כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(9093) "

 

הדירה שבה נבקר היום, הייתה במקור דירת 5 חדרים, שכללו 4 חדרי שינה וחלל מרכזי אחד בגודל בינוני. הדיירים החדשים, זוג הורים לבן בגיל ההתבגרות, אהבו את מיקומה בשכונת רמת אביב ג', אבל בחרו שלא להשאיר בה אבן על אבן ולתכנן יחד עם האדריכל משה אלמוג את דירת חלומותיהם.

עוד דירות מעוצבות בתל אביב:
דירה קטנה ומטריפה 
דירת גג במרכז העיר
 

רוצים סיבוב מהיר בדירה? דפדפו כאן:

הקירות המקוריים בדירה נהרסו והקירות החדשים המחלקים את חלליה כיום, נבנו בהתאם לדרישות הדיירים, כך שיכללו את החללים הבאים: חדר שינה מרווח להורים, חדר עבודה לאב, חדר שינה מרווח לבן וחלל מגורים גדול רחב ידיים, הכולל גם סלון, גם מטבח וגם פינת אוכל, ומופרד מהחללים הפרטיים בבית באמצעות מסדרון. 
 


בכניסה לבית מוצבת מראה במסגרת כחולה-סגולה. אחד הפריטים הססגוניים ביותר בדירה 
החלל המרכזי של הדירה השוכנת בקומה העשירית ונהנית מחזית הפונה לים, מאופיין בעיצוב קר ואלגנטי, הנובע מצבעוניות מונוכרומאטית, הבאה לידי ביטוי בבחירת רהיטים בגווני אפור ולבן. ארונות המטבח בדומה לאי, שמשמש כבר לארוחות קלות, חופו כולם בקוריאן לבן, המעניק לבית מראה מבריק, שמעיד על חיבתם של בני המשפחה לאלגנטיות. על מנת שלא יצא בסופו של דבר בית סטרילי ומנוכר מדי, הרצפה רוצפה בפרקט רב שכבתי מעץ אלון, המעניק לבית מגע של חמימות.

 2 מערכות מיזוג זמינות לקירור המרחב כולו. נגיעות של כחול, יחד עם פרקט העץ, מעניקים למרחב מראה חמים

התקרה בחלל זה היא תקרה במתיחה, המונמכת ב- 20 ס"מ מהתקרה המקורית. העיצוב אפשר לשלב בחלק זה פס מנורות לד היקפי, שמאיר את התקרה המקורית וכן מאפשר להתקין בתוכו רמקולים לקולנוע ביתי. מאחר שכל הבית מנוהל על ידי מחשב מרכזי, מערכות המדיה שבחדרים השונים מאפשרות לצפות באותו הסרט במקומות שונים או ליהנות מחוויית צפייה אישית, בנפרד.
 

פינת האוכל. בין המטבח לסלון ועם נוף לים

בסמוך לפינת האוכל נמצא הסלון, המאפשר צפייה משפחתית משותפת. הטלוויזיה עצמה מוקמה בתוך נישת גבס, המורכבת מפאנל שקוע והפרדת אלומיניום באמצע.  

בצמוד לאזור המגורים, ממוקמת מרפסת בגודל 25 מ"ר. על אף היותה פתוחה לכיוון מערב, המרפסת המקורה אינה סובלת משמש, הודות לבניין הניצב ממול וסופג את הקרניים החזקות. בשלב זה בחרו בני המשפחה שלא להתקין בדירה תריסים חשמליים, אך במידה וישנו את דעתם – זו לא תהיה בעיה: אפשרות זו נלקחה בחשבון והתשתית החשמלית לכך הוכנה מבעוד מועד. 

רוצים גם בית חכם?
אדריכלים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
בית חכם: לכל העסקי ובעלי המקצוע  


מרפסת משותפת עם קיר מפריד מהשכנים. כל יום הוא יום טוב לראות בו את הים
 
בין חדר ההורים לבין חדרו של הבן מפריד חדר העבודה של האב, המשמש לו כמשרד לעת ערב ומאפשר לו לסיים את עבודתו בנוחיות ובפרטיות, בלי להפריע למהלך העניינים בבית. לחדר הבן צמודה גם מקלחת וחדר שירותים נפרדים. המקלחון שנבחר אינו כולל דלת ואורכו 2.10 מטרים. בדומה
למטבח, גם רצפת המקלחון עשויה משטח קוריאן וניתן להסירה לטובת ניקוי ואז להחזירה בקלות לשימוש. על היעדר החלון מחפה מפוח, המאוורר את המקלחת מבפנים ומונע לחות וריחות לא נעימים.

