כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(15) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(68) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7381-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(320) "

דיירים: גרוש + 2 בנים שמגיעים מדי פעם
מיקום: יפו
שטח: 85 מ"ר
תקציב: 350,000 ש"ח
עיצוב פנים והום סטיילינג: שירן לידור

" ["image"]=> string(73) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7335-Edit-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(74) "הנדנדה בכניסה הופכת את החלל לשובב ויחודי" ["show_popup"]=> string(0) "" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(73) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7368-Edit-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(62) "האריחים החרדליים מזכירים בר יפואי" ["show_popup"]=> string(0) "" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(639) "

בקשתו של הדייר הייתה ליצור דירה שתתאים בעיקר לו, ולבניו שמתגוררים אצלו באופן חלקי (בוגרים מעל גילאי 18). הוא ביקש דירה בסגנון גברי, עם חומרים טבעיים של אבן, עץ וברזל. הוא אדם שאוהב דברים אותנטיים ואוסף פריטי וינטג' מרחבי העולם. המעצבת שמה לב כי גם למוזיקה יש חשיבות בעולמו של הלקוח ולכן היא רצתה לתת דגש על חלל מרכזי פתוח וטיפול בכל הקשור לאודיו בחלל זה.

" ["image"]=> string(73) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7360-Edit-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(52) "הלקוח ביקש לשלב אבן, עץ וברזל" ["show_popup"]=> string(0) "" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(766) "

המעצבת מתארת את הלקוח כמי שמיד רואים כי יש לו סגנון מאד מיוחד לפי הלבוש שלו. הוא אדם עם סטייל וחוש אסתטי מפותח מאד. הוא סיפר למעצבת כי את הדירה הוא רכש על הנייר מהקבלן ורצה ליצור אותה ייחודית שתתאים לסגנון אישי שלו.

הקונספט בו בחרה המעצבת הוא דירה עם חלל מרכזי פתוח כמה שיותר וחלוקה לחדרי שינה יחסית קטנים, הדגש המרכזי היה על החלל הציבורי ובו המטבח והסלון. הבחירה הראשונה הייתה לרצף את כל הדירה בפרקט למראה חמים ואחיד.

" ["image"]=> string(73) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7372-Edit-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(75) "דירה עם אופי ייחודי שתואם לסטייל של הלקוח" ["show_popup"]=> string(0) "" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(68) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7383-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(70) "פינת האוכל עברה עם הלקוח מדירתו הקודמת" ["show_popup"]=> string(0) "" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(654) "

המעצבת הציגה ללקוח שתי חלופות תכנוניות והוא בחר את החלופה הסופית. ערך נוסף שהוכנס לתכנון הוא חמימות. לשם כך הוחלט לרצף את כל הדירה בפרקט ונבחרו גוונים חמים לריהוט, לחיפויים ולמטבח.
המטבח בסגנון כפרי תעשייתי עם רגלי ברזל שיוצרו במיוחד בהתאמה לארונות אצל יצרן ברזל, הוא גם זה שיצר את הרגלים עבור שולחן הבר, השימוש בברזל תורם לעיצוב הגברי והמחוספס של הדירה.

" ["image"]=> string(73) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7328-Edit-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(114) "הלקוח בחר את התכנון המועדף עליו מתוך שתי החלופות שהציעה המעצבת" ["show_popup"]=> string(0) "" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(479) "

לחלל המרכזי נבחרה ספה בחרדל שתואמת לאריחים המיוחדים בגב המטבח. הקיר המרכזי של הטלויזיה חופה בבריקים שממשיכים לאורך אותו קיר עד סוף המסדרון ליצירת מראה חם ואותנטי לחלל. בנוסף נעשתה הכנה לרמקולים בקיר. למרפסת לא נותר תקציב רב אבל כן הוכנס בה המון ירוק וריהוט עץ.

" ["image"]=> string(68) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7385-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(45) "החלל מותאם לחובבי מוזיקה" ["show_popup"]=> string(0) "" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(73) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7423-Edit-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(48) "קיר הבריקים ממשיך למסדרון " ["show_popup"]=> string(0) "" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(525) "

תכנית התאורה מדגישה ויוצרת ייחודיות לכל חלל וחלל, גופי התאורה עשויים מברזל ומשרים אווירה חמה ודרמטית לחלל וכמו כן מאד גברית. לסלון נבחר מזנון עשוי מתכת להשלמת המראה התעשייתי. האי הגבוה במטבח משרה אווירה צעירה ואנרגטית ומשרת את הלקוח שאוהב ללגום בירה מול הטלויזיה בישיבה גבוהה כמו בבר.

" ["image"]=> string(73) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7341-Edit-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(83) "המטבח יוצר על ידי יצרן ברזל במיוחד עבור הדירה " ["show_popup"]=> string(0) "" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(351) "

עבור הילדים עוצבו חדרי שינה פשוטים רובם מאיקאה. חדרי הרחצה חופו באריח לבן שלא מתנגש באריחים המשושים בגוונים גבריים ומונוכרומטיים שנבחרו לרצפה. ארונות העץ הכפריים מכניסים לחלל המון חמימות.

