כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

עיצוב דירות  //  ורוד וטוב לו: בית שמח עם מטבח בשני צבעים

ורוד וטוב לו: בית שמח עם מטבח בשני צבעים

מטבח בשני צבעים, אי ורוד וכיריים שפונים לסלון - זה מה שהיה דרוש כדי להגשים את חלומה של בעלת דירה שאוהבת לבשל ולארח. יתר הבית ממשיך את הקו האופטימי ומשלב בין מראה מודרני לאופי כפרי

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: נדב פקט


עציץ על שולחן

ריהוט מודרני של אריק דיזיין

אי ורוד
עציץ על שולחן

הדיירים: זוג + 3
מיקום: יבנה
השטח: 140 מ"ר
עיצוב פנים והום סטיילינג: נירית ואקס

בשיחה הראשונה שקיימה המעצבת עם זוג דיירים, נשמעו חשש בקולה של בעלת הדירה לצד התרגשות שאחזה בה לקראת עיצובו של בית המשפחה. "הייתה בינינו כימיה, ולאחר כמה חודשים היא התקשרה שוב והחליטה להתקדם בכיוון הגשמת החלומות שלה", אומרת המעצבת נירית ואקס. מאחר שהדיירת אוהבת לבשל ולארח, היא ביקשה מטבח רחב ידיים, ולפיכך נשברו קירות המטבח כדי להגדיל אותו משמעותית. בתכנון התווסף אי עם כיריים מרשימים, שכן היא ביקשה לבשל עם הפנים לסלון ולהרגיש חלק מהבית גם בעת הבישולים במטבח. בקשה יוצאת דופן שלה הייתה מטבח בשני צבעים עם אי ורוד, והמעצבת שאוהבת את הצבע הזה בעצמה, ציינה שהוא הולם את היותה של הדיירת בחורה אופטימית מטבעה.

סלון נורדי

חיבור סגנונות ברחבי הבית

אי ורוד
סלון נורדי
סלון נורדי

סגנון כפרי במטבח, ריהוט מודרני בסלון

סלון נורדי
אי ורוד

מטבח בשני צבעים. אי ורוד: נגריית יגל

אי ורוד
אי ורוד

כדי להשלים את האווירה הכפרית והחמימה של המטבח, הותקן בו משטח למינם – גרניט פורצלן דמוי עץ. תפאורת בריקים נוספה למטבח שעוצב בשני צבעים, וכן הוצב בו קמין כפרי מחמם, שהיה אף הוא אחד מסעיפי החלומות של הדיירת ולא נעלם מהתכנון עד שנמצא לו מקום מתאים מבחינה טכנית. למרות סגנונו הכפרי של המטבח, הריהוט בחלל הסלון ופינת האוכל מודרני יותר. חיבור שני הסגנונות נעשה באמצעות אפקט בטון של טמבור, ששילב בין המראה מודרני לבריקים  הכפריים.
מוקד עניין נוסף בסלון הוא הפסנתר של הבת הבכורה. הפסנתר הוצב בפינה שנצבעה בשחור-לבן בהשראתו. ארונות החשמל והתקשורת הצמודים לפסנתר, כוסו בתמונה תואמת לאווירת הקונספט.

משטח למינם

משטח למינם - גרניט פורצלן דמוי עץ

אי ורוד
משטל למינם
פינת אוכל עגולה

ריהוט מודרני גם בפינת האוכל

אי ורוד
פינת אוכל עגולה
אפקט בטון

אפקט בטון בקיר מחבר בין הסגנונות

אי ורוד
אפקט בטון
פסנתר

הסתרת ארונות חשמל על ידי תמונה

אי ורוד
פסנתר

חדר האמבטיה הכללי שופץ לגמרי ותוכננו בו ארון ברוחב שני מטרים עם שני כיורים נפרדים ומקלחון מפנק ורחב ידיים. שירותי האורחים, שהיו פעם חדר הרחצה של הילדה המתבגרת ונזנח עקב שיפוץ עבר לא מוצלח, אובזרו בחיפויי קיר עדינים ורגועים. לחדר אחת הבנות נבחר קונספט שחור-לבן, בשל אהבתה לפסנתר, ולחדר אחר – צבעי פסטל רגועים. בחדרים הונחו פרקטים, הוחלפו דלתות הפנים וכל הבית אובזר בטפטים ווילונות לריכוך האווירה ולהידוק העיצוב. "התבקשתי להגשים לבעלי הדירה חלומות, ונראה לי שהצלחנו בכך מעל ומעבר לכל הציפיות שלהם. אני ממליצה להעז ולעשות דברים שאוהבים ולא לפחד לשלב עולמות עיצוב שונים, כמו בדירה זו בה שולבו עולם כפרי עם עולם מודרני, כל עוד הדבר נעשה בהרמוניה", מסכמת המעצבת.

חדר נערה

בכל החדרים הונחו פרקטים

אי ורוד
חדר נערה
חדר שינה פסטל

צבעי פסטל רגועים בחדר הילדה

אי ורוד
חדר שינה פסטל
ארון ירוק

חדר הרחצה הכללי עם ארון ירקרק פסטורלי: יער פביו

אי ורוד
ארון ירוק
חדר רחצה

כל דלתות הפנים הוחלפו גם הן

אי ורוד
חדר רחצה
שירותי אורחים

להעז לא ולפחד וכך להגשים חלומות

אי ורוד
שירותי אורחים

רשימת ספקים חלקית:

ריהוט חלל ציבורי, חדרי ילדים וארונות: אריק דיזיין ואריק סליפ

מטבח: נגריית יגל

דלתות ופרקטים: דומוס

ריצוף, חיפויים וסינטריה: ריצופים – עולם של חידושים

ארונות אמבטיה: יער פאביו

תאורה: e.r lighting

משטחי למינם: שיש דורון

וילונות וטפטים: SIA פרקט ליין

עוד בנושא

עיצוב דירות

שווה זהב: עיצוב דירת גן דופלקס בחיפה ב-300 אלף שקל


סטנדרט קבלני פשוט בדירת גן דופלקס הפך בטאץ' עיצובי עדין לממלכה לבנה בת שתי קומות, שהתגברה על שטח מצומצם וחוסר באחסון

עיצוב דירות

עם הפנים לים: דירה מול הים ממקסמת את הנוף בגדול


הנוף בדירה בבת ים לא דילג על אף חלל – מהמטבח והסלון המאוחדים ועד פינת האוכל וחדר השינה, שחולקים קיר זכוכית משותף

עיצוב דירות

גוד מורנינג תל אביב: אשת האופנה שחיה בדירה בבית מלון


הקירות הופלו, הים של תל אביב נפרס במלוא העוצמה, ודירת הנופש המחולקת הפכה לדירה בבית מלון של ממש עם אופן ספייס חלומי

עיצוב דירות

אלגנטיות של קטיפה: יוקרה כפרית בלב העיר


אווירה של רוך ושקט עוטפת זוג הורים ושלושת בנותיהם בדירתם המוקפדת שתוכננה ועוצבה על ידי יפעת אברמסון מ"STUDIO A".

תגובות

כתיבת תגובה