשכחו מהז'ורנלים – בית שמח ונוח למשפחה צעירה


עם רהיטים קלילים, מטבח צבעוני והרבה יצירות אמנות, המשפחה קיבלה בית שמח שמתאים בדיוק לאופי ולסגנון החיים שלה

עיצוב דירות

מהפך בחודשיים: עיצוב מהיר לדירה משפחתית


אף מעצבת לא שוכחת את הדירה הראשונה שעיצבה - ולכן יעל שביט שמחה מאד לעצב דירה חדשה עבור המשפחה שאיתה התחילה את דרכה המקצועית. ההכרות המוקדמת גם אפשרה לה לבצע עיצוב מהיר ובחירות מדויקות ביותר

עיצוב דירות

לא בשביל כולם - בית עם אופי ייחודי


עם חלל משחקים צבעוני, אולפן מוזיקה מקצועי וספריה דומיננטית – דירת הקבלן השגרתית הפכה לבית עם אופי שלא רואים כל יום

עיצוב דירות

כמה נוח: בית פונקציונלי באווירה חמימה


הדיירים רק רצו לרענן מעט את המראה של הבית שלהם, אבל גלשו לשיפוץ כולל שבסיומו התקבל בית פונקציונלי בעיצוב מרהיב ומדויק

תגובות

שמחה בשביל הדיירים שקלעו לטעמם. לי היה קשה אפילו לבקר בדירה הזו לשעה, שלא לומר לגור בה. המון צבעים ומרקמים שלא מתחברים (לי).

עניין של טעם, לי זה מטשטש בעיניים, יותר מידי מוקדים עיצוביים צבעוניים, ריצוף, טפטים, החיפוי במטבח - הכל קופץ לעיניים בבת אחת

כתיבת תגובה