כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(9526) "

 

 

המשפחה אצלה אנו מתארחים היום, ביקשה להתאים את דירתה לאורח חייהם של בני המשפחה ולאופיים המיוחד. המעצבת, גלית אבינועם, יחד עם זוג ההורים וצמד ילדיהם, נרתמו למשימה משותפת ובעזרת שיח פתוח ומשותף הגיעו לתוצאה המבוקשת. 

עוד דירות בראשון לציון:
גוונים של אפור: דירה אלגנטית בראשון לציון
חלון ענק למזרח: בית אסיאתי בראשון לציון
דירה במגדלים: לגור בראשון לציון, להרגיש בתל אביב

רוצים סיבוב מהיר בדירה? דפדפו כאן:

השיפוץ כלל טיפול בקומת הקרקע והחללים המשותפים וכן ביחידת ההורים, כאשר הקומה הראשונה וחדרי הילדים טופלו בנפרד במועד מאוחר יותר. ההיכרות המעמיקה של המעצבת עם המשפחה, עזרה להחליט על קו עיצובי של החלל ולקבל החלטות טובות ונוחות לטווח ארוך. תכנון חדש של חלוקת החלל בקומת הקרקע, אפשר יצירת מטבח רחב עם אי מרכזי, שהיו חשובים מאוד לדיירים. אזור פינת האוכל ואזור המטבח התחלפו ביניהם, והמיקום החדש של כל חלל תרם לזרימה שבין החללים השונים.


האי. הרבה צבעים שמשלבים באופן נעים בחלל

 

המטבח החדש משלב בין ביתיות לפרקטיות על ידי שילוב חומרים שונים: פורניר אגוז, פורמייקה מבריקה וידיות ניקל. גווני סגול וורוד עדין שהושלמו עם פריטים בעלי גוון אפור, נבחרו עבור החלל מתוך השראה של פריחה, צמיחה והתחדשות. הצבעים הלא שגרתיים מתאימים מאוד לאופי המשפחה ויוצרים חלל חם וביתי. את הצבעוניות והחומריות במטבח משלים חיפוי פסיפס צבעוני בין משטח העבודה לארונות העליונים, שמאחד בין החומרים השונים בחדר ומוסיף משחק צבע מעניין.


מטבח מרווח הכולל אפשרויות תאורה טבעית ומלאכותית 



חלל ציבורי רחב המאפשר לכל אחד מהדיירים למצוא את הפינה שלו 


פינת האוכל המרווחת, הותאמה לאהבת האירוח של דיירי הבית והיא תוכננה בקפידה, בכדי לנצל כמה שיותר את החלל הקיים. על מנת להוסיף מקום לאחסון כלים הדרושים לאירוח, מוקמה לצד הקיר יחידת אחסון שהותאמה  לקווי הקיר הקיים. להשלמת העיצוב נבחרו מנורת תקרה בגוון סגול ומראת קיר מרשימה המוסיפה מימד נוסף לחדר. קיר תצוגה מרשים, המציג פריטים וחפצים שאספה המשפחה עם השנים, יוצר הפרדה ויזואלית עדינה בין החללים.
 


גוף התאורה הדומיננטי בפינת האוכל משלים את החלל

הסלון ממוקם בהמשך לפינת האוכל וממשיך אותה גם מבחינה עיצובית. מוטיב חוזר של עיגולים בא לידי ביטוי בגופי התאורה ובשולחנות הקפה, טפט פרחוני בגוונים בהירים משלים את הצבעוניות של שאר החלל. הלבשה של קיר גבס על גבי קיר קיים עשוי לבני זכוכית, שפונה אל החצר הפנימית, יצר פתרון שימושי ואסתטי עבור הטלוויזיה והקמין. לצד ספה מפנקת בגוון ניטראלי, מוקם כיסא נדנדה שהיה שייך לסבתה של בעלת הבית והוא מוסיף ערך סנטימנטלי לחלל.

