כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(10083) "
הדיירים: משפחה בת 4 נפשות
שטח הבית: 150 מ"ר
קומה: 18
עיצוב פנים: מיכל גינזבורג
 
פארק הירקון עדיין לא נראה כמו הסנטרל פארק בניו יורק, אך התחושה של מגורים באחד מהמגדלים החדשים שהוקמו סביב הפארק דומה מאוד. במיוחד כשנתוני הפתיחה של הדירה אפשרו להדגיש זאת באמצעות חלונות גבוהים במיוחד המשקיפים אל הפארק.
 
ריצופים וחיפויים מעוצבים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
עיצוב מטבחים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
האלמנט הדומיננטי בדופלקס הרמת גני הוא ללא ספק גובהה הכפול של התקרה. המעצבת דאגה להדגיש אלמנט זה תוך שהיא מעצבת את שתי הקומות כשכל חדרי הבית סביבו. גרם המדרגות המוביל לקומה השנייה עוצב מחומרי גמר תעשייתיים – ברזל ועץ, עם מעקה שקוף הבולט על הקיר שחופה בטפט דמוי עור, ויחד עם גופי התאורה ששולבו בקיר נוצר מראה דרמטי עוטף המחזק את תחושת הגובה.
 
 
 
 
 
 בעיצוב הבית כולו ניכרת אלגנטיות מאופקת המרמזת על עיצוב עם תפיסה של על-זמניות, כשוורוד פוקסיה יוצר נקודות צבע ממקדות מבט. בסלון מול פינת הישיבה תוכנן קיר אשר בו משולב מסך הטלוויזיה ומאחוריו כל החיווט הנדרש. סביב הקיר, כתשובה מרמזת לצבע הכיסאות בפינת האוכל, שולבו גופי תאורה צבעוניים הנשלטים על ידי הדיירים ליצירת תרחישי תאורה שונים בהתאם לאווירה המועדפת.
 
 
 
 
 
בתכנית המקורית של הקומה העליונה קיימים שלושה חדרי שינה, ביניהם חדר אחד, הקרוב לחדר השינה של ההורים, הוסב לחדר ארונות ואחסון גדול. חדר אמבטיה מרווח שמחובר לחדר השינה של ההורים באמצעות דלת הזזה ובו ממוקם גם מסך טלוויזיה, יצר עבורם יחידה נוחה ומפנקת קרובה לחדר של הבת שגם לה חדר רחצה אישי. למרות הצמידות בין החדרים, קיימת הפרדה בין יחידת ההורים לחדר הבת כנדרש ליצירת אינטימיות מתבקשת.
 
 
 
בהתחשב בבקשת הדיירים, בקומה התחתונה עוצבה לבן הבכור יחידת דיור נפרדת הכוללת אזור שינה, חדר רחצה מרווח וחדר עבודה נפרד. בעתיד, כאשר ההורים יתבגרו והילדים יגדלו ויעזבו את הבית, קיימת אפשרות שיחידה זו תשמש אותם לנוחיות מרבית, מותאמת לגיל שבו המדרגות מהוות אתגר פיזי. 
 
 
 
 
 
 
בבית קיים חיבור הנכון בין פונקציונליות ואסתטיקה, לצד המראה הכללי של הבית שמשדר נוחות ורוגע. מקומות אחסון רבים נמצאים בכל נקודה אפשרית, בין אם בכניסה ליחידת המגורים של הבן או במסדרון שבקומה השנייה, אשר ממנו ניתן לצפות לעבר הקומה התחתונה. 
 
 
 
 
 
 
 

עוד דירות מעוצבות:

עיצוב בחצי היום: מהפך של דירה ב-12 שעות בלבד
בין הכפר לעיר: שיפוץ דירה עם שלל מקומות אחסון
לחבק את תל אביב: הלבשת דירה בשלל צבעים
בדיוק מה שכולם רוצים: שיפוץ טריפלקס עבור משפחה צעירה וטרנדית
נס קטן היה פה: עיצוב דירה לאב ובנו בתל אביב

" ["image"]=> string(180) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design_pictures_new/בתים_מעוצבים/עיצוב_דירות/דירה_ברמת_גן_שמשדרת_ניו_יורק/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב דירות  //  ירקון פארק ווסט: דירה ברמת גן שמשדרת ניו יורק

ירקון פארק ווסט: דירה ברמת גן שמשדרת ניו יורק

גובה דירת הדופלקס באחד מהמגדלים החדשים הצופים אל הפארק עזר לעצב דירה ברמת גן באלגנטיות מאופקת על פי אפיונים המתאימים לדירה ניו יורקית, שממוקמת בפאתי הסנטרל פארק

מאת: גילי אריאל, מגזין בניין ודיור צילום:


הדיירים: משפחה בת 4 נפשות
שטח הבית: 150 מ"ר
קומה: 18
עיצוב פנים: מיכל גינזבורג
 
פארק הירקון עדיין לא נראה כמו הסנטרל פארק בניו יורק, אך התחושה של מגורים באחד מהמגדלים החדשים שהוקמו סביב הפארק דומה מאוד. במיוחד כשנתוני הפתיחה של הדירה אפשרו להדגיש זאת באמצעות חלונות גבוהים במיוחד המשקיפים אל הפארק.
 
ריצופים וחיפויים מעוצבים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
עיצוב מטבחים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
האלמנט הדומיננטי בדופלקס הרמת גני הוא ללא ספק גובהה הכפול של התקרה. המעצבת דאגה להדגיש אלמנט זה תוך שהיא מעצבת את שתי הקומות כשכל חדרי הבית סביבו. גרם המדרגות המוביל לקומה השנייה עוצב מחומרי גמר תעשייתיים – ברזל ועץ, עם מעקה שקוף הבולט על הקיר שחופה בטפט דמוי עור, ויחד עם גופי התאורה ששולבו בקיר נוצר מראה דרמטי עוטף המחזק את תחושת הגובה.
 
 
 
 
 
 בעיצוב הבית כולו ניכרת אלגנטיות מאופקת המרמזת על עיצוב עם תפיסה של על-זמניות, כשוורוד פוקסיה יוצר נקודות צבע ממקדות מבט. בסלון מול פינת הישיבה תוכנן קיר אשר בו משולב מסך הטלוויזיה ומאחוריו כל החיווט הנדרש. סביב הקיר, כתשובה מרמזת לצבע הכיסאות בפינת האוכל, שולבו גופי תאורה צבעוניים הנשלטים על ידי הדיירים ליצירת תרחישי תאורה שונים בהתאם לאווירה המועדפת.
 
 
 
 
 
בתכנית המקורית של הקומה העליונה קיימים שלושה חדרי שינה, ביניהם חדר אחד, הקרוב לחדר השינה של ההורים, הוסב לחדר ארונות ואחסון גדול. חדר אמבטיה מרווח שמחובר לחדר השינה של ההורים באמצעות דלת הזזה ובו ממוקם גם מסך טלוויזיה, יצר עבורם יחידה נוחה ומפנקת קרובה לחדר של הבת שגם לה חדר רחצה אישי. למרות הצמידות בין החדרים, קיימת הפרדה בין יחידת ההורים לחדר הבת כנדרש ליצירת אינטימיות מתבקשת.
 
 
 
בהתחשב בבקשת הדיירים, בקומה התחתונה עוצבה לבן הבכור יחידת דיור נפרדת הכוללת אזור שינה, חדר רחצה מרווח וחדר עבודה נפרד. בעתיד, כאשר ההורים יתבגרו והילדים יגדלו ויעזבו את הבית, קיימת אפשרות שיחידה זו תשמש אותם לנוחיות מרבית, מותאמת לגיל שבו המדרגות מהוות אתגר פיזי. 
 
 
 
 
 
 
בבית קיים חיבור הנכון בין פונקציונליות ואסתטיקה, לצד המראה הכללי של הבית שמשדר נוחות ורוגע. מקומות אחסון רבים נמצאים בכל נקודה אפשרית, בין אם בכניסה ליחידת המגורים של הבן או במסדרון שבקומה השנייה, אשר ממנו ניתן לצפות לעבר הקומה התחתונה. 
 
 
 
 
 
 
 

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת דופלקס במראה מחוספס


עם קיר בטון, תשתיות חשופות ומדרגות בחיפוי בזלת, דירת הדופלקס הזאת קיבלה מראה תעשייתי עם חספוס מעודן

עיצוב דירות

איזון עדין: בית אינטימי עם תחושת מרחב


בעיצוב הבית הזה הושם דגש על הרמוניה ותחושת מרחב, לצד סגנון עכשווי וחומריות עשירה

עיצוב דירות

מעוצב באהבה: דירת דופלקס במראה רומנטי


דירת הדופלקס הזאת משלבת בין הסגנון הרומנטי למודרני, ומשדרת עושר ורוגע באותו מבט

עיצוב דירות

טוויסט בעלילה: מדירת קבלן לדירת בוטיק מעוצבת


המשפחה רכשה דירת קבלן סטנדרטית, אך עם תכנון נכון ועיצוב מוקפד הצליחה להפוך אותה לדירת בוטיק מלאת שיק

תגובות

הרבה פלצנות וחדר שינה בלי מקום לזוז
דירה יקרה ומראת שולחן של עשר שקל... ישראלים אל תתימרו לשחק אותה ניויורק תמיד תישארו הישראלים של חנויות המראה בעשר שקל שנראית כמו מעזה. חלוקת חלל מעפנה ביותר. תקרה גבוהה וחדר שינה קטנטן של מסכנים.בבתים ישנים יש כבר יותר מקום לזוז ולא עולב כזה.

העיצוב פה גרוע לתפארת.
מציע ל'מעצבת' למצוא תחום שבו יש לה כשרון.

בעדינות
ממש לא!

הרבה טעויות

עיצוב עמוס ובעצם כמו אורווה ללא סגנון
פרסום עיצוב הגירה מיותר. עומס עיצובי ללא קונספט . עיצוב צפוף עם רהיטים ישנים ואולי הברקה אחת. אני ממליצה למעצבת ללמוד עיצוב מחדש

הכסאות הסגולים כ"כ אריסטוקרטיים... ועוד עם רקמה...

לא יפה
לא נעים לןמר-פשוט מכוער.

באמת לא נראה בארץ

חסר רק דבר אחד
השלט כאן גרים נובורישים. בעצם לא חסר.

נובורישיות כן. ניו יורק לא.

לגמרי לא לטעמי.

עמוס וצפוף
עומס יתר של פרטים וחומרים...- וזה עוד אחרי שהוציאו את כל החפצים האישיים כדי שהדירה תיראה טוב.

כסף יש ללא ספק אבל התוצאה .....
אם אין טעם אז לפחות צריך לדעת למי לשלם כדי שהתוצאה תהיה סבירה. בקיצור ...אם שילמתם עבור עיצוב הפנים אז פשוט "עקצו" אתכם . והעיקר שהדיירים מרוצים.

חינטרוש עיצובי ברמה גבוהה

למיכל האדריכלית המתוסכלת מתגובה 6
בגלל לקוחות כאלה אני בחרתי לא להיות מעצבת פנים.

אמאלה.....איזה זוועה!!!!

מזעזע !

דירתו של הפסנתרן הנדחף בין הספה לחלון
חוסר טעם במקרה הטוב, אבל על טעם ועל ריח אין אפשר להתווכח. לעומת זאת ברור שנעשו טעויות איומות בעיצוב החלל ובהעמדת הרהיטים, המיקום המגוחך של הפסנתר בין הספה לסלון, הספה הענקית, לכל חדר רחצה סגנון אחר וכלים סניטריים שונים, שולחן האוכל הקטן מדי לחלל, וכך הלאה, תקצר הירייה מלתאר את הפדיחה. חבל, כי הדירה עצמה מקסימה.

אבוי. איפה האלגנטיות ואיפה ניו-יורק?

אפשר לקבל ביותר מגעיל, נובורישי ומשעמם...

בנין ודיור,תחליפו את כותב המאמר. עיצוב הדירה פשוט

בניין ודיור מה נהיה אתכם?

האדריכלות יפה מאד. הרהיטים והעמדתם שגויים
ספת העור הפינתית, כל כך בנאלית וכל כך לא מתאימה, כך הפסנתר, כיסאות הבר במטבח. הרסתם לאדריכל את העבודה.

בזבוז וחוסר טעם

עוד פרויקט סתמי

איפה תמונות ה 'אחרי' ?
העיצוב סר טעם בצורה יוצאת דופן. אבל גם אם נשים את הטעם בצד - התכנון שגוי מכל בחינה. דירה על הפרק? עשו פה כל מאמץ כדי שלפרק ולחוץ בכלל לא תהיה נוכחות בפנים. בסלון יושבים עם הגב לקיר הזכוכית. ליתר ביטחון, למקרה שמישהו יחליט בכל זאת להסתובב כדי להציץ בנוף - תקעו שם את הפסנתר שיחסום את המבט בגובה היושבים. לשים פסנתר דחוק ככה ומוצב ליד קיר זכוכית - זה מראה חוסר הבנה מוחלט, הן למה זה עושה לפסנתר עצמו, הן לאיזה מרחב צריך לידו כדי לנגן, והן למשמעות העיצובית של זה. בחדרי השינה הקפידו הקפדה יתרה שהמיטה תהיה עם הגב לחלונות ותחסום כל אפשרות למבט החוצה. העיקר שאפשר לצפות בטלויזיה בכל פינה...

חוסר טעם

נוף מהמם פוטנציאל מדהים עיצוב פנים עלוב

כתיבת תגובה