כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(14) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(978) "

הדיירים: זוג + 3
המיקום: תל אביב
השטח: 200 מ"ר
עיצוב פנים: YGNG interior design

רוב הלקוחות מבקשים בית עם אווירה משפחתית והרבה מקומות אחסון, אבל אחת לכמה זמן מגיעות דרישות פחות שגרתיות. בפרויקט הזה, למשל, בני הזוג ביקשו לעצב את דירת הפנטהאוז שלהם בהשראת פסטיבל ברנינג מן, ולשלב בה נגיעות של אמנות פופ. "עבדנו על שילוב של אווירה ארצית ונעימה של המדבר עם נגיעות צבעוניות מעולם הפופ ארט וחומרים המחברים בין שני העולמות", מסבירות המעצבות יהודית ונטלי מסטודיו YGNG interior design, שקיבלו את הפרויקט המיוחד.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/1-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/2-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/3-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(58) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/3ב-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(836) "

דירת הפנטהאוז נפרשת על כל הקומה העליונה של הבניין, וכוללת שתי מרפסות מקבילות – אחת שפונה לצפון ושנייה שפונה לדרום. המרחב הציבורי של הדירה שנמצא בין המרפסות מתחבר לשתיהן, ויוצר תחושה של המשכיות בין הפנים והחוץ.

החלל הציבורי כולל את המטבח, הסלון ופינת האוכל. בני הזוג ביקשו שהמטבח יכלול אי עם מקומות ישיבה ושטח אחסון. בשביל להתחבר למוטיב המדבר, האי מעוצב כחלוק נחל אמורפי. מקומות הישיבה תוכננו כך שהם פונים לכיוון המטבח, ומאפשרים קשר בין הסועדים למי שמבשל.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/4-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/5-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/6-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(612) "

בין המרחב הציבורי למרחב הפרטי של דירת הפנטהאוז, מפרידה ספריה דו-צדדית שעוצבה בהשראת מיצב מפסטיבל הברנינג מן. הספרייה עשויה משילוב של זכוכיות, עץ, פרספקס ומראות, ונראית כיצירת אמנות של ממש. מהצד שפונה לסלון, הספרייה מציגה ספרים וחפצי נוי שמעשירים את הצבעוניות שלה. מהצד השני, הספרייה משמשת את הילדים, ומכילה את הטלוויזיה והמשחקים שלהם.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/7-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/8-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/9-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(882) "

מעצבות הפנים מסטודיו YGNG interior design מספרות שהעבודה על עיצוב דירת הפנטהאוז הזאת נעשתה בשכבות, וזאת כדי לדמות את הטופוגרפיה של המדבר. בנוסף, הן דאגו להשתמש בחומרים טבעיים ובצבעוניות בהירה, כדי ליצור את האווירה המדברית הנדרשת. בשביל להכניס עניין ושמחה, הן שילבו פרספקס צבעוני במספר מוקדים בדירה וכן מגוון פרטי טקסטיל. "חשובה לנו הרבגוניות ושילוב של חומרים שונים בחלל", מספרות המעצבות. "מאוד נהנו לעצב את הדירה הזו במיוחד בזכות הלקוחות הכיפיים שנתנו דרור ליצירתיות שלנו".

 

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/10-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/11-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [12]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/12-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [13]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(55) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/13.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  דירת הפנטהאוז שהביאה את ברנינג מן לתל אביב

דירת הפנטהאוז שהביאה את ברנינג מן לתל אביב

מה קורה כשמשלבים בין פסטיבל הברנינג מן המדברי לאמנות הפופ הצבעונית? דירת הפנטהאוז הזאת תגלה לכם את התשובה

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: עודד סמדר


הדיירים: זוג + 3
המיקום: תל אביב
השטח: 200 מ"ר
עיצוב פנים: YGNG interior design

רוב הלקוחות מבקשים בית עם אווירה משפחתית והרבה מקומות אחסון, אבל אחת לכמה זמן מגיעות דרישות פחות שגרתיות. בפרויקט הזה, למשל, בני הזוג ביקשו לעצב את דירת הפנטהאוז שלהם בהשראת פסטיבל ברנינג מן, ולשלב בה נגיעות של אמנות פופ. "עבדנו על שילוב של אווירה ארצית ונעימה של המדבר עם נגיעות צבעוניות מעולם הפופ ארט וחומרים המחברים בין שני העולמות", מסבירות המעצבות יהודית ונטלי מסטודיו YGNG interior design, שקיבלו את הפרויקט המיוחד.