אהבתם את העיצוב? בואו לדבר על זה


את כיסא הנדנדה הביאה בעלת הדירה מהבית של סבתה 

את השיפוץ משלים חדר השינה הזוגי, שזכה גם הוא לטיפול מקיף. היכרות המעצבת עם האופי העדין והרגיש של בעלת הבית עזר לה ליצור חלל נעים עם רגישות גבוהה לפרטים. בד ורוד רקום ברקמת פרחים עדינה נבחר לראש המיטה ואותו משלימים גווני עץ בהירים. עמוד לניקוז מי גשמים נוצל כדי ליצור נישה עבור ספרי הקריאה ויצר מקום לאהבת הקריאה של הזוג, הטאץ' האחרון בעיצוב החדר הוא מיקום תמונות של הזוג, שנותן לחדר אופי אישי, משפחתי ורומנטי.

גם אתם רוצים לעצב מחדש את הבית?
מעצבי פנים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
רהיטים: לכל העסקים ובעלי המקצוע


חדר השינה של ההורים. רקמה עדינה בגוון מקורי


כאן גרים בכיף

עוד דירות בראשון לציון:
גוונים של אפור: דירה אלגנטית בראשון לציון
חלון ענק למזרח: בית אסיאתי בראשון לציון
דירה במגדלים: לגור בראשון לציון, להרגיש בתל אביב
 

 

" ["image"]=> string(124) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/גלית אבינועם/234.png" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(124) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/גלית אבינועם/748.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב דירות  //  בית צבעוני בראשון לציון

בית צבעוני בראשון לציון

משפחה בראשון לציון עיצבה מחדש את ביתה כך שהוא יתאים בדיוק לאופי הדיירים ויהיה נוח לאירוח. התוצאה כוללת הרבה צבעים ופריטים דקורטיביים ייחודיים

מאת: עופרי גונן צילום: אסף הבר


 

 

המשפחה אצלה אנו מתארחים היום, ביקשה להתאים את דירתה לאורח חייהם של בני המשפחה ולאופיים המיוחד. המעצבת, גלית אבינועם, יחד עם זוג ההורים וצמד ילדיהם, נרתמו למשימה משותפת ובעזרת שיח פתוח ומשותף הגיעו לתוצאה המבוקשת. 

דירה במגדלים: לגור בראשון לציון, להרגיש בתל אביב

רוצים סיבוב מהיר בדירה? דפדפו כאן:

השיפוץ כלל טיפול בקומת הקרקע והחללים המשותפים וכן ביחידת ההורים, כאשר הקומה הראשונה וחדרי הילדים טופלו בנפרד במועד מאוחר יותר. ההיכרות המעמיקה של המעצבת עם המשפחה, עזרה להחליט על קו עיצובי של החלל ולקבל החלטות טובות ונוחות לטווח ארוך. תכנון חדש של חלוקת החלל בקומת הקרקע, אפשר יצירת מטבח רחב עם אי מרכזי, שהיו חשובים מאוד לדיירים. אזור פינת האוכל ואזור המטבח התחלפו ביניהם, והמיקום החדש של כל חלל תרם לזרימה שבין החללים השונים.


האי. הרבה צבעים שמשלבים באופן נעים בחלל

 

המטבח החדש משלב בין ביתיות לפרקטיות על ידי שילוב חומרים שונים: פורניר אגוז, פורמייקה מבריקה וידיות ניקל. גווני סגול וורוד עדין שהושלמו עם פריטים בעלי גוון אפור, נבחרו עבור החלל מתוך השראה של פריחה, צמיחה והתחדשות. הצבעים הלא שגרתיים מתאימים מאוד לאופי המשפחה ויוצרים חלל חם וביתי. את הצבעוניות והחומריות במטבח משלים חיפוי פסיפס צבעוני בין משטח העבודה לארונות העליונים, שמאחד בין החומרים השונים בחדר ומוסיף משחק צבע מעניין.


מטבח מרווח הכולל אפשרויות תאורה טבעית ומלאכותית 



חלל ציבורי רחב המאפשר לכל אחד מהדיירים למצוא את הפינה שלו 


פינת האוכל המרווחת, הותאמה לאהבת האירוח של דיירי הבית והיא תוכננה בקפידה, בכדי לנצל כמה שיותר את החלל הקיים. על מנת להוסיף מקום לאחסון כלים הדרושים לאירוח, מוקמה לצד הקיר יחידת אחסון שהותאמה  לקווי הקיר הקיים. להשלמת העיצוב נבחרו מנורת תקרה בגוון סגול ומראת קיר מרשימה המוסיפה מימד נוסף לחדר. קיר תצוגה מרשים, המציג פריטים וחפצים שאספה המשפחה עם השנים, יוצר הפרדה ויזואלית עדינה בין החללים.
 


גוף התאורה הדומיננטי בפינת האוכל משלים את החלל

הסלון ממוקם בהמשך לפינת האוכל וממשיך אותה גם מבחינה עיצובית. מוטיב חוזר של עיגולים בא לידי ביטוי בגופי התאורה ובשולחנות הקפה, טפט פרחוני בגוונים בהירים משלים את הצבעוניות של שאר החלל. הלבשה של קיר גבס על גבי קיר קיים עשוי לבני זכוכית, שפונה אל החצר הפנימית, יצר פתרון שימושי ואסתטי עבור הטלוויזיה והקמין. לצד ספה מפנקת בגוון ניטראלי, מוקם כיסא נדנדה שהיה שייך לסבתה של בעלת הבית והוא מוסיף ערך סנטימנטלי לחלל.

אהבתם את העיצוב? בואו לדבר על זה


את כיסא הנדנדה הביאה בעלת הדירה מהבית של סבתה 

את השיפוץ משלים חדר השינה הזוגי, שזכה גם הוא לטיפול מקיף. היכרות המעצבת עם האופי העדין והרגיש של בעלת הבית עזר לה ליצור חלל נעים עם רגישות גבוהה לפרטים. בד ורוד רקום ברקמת פרחים עדינה נבחר לראש המיטה ואותו משלימים גווני עץ בהירים. עמוד לניקוז מי גשמים נוצל כדי ליצור נישה עבור ספרי הקריאה ויצר מקום לאהבת הקריאה של הזוג, הטאץ' האחרון בעיצוב החדר הוא מיקום תמונות של הזוג, שנותן לחדר אופי אישי, משפחתי ורומנטי.

גם אתם רוצים לעצב מחדש את הבית?
מעצבי פנים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
רהיטים: לכל העסקים ובעלי המקצוע


חדר השינה של ההורים. רקמה עדינה בגוון מקורי


כאן גרים בכיף

 

 

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת דופלקס במראה מחוספס


עם קיר בטון, תשתיות חשופות ומדרגות בחיפוי בזלת, דירת הדופלקס הזאת קיבלה מראה תעשייתי עם חספוס מעודן

עיצוב דירות

איזון עדין: בית אינטימי עם תחושת מרחב


בעיצוב הבית הזה הושם דגש על הרמוניה ותחושת מרחב, לצד סגנון עכשווי וחומריות עשירה

עיצוב דירות

מעוצב באהבה: דירת דופלקס במראה רומנטי


דירת הדופלקס הזאת משלבת בין הסגנון הרומנטי למודרני, ומשדרת עושר ורוגע באותו מבט

עיצוב דירות

טוויסט בעלילה: מדירת קבלן לדירת בוטיק מעוצבת


המשפחה רכשה דירת קבלן סטנדרטית, אך עם תכנון נכון ועיצוב מוקפד הצליחה להפוך אותה לדירת בוטיק מלאת שיק

תגובות

כתיבת תגובה