" ["image"]=> string(73) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7445-Edit-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(82) "חדרי הרחצה עם הריצוף המיוחד והארונות החמימים" ["show_popup"]=> string(0) "" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(73) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7455-Edit-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(60) "הלקוח אספן פריטי וינטג' מכל העולם" ["show_popup"]=> string(0) "" } [12]=> array(4) { ["text"]=> string(483) "

חדר השינה של הלקוח יחסית צנוע, המיטה מרחפת למראה קליל מאחר וחדר השינה קטן יחסית. לצידה של המיטה שתי שידות מתועשות וארון קיר בחלוקה פונקציונאלית. מראת הברזל שבפינה מגדילה את החלל ובמרכז התקרה ישנו מאוורר תקרה מאד מיוחד, השימוש בברזל חוזר גם כאן להכנסת הטאצ' הגברי.

" ["image"]=> string(73) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7426-Edit-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(93) "חדר השינה של הלקוח קטן יחסית, על מנת לאפשר סלון גדול" ["show_popup"]=> string(0) "" } [13]=> array(4) { ["text"]=> string(435) "

גולת הכותרת של הדירה היא הנדנדה שהחליטו המעצבת והלקוח להציב בחלל מול הכניסה שיוצרת מראה שובב ומיוחד. המעצבת נהנתה מאוד מהפרויקט מהסיבה הפשוטה שהוא שונה ומיוחד והוא מתאים מאד לאופי של בעל הדירה. סך הכל התהליך ארך שנתיים של עבודה משותפת.

" ["image"]=> string(73) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7431-Edit-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(54) "להתלבש בסטייל מול מראה בסטייל" ["show_popup"]=> string(0) "" } [14]=> array(4) { ["text"]=> string(371) "

טיפ לקוראים: "אל תפחדו להכניס הומור לחלל כמו שהכנסנו את הנדנדה לחלל ויצרנו אווירה ייחודית.
והיו נאמנים לעצמכם, להכניס את האופי הייחודי של בעלי הדירה לחלל ולא לבחור בחלל שהוא רק טרנדי או קלאסי."

" ["image"]=> string(68) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/12/BB4A7463-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(42) "המרפסת צופה על גגות יפו" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב דירות  //  דירתו של גרוש: עיצוב גברי בלב יפו

דירתו של גרוש: עיצוב גברי בלב יפו

המעצבת נפגשה בבית קפה עם הלקוח שהתברר כאדם מלא בסטייל יחודי שמעוניין בדירה שתשקף את אופיו, היא מצידה קפצה על ההזדמנות להתנסות בעיצוב גברי ואותנטי שיתאים לסביבה היפואית

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: אורית ארנון


דיירים: גרוש + 2 בנים שמגיעים מדי פעם
מיקום: יפו
שטח: 85 מ"ר
תקציב: 350,000 ש"ח
עיצוב פנים והום סטיילינג: שירן לידור

הנדנדה בכניסה הופכת את החלל לשובב ויחודי

האריחים החרדליים מזכירים בר יפואי

בקשתו של הדייר הייתה ליצור דירה שתתאים בעיקר לו, ולבניו שמתגוררים אצלו באופן חלקי (בוגרים מעל גילאי 18). הוא ביקש דירה בסגנון גברי, עם חומרים טבעיים של אבן, עץ וברזל. הוא אדם שאוהב דברים אותנטיים ואוסף פריטי וינטג' מרחבי העולם. המעצבת שמה לב כי גם למוזיקה יש חשיבות בעולמו של הלקוח ולכן היא רצתה לתת דגש על חלל מרכזי פתוח וטיפול בכל הקשור לאודיו בחלל זה.

הלקוח ביקש לשלב אבן, עץ וברזל

המעצבת מתארת את הלקוח כמי שמיד רואים כי יש לו סגנון מאד מיוחד לפי הלבוש שלו. הוא אדם עם סטייל וחוש אסתטי מפותח מאד. הוא סיפר למעצבת כי את הדירה הוא רכש על הנייר מהקבלן ורצה ליצור אותה ייחודית שתתאים לסגנון אישי שלו.

הקונספט בו בחרה המעצבת הוא דירה עם חלל מרכזי פתוח כמה שיותר וחלוקה לחדרי שינה יחסית קטנים, הדגש המרכזי היה על החלל הציבורי ובו המטבח והסלון. הבחירה הראשונה הייתה לרצף את כל הדירה בפרקט למראה חמים ואחיד.