המקלחת של הבן: חלל לבן ונקי. ראש מקלחת גדול ומפנק וכיור מלבני רחב
 
חדר השינה המרווח של ההורים, בדומה למרפסת, פונה לכיוון מערב ומאופיין באותו קו עיצובי נקי, שניתן לראות בבית כולו. ארונות לבנים גדולים מוצבים משני צידי המיטה ומולה ממוקם מסך טלוויזיה גדול. גם ההורים נהנים כמובן מחדר רחצה נפרד משלהם, שבו אמבטיה ומקלחון. את תחושת המרחב בחדר מעניקה הרצפה האפורה, עם בלטות בגודל מטר על מטר, לטובת ימי החורף הקרים, הותקן בשתי המקלחות חימום תת רצפתי סמוי מן העין. 
 
וכך, אחרי לא מעט אתגרים לוגיסטיים, שכללו למשל ייבוא מוצרים מחו"ל, הסתיים שלב ההריסות והבניה מחדש בתוך ארבעה חודשים בלבד. דירת החלומות החדשה של המשפחה הושלמה בהצלחה, והשלושה יכולים ליהנות מיופיו של הים בחוץ וממיטב הטכנולוגיה של ימינו – בפנים. 
 

גם פה, כמו בסלון, ישנה תקרה מונמכת, הכוללת נישות שאליהן נכנסים תריסי הגלילה

עוד דירות מעוצבות בתל אביב:
דירה קטנה ומטריפה 
דירת גג במרכז העיר
 

 

" ["image"]=> string(124) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/היי-טק על הים/234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(124) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/היי-טק על הים/748.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב דירות  //  היי-טק על הים: שיפוץ דירה ברמת אביב ג'

היי-טק על הים: שיפוץ דירה ברמת אביב ג'

משפחה צעירה שיפצה דירה בצפון תל אביב, הוסיפה הרבה גאדג'טים ביתיים ושמרה על קו עיצוב נקי ואלגנטי. מומלץ שתנקו את הנעליים לפני שאתם נכנסים, שלא תלכלכו

מאת: לירון מילשטיין צילום: שי אפשטיין


 

הדירה שבה נבקר היום, הייתה במקור דירת 5 חדרים, שכללו 4 חדרי שינה וחלל מרכזי אחד בגודל בינוני. הדיירים החדשים, זוג הורים לבן בגיל ההתבגרות, אהבו את מיקומה בשכונת רמת אביב ג', אבל בחרו שלא להשאיר בה אבן על אבן ולתכנן יחד עם האדריכל משה אלמוג את דירת חלומותיהם.

עוד דירות מעוצבות בתל אביב:
דירה קטנה ומטריפה 
דירת גג במרכז העיר
 

רוצים סיבוב מהיר בדירה? דפדפו כאן:

הקירות המקוריים בדירה נהרסו והקירות החדשים המחלקים את חלליה כיום, נבנו בהתאם לדרישות הדיירים, כך שיכללו את החללים הבאים: חדר שינה מרווח להורים, חדר עבודה לאב, חדר שינה מרווח לבן וחלל מגורים גדול רחב ידיים, הכולל גם סלון, גם מטבח וגם פינת אוכל, ומופרד מהחללים הפרטיים בבית באמצעות מסדרון. 
 


בכניסה לבית מוצבת מראה במסגרת כחולה-סגולה. אחד הפריטים הססגוניים ביותר בדירה 
החלל המרכזי של הדירה השוכנת בקומה העשירית ונהנית מחזית הפונה לים, מאופיין בעיצוב קר ואלגנטי, הנובע מצבעוניות מונוכרומאטית, הבאה לידי ביטוי בבחירת רהיטים בגווני אפור ולבן. ארונות המטבח בדומה לאי, שמשמש כבר לארוחות קלות, חופו כולם בקוריאן לבן, המעניק לבית מראה מבריק, שמעיד על חיבתם של בני המשפחה לאלגנטיות. על מנת שלא יצא בסופו של דבר בית סטרילי ומנוכר מדי, הרצפה רוצפה בפרקט רב שכבתי מעץ אלון, המעניק לבית מגע של חמימות.

 2 מערכות מיזוג זמינות לקירור המרחב כולו. נגיעות של כחול, יחד עם פרקט העץ, מעניקים למרחב מראה חמים

התקרה בחלל זה היא תקרה במתיחה, המונמכת ב- 20 ס"מ מהתקרה המקורית. העיצוב אפשר לשלב בחלק זה פס מנורות לד היקפי, שמאיר את התקרה המקורית וכן מאפשר להתקין בתוכו רמקולים לקולנוע ביתי. מאחר שכל הבית מנוהל על ידי מחשב מרכזי, מערכות המדיה שבחדרים השונים מאפשרות לצפות באותו הסרט במקומות שונים או ליהנות מחוויית צפייה אישית, בנפרד.
 

פינת האוכל. בין המטבח לסלון ועם נוף לים

בסמוך לפינת האוכל נמצא הסלון, המאפשר צפייה משפחתית משותפת. הטלוויזיה עצמה מוקמה בתוך נישת גבס, המורכבת מפאנל שקוע והפרדת אלומיניום באמצע.  

בצמוד לאזור המגורים, ממוקמת מרפסת בגודל 25 מ"ר. על אף היותה פתוחה לכיוון מערב, המרפסת המקורה אינה סובלת משמש, הודות לבניין הניצב ממול וסופג את הקרניים החזקות. בשלב זה בחרו בני המשפחה שלא להתקין בדירה תריסים חשמליים, אך במידה וישנו את דעתם – זו לא תהיה בעיה: אפשרות זו נלקחה בחשבון והתשתית החשמלית לכך הוכנה מבעוד מועד. 

רוצים גם בית חכם?
אדריכלים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
בית חכם: לכל העסקי ובעלי המקצוע  


מרפסת משותפת עם קיר מפריד מהשכנים. כל יום הוא יום טוב לראות בו את הים
 
בין חדר ההורים לבין חדרו של הבן מפריד חדר העבודה של האב, המשמש לו כמשרד לעת ערב ומאפשר לו לסיים את עבודתו בנוחיות ובפרטיות, בלי להפריע למהלך העניינים בבית. לחדר הבן צמודה גם מקלחת וחדר שירותים נפרדים. המקלחון שנבחר אינו כולל דלת ואורכו 2.10 מטרים. בדומה
למטבח, גם רצפת המקלחון עשויה משטח קוריאן וניתן להסירה לטובת ניקוי ואז להחזירה בקלות לשימוש. על היעדר החלון מחפה מפוח, המאוורר את המקלחת מבפנים ומונע לחות וריחות לא נעימים.

המקלחת של הבן: חלל לבן ונקי. ראש מקלחת גדול ומפנק וכיור מלבני רחב
 
חדר השינה המרווח של ההורים, בדומה למרפסת, פונה לכיוון מערב ומאופיין באותו קו עיצובי נקי, שניתן לראות בבית כולו. ארונות לבנים גדולים מוצבים משני צידי המיטה ומולה ממוקם מסך טלוויזיה גדול. גם ההורים נהנים כמובן מחדר רחצה נפרד משלהם, שבו אמבטיה ומקלחון. את תחושת המרחב בחדר מעניקה הרצפה האפורה, עם בלטות בגודל מטר על מטר, לטובת ימי החורף הקרים, הותקן בשתי המקלחות חימום תת רצפתי סמוי מן העין. 
 
וכך, אחרי לא מעט אתגרים לוגיסטיים, שכללו למשל ייבוא מוצרים מחו"ל, הסתיים שלב ההריסות והבניה מחדש בתוך ארבעה חודשים בלבד. דירת החלומות החדשה של המשפחה הושלמה בהצלחה, והשלושה יכולים ליהנות מיופיו של הים בחוץ וממיטב הטכנולוגיה של ימינו – בפנים. 
 

גם פה, כמו בסלון, ישנה תקרה מונמכת, הכוללת נישות שאליהן נכנסים תריסי הגלילה

עוד דירות מעוצבות בתל אביב:
דירה קטנה ומטריפה 
דירת גג במרכז העיר
 

 

עוד בנושא

עיצוב דירות

תשכחו מהז'ורנלים – בית שמח ונוח למשפחה צעירה


עם רהיטים קלילים, מטבח צבעוני והרבה יצירות אמנות, המשפחה קיבלה בית שמח שמתאים בדיוק לאופי ולסגנון החיים שלה

עיצוב דירות

מהפך בחודשיים: עיצוב מהיר לדירה משפחתית


אף מעצבת לא שוכחת את הדירה הראשונה שעיצבה - ולכן יעל שביט שמחה מאד לעצב דירה חדשה עבור המשפחה שאיתה התחילה את דרכה המקצועית. ההכרות המוקדמת גם אפשרה לה לבצע עיצוב מהיר ובחירות מדויקות ביותר

עיצוב דירות

לא בשביל כולם - בית עם אופי ייחודי


עם חלל משחקים צבעוני, אולפן מוזיקה מקצועי וספריה דומיננטית – דירת הקבלן השגרתית הפכה לבית עם אופי שלא רואים כל יום

עיצוב דירות

כמה נוח: בית פונקציונלי באווירה חמימה


הדיירים רק רצו לרענן מעט את המראה של הבית שלהם, אבל גלשו לשיפוץ כולל שבסיומו התקבל בית פונקציונלי בעיצוב מרהיב ומדויק

תגובות

כתיבת תגובה