כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(10246) "

הדיירים: הורים + 3 ילדים
שטח הדירה: 125 מ״ר + 20 מ״ר מרפסת
אדריכלות ועיצוב פנים: אביטל טרן -כהן

הזוג, היא-מעצבת גרפית והוא- עובד בתחום הבנייה, הגשימו את חלומם וקנו דירה בכפר סבא הירוקה. עם הקנייה נרקם החלום, לבית מעוצב אך לא שיגרתי. השילוב של חוסר זמן וחזון לבית מסוים, הוביל את הזוג להחלטה, לפנות למעצבת שתעזור להם להגשים את כל החלומות.  הם פנו למעצבת אביטל טרן כהן ופרסו בפניה את הבקשות, שתיצור ותעצב עבורם דירה צבעונית ושמחה, מאוזנת ומלאת תנועה. שתצא דירה מיוחדת ועם מקסימום מקומות אחסון בדירה ככל שניתן.
איזור הסלון,שכולל גם את פינת האוכל המרווחת שבכניסה והמטבח, הכולל דלפק ישיבה המשקיף אל הנוף הפתוח והמרפסת, פתוחים ומתכתבים זה עם זה בצבעוניותם. הבעל, חובב הבישול בבית, יכול להיות חלק מההתרחשות בסלון ובמרפסת בזמן הכנת הארוחות, בזכות יצירת שני פסי עבודה נוחים במטבח המאפשרים תנועה של יותר מבן אדם אחד ובאותו הזמן מבט פתוח לכל הכיוונים, וכמובן הרבה איחסון. הבר/דלפק ישיבה, משמש בעת אירוח לבופה וניתן לנתקו ולהעבירו לכל מקום שרוצים.

מכיוון שבדירתם הקודמת לא היו מספיק מקומות איחסון, בגדים אוחסנו ופוזרו בכל מיני מקומות בבית, צעצועי הילדים נערמו בכמה פינות בסלון ופינת האוכל שימשה אף היא לאיחסון לא קבוע, בדירתם החדשה ביקשו הזוג למקסם את מקומות האחסון בבית. תוכננה ובוצעה עבודת נגרות בכל הדירה כך שדבר לא יעמוד בחוץ ללא סיבה. הדירה עוצבה בסגנון נקי עם נגיעות וינטז׳ בהתאמה לטעמם של הלקוחות. התוצאה שהתקבלה – בית מלא ארונות איחסון, מסודר ומאורגן כשלכל אחד יש את פינה משלו.  לדירה נבחרו גופי תאורה, רהיטים חדשים (מהדירה הקודמת נשארה רק שידת הטלויזיה), שטיחים ופרטי עיצוב, המשלימים את המראה הכללי של הדירה ומעניקים לה את החום המתבקש.  בבית מתקבלת תחושת חמימות נעימה וביתית מאוד לצד עיצוב מודרני, נועז ורווי בצבע, המשקף באופן מדויק את רוח המשפחה המתגוררת בדירה. ציורים שציירה הלקוחה מימיה בבצלאל, מעטרים את קירות הבית ומשלימים את הסיפור כולו.

 
חדר השינה של ההורים עטוף גם הוא בצבעוניות, אך  בגוונים רגועים יותר. השידה שנבחרה עבור החדר נקנתה בחנות יד 2 של רהיטי וינטאג', המעצבת ובעלת הדירה תיכננו לשידה עיצוב חדש ואת הביצוע והשיפוץ עשתה בעלת הדירה בעצמה.
בני הזוג ביקשו שחדרי הילדים יהיו אטרקטיביים מספיק כדי לא להפוך את הסלון למגרש משחקים מבולגן, כפי שהיה עד כה בדירתם הקודמת. הבן הבכור ביקש – ממלכה פרטית משלו והבנות ביקשו, מיטת קומותיים מגניבה שיוכלו לראות ולדבר אחת עם השנייה. המיטה שתוכננה במיוחד, משמשת לאיחסון צעצועים, ספרים ונעליים. מקלחת הילדים, קיבלה אף היא טאץ' צבעוני בארון האחסון שבה ונבחרה ריצפה בעלת עיצוב מיוחד.
האם, שבעבר חלקה שולחן עבודה בחדרו של בנם הבכור, ביקשה לעצמה בדירה החדשה חדר עבודה מרווח, שישמש כמשרד משלה לקבלת קהל.  בחדר העבודה נעשתה עבודת נגרות מיוחדת שהוזמנה במיוחד.
הרעיון היה להפוך גם את המרפסת אשר משקיפה על השדות היפים והירוקים של כפר סבא (ניתן לראות את הנוף הפתוח עד חדרה) ,לשטח אירוח בלתי נפרד מהסלון ולכן המרפסת חולקה לשני איזורים: ישיבת זולה נוחה ופינת אוכל עגולה ונוחה לאירוח המשפחה והחברים כך שהמשפחה תוכל לארח בקלות ובנוחות כ – 20 איש. במרפסת בצד עומד המנגל ונוספו מאווררי תיקרה לימים חמים במיוחד.
 