דירה עם אופי ייחודי שתואם לסטייל של הלקוח

פינת האוכל עברה עם הלקוח מדירתו הקודמת

המעצבת הציגה ללקוח שתי חלופות תכנוניות והוא בחר את החלופה הסופית. ערך נוסף שהוכנס לתכנון הוא חמימות. לשם כך הוחלט לרצף את כל הדירה בפרקט ונבחרו גוונים חמים לריהוט, לחיפויים ולמטבח.
המטבח בסגנון כפרי תעשייתי עם רגלי ברזל שיוצרו במיוחד בהתאמה לארונות אצל יצרן ברזל, הוא גם זה שיצר את הרגלים עבור שולחן הבר, השימוש בברזל תורם לעיצוב הגברי והמחוספס של הדירה.

הלקוח בחר את התכנון המועדף עליו מתוך שתי החלופות שהציעה המעצבת

לחלל המרכזי נבחרה ספה בחרדל שתואמת לאריחים המיוחדים בגב המטבח. הקיר המרכזי של הטלויזיה חופה בבריקים שממשיכים לאורך אותו קיר עד סוף המסדרון ליצירת מראה חם ואותנטי לחלל. בנוסף נעשתה הכנה לרמקולים בקיר. למרפסת לא נותר תקציב רב אבל כן הוכנס בה המון ירוק וריהוט עץ.

החלל מותאם לחובבי מוזיקה

קיר הבריקים ממשיך למסדרון

תכנית התאורה מדגישה ויוצרת ייחודיות לכל חלל וחלל, גופי התאורה עשויים מברזל ומשרים אווירה חמה ודרמטית לחלל וכמו כן מאד גברית. לסלון נבחר מזנון עשוי מתכת להשלמת המראה התעשייתי. האי הגבוה במטבח משרה אווירה צעירה ואנרגטית ומשרת את הלקוח שאוהב ללגום בירה מול הטלויזיה בישיבה גבוהה כמו בבר.

המטבח יוצר על ידי יצרן ברזל במיוחד עבור הדירה

עבור הילדים עוצבו חדרי שינה פשוטים רובם מאיקאה. חדרי הרחצה חופו באריח לבן שלא מתנגש באריחים המשושים בגוונים גבריים ומונוכרומטיים שנבחרו לרצפה. ארונות העץ הכפריים מכניסים לחלל המון חמימות.

חדרי הרחצה עם הריצוף המיוחד והארונות החמימים

הלקוח אספן פריטי וינטג' מכל העולם

חדר השינה של הלקוח יחסית צנוע, המיטה מרחפת למראה קליל מאחר וחדר השינה קטן יחסית. לצידה של המיטה שתי שידות מתועשות וארון קיר בחלוקה פונקציונאלית. מראת הברזל שבפינה מגדילה את החלל ובמרכז התקרה ישנו מאוורר תקרה מאד מיוחד, השימוש בברזל חוזר גם כאן להכנסת הטאצ' הגברי.

חדר השינה של הלקוח קטן יחסית, על מנת לאפשר סלון גדול

גולת הכותרת של הדירה היא הנדנדה שהחליטו המעצבת והלקוח להציב בחלל מול הכניסה שיוצרת מראה שובב ומיוחד. המעצבת נהנתה מאוד מהפרויקט מהסיבה הפשוטה שהוא שונה ומיוחד והוא מתאים מאד לאופי של בעל הדירה. סך הכל התהליך ארך שנתיים של עבודה משותפת.

להתלבש בסטייל מול מראה בסטייל

טיפ לקוראים: "אל תפחדו להכניס הומור לחלל כמו שהכנסנו את הנדנדה לחלל ויצרנו אווירה ייחודית.
והיו נאמנים לעצמכם, להכניס את האופי הייחודי של בעלי הדירה לחלל ולא לבחור בחלל שהוא רק טרנדי או קלאסי."

המרפסת צופה על גגות יפו

עוד בנושא

עיצוב דירות

שקט בעיניים: עיצוב דירה במראה נקי ומאוורר


הקו המנחה בעיצוב הדירה הזאת היה ליצור מראה נקי וחף מעומס. בזכות תכנון מדויק ושפע של מקומות אחסון, המטרה אכן הושגה

עיצוב דירות

פשוט יפה: בית במראה מינימליסטי


הדיירים ביקשו לעצב את ביתם בקווים נקיים ובמראה מינימליסטי, אך לא שכחו לשלב בו גם חפצים אייקוניים מעולם העיצוב והאמנות

עיצוב דירות

ללכת על הכול: הום סטיילינג שהפך לעיצוב מקיף


הפרויקט הזה התחיל מהום סטיילינג לחדר אחד, אבל מהר מאד גלש לעיצוב כולל של כל חללי הבית

עיצוב דירות

תהליך השיפוץ ששינה את הדירה


במקום לעבור דירה, הדיירים בחור לצאת לתהליך שיפוץ מקיף ולהתאים את דירתם הנוכחית לצורכיהם החדשים

תגובות

איזה דירה מהממת. מלאת אופי, חום וטוב טעם! אהבתי . מקסים

כתיבת תגובה