כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור

עיצוב דירות  //  בפנים אלגנטי, בחוץ אורבני

בפנים אלגנטי, בחוץ אורבני

כשנכנסים לפנטהאוז הזה אי אפשר שלא להיאלם דום לנוכח העיצוב האלגנטי והנוף המרהיב הנשקף מכל כיוון. איך מעצבים דירה כזו? בעדינות ועם הרבה מחשבה

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: אסף פינצ'וק


דיירים: זוג + 2
מיקום: רמת גן
שטח: 190 מ"ר + 56 מ"ר מרפסות
תקציב: 1,000,000 ש"ח
עיצוב פנים: ליאור רויטר

פינת האוכל נצבעה בגוונים חמימים

עוד בנושא

עיצוב דירות

העיקר זה המטבח: תכנון יעיל ומעוצב לאוהבים לארח


כשהגיעה המעצבת לפגוש את הזוג היא הבינה שהדבר החשוב ביותר עבורם הוא עיצוב המטבח וממנו התחיל התכנון שהוביל לדירה המשלבת שיק עבור האורחים וחמימות עבור המשפחה

עיצוב דירות

דירתו של גרוש: עיצוב גברי בלב יפו


המעצבת נפגשה בבית קפה עם הלקוח שהתברר כאדם מלא בסטייל יחודי שמעוניין בדירה שתשקף את אופיו, היא מצידה קפצה על ההזדמנות להתנסות בעיצוב גברי ואותנטי שיתאים לסביבה היפואית

עיצוב דירות

טנגו של ישן וחדש: דירה קטנה לשימור בתל אביב


דירה קטנה בת 55 מ"ר בסך הכול ממתינה לדייריה בהגיעם לארץ מצרפת. הצבע הצהוב, השראה מבניין סמוך לשימור, הכתיב את שפת עיצוב הפנים

עיצוב דירות

אקווריום באמצע הסלון: מה שתכנון מבעוד מועד יכול לעשות


תכנון הדירה טרם תחילת בנייתה איפשר למעצבת להוסיף אלמנטים יחודיים, כמו אקווריום באמצע הסלון וליצור בית מיוחד במינו העונה על חלומן של בנות המשפחה

בקשתם של הדיירים היתה לנצל את שטח הפנטהאוז שרכשו בקומה ה- 30 במגדל ברמת גן באופן מיטבי ועם זאת ליצור מקום רגוע ושליו, כזה שיהיה יוקרתי מזמין שייתן כבוד לנוף המרהיב המקיף את הפנטהאוז המשקיף לעבר האורבניות של רמת גן, פארק הירקון, ועד הים של תל אביב.

הנוף כמרכיב מרכזי בעיצוב

הדירה מחולקת כך שנכנסים אל החלל הציבורי ממרכזו , פינת האוכל נמצאת לפנים, הסלון מצד ימין והמטבח משמאל, הנוף חובק את חלל זה משלושת הכיוונים. הויטרינות היוו קיר מסך למרפסת בחוץ ולנוף הנפלא המשתקף ומשתנה בתאורתו עם חלוף היום.

פינת העבודה והטלוויזיה מפרידה בין הציבורי לפרטי

לדירה ארבעה חדרי שינה המופרדים מהחלל הציבורי דרך פינת עבודה וטלויזיה אשר תשרת את בני הבית ותהווה חציצה בין המרחב הציבורי לבין החללים הפרטיים, לחדרי הילדים מרפסת משותפת שתשמש אותם לבילויים, זמן רגיעה והנאה מול הנוף המהפנט.

חדרי הילדים פונים אף הם לנוף

לחדר המאסטר צמוד חלל רחצה המשמש את ההורים. וחדר נוסף המשמש אורחים .
על מנת להעצים את גודל הדירה היא רוצפה בכל החללים הציבוריים בשיש אפרפר אשר העמיק את תחושת הגודל ונתן נופך אלגנטי ועשיר לדירה , גימור המטבח שנבחר היה בצביעה בתנור בגוון לבן ואילו פינת האוכל הסמוכה נעשתה בעץ. כיסאות האוכל נבחרו בגוון ירוק וישנו דיאלוג בין השקט של המטבח לבין פינת האוכל החמה.

בדירה שולבה אומנות בצורה מעודנת

בסלון שהינו חלל האירוח נבחרה ספה ארוכה באורך 3 מטרים בגוון אפרפר, שולחנות הקפה שנבחרו נותנים חיזוק לפינת האוכל שעשויה עץ ושני סוגי כורסאות שונים איכלסו את חלל הסלון , האחד בגוון הספה ואילו הזוג השני בקטיפה כחולה.
שילוב הצבעים בחלל ההרמוני נותן נקודות צבע אך משאיר את החלל קלאסי חם, נעים ומזמין.

