כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(11) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(681) "

הדיירים: זוג + 2 ילדים
המיקום: בקעת אונו
השטח: כ-160 מ"ר
עיצוב פנים: ניצן הורוביץ

מעצב הפנים ניצן הורוביץ עיצב דירת דופלקס עבור משפחה בת ארבע נפשות – זוג בשנות הארבעים לחייו, ושני ילדים מתבגרים. הקו שהנחה את עיצוב הדירה היה שילוב בין צבעים חמים וקרים. כמו כן נעשה שימוש רב בחומרים טבעיים שמעניקים לדירת הדופלקס מרקם מחוספס.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/01/1-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/01/2-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/01/3-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(863) "

דירת הדופלקס בנויה משני מפלסים, כשכל אחד מהם מתפרש על שטח של 80 מ"ר. במקור היו בדירה שישה חדרים, אך הוחלט לבטל את אחד מהם ולהגדיל אל חשבנו את שאר חללי הדירה.

הקומה העליונה תוכננה כ-  open spaceובה ממוקמים המטבח, פינת האוכל, הסלון וכן שירותי האורחים והממ"ד שמשמש כחדר עבודה ואירוח. אחד האלמנטים הבולטים בכניסה לדירה הוא גרם המדרגות שיוצר קשר בין שני המפלסים. בשל המבנה הייחודי של הדירה בחר הורוביץ להדגיש את גרם המדרגות באמצעות חיפוי בזלת, מעקה שעשוי רשת נירוסטה, וקיר בטון.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/01/4-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/01/5-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(855) "

הריצוף שנבחר לדירת הדופלקס הוא פרקט מעץ אלון טבעי, שמוסיף חמימות לחלל ומאזן את הבטון החשוף. במקום להנמיך את התקרה כמקובל, המעצב בחר לחשוף את התשתיות ולצבוע אותן בלבן כדי לקבל מראה תעשייתי מעודן.

הצבעים השולטים בסלון הם אפור פטרול וכחול, ויש שם שימוש בבדי קטיפה שמקנים לחלל אלגנטיות רבה. הצבע הכחול חוזר ומופיע גם במטבח, ומשתלב היטב עם החיפוי של משטח העבודה שעשוי מגרניט פורצלן במראה שיש. בכל האזור הציבורי גם הושם דגש על תאורה שמדגישה את התנועתיות בחלל ותוחמת אותו.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/01/6-9.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/01/7-8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(799) "

בקומה התחתונה של דירת הדופלקס ממוקמים החדרים של שני הילדים המתבגרים, וכן יחידת המסטר של ההורים. חללי השינה מאוד מאווררים והרמוניים בזכות שימוש בצבעים בהירים. יחידת ההורים הוגדלה בזכות הביטול של אחד מחדרי השינה, והיא כוללת כעת אזור שינה, חדר רחצה, וחדר ארונות עם פינת ישיבה קומפקטית המשמשת לאיפור או עבודה. חדר הרחצה של בני הזוג כולל מקלחון זוגי גדול, והוא חופה ורוצף באריחים שמרמזים במראה שלהם על קיר הבטון הייחודי שמחבר בין שני המפלסים.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/01/8-8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/01/9-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/01/10-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/01/11-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  דירת דופלקס במראה מחוספס

דירת דופלקס במראה מחוספס

עם קיר בטון, תשתיות חשופות ומדרגות בחיפוי בזלת, דירת הדופלקס הזאת קיבלה מראה תעשייתי עם חספוס מעודן

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: עודד סמדר


הדיירים: זוג + 2 ילדים
המיקום: בקעת אונו
השטח: כ-160 מ"ר
עיצוב פנים: ניצן הורוביץ

מעצב הפנים ניצן הורוביץ עיצב דירת דופלקס עבור משפחה בת ארבע נפשות – זוג בשנות הארבעים לחייו, ושני ילדים מתבגרים. הקו שהנחה את עיצוב הדירה היה שילוב בין צבעים חמים וקרים. כמו כן נעשה שימוש רב בחומרים טבעיים שמעניקים לדירת הדופלקס מרקם מחוספס.

דירת הדופלקס בנויה משני מפלסים, כשכל אחד מהם מתפרש על שטח של 80 מ"ר. במקור היו בדירה שישה חדרים, אך הוחלט לבטל את אחד מהם ולהגדיל אל חשבנו את שאר חללי הדירה.

הקומה העליונה תוכננה כ-  open spaceובה ממוקמים המטבח, פינת האוכל, הסלון וכן שירותי האורחים והממ"ד שמשמש כחדר עבודה ואירוח. אחד האלמנטים הבולטים בכניסה לדירה הוא גרם המדרגות שיוצר קשר בין שני המפלסים. בשל המבנה הייחודי של הדירה בחר הורוביץ להדגיש את גרם המדרגות באמצעות חיפוי בזלת, מעקה שעשוי רשת נירוסטה, וקיר בטון.

הריצוף שנבחר לדירת הדופלקס הוא פרקט מעץ אלון טבעי, שמוסיף חמימות לחלל ומאזן את הבטון החשוף. במקום להנמיך את התקרה כמקובל, המעצב בחר לחשוף את התשתיות ולצבוע אותן בלבן כדי לקבל מראה תעשייתי מעודן.

הצבעים השולטים בסלון הם אפור פטרול וכחול, ויש שם שימוש בבדי קטיפה שמקנים לחלל אלגנטיות רבה. הצבע הכחול חוזר ומופיע גם במטבח, ומשתלב היטב עם החיפוי של משטח העבודה שעשוי מגרניט פורצלן במראה שיש. בכל האזור הציבורי גם הושם דגש על תאורה שמדגישה את התנועתיות בחלל ותוחמת אותו.

בקומה התחתונה של דירת הדופלקס ממוקמים החדרים של שני הילדים המתבגרים, וכן יחידת המסטר של ההורים. חללי השינה מאוד מאווררים והרמוניים בזכות שימוש בצבעים בהירים. יחידת ההורים הוגדלה בזכות הביטול של אחד מחדרי השינה, והיא כוללת כעת אזור שינה, חדר רחצה, וחדר ארונות עם פינת ישיבה קומפקטית המשמשת לאיפור או עבודה. חדר הרחצה של בני הזוג כולל מקלחון זוגי גדול, והוא חופה ורוצף באריחים שמרמזים במראה שלהם על קיר הבטון הייחודי שמחבר בין שני המפלסים.

עוד בנושא

עיצוב דירות

סגנון מודרני חם – ככה עושים את זה


הדיירים רכשו דירה יד שנייה וביקשו להחליף את הסגנון הכפרי ששלט בה בסגנון מודרני חם. תוך שלושה שבועות בלבד, המעצבת הצליחה להגשים את רצונם

עיצוב דירות

מכים שורשים: דירה בעיצוב קלאסי לזוג עולים


זוג עולים מדרום אפריקה רכש דירה בנתניה וביקש להתאים אותה לצרכיו ולהעניק לה עיצוב קלאסי עם טאץ' יוקרתי

עיצוב דירות

חושבת קדימה: דירת גן בעיצוב על זמני


משפחה צעירה רכשה דירת גן וביקשה לתכנן אותה באופן שייקלע לטעמה ולצרכיה גם בעתיד

עיצוב דירות

שומרת על איפוק: דירה מודרנית בעיצוב עדין


הדירה הזאת נהנית מתכנון חכם ומאופיינת בעיצוב עדין שמחבר באופן הרמוני בין חומר, צבע, צורה ומרקם

תגובות

כתיבת תגובה