כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(10) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(874) "

הדיירים: זוג + 2
המיקום: גבעתיים
שטח הדירה: 90 מ"ר
תכנון וסטיילינג: יפעת אברמסון

זוג עם שני ילדים רכש דירת גן, וחיפש את המעצבת שתעזור לו לשפץ אותה. לאחר שהשניים נתקלו בדירה שעיצבה יפעת אברמסון, הם הבינו שזאת אשת המקצוע שאיתה הם רוצים לעבוד. הפרויקט כלל שיפוץ של המטבח וחדרי הרחצה, החלפת ריצוף ודלתות, וכן סטיילינג מלא. "הבית לקח השראה ממה שהלקוחות אהבו, אבל הותאם לחיים שלהם כדי שירגישו שהוא באמת באמת הבית שלהם", אומרת המעצבת.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/1-32.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/2-30.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(784) "

כדי להדגיש את החיבור של הדירה לגינה שמקיפה אותה, הוחלט לשלב בחלל הציבורי כמה שיותר חומרים טבעיים. הרצפה רוצפה בפרק עץ, ואחד הקירות בסלון חופה בבריקים לבנים שמשתלבים היטב עם גווני הירוק הנשקפים מבחוץ. להשלמת המראה, שולבו חפצי נוי שונים מקש ועץ, וצמחים ביתיים.

את הקשר בין החלל הפנימי של דירת הגן לבין החוץ, מחזקת גם העמדת הריהוט בסלון. לבקשת הלקוחות, הספה והכורסא מוקמו כך שניתן יהיה להשקיף מהן החוצה, וליהנות מהעצים ומהאור הרך.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/3-29.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/4-31.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(671) "

בהמשך לקיר הלבנים, נמצאת פינת האוכל שקיבלה אזור מרווח משלה. השולחן שנבחר לשם הוא מלבני, וסביבו פזורים שישה כיסאות עץ. מעל לשולחן תלויות שתי מנורות המדגישות את גובה התקרה בשביל ליצור מקומות אחסון לכלי האירוח, תוכננה נישה לצד פינת האוכל, שבתוכה שולב ארון נגרות במראה כפרי. הארון כולל גם מקומות אחסון סגורים, וגם מדפים פתוחים שבהם יש חפצים מעוצבים שונים שמקשטים את החלל.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/5-28.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(905) "

המטבח טופל גם הוא במסגרת שיפוץ דירת הגן. כדי לחסוך בעלויות, הוחלט להשאיר את הארונות התחתונים שהיו במצב מצוין, ורק להחליף את החזיתות שלהם. הארונות העליונים, לעומת זאת, הוחלפו לגמרי, וכך גם השיש וחיפויי הקירות. בנוסף, תוכננו שני מדפי עץ שעליהם מונחים פריטים שימושיים ואקססוריז שמתאימים לאופי הכפרי ולצבעוניות העדינה של המטבח.

בקשה חשובה נוספת של הלקוחות, הייתה לתחום את המטבח באזור משלו, אך לשמור על הקשר בינו לבין החלל המרכזי. בשביל להשיג זאת, תוכנן דלפק שמגדיר את המטבח, וגם משמש לאחסון וישיבה.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/6-26.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(743) "

בחדר ההורים הלקוחות רצו ליצור אווירה של רוגע ורכות, וגם ביקשו לתכנן שם כמה שיותר מקומות אחסון. במקור הייתה בחדר נישה אחת, אך כתוצאה מהגדלת חדר הרחצה נוצרה נישה נוספת. בכל אחת מהנישות שולב ארון נגרות. בנוסף, תוכננה מול המיטה שידת מגירות מוארכת.

לפני שיפוץ דירת הגן, חדר הרחצה של ההורים היה צפוף, אך כעת הוא הוגדל מעט על חשבון חדר השינה. השינוי הזה אפשר לתכנן בו מקלחון מרווח שכולל ספסל ישיבה ונישות לסבונים.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/7-23.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/8-22.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(1085) "

חדר הרחצה של הילדים השתנה אף הוא בשיפוץ. האמבטיה שהייתה במקור בוטלה, ובמקומה תוכנן מקלחון. כדי להגדיל את החלל, אזור הרחצה חובר עם אזור השירות, ושולבו בו ארונות נגרות עבור מכונת הכביסה והמייבש. בשני חדרי הרחצה שולטת צבעוניות של שחור ולבן, עם נגיעות של זהב ועץ.

שיפוץ דירת הגן הזו אמנם נשען על עיצוב של דירה אחרת שעיצבה יפעת אברמסון, אבל המעצבת מדגישה שהדבר לא פגם בייחוד של הדירה. "לאחר שהלקוחות התוו את ההשראה למראה הרצוי, הם היו מעורבים בכל הבחירות כדי לדייק את הבית עבורם", היא אומרת.  "וכך, ההשראה נלקחה מבית אחר אך התוצאה שהתקבלה שונה לחלוטין, ומשקפת היטב את הלקוחות ואת החיים שלהם".

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/9-22.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(58) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/04/10-17.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  דירת גן כפרית באמצע העיר

דירת גן כפרית באמצע העיר

בין בתי הקפה והחנויות של גבעתיים, נמצאת דירת הגן החמימה הזאת, שמעניקה שקט אמיתי מהעיר ומרעשי היומיום

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: שירן כרמל


הדיירים: זוג + 2
המיקום: גבעתיים
שטח הדירה: 90 מ"ר
תכנון וסטיילינג: יפעת אברמסון

זוג עם שני ילדים רכש דירת גן, וחיפש את המעצבת שתעזור לו לשפץ אותה. לאחר שהשניים נתקלו בדירה שעיצבה יפעת אברמסון, הם הבינו שזאת אשת המקצוע שאיתה הם רוצים לעבוד. הפרויקט כלל שיפוץ של המטבח וחדרי הרחצה, החלפת ריצוף ודלתות, וכן סטיילינג מלא. "הבית לקח השראה ממה שהלקוחות אהבו, אבל הותאם לחיים שלהם כדי שירגישו שהוא באמת באמת הבית שלהם", אומרת המעצבת.

כדי להדגיש את החיבור של הדירה לגינה שמקיפה אותה, הוחלט לשלב בחלל הציבורי כמה שיותר חומרים טבעיים. הרצפה רוצפה בפרק עץ, ואחד הקירות בסלון חופה בבריקים לבנים שמשתלבים היטב עם גווני הירוק הנשקפים מבחוץ. להשלמת המראה, שולבו חפצי נוי שונים מקש ועץ, וצמחים ביתיים.

את הקשר בין החלל הפנימי של דירת הגן לבין החוץ, מחזקת גם העמדת הריהוט בסלון. לבקשת הלקוחות, הספה והכורסא מוקמו כך שניתן יהיה להשקיף מהן החוצה, וליהנות מהעצים ומהאור הרך.

בהמשך לקיר הלבנים, נמצאת פינת האוכל שקיבלה אזור מרווח משלה. השולחן שנבחר לשם הוא מלבני, וסביבו פזורים שישה כיסאות עץ. מעל לשולחן תלויות שתי מנורות המדגישות את גובה התקרה בשביל ליצור מקומות אחסון לכלי האירוח, תוכננה נישה לצד פינת האוכל, שבתוכה שולב ארון נגרות במראה כפרי. הארון כולל גם מקומות אחסון סגורים, וגם מדפים פתוחים שבהם יש חפצים מעוצבים שונים שמקשטים את החלל.

המטבח טופל גם הוא במסגרת שיפוץ דירת הגן. כדי לחסוך בעלויות, הוחלט להשאיר את הארונות התחתונים שהיו במצב מצוין, ורק להחליף את החזיתות שלהם. הארונות העליונים, לעומת זאת, הוחלפו לגמרי, וכך גם השיש וחיפויי הקירות. בנוסף, תוכננו שני מדפי עץ שעליהם מונחים פריטים שימושיים ואקססוריז שמתאימים לאופי הכפרי ולצבעוניות העדינה של המטבח.

בקשה חשובה נוספת של הלקוחות, הייתה לתחום את המטבח באזור משלו, אך לשמור על הקשר בינו לבין החלל המרכזי. בשביל להשיג זאת, תוכנן דלפק שמגדיר את המטבח, וגם משמש לאחסון וישיבה.

בחדר ההורים הלקוחות רצו ליצור אווירה של רוגע ורכות, וגם ביקשו לתכנן שם כמה שיותר מקומות אחסון. במקור הייתה בחדר נישה אחת, אך כתוצאה מהגדלת חדר הרחצה נוצרה נישה נוספת. בכל אחת מהנישות שולב ארון נגרות. בנוסף, תוכננה מול המיטה שידת מגירות מוארכת.

לפני שיפוץ דירת הגן, חדר הרחצה של ההורים היה צפוף, אך כעת הוא הוגדל מעט על חשבון חדר השינה. השינוי הזה אפשר לתכנן בו מקלחון מרווח שכולל ספסל ישיבה ונישות לסבונים.

חדר הרחצה של הילדים השתנה אף הוא בשיפוץ. האמבטיה שהייתה במקור בוטלה, ובמקומה תוכנן מקלחון. כדי להגדיל את החלל, אזור הרחצה חובר עם אזור השירות, ושולבו בו ארונות נגרות עבור מכונת הכביסה והמייבש. בשני חדרי הרחצה שולטת צבעוניות של שחור ולבן, עם נגיעות של זהב ועץ.

שיפוץ דירת הגן הזו אמנם נשען על עיצוב של דירה אחרת שעיצבה יפעת אברמסון, אבל המעצבת מדגישה שהדבר לא פגם בייחוד של הדירה. "לאחר שהלקוחות התוו את ההשראה למראה הרצוי, הם היו מעורבים בכל הבחירות כדי לדייק את הבית עבורם", היא אומרת.  "וכך, ההשראה נלקחה מבית אחר אך התוצאה שהתקבלה שונה לחלוטין, ומשקפת היטב את הלקוחות ואת החיים שלהם".

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת הפנטהאוז שהביאה את ברנינג מן לתל אביב


מה קורה כשמשלבים בין פסטיבל הברנינג מן המדברי לאמנות הפופ הצבעונית? דירת הפנטהאוז הזאת תגלה לכם את התשובה

עיצוב דירות

סגנון על זמני ושיק איטלקי בלב באר שבע


עם כל הכבוד לטרנדים חולפים, עיצוב מדויק וסגנון על זמני הם אלה שיוכיחו את עצמם לאורך שנים. ביקור בדירת קבלן אחרת

עיצוב דירות

מוכנה לכל תרחיש – דירת רווק שמתאימה גם למשפחה


גבר גרוש ביקש דירה בסגנון קלאסי שתתאים לו כרווק אבל תשמש גם את המשפחה שלו. הפתרון היצירתי שהמעצבת מצאה הוא דירה שמחולקת לשתי יחידות נפרדות

עיצוב דירות

דירת גן כפרית באמצע העיר


בין בתי הקפה והחנויות של גבעתיים, נמצאת דירת הגן החמימה הזאת, שמעניקה שקט אמיתי מהעיר ומרעשי היומיום

תגובות

כתיבת תגובה