רשימת ספקים:
דלתות פנדור
ויה ארקדיה
נגריית ערר
מטבחי אביבי
רונן חג׳ג׳ עבודות ברזל
קמחי תאורה
מחסני תאורה
גלרייה וואטסו
פנטהאוס בייסיק
רהיטי ארנה
פיק אפ
יעקב טווינה
טולמנ׳ס אאוטלט
" ["image"]=> string(130) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/commercial articles/פנדור/כתבת יוני -אביטל טרן/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  טאץ' צבעוני: דירת קבלן אפרורית שהפכה לצבעונית ושמחה

טאץ' צבעוני: דירת קבלן אפרורית שהפכה לצבעונית ושמחה

הזוג קנה דירה וחלם להפוך אותה למעוצבת ומיוחדת במינה. המעצבת דאגה להגשים את חלומם, ויצרה עבורם דירה שבה כל פינה קיבלה טאץ' צבעוני משלה

מאת: תוכן שיווקי צילום:


הדיירים: הורים + 3 ילדים
שטח הדירה: 125 מ״ר + 20 מ״ר מרפסת
אדריכלות ועיצוב פנים: אביטל טרן -כהן

הזוג, היא-מעצבת גרפית והוא- עובד בתחום הבנייה, הגשימו את חלומם וקנו דירה בכפר סבא הירוקה. עם הקנייה נרקם החלום, לבית מעוצב אך לא שיגרתי. השילוב של חוסר זמן וחזון לבית מסוים, הוביל את הזוג להחלטה, לפנות למעצבת שתעזור להם להגשים את כל החלומות.  הם פנו למעצבת אביטל טרן כהן ופרסו בפניה את הבקשות, שתיצור ותעצב עבורם דירה צבעונית ושמחה, מאוזנת ומלאת תנועה. שתצא דירה מיוחדת ועם מקסימום מקומות אחסון בדירה ככל שניתן.
איזור הסלון,שכולל גם את פינת האוכל המרווחת שבכניסה והמטבח, הכולל דלפק ישיבה המשקיף אל הנוף הפתוח והמרפסת, פתוחים ומתכתבים זה עם זה בצבעוניותם. הבעל, חובב הבישול בבית, יכול להיות חלק מההתרחשות בסלון ובמרפסת בזמן הכנת הארוחות, בזכות יצירת שני פסי עבודה נוחים במטבח המאפשרים תנועה של יותר מבן אדם אחד ובאותו הזמן מבט פתוח לכל הכיוונים, וכמובן הרבה איחסון. הבר/דלפק ישיבה, משמש בעת אירוח לבופה וניתן לנתקו ולהעבירו לכל מקום שרוצים.

מכיוון שבדירתם הקודמת לא היו מספיק מקומות איחסון, בגדים אוחסנו ופוזרו בכל מיני מקומות בבית, צעצועי הילדים נערמו בכמה פינות בסלון ופינת האוכל שימשה אף היא לאיחסון לא קבוע, בדירתם החדשה ביקשו הזוג למקסם את מקומות האחסון בבית. תוכננה ובוצעה עבודת נגרות בכל הדירה כך שדבר לא יעמוד בחוץ ללא סיבה. הדירה עוצבה בסגנון נקי עם נגיעות וינטז׳ בהתאמה לטעמם של הלקוחות. התוצאה שהתקבלה – בית מלא ארונות איחסון, מסודר ומאורגן כשלכל אחד יש את פינה משלו.  לדירה נבחרו גופי תאורה, רהיטים חדשים (מהדירה הקודמת נשארה רק שידת הטלויזיה), שטיחים ופרטי עיצוב, המשלימים את המראה הכללי של הדירה ומעניקים לה את החום המתבקש.  בבית מתקבלת תחושת חמימות נעימה וביתית מאוד לצד עיצוב מודרני, נועז ורווי בצבע, המשקף באופן מדויק את רוח המשפחה המתגוררת בדירה. ציורים שציירה הלקוחה מימיה בבצלאל, מעטרים את קירות הבית ומשלימים את הסיפור כולו.

 
חדר השינה של ההורים עטוף גם הוא בצבעוניות, אך  בגוונים רגועים יותר. השידה שנבחרה עבור החדר נקנתה בחנות יד 2 של רהיטי וינטאג', המעצבת ובעלת הדירה תיכננו לשידה עיצוב חדש ואת הביצוע והשיפוץ עשתה בעלת הדירה בעצמה.
בני הזוג ביקשו שחדרי הילדים יהיו אטרקטיביים מספיק כדי לא להפוך את הסלון למגרש משחקים מבולגן, כפי שהיה עד כה בדירתם הקודמת. הבן הבכור ביקש – ממלכה פרטית משלו והבנות ביקשו, מיטת קומותיים מגניבה שיוכלו לראות ולדבר אחת עם השנייה. המיטה שתוכננה במיוחד, משמשת לאיחסון צעצועים, ספרים ונעליים. מקלחת הילדים, קיבלה אף היא טאץ' צבעוני בארון האחסון שבה ונבחרה ריצפה בעלת עיצוב מיוחד.
האם, שבעבר חלקה שולחן עבודה בחדרו של בנם הבכור, ביקשה לעצמה בדירה החדשה חדר עבודה מרווח, שישמש כמשרד משלה לקבלת קהל.  בחדר העבודה נעשתה עבודת נגרות מיוחדת שהוזמנה במיוחד.
הרעיון היה להפוך גם את המרפסת אשר משקיפה על השדות היפים והירוקים של כפר סבא (ניתן לראות את הנוף הפתוח עד חדרה) ,לשטח אירוח בלתי נפרד מהסלון ולכן המרפסת חולקה לשני איזורים: ישיבת זולה נוחה ופינת אוכל עגולה ונוחה לאירוח המשפחה והחברים כך שהמשפחה תוכל לארח בקלות ובנוחות כ – 20 איש. במרפסת בצד עומד המנגל ונוספו מאווררי תיקרה לימים חמים במיוחד.
 

רשימת ספקים:
דלתות פנדור
ויה ארקדיה
נגריית ערר
מטבחי אביבי
רונן חג׳ג׳ עבודות ברזל
קמחי תאורה
מחסני תאורה
גלרייה וואטסו
פנטהאוס בייסיק
רהיטי ארנה
פיק אפ
יעקב טווינה
טולמנ׳ס אאוטלט

עוד בנושא

עיצוב דירות

שקט בעיניים: עיצוב דירה במראה נקי ומאוורר


הקו המנחה בעיצוב הדירה הזאת היה ליצור מראה נקי וחף מעומס. בזכות תכנון מדויק ושפע של מקומות אחסון, המטרה אכן הושגה

עיצוב דירות

פשוט יפה: בית במראה מינימליסטי


הדיירים ביקשו לעצב את ביתם בקווים נקיים ובמראה מינימליסטי, אך לא שכחו לשלב בו גם חפצים אייקוניים מעולם העיצוב והאמנות

עיצוב דירות

ללכת על הכול: הום סטיילינג שהפך לעיצוב מקיף


הפרויקט הזה התחיל מהום סטיילינג לחדר אחד, אבל מהר מאד גלש לעיצוב כולל של כל חללי הבית

עיצוב דירות

תהליך השיפוץ ששינה את הדירה


במקום לעבור דירה, הדיירים בחור לצאת לתהליך שיפוץ מקיף ולהתאים את דירתם הנוכחית לצורכיהם החדשים

תגובות

יופי של תכנון ויופי של תוצאה, תיהנו!

כתיבת תגובה