דירת הפנטהאוז נפרשת על כל הקומה העליונה של הבניין, וכוללת שתי מרפסות מקבילות – אחת שפונה לצפון ושנייה שפונה לדרום. המרחב הציבורי של הדירה שנמצא בין המרפסות מתחבר לשתיהן, ויוצר תחושה של המשכיות בין הפנים והחוץ.

החלל הציבורי כולל את המטבח, הסלון ופינת האוכל. בני הזוג ביקשו שהמטבח יכלול אי עם מקומות ישיבה ושטח אחסון. בשביל להתחבר למוטיב המדבר, האי מעוצב כחלוק נחל אמורפי. מקומות הישיבה תוכננו כך שהם פונים לכיוון המטבח, ומאפשרים קשר בין הסועדים למי שמבשל.

בין המרחב הציבורי למרחב הפרטי של דירת הפנטהאוז, מפרידה ספריה דו-צדדית שעוצבה בהשראת מיצב מפסטיבל הברנינג מן. הספרייה עשויה משילוב של זכוכיות, עץ, פרספקס ומראות, ונראית כיצירת אמנות של ממש. מהצד שפונה לסלון, הספרייה מציגה ספרים וחפצי נוי שמעשירים את הצבעוניות שלה. מהצד השני, הספרייה משמשת את הילדים, ומכילה את הטלוויזיה והמשחקים שלהם.

מעצבות הפנים מסטודיו YGNG interior design מספרות שהעבודה על עיצוב דירת הפנטהאוז הזאת נעשתה בשכבות, וזאת כדי לדמות את הטופוגרפיה של המדבר. בנוסף, הן דאגו להשתמש בחומרים טבעיים ובצבעוניות בהירה, כדי ליצור את האווירה המדברית הנדרשת. בשביל להכניס עניין ושמחה, הן שילבו פרספקס צבעוני במספר מוקדים בדירה וכן מגוון פרטי טקסטיל. "חשובה לנו הרבגוניות ושילוב של חומרים שונים בחלל", מספרות המעצבות. "מאוד נהנו לעצב את הדירה הזו במיוחד בזכות הלקוחות הכיפיים שנתנו דרור ליצירתיות שלנו".

 

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת הפנטהאוז שהביאה את ברנינג מן לתל אביב


מה קורה כשמשלבים בין פסטיבל הברנינג מן המדברי לאמנות הפופ הצבעונית? דירת הפנטהאוז הזאת תגלה לכם את התשובה

עיצוב דירות

סגנון על זמני ושיק איטלקי בלב באר שבע


עם כל הכבוד לטרנדים חולפים, עיצוב מדויק וסגנון על זמני הם אלה שיוכיחו את עצמם לאורך שנים. ביקור בדירת קבלן אחרת

עיצוב דירות

מוכנה לכל תרחיש – דירת רווק שמתאימה גם למשפחה


גבר גרוש ביקש דירה בסגנון קלאסי שתתאים לו כרווק אבל תשמש גם את המשפחה שלו. הפתרון היצירתי שהמעצבת מצאה הוא דירה שמחולקת לשתי יחידות נפרדות

עיצוב דירות

דירת גן כפרית באמצע העיר


בין בתי הקפה והחנויות של גבעתיים, נמצאת דירת הגן החמימה הזאת, שמעניקה שקט אמיתי מהעיר ומרעשי היומיום

תגובות

כתיבת תגובה