נכנסים אל החלל הציבורי ממרכזו

בפינת המשפחה והעבודה המשיך הקו הקלאסי אך הלבן הפך לשחור, שולחן העבודה נצבע בצבע שחור בתנור עם פלטת עץ אלון וספת הטלוויזיה רופדה בבד כהה יותר מהספה שבסלון.
חדרי השינה רוצפו בפרקט עץ טבעי בגימור לכה בגוון אלון והנגרות בחדרי השינה שמרה על הקו העדין של הסלון ונבצעה בצבע בתנור לבן בשילוב נגיעות עץ אלון.

ריהוט: ארט אומנות בריהוט

לכל חדר נבחר צבע מרכזי אחר

את הטון בכל חדר נתנה המיטה כך שכל חדר קיבל גוון אחר, ההורים קיבלו גוון ירוק עשיר ואילו בחדרי הילדים הטורקיז והצהוב.
חדרי האמבט שמרו על הקו של הבית בשילוב האפורים לבנים ועץ ואילו המרפסות רוצפו בדק טיק טבעי עם חיבורים נסתרים. נופך נוסף שעליו ניתן דגש בבית הוא האומנות הצבעונית ועשירה אך לא משתלטת.

חדר האמבטיה ממשיך את עיצוב המטבח והסלון

כאשר התחיל הפרוייקט הוא היה ברמת מעטפת בלבד, ללא ריצוף ללא קירות פנים , העבודה על הפרוייקט היתה מהמסד ועד הטפחות ,חשמלים ,אינסטלציה , פרטי הנגרות ועוד. הושקעה עבודה רבה בתכנון ובחירת החומרים כך שכל דבר ודבר ישרת נכון את הדיירים , היה חשוב שכל מוצר שיכנס לדירה, מהריצוף , דרך הפרקטים והדק במרפסות ועד הנגרות הריהוט והתאורה יהיה איכותי וישרה אוירה נעימה.

חדר המאסטר של ההורים בגוונים של פינת האוכל

חדרי שינה: PRIVATE ROOM

רשימת ספקים חלקית:
ריהוט: ארט אומנות בריהוט
חדרי שינה: PRIVATE ROOM

תגובות

פיספוס בהון תועפות. הכל סתמי, לא יצירתי, לא מלהיב, סטנדרטי ביותר והכי גרוע שהצבע הלבן שלייפלק המבריק הנוראי הזה מציץ מכל פינה. ( בשעה שניתן לעשות דברים אחרים פנטסטיים עם הצבע הלבן) לקחת כזה תקציב וליצור ממנו כזו עבודה גרועה, זה סוג של פשע עיצובי. חבל.

190 מ"ר והחברים כל כך קטנים. חלוקת חלל לא טובה בלשון המעטה..

כמה כסאות ושולחנות וכולם מרובעים. חסר שולחן עגול... מה עם קצת ירוק בעייניים?

באמת, אין פה דבר שיכול "לגנוב את ההצגה"

אהבתי מאד, יוקרתי ומזמין, כל הכבוד!!!

שלמות, סוף סוף דירה בלי שטיחים, מדהים, מקסים, נוח, קל לנקות, פתוח, בהיר, אוורירי, נוף מדהים, ושוב, הכי חשוב, בלי הפלצנות של שטיחים, שכביכול "מגדירים" סלון, פינת אוכל וכו'. כל הכבוד למי שעיצב את דירת הפנטהאוז המדהימה הזאת שפותחת את הלב והנשמה באווריריות שלה

לא מצליחה להבין בתקציב כזה מכובד נראה שלא נעשה בבית שום דבר מיוחד ממש פשוט . החדרי רחצה ממש סטנדרטים אין פה טיפה של הלבשת הבית . וילונות שטיחים קר ומנוקר. וטעמי גם תכנון ממש לא נכון. וואי אם הייתי מקבלת תקציב כזה לעיצוב מלקוחות אילו קסמים הייתי מחוללת !!!

מפוספס ונראה עיצוב חלקי. נראה בית לפני הלבשה ועיצוב. והתקציב דווקא היה מכובד ביותר. הפלוסים: הנוף יפה והדירה מרגישה פרקטית.

חובבנות מכוערת. היו צריכים לבדוק טוב יותר את מי הם שוכרים.

כתיבת